FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg. Jiu 1-2 (1-2)

«12»
red&blue_boy18.09.2011 20:43

Pentru noi balonul nu prea mai e rotund, mai mult patrat...

Ma astept ca la Cluj sa ne imbolnavim si mai rau.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE18.09.2011 20:56

Am scapat de Nicolita si am dat de altii.

stockton18.09.2011 20:57

Initial nu, dar dupa ce arbitrul a vazut piciorul lui Ardeleanu i-a dat rosu direct.

cristian01419.09.2011 09:16

Ma mir ca n-a iesit sclavu' in presa sa declare ca a fost cel mai bun meci al echipei in actualul sezon..cea mai buna prima (sau secunda) repriza..

bara Brandan (intamplatoare as spune) de la 30-35 de m;

ocazie Nikolic singur cu Mingote;

ocazie Tatu cu poarta goala;

posesie covarsitoare etc.

Cat despre accidentarea horror fac astia apel la comisii pt 2 lucruri : sa-l judece domne pe Bacila ca stie el nea' Gigel ca s-a accidentat acasa pe playstation si sa vedeti voi daca nu il suspenda pentru simulare. Si mai apoi mama dracului de bara, s-o suspende si pe ea ca l-a faultat pe Tata

kla200519.09.2011 13:00

nu am jucat cine stie ce, ocazii am avut si puteam scoate un egal.

e bine ca am invins candidatele la retrogradare si avem avantajul meciului direct.

daca nu gaseste un stadion pentru meciurile de acasa si umbla prin tara cu boceluta in spinare (o fi inceput transhumanta) Steaua va fi mai rau decat o echipa de pluton, se va lupta sa scape de retrogradare.

accidentarea lui nea Bacila e un accident nefericit!!!

vina o poarta in mare masura tov arbitru care din punctul meu de vedere a tratat cu prea multa indulgenta intrarile dure ale pandurilor (pintilii trebuia eliminat de vreo doua ori) si s-a lasat imbiat sa ii sanctioneze cu galbene, in schimb pe ai nostri imediat i-a caftit.

mai sus am vazut o comparatie dintre ce a facut Lacatus cu Ardeleanu si Gardos cu Bacila. Nu se pot compara. Lacatus a intrat direct cu talpa pe tibie si merita cartonas rosu direct. A fost probabil cea mai mare prostie a carierei sale, pentru care a platit scump. Din cate imi amintesc eu tot ce a castigat Lacatus in respectivul sezon a fost virat in contul dlui Ardelean. Gardos a atacat mingea si nu a avut nicio treaba cu Bacila. L-a prins in alunecare cu piciorul jos si s-a rupt...groaznic.

Cred ca ar trebui sa isi faca asigurari jucatorii. Citisem in gazeta cred, imediat dupa accidentarea lui Nesu, ca Marius Niculae s-a speriat si si-a incheiat o asigurare completa pentru accidentari.

Poate ar fi bine o legiferare in sensul asta...

dintr-o prostie poate iesi un necaz mare!!!

«12»