FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

o javra realista!!!

«12»
horse3718.03.2006 21:03

Declaratia zilei

"Mandru ca sunt «caine»? Sunt un mic catelus, umilit si speriat de tot ce se intampla. Unii dau spectacol pe strazi, eu stau in casa si ma oftic. «Multumim» actionarilor de la Dinamo ca ne-au dus la asa mare distanta de Steaua si Rapid. Ne asteapta clipe «de neuitat» in fata televizorului. un suporter dinamovist.

preluat din ziarul atac

Virgil18.03.2006 22:07

Hai ca a fost chiar simpatic. :lol:

bobby_ecko8319.03.2006 10:20

Asta cam asa e!Noi stam si ne ofticam in timp ce altii ies pe strazi si se bucura!

Dar precum Pasarea Pheonix,ne vom ridica din propria cenusa,ne vom naste a doua oara.

Iar acum un comentariu obiectiv:daca asta e echipa de Champions League promis ade actionari,cea din meciul de ieri,ma fac popa!

Sincer,desi va supara pe multi dintre voi,cred ca in semi va ajunge Rapidul,per anamblu joaca mai bine!

Va saluta un dinamovist(sa vezi acum cate injuraturi imi iau)

I.N.Money19.03.2006 10:53

Nu ai de ce sa-ti iei injuraturi,e parerea ta..dar cred ca iti dai seama ca pentru noi esecul in meciul cu Rapid nu exista nu? :lol:

Virgil19.03.2006 14:30

@ "bobby_ecko83"

Vrabia malai viseaza.

bobby_ecko8319.03.2006 15:53
@ "bobby_ecko83"

Vrabia malai viseaza.

Te referi la mine,echipa Dinamo sau Steaua? :wink:

Sincer,nu va recomand sa fiti asa relaxati in dubla cu Rapid,nu ii tratati cu aroganta si superioritate,asa au facut si altii si au plecat din Giulesti cu 2 boabe!

Virgil19.03.2006 16:00

Nu,a fost asa,o vorba in vant.Daca tu ai prins-o din zbor,poti considera ca tie ti-am adresat-o.

In ce priveste meciul cu Rapid sigur ca suntem foarte atenti,nu ne relaxam deloc.

Dar cum poti sa spui ca Rapid e o echipa puternica ? Ati uitat ca voi le-ati dat 5 in Groapa si 3 mai mult ? Noi de ce nu le-am da macar 1 mai mult ?

AGRESSIVO198+119.03.2006 16:45

propun sa vorbim cu africanii si sa-i facem cadou cate un bilet la meci lu Borcea,ei in tur noi in retur.E sansa vietii lui sa vada un"sfert" de Cupa UEFA pe viu. :lol: :lol: :lol:

ha ha ha ma amuza de nu mai pot ideea asta(MM daca citesti postarea te rog fa-o pt noi macar ironic)

bobby_ecko8319.03.2006 19:07
propun sa vorbim cu africanii si sa-i facem cadou cate un bilet la meci lu Borcea,ei in tur noi in retur.E sansa vietii lui sa vada un"sfert" de Cupa UEFA pe viu. :lol:  :lol:  :lol:

ha ha ha ma amuza de nu mai pot ideea asta(MM daca citesti postarea te rog fa-o pt noi macar ironic)

Mah,macar omu e sincer si nu falseaza ca altii cand vine vorba de rivale.Omu' spune pe bune tot ce are el pe suflet.

Ultras_Fever19.03.2006 21:16
Mah,macar omu e sincer si nu falseaza k altii cand vine vorba de rivale.Omu' spune pe bune tot ce are el pe suflet.

bobby_ecko83 adu batzu baiete!!

AGRESSIVO198+119.03.2006 23:35
propun sa vorbim cu africanii si sa-i facem cadou cate un bilet la meci lu Borcea,ei in tur noi in retur.E sansa vietii lui sa vada un"sfert" de Cupa UEFA pe viu. :lol:  :lol:  :lol:

Mah,macar omu e sincer si nu falseaza k altii cand vine vorba de rivale.Omu' spune pe bune tot ce are el pe suflet.

si eu sunt sincer si-ti spun ca nu mi-as dori ca voi sa va calificati vreodata.

Dar trebuie sa recunosti ca e sansa vietii lui sa vada un sfert de finala de UEFA pe viu(tur-retur)...si mai sunteti multi ca el :lol: :lol: :lol:

bobby_ecko8320.03.2006 11:01

Mah,macar omu e sincer si nu falseaza ca altii cand vine vorba de rivale.Omu' spune pe bune tot ce are el pe suflet.

bobby_ecko83 adu batzu baiete!!

Asta e ironie de la periferie?

Sau sunt glume de militari?

Whateva' dude,am intrat pe forumul vostru sa vad dc se poate purta o discutie civilizata cu niste suporteri adversi!

@Agresivo: omule asta e parerrea ta,si pe langa faptul ca nu vrei sa na vezi in Europa,vrei sa ne vezi si undeva prin Divizia W,sau desfintati!

bodanelu21.03.2006 01:24
si pe langa faptul ca nu vrei sa na vezi in Europa,vrei sa ne vezi si undeva prin Divizia W,sau desfintati!

