FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Pandurii Tg. Jiu 1-2 (1-2)

«12»
Daniel-Ionut15.09.2011 10:29

steauafc_mic.gifVS pandurii_mic.gif

FC Steaua Bucuresti - Pandurii Tg. Jiu

Romania Liga 1, etapa 7, duminica 18 septembrie, ora 19:00, stadionul "Astra" din Ploiesti

Meciul va fi transmis de Digi Sport.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Prepelita, Bourceanu, Brandan, Tanase - Tatu, M.Costea

Pandurii: Mingote - Pleasca, Viera, Chiriches, Cardoso - Bacila, Pintilii, Nistor - Stromajer, Lemnaru, Voiculet

Ultimul rezultat din Liga 1:

Gaz Metan - Steaua 3-0

Pandurii - Mioveni 5-1

Golgeteri:

Steaua: M.Costea - 3 goluri

Pandurii: Lemnaru - 3 goluri

Linie de clasament:

6. Steaua - 6m, 3v, 1e, 2i, 10-7g - 10p

4. Pandurii - 6m, 3v, 2e, 1i, 10-5g - 11p

Clasament complet Liga 1:

unledxlz.png

HAI Steaua ! :oleole:

Andrei-Cristian17.09.2011 11:48

G.B : " Daca ne da Chiriches gol nu il mai iau. Mai bine se da accidentat. "

No comment.

Ideus17.09.2011 12:32

2-0 pentru Steluta

Virgil17.09.2011 14:30

Un meci cu dus si intors. Steaua are lot mai bun, dar nu stiu daca e suficient pentru a-si asigura victoria in fata unei echipe care joaca fotbal. Pandurii ne devanseaza in clasament cu doua locuri parca. Ultimul lor meci de acasa s-a terminat cu un 5-1 in fata celor din Mioveni. Banuiesc insa ca acolo cei din Mioveni, ma refer la jucatori, au dorit sa scape de antrenorul lor, fostul mare stelist Ilie Stan. Si au scapat.

Pandurii nu au ajuns intamplator pe loc de Liga Europa. Acolo s-a muncit mult, intens si cu inteligenta. Cum altfel daca echipa e condusa de Petre Grigoras, cel care a refuzat Steaua inainte de a veni Levi.

Steaua e oarecum euforica, Levi nu cunoaste foarte bine fotbalul romanesc si de aceea Grigoras, cel mai tare din oras, ii poate pregati cateva capcane. Prima o cunoastem cu totii. Grigoras a declarat ca ii e tare frica sa nu primeasca 4-5 goluri de la noi. Voi il credeti? Eu nu. Asta e una din stratagemele care slabeste vigilenta adversarilor.

Nu am inca incredere in Steaua. Nu am inca incredere in Roni. Pentru ca daca ar fi fost antrenor destept, Steaua nu ar fi luat trei la Medias fara sa marcheze vreunul.

Sunt sincope in activitatea FC Steaua si nu pot sa-mi aleg sigur calul in acest meci.

Daca m-ati intreba cum as juca la pariuri, credeti-ma ca solutia mea ar fi 1, 2.

Meciul e maine seara. In casa noastra din orasul vecin dar atat de ostil noua.

S-auzim de bine, ca de vazut... nexam!

Virgil17.09.2011 20:04

Inaintea meciului de maine cu Pandurii, Steaua a cazut pe locul 7.

red&blue_boy18.09.2011 05:56

In loc sa isi vada de jocul Stelei, mai clar, ca echipa nu joaca mai nimic, ce griji au Jiji si MM , sa nu joace Chiriches. Ba, mai bine ati spune sa joace si sa isi dea un autogol, poate asa marcheaza si Steaua!

Daniel-Ionut18.09.2011 06:52

Nici Adebayor nu a fost lasat sa joace de catre City in meciul direct pe care l-au avut cu Tottenham. Asta este o chestiune care se rezolva strict de catre conducerea celor doua cluburi.

Virgil18.09.2011 07:08

Mi se pare o prostie sa ceri unui posibil viitor jucator al Stelei sa nu joace contra Stelei cand el este legitimat la echipa de la care va veni.

Gigi si Meme au inebunit. Sunt pur si simplu de neinteles. Poate ca daca Chiriches ar fi fost atacant care marcheaza goluri etapa de etapa, as fi inteles. Dar inteleg si asa. Pun presiune pe jucator ca sa-l deruteze, sa nu-si mai faca jocul obisnuit, eventual sa lase vreo gaura in aparare pentru a oferi sansa de gol Stelei.

Uite ce-i preocupa pe ei cand echipa e pe locul 7! Vedea-v-as pe 10!

Teia, te rog eu, da-l afara pe jegosul de Meme. A luat-o razna rau.

wladutz2118.09.2011 13:34

Ma stati linistiti ca si cu Chiriches in teren Steaua tot le arata pandurilor cine e seful............Hai sa vedem cat de buni sunt Pandurii in seara asta..........

:steag_cruce_invers: Hai Steaua hai cu noi, Cu Panduri la Gunoi :steag_cruce_invers:

fular-campionii:steag_sah_mic: Forza Steaua........

red&blue_boy18.09.2011 14:56

Ufff, m-ai linistit !!!

Hai Steaua hai cu noi, Cu Panduri la Gunoi

Sublim !!!!!!!!!!!!

mountytoma18.09.2011 15:08

Pandurii sunt mereu capabili de surprize.

daca meciul s-ar juca pe bune, Steaua ar lua bataie.

mesajele lui Meme si Jiji nu erau pentru chiriches, ci pentru condescu. si uite asa va invinge Steaua... jenant

strezahuzum18.09.2011 15:25

Niste oameni cu mai mult de 1 neuron functional l-ar trimite politicos pe Chiriches sa stea pe banca de rezerve, sau chiar in tribuna. Ar fi cel mai bun lucru cu putinta, pentru toata lumea. Asa, iese rau oricum o intorci : daca Steaua nu marcheaza, face Jiji spume la gura ; daca inscrie, se va urla/rage/grohai/voma/ragai pe toate canalele ca a trantit Chiriches meciul. Unica lui sansa ar fi sa inscrie 3 goluri din foarfeca, legat la ochi, de la mijlocul terenului. Doar asa scapa de comentarii.

1on18.09.2011 15:47

Are careva vreun stream video care sa mearga?

optarul18.09.2011 16:16

Becali a anuntat ca de etapa viitoare va fii antrenor Grigoras si ca ar fi cazul ca acesta sa ia rosu si sa o lase mai moale.

rosalbastru194718.09.2011 16:25
Pandurii sunt mereu capabili de surprize.

daca meciul s-ar juca pe bune, Steaua ar lua bataie.

mesajele lui Meme si Jiji nu erau pentru chiriches, ci pentru condescu. si uite asa va invinge Steaua... jenant

zici tu ca batem cu 3-2?

Liquid18.09.2011 16:29

S-a anuntat noul antrenor? Nu inca? Lasa ca vine pauza si il anunta la GheSePe :)

clausblaus18.09.2011 16:47
In loc sa isi vada de jocul Stelei, mai clar, ca echipa nu joaca mai nimic, ce griji au Jiji si MM , sa nu joace Chiriches. Ba, mai bine ati spune sa joace si sa isi dea un autogol, poate asa marcheaza si Steaua!

Mai bine il dadea pe Banel la schimb cu Chiriches, ar fi fost 2-2 la pauza! :confused:

rosalbastru194718.09.2011 17:50

sper sa nu mai il vad pe gardos jucand vreun meci pentru Steaua! Mare 'valoare' de jucator da care saracu nu juca ca a fost adus de Piturca. :ce_oameni:

chodi do piče18.09.2011 17:53
sper sa nu mai il vad pe gardos jucand vreun meci pentru Steaua! Mare 'valoare' de jucator da care saracu nu juca ca a fost adus de Piturca. :ce_oameni:

Ce oameni...te referi la tine nu?

clausblaus18.09.2011 17:54

@rosalbastru1947

Si cam de ce ai ajuns tu la concluzia asta?

Daca nu stiai si Marius Lacatus i-a rupt piciorul unui jucator de la Bacau,dar nu am auzit pe nimeni sa zica una ca asta.Nu cred ca tre' sa fii asa de radical,se intampla si cazuri mai grave,vezi cazul lui Mihaita Nesu!

Adrian18.09.2011 18:29

Ce sa-i faci? Nu poa' sa fie toate echipele Schalke, sa joace in sferturile CL si apoi sa faca egal cu Steaua.

Mai vin si nesimiti din astia ca Pandurii sau Astra si mai si bat.

Nu merge cu antijocul tot timpul.

red&blue_boy18.09.2011 20:13

Altadata as fi spus dupa un astfel de meci ca e rusinos, cum sa pierzi cu o echipa gen Pandurii, dar acum nu ma mir, e ceva normal.

Nu mai plecati urechea la ce spun Jiji sau MM , ne place sau nu, suntem o echipa de pluton!

Adrian18.09.2011 20:18

Eu nu prea inteleg unde sunt expertii care laudau Steaua dupa 0-0 cu Schalke. Acum de ce nu o mai lauda?

Singurul pe care l-am vazut pe aici a fost Lordul "Asta e" iar el a fugit imediat ce s-a terminat meciul si era clar ca Steaua a luat bataie.

Locul 12 here we come!

red&blue_boy18.09.2011 20:20

Probabil iarasi a fost arbitrul de vina, terenul, nocturna si cine-a inventat fotbalul...

Virgil18.09.2011 20:41
@rosalbastru1947

Si cam de ce ai ajuns tu la concluzia asta?

Daca nu stiai si Marius Lacatus i-a rupt piciorul unui jucator de la Bacau,dar nu am auzit pe nimeni sa zica una ca asta.Nu cred ca tre' sa fii asa de radical,se intampla si cazuri mai grave,vezi cazul lui Mihaita Nesu!

Jucatorul se numea Ardeleanu si era pe val. Dupa accidentare s-a pierdut. Daca Lacatus i-a pus intentionat o talpa pe tibie, se pare ca intrarea lui Gardos a fost fara intentie la Bacila. Nu-i doresc dar e posibil ca Bacila sa aiba soarta lui Ardeleanu. Un fost jucator de fotbal.

Imi amintesc ca Lacatus nu a primit atunci nici macar un galben.

Steaua e total debusolata. Cine poarta vina? Eu cred ca Becali si numai Becali. Pentru ca isi critica jucatorii si in acest fel pune mare presiune pe ei. Locul lui Becali nu e in fotbal. E pur si simplu la oi.

Acolo poate sa strige si sa critice cat vrea.

Urmatorul meci e in Cupa Romaniei. Cu Sanatatea Cluj, acea echipa frumoasa care acum doua editii a eliminat-o pe Dinamo. Vom pierde si joi? Balonul e rotund...

«12»