FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Anularea sau modificarea unui avertisment/unei suspendari

«12»
axl04.09.2011 08:35

Daca ROI spune 2 zile atunci asteptam 2 zile. Nu-i vina mea, e vina ROI.

Sau e vina celorlalti mozi, care intra aici, belesc ochii ca vitelul si tac ca muta la puIa. Daca ar fi raspuns toti intr-o ora sau daca obtineam o majoritate problema era de mult rezolvata.

Maye04.09.2011 08:36

Au cam trecut alea 2 zile deja.

axl04.09.2011 08:42

Citeste ROI.

4.Orice anulare sau modificare a unui avertisment/unei suspendari va fi discutate in prealabil pe forumul privat si necesita aprobarea majoritatii moderatorilor. In cazul in care nu toti moderatorii raspund in decurs de 2 zile de la postarea cererii de anulare/modificare se va lua in considerare numai parerea celor care raspuns

Cererea mea initiala am spus c-o anulez pe motiv de argumentatie bazata pe date false, deci raman doua zile de la a doua cerere, aia de azi, 11:54 am.

Stanici04.09.2011 08:55
Mai urmeaza sa-i ducem in fata comisiei de disciplina.

Cred ca ne coim prea mult. Eu am mai spus si sus : Adrian nu merita sa fie sanctionat pentru atat, Ronnie a injurat ca un birjar dupa , deci se justifica cei 10%, iar in ultima instanta si Adrian isi merita 10 % pentru ca l-a jignit pe Ronnie. Problema incheiata , rezolvata !

+1

MoWeed04.09.2011 09:17

Deci Maye, pentru anularea sanctiunilor date de un moderator(cum e cazul sanctiunii lui Ronnie), trebuie sa fie de acord majoritatea moderatorilor. Eu am insistat pentru acest paragraf tocmai pentru a se evita discutii cum ca a fost ceva personal sau prostii de genul asta.

Cand vine vorba despre sanctiunile interne, desi eu cu Alex avem ultimul cuvant, eu am spus de la inceput ca o sa va consult si pe voi. Asa mi se pare normal, mai ales ca multi de pe aici au vechime mai mare ca mine si au facut mai multe pentru site-ul asta.

Maye04.09.2011 09:47

Bine ma, mai stam doua zile, ca nu dam zile de la noi. Ma duc la sprituri pana atunci.

Stanici04.09.2011 10:32

Plus ca ar trebui sa facem o lista a "bad blood-ului" dintre membrii staff-ului, astfel incat baietii care se afla in conflict ca pizdili sa nu poata abuza unii de altii. Gen Adrian-Ronie. Axl-rasistii :) . Azzido- homofobii.

Adrian04.09.2011 11:27

Caline, pe ce lume traiesti?

Oricat de oi ar fi fost xray si redondo, ai facut niste abuzuri grosolane impotriva lor si nu ti-a zis nimeni nimic.

Ce abuzuri am facut impotriva lor? Ca i-am demascat pentru jegurile care sunt?

Ia uita-te sa vezi cine i-a banat pe cei doi si nu mai comenta aiurea. Abuzuri impotriva lor... te-ai apucat si tu acum sa dai citate din frustratii aia doi. Ca faza cu jdemiile de persoane care se plang de mine dar care toate doresc sa fie anonime!

Am enumerat mai sus regulile incalcate de ronnie. Daca nu poti sa iti controlezi oamenii, lasa pe altcineva sa fie sef peste moderatori.

O tot lungesti cu scuzele penibile si incerci sa scoti pe altii nevinovati cand e destul de clar ca sunt vinovati.

Axl

Calin si Alex au zis ceva ultima data cand am discutat.

Mie nu imi trebuie ROI ca sa respect alea. Au decis ceva, asa considera ei ca e mai bine, ok, facem cum zic ei.

Dar vad ca pe unii ii doare in cot de ce zic astia. Pai daca pe altii ii doare-n cot, de ce sa nu ma doara si pe mine. Daca se apuca bogdinho sa isi bata joc de mine pe topicul de nemultumiri si, mai mult, ronnie se apuca sa ii si cante in struna, eu de ce sa nu am voie sa ii raspund?