Credema ca orice stelist viseaza la acest lucru! :D

Mirel_Radoi21.03.2006 06:11

prin divizia w

exista si acesta divizie??

ma intreb ce echipe o fii acolo

Motanu D21.03.2006 06:17

si pe langa faptul ca nu vrei sa na vezi in Europa,vrei sa ne vezi si undeva prin Divizia W,sau desfintati!

Credema ca orice stelist viseaza la acest lucru! :D

Ideea cred ca e alta, nimeni nu vrea sa va desfiintati ci noi sa va desfiintam. Ceva in genul meciului din Ghencea din '98 e suficient ! :wink:

bobby_ecko8321.03.2006 11:28

Pai in cazul in care se va intampla si aceasta "minune" ca in 98 ,atunci cred ca se va reedita ziua de 10 mai 1997!

Offtopic: in incidentul de la Gara de Nord s-au batut Nordul si Sudul stelist?

bobby_ecko8321.03.2006 11:30

Inca o data Burca se dovedeste a fi un dinamovist desavarsit!

Ultras_Fever21.03.2006 11:44
Asta e ironie de la periferie?

Sau sunt glume de militari?

Whateva' dude,am intrat pe forumul vostru sa vad dc se poate purta o discutie civilizata cu niste suporteri adversi!

ironie de la periferie nu e, nu stau acolo, din militari nici... a sau tu stii doar periferia si miltariul la noi in buc?? mai bine bine ti-ai vedea de maidanezii tai fara sa ne mai obosesti si tu...te-am salutat baiatu' cu nume de firma :wink:

BandiT21.03.2006 12:00

exact asa am icercat si eu pe forumul vostr si am fost banat...deci considera-te fericit ca totusi mai stai de vorba pe acest forum..dupa cum vezi forumul Stelei e mult mai corect si mai curat decat forumul canin.

o sa plang de bucurie cand o sa batem pe Dinamo in groapa.

redandblue21.03.2006 14:44

Foarte corect...pe teren nu sinteti in stare de nimic si incercati prin alte mijloace ,ceva caracteristic voua .Mai pe scurt muscati numai pe la spate ca fata in fata fugiti ca dracu de tamaie...

Dinamo=o echipa de zerouri...

bobby_ecko8321.03.2006 15:08

Foarte corect...pe teren nu sinteti in stare de nimic si incercati prin alte mijloace ,ceva caracteristic voua .Mai pe scurt muscati numai pe la spate ca fata in fata fugiti ca dracu de tamaie...

Dinamo=o echipa de zerouri...

Red,stii cum te vad eu acum? Ca un om frustrat de diferenta de 2 puncte intre echipa lui si adversari,care numai in imaginatia lui bogata vede conspiratii la nivel global impotriva Stelei,cu arbitrii mituiti,cu un Borcea in plina forma si un Netoiu ce imparte spaga in stanga si in dreapta numa' ca Steaua sa piarda niste puncte! B real man!

@ BandiT :moshule,nush pe ce forum ai intrat tu poate pe Dinamo-mania,ca pe Dinamo-online nu se face acest lucru fara un motiv anume.Daca e asa cum zici tu,sa ne fie rusine intr-adevar,pentru ca se ingradeste un principiu constituional,si anume libertatea la exprimare!

@Ultras_fever: Imi pare rau ca te superi camarade la niste glume "canine" nevinovate! Uite,dc vrei cu adevarat sa dispar,vorbeste tu in secret cu moderatorii sa imi dea ban,si nu va mai provoc neplaceri.Dar ma gandeam ca e mai amuzant asa,sa mai barfim si noi un pic,de dragul vremurilor trecute!

redandblue21.03.2006 15:20

adica ce a fost la meciul cu nationalul a fost o intimplare...?

kkt ala de burca il rupe pe Iacob...intimplare

kkt ala de deaconu nu da doua penaltyuri si doua rosii...intimplare

cred ca tu esti o intimplare nefericita pentru lumea asta...

bobby_ecko8321.03.2006 17:46

Red hai sa vorbim decent si sa ne respectam cat de cat totusi!

redandblue21.03.2006 17:55

eu nu stiu ce cauti tu pe forumul asta...du-te mah pe "dianmoprostia" si discuta cu ai tai despre derbyul cu Pandurii...

Stryker21.03.2006 18:12

Ce viata au si dinamovistii astia...practic ei traiesc intr-o minciuna vesnica,in prima etapa s-a vazut valoarea echipei lor...si-au luat-o rau de la o echipa Otelul care a refuzat blatul din motive lesne de inteles(evitare retrogradarii), dupa o etapa au obtinut o cu greu o victorie in fata unei echipe ce cu greu bate pe cineva nu zic ca a fost blat, insa nu asa arata o echipa care poate castiga campionatul pe bune.

Dinamo se afla pe primul loc datorita celor ca Borcea, netoiu, serea, deaconu, marodin sau altor specimene daunatoare sportului romanesc, insa adevarata valoare s-a vazut pe plan european: foarte slaba...

Farul 3-0 Dinamo(aici nu cred ca se poate baga Borcea,poate doar cu arbitrul)

Steaua 3-1 Poli Timisioara(daca serea nu fura pe fata)

«12»