Inca o data Burca se dovedeste a fi un dinamovist desavarsit!
Foarte corect...pe teren nu sinteti in stare de nimic si incercati prin alte mijloace ,ceva caracteristic voua .Mai pe scurt muscati numai pe la spate ca fata in fata fugiti ca dracu de tamaie...
Dinamo=o echipa de zerouri...
Red,stii cum te vad eu acum? Ca un om frustrat de diferenta de 2 puncte intre echipa lui si adversari,care numai in imaginatia lui bogata vede conspiratii la nivel global impotriva Stelei,cu arbitrii mituiti,cu un Borcea in plina forma si un Netoiu ce imparte spaga in stanga si in dreapta numa' ca Steaua sa piarda niste puncte! B real man!
@ BandiT :moshule,nush pe ce forum ai intrat tu poate pe Dinamo-mania,ca pe Dinamo-online nu se face acest lucru fara un motiv anume.Daca e asa cum zici tu,sa ne fie rusine intr-adevar,pentru ca se ingradeste un principiu constituional,si anume libertatea la exprimare!
@Ultras_fever: Imi pare rau ca te superi camarade la niste glume "canine" nevinovate! Uite,dc vrei cu adevarat sa dispar,vorbeste tu in secret cu moderatorii sa imi dea ban,si nu va mai provoc neplaceri.Dar ma gandeam ca e mai amuzant asa,sa mai barfim si noi un pic,de dragul vremurilor trecute!