Ok, ai cerut scoaterea lui de la moderare pe motivul ca nu isi face treaba. Mo si Azzido au luat in considerare, au cercetat si au hotarat ca Ronnie isi face treaba si nu va fi scos de la moderare, vezi topicul cu sondajul deschis de Joga Bonito. Repet. S-a cerut excluderea lui Ronnie de la moderare pe motiv de incompetena.. Mo si Azzido au decis ca cererea e superflua. Mai repet odata? Ma gandesc ca daca apelezi atata la redundanta poate daca o fac si eu ai intelege odata. Deci. Ronnie sa fost propus pentru eliminare pe motiv de incompetenta. Oamenii abilitati au hotarat ca e competent deci nu va fi eliminat. Vorbeai de lipsa de respect mai incolo. Si asta ar putea fi considerata o lipsa de respect, contestarea ta continua a deciziilor luate de Mo si Azzido.

Pai asa sa se spuna, ma. Sa se zica clar: noi nu vrem sa il dam pe ala afara si suntem de acord cu tot ce face el. Sa vina Calin si Azzido si sa zica treburile astea clar. Apoi sa ni se permita si noua sa ne purtam la fel ca respectivul. Din moment ce el are dreptate, atunci noi, cei care zicem ca nu are dreptate, gresimt. Atunci noi trebuie sa ne purtam ca el. Daca pe el il doare-n cot de reguli, o sa ne doara si pe noi.

Avertizarea pe care ai primit/o de la Ronnie si mie mi se pare usor acordata,am mai spus/o,

Deci e nemeritata dar ronnie nu e un moderator incompetent. Interesant. Imi place ca te contrazici. Ronnie face o treaba buna, ba nu face.... aaaa.... what to do, what to do?!

Si ai dreptate sa te astepti la asta. Ai deja o sanctiune pe ROI, la urmatoare vei fi exclus din staff.

Crede-ma, sufar nespus de tare. Fara toata munca pe care o depun pentru site degeaba cred ca o sa mor. Ce o sa ma fac cu tot timpul ala liber?

Si am uitat sa-ti spun. Eu chiar m-am retras de pe site si nu am mai vrut sa intru, dupa ce am vazut toata bataia de joc din finalul sezonului trecut, in care bravii moderatori ii lasau pe toti dobitocii sa ma injure fara sa actioneze.

Am venit inapoi pentru ca m-a chemat Alex si pentru ca mi-a promis ca lucrurile se vor schimba, ca vor exista niste reguli, ca moderatorii o sa isi faca treaba, ca poponarii ca redondo nu vor mai fi admisi pe site.

Toate astea, dupa cum bine vezi, au fost respectate. :D

Ia uitati aici regula tampita:

Deci Maye, pentru anularea sanctiunilor date de un moderator(cum e cazul sanctiunii lui Ronnie), trebuie sa fie de acord majoritatea moderatorilor.

Adica ala imi da avertisment gratis, pentru nimic, dar e nevoie sa isi dea cu parerea vreo 20 de oameni ca sa fie scos avertismentul :D

Superb!

Bureaucracy at its best!

axl04.09.2011 11:55
Deci e nemeritata dar ronnie nu e un moderator incompetent. Interesant. Imi place ca te contrazici. Ronnie face o treaba buna, ba nu face.... aaaa.... what to do, what to do?!

Nu ma contrazic cap sec.

Intradevar, consider ca Ronnie a gresit cu sanctiunea respectiva dar nu e o greseala imensa sau ireparabila. Toata lumea greseste, deunazi chiar si Mo.

Faptul ca ne reamintesti intruna ca exista useri care il vor pe Ronnie out e malitios si redundant.

Crede-ma, sufar nespus de tare. Fara toata munca pe care o depun pentru site degeaba cred ca o sa mor. Ce o sa ma fac cu tot timpul ala liber?

Si am uitat sa-ti spun. Eu chiar m-am retras de pe site si nu am mai vrut sa intru, dupa ce am vazut toata bataia de joc din finalul sezonului trecut, in care bravii moderatori ii lasau pe toti dobitocii sa ma injure fara sa actioneze.

Am venit inapoi pentru ca m-a chemat Alex si pentru ca mi-a promis ca lucrurile se vor schimba, ca vor exista niste reguli, ca moderatorii o sa isi faca treaba, ca poponarii ca redondo nu vor mai fi admisi pe site.

Toate astea, dupa cum bine vezi, au fost respectate.

De ce imi povestesti mie despre sentimentele tale? Ce legatura am eu cu ce ti-a promis Alex? Ti-am promis eu ceva?

Ia uitati aici regula tampita:

CITAT

Deci Maye, pentru anularea sanctiunilor date de un moderator(cum e cazul sanctiunii lui Ronnie), trebuie sa fie de acord majoritatea moderatorilor.

