Jucatorii sunt atrasi, sunt tentati sa vina la Steaua pentru ce-a insemnat echipa candva, pentru renumele ei.
Cam la asta ar trebui sa se gandeasca, vin la o echipa cu trecut, dar fara prezent.
Jucatorii sunt atrasi, sunt tentati sa vina la Steaua pentru ce-a insemnat echipa candva, pentru renumele ei.
Cam la asta ar trebui sa se gandeasca, vin la o echipa cu trecut, dar fara prezent.
Da, ai dreptatea ta, dar pe de alta parte ma gandesc ca Balan sau chiar Radut nu confirma si din alte cauze...Nu stiu, nu se adapteaza, se accidenteaza prea des...Si mie mi-a placut Balan, dar nu pot sa spun ca la Steaua...
Same here!
Da` nu stiu cum de fix la Steaua se accidenteaza toti de isi ies din forma,apoi intervin alte ''ordine'' sau interese si uite asa,Balan nu e jucatorul care ne placea,pe care-l vazusem la alte echipe si ne facea sa-l vrem la Steaua.Eu pe Radut nu l-am sustinut decat foarte putin,mai mult pentru ca vroiam sa-l inlocuiasca pe Banel,dar Radut este posibil sa fie chiar o pacaleala.
Same here!Da` nu stiu cum de fix la Steaua se accidenteaza toti de isi ies din forma
Pai daca Edi Iordanescu e ciolanit ca atrage atentia ca inca nu s-a castigat nimic... In atmosfera asta si Messi s-ar strica, in gatu' ma-sii...
A mai fost Balan accidentat, nu doar la noi...Nu stiu ce sa zic, cred ca multi nu au valoare de Steaua, chiar de Steaua actuala, in conditiile astea mizere de la club.
Asa, Chiriches sau Geraldo de ce pot confirma si la Steaua?...
Radut nu mi-a placut nici mie in mod deosebit, si eu l-am vazut destul de mult "umflat".
Daca e fotbalist confirma si la Steaua. Sunt destui care au confirmat: Chiriches, Geraldo (enumerati mai sus) plus Latovlevici, Brandan, Rusescu, Gardos etc.
Sa nu mai spun ca Banel, Goian, Radoi, Dica etc au lucrat in acelasi amatorism si au ajuns la diverse echipe mari.
Faptul ca nu confirma Szekely sau Zapata sau cine stie ce sufletist de-asta nu inseamna ca aici toti mori. Dovada ca cei 2 enumerati mai sus nici nu stim pe unde mai joaca. Szekely parca era prin Rusia dar nu am auzit sa fie mare scula.
Tibi Balan: "Ce s-a intimplat pe 7 mai?"
La 26 de ani de la cea mai mare performanță din istoria fotbalului romanesc si a Stelei, unul dintre fotbalistii actuali ai roș-albastrilor a fost protagonistul unui episod socant.
Întrebat de ziaristi dacă-și doreste să marcheze in partida de diseara contra Concordiei, ca să celebreze data de 7 mai, Tiberiu Balan a raspuns: "Dar ce s-a intimplat pe 7 mai? Pe mine mă interesează să fiu eu titular!"
Sursa: gesepe
Guitza - "Iti dai seama cine e Tatu cand nu il ai si cand joci cu Tibi Balan. Îmi pare rau că am dat banii aia pe Tibi Balan, mai bine le dadeam foc".
Guitza - "Iti dai seama cine e Tatu cand nu il ai si cand joci cu Tibi Balan. Îmi pare rau că am dat banii aia pe Tibi Balan, mai bine le dadeam foc".
Asta e ciobanul ce sa ii faci...saptamana trecuta era bun...astazi sa isi dea foc...maine il transfera la Barcelona...apoi il trimite sa se inece si tot asa...s-au invatat si jucatorii cu cel ce ii conduce
Eu cred ca de la declaratia in care spune ca nu stie ce se serbeaza in 7 mai i se trage lui Balan!
Ciobanul e atat de grandoman incat nimeni nu are voie sa fie mai prost decat el!.... ![]()
Mie nu imi place deloc de Balan. Nu stiu de ce il mai tine in lot..
jucatorul asta e bun la Sportul, la Steaua nu da randament...deloc
- Tibi, esti mai bine fizic decit erai acum sase luni?
- Din moment ce n-am mai avut nici o problemă medicala nici o accidentare, de opt luni de zile, eu zic că da, stau mai bine fizic. Am avut continuitate in pregatire si asta m-a ajutat.
- Concurezi cu Rusescu, un jucator care marchează mai des decit tine. E mai greu să prinzi echipa in situatia asta?
- Cind e concurență, mai depinde si de forma jucatorilor. Și de noroc, că poti să nu joci nimic si să dai 5 goluri in 3 meciuri. Dar dacă poti să alergi, ajungi in situatii bune, dai si goluri, dai si pase, lucrurile se rezolva
- Ce ar insemna un tur de campionat bun pentru tine?
- Un tur bun...Să dau 7 pase decisive si 5 goluri.
"Ne batem tot cu CFR, Vaslui si Dinamo"
- Știi cîți antrenori ai schimbat de cind esti la Steaua?
- Ă'ăă...De cind sunt eu...Trei, nu?
- Corect, trei. Crezi că Reghecampf are sanse să termine sezonul in functia asta?
- La Steaua n-ai cum să prognozezi, nu poti să stii niciodată ce se poate intimpla.
- Te afectează comentariile patronului de după unele meciuri?
- Un pic. De fapt, citeodată iți cam vine să te lasi de fotbal după unele afirmatii ale domnului Becali. Ce să facem, asta e...Încerc să vad fotbalul cu alti ochi, să-mi vad de treaba mea.
- Vezi vreo contracandidată principala
- Aceleasi, CFR, Vaslui...Dinamo...
- Dinamo ultima?
- Nu stiu exact ce mai e acum la Dinamo. Dar e o echipă care a inceput tare si sezonul trecut, a fost lider in iarna după care a avut o cadere. Din pacate pentru ei, "ciinii" n-au continuitate, au probleme.
"Nastasie e superbun!"
- De ce a cîștigat Spania atit de clar finala cu Italia?
- Să stii că eu m-am asteptat la o asemenea diferență. Poate nu 4-0, dar să bată spaniolii la scor. Asta se intimplă cind o echipă face intr-un meci maximum, cum a procedat Italia contra Germaniei. Italienii au venit epuizati in finala n-ai vazut că ieseau accidentati unul după altul?
- Poate fi copiat jocul Spaniei cu jucatori romani? Poate la un nivel mai slab, dar ca stil?
- Da, eu sunt convins că in Romania există jucatori tineri care sunt de nivelul celor de la Barcelona si de la Real Madrid, ca practic, din echipele astea s-a construit Spania. Numai că trebuie să-i ajute cineva, un sistem care să-i sustină pe acesti tineri.
- Zi-mi un jucator tinar de la Steaua care te impresioneaza
- Nastasie imi place mult.
- Dar nu prea joaca
- Da' iți zic că e jucator bun, cu calități excelente. Sper să se impună cit mai repede si să joace din ce in ce mai mult.
"Gigi m-a ajutat, dar n-are rabdare"
- Ce ai schimba in fotbal, dacă ar fi la indemina ta?
- Aș lucra la seriozitatea oamenilor care conduc. Macar putin.
- Ai 31 de ani. Cit o să mai joci?
- Mi-am propus să mai joc doi-trei ani la nivelul la care sunt acum. După perioada asta, să vad ce se iveste.
- Cine ti-a facut cel mai mare bine de cind joci fotbal?
- Ciobanul, luindu-mă la Steaua.
- Bine, dar ziceai că declaratiile lui...
- Știu, da' n-ai ce să faci! Domnul Becali are momentele lui, vrea rezultate imediat, nu intelege că fară un pic de rabdare nu se poate. E nevoie de un ragaz. Uită-te că Torres s-a dus la Chelsea, au dat englezii vreo sută de milioane de euro pe el si s-a chinuit cîțiva ani, că nu marca mai deloc. Și acum a luat Champions League si Euro, si a mai si marcat in finală!
- Spune-mi un jucator din Liga 1 decisiv pentru echipa lui. Dacă-l scoti pe el, echipa respectivă să devină automat mai slaba
- După ce a facut in sezonul trecut, Wesley, că a dat multe goluri pentru Vaslui si a fost decisiv pentru echipa lui in multe situatii. Vrei si un roman?
- Și un roman.
- Chiricheș cred că e esential acum la Steaua.
- Cîți bani ai paria că ia Steaua campionatul?
- O sumă modica fiindcă nu sunt parior. O mie de euro, să zicem.
"Dinamovistii se bucură că au amical cu Barcelona? După meci, s-ar putea să le pară rau c-au jucat meciul acesta, din cauza scorului"
Tiberiu Balan, mijlocaș Steaua
"Cea mai tare vacanță am avut-o in Tenerife. Am mers pe o insulă care probabil era in proportie de 90 la sută din piatra dar investitiile oamenilor au facut să existe conditii impecabile! Pentru mine, a fost ceva de neuitat!"
Tiberiu Balan, mijlocaș Steaua
A alergat 2 km Balan? A alergat pe naiba in meciul cu Trnava. A fost degeaba pe teren.
Nu stiu de ce il mai tinem in lot...
Nu m-ar surprinde titularizarea acestuia in meciul cu Trnava.. Becali rules..
Il mai tine Becali pana la iarna cred.. Dupa iar face curatenie in lot:))
Il mai tine Becali pana la iarna cred.. Dupa iar face curatenie in lot:))
Cred ca acum o sa aiba cateva meciuri in care o sa aiba ocazia sa arate ca are valoare de Steaua .. sa vedem daca stie sa profite de ocazie ..
A avut destule sanse... Le-a cam ratat pe toate..
"N-am ce să fac cu Tibi Balan, eu ii dau banii. Dar Tibi Balan a luat 200.000 de euro de la noi, n-a luat in toată cariera lui atâția bani, dar ii fac si eu sicane".
"Dar eu dacă ii spun să plece si el nu vrea, ci vrea să-și ducă la capat contractul. Pai cum să stai in casa mea ca să dacă nu te mai vreau. Eu ii dau banii să scap, să nu mai incurce echipa"
Adevarul este ca Tibi Balan este jucator bun doar la echipele mici.La Sportul Studentesc chiar era capabil sa faca tot jocul echipei in schimb la Steaua nu face fata
A aparut prima ofertă pentru Tibi Balan, după ce mijlocasul in varstă de 31 de ani si-a reziliat contractul cu Steaua. Gigi Multescu, noul antrenorul al Gaz Metanului, il doreste la Medias iar negocierile ar putea fi demarate in urmatoarele zile.
Multescu il cunoaste foarte bine pe Tibi Balan, pe care l-a mai antrenat si la Sportul Studentesc, si este foarte increzator in calitățile mijlocasului. De altfel, Gigi Multescu a incercat să-l aducă si la Astra, pe vremea cand tehnicianul pregatea formatia patronată de Ioan Niculaie.
Ajuns la Steaua in 2011, Tibi Balan nu a prins decat 21 de partide in tricoul roș-albastru. Adus ca o mare speranță la Steaua, mijlocasul a intrat rapid in dizgratia lui Ciobanul. Balan a refuzat initial să semneze rezilierea contractului si a apelat la comisiile LPF pentru a obtine salariul pe un an de zile. Situatia jucatorului a fost clarificată insă astazi, iar cele două parti s-au despartit pe cale amiabila
ProSport
Mda este un jucator care joaca bine dar duce cu picioarele strambe.
Incercati sa va aduce-ti si voi aminte un meci in care sa se evidentieze si nu o dati in dinalea ca nu i sa dat sansa ca ma duc si-mi fac HRACHIRI la bisericile facute de jigi! ![]()
"Am rezolvat. Am reziliat contractul cu Steaua. M-am inteles cu Ciobanul pe cale amiabilă si le urez succes in continuare. Cred că merit si eu o medalie de campion pentru că am jucat si eu in Ghencea", a declarat Tibi Balan pentru ProSport.
Becali nu mai credea că va "scapa" de el
"Am cheltuit pană acum 700.000 cu el, să vedem dacă putem să-l dam macar acum. O să-i propun să-i dau restantele pană luna asta si gata, să ii reziliem contractul, dar cred că nu vrea. Ă'sta stă ca un ghimpe! E greu de tot cu el", declara Becali saptamana trecuta
"El este jucatorul de care mai aveam nevoie, este un adevarat numar 10. Astept de la el să lumineze jocul Stelei. Dan Petrescu a spus ca după parerea lui, Balan e cel mai bun jucator din campionatul nostru", spunea Becali imediat după transferul lui Balan.
31 de ani are Tibi Balan
7 selectii are Tibi Balan pentru nationala Romaniei
Mda este un jucator care joaca bine dar duce cu picioarele strambe.Incercati sa va aduce-ti si voi aminte un meci in care sa se evidentieze si nu o dati in dinalea ca nu i sa dat sansa ca ma duc si-mi fac HRACHIRI la bisericile facute de jigi!
Limba romana tocmai si-a facut harakiri datorita tie.
Dar daca vrei tu, o sa ne aduce-m aminte de un meci.
Mersi Instigator pentru compliment! Ai si un thanks de la mine pt ca nu ai lipsit de la ore precum am facut-o eu. ![]()