Adica ala imi da avertisment gratis, pentru nimic, dar e nevoie sa isi dea cu parerea vreo 20 de oameni ca sa fie scos avertismentul

Inseamna ca ROI contine, dupa parerea ta, reguli tampite. Trec peste ce spune afirmatia asta despre cei care au conceput ROI, ca sa nu ne mai legam de subiectul respect decat o singura data in postul asta, vezi mai jos. Cand a fost afisat ROI prima data si am fost rugati sa ne spunem parerea, sa aducem imbunatatiri sau sa corectam nereguli de ce nu ne-ai spus ca regula asta e tampita?

Din ce spui tu aici eu trag concluzia ca nu poti sau nu vrei sa te adaptezi regulilor acestui site.

Superb!

Bureaucracy at its best!

Ca tot vorbeam de respect, asta e cu dedicatie pentru cei care au conceput ROI?

Ronnie04.09.2011 12:04
Ce o sa ma fac cu tot timpul ala liber?

Fa-ti o prietena, o viata reala, cauta de munca, suge-o lu' Ronnie, fa rap pentru tine, apuca-te de oua, cumpara o vodka si gusta-n fiecare dimineata.. orice, da' mai TERMINA-N PULA MEA CU MILOGEALA ASTA!

Ba, tu chiar nu ai onoare deloc? Cat de josnic si cat de mult poti sa te milogesti doar doar sa fiu eu scos de la moderare? La fiecare 2 posturi pe aceasta sectiune unul este al tau si vorbesti despre cum ma fut eu, ce mananc dimineata, cat de mare mi-a mai crescut. Mai da-te-n plm, eu nu sunt nici redondo, nici xray, nu stau acum sa-ti suport in fiecare zi milogeala ta.

axl04.09.2011 12:18
Sau ai uitat cand ii atacai, jigneai si apoi ii sanctionai cand iti raspundeau cu aceeasi moneda?

Asa facea? Ce pisicher!

Adrian04.09.2011 12:21

Axl

Stiu sigur ca nu e o greseala imensa, pentru ca a facut-o intentionat. Abuz se numeste asta. Nu-i vina mea ca baiatul e frustrat si incearca si el sa mai puna gheara pe cate o victorie minuscula ca sa se simta bine.

De ce imi povestesti mie despre sentimentele tale? Ce legatura am eu cu ce ti-a promis Alex? Ti-am promis eu ceva?

Da' tu de ce mi-ai povestit despre anumite optiuni pe care le am. Esti George Stan si nu stiu eu? Credeam ca povestim. De aia am povestit si eu.

Inseamna ca ROI contine, dupa parerea ta, reguli tampite.

Da. E vreo problema? Sau e voie sa te deranjeze doar pe tine regulamentul?

Si tie cred ca ti se pare ROI-ul cel putin incomplet. De tot faci propuneri noi de modificare, nu?

Ca tot vorbeam de respect, asta e cu dedicatie pentru cei care au conceput ROI?

Te-ai prins. Congrats.

Ronnie

Calmeaza-te, ca o sa mori de tanar. Si lasa sfaturile pentru altii. Tu, pana la urma, esti baiatul care il urmareste pe bogdinho pe facebook. Si, daca imi permiti sa-ti dau un sfat, incearca sa fii original. Sigur nu vei reusi din prima dar ... pe cine incerc sa prostesc?!... sigur nu vei reusi.

axl04.09.2011 12:26
Da. E vreo problema? Sau e voie sa te deranjeze doar pe tine regulamentul?

Si tie cred ca ti se pare ROI-ul cel putin incomplet. De tot faci propuneri noi de modificare, nu?

Te mai intreb o data atunci si te rog sa-mi raspunzi.

Cand a fost afisat ROI prima data si am fost rugati sa ne spunem parerea, sa aducem imbunatatiri sau sa corectam nereguli de ce nu ne-ai spus ca regula asta e tampita?
Ronnie04.09.2011 12:34
Tu, pana la urma, esti baiatul care il urmareste pe bogdinho pe facebook

Esti idiot, nu gluma. Sau daca incerci sa faci din nou ironii, nu prea ti-a iesit deloc aici. Tind sa cred insa ca esti mai degraba idiot decat ironic. Sau poate si idiot si ironic.

Adrian04.09.2011 12:55
Te mai intreb o data atunci si te rog sa-mi raspunzi.

Pentru ca nu m-am gandit ca vor exista curve care isi vor bate joc. Dar, din nou am dat-o-n bara, din nou am gresit. Am crezut ca lucrurile se vor schimba, asa cum a spus Alex. Nu s-au schimbat, au ramas la fel. Asta este. Nu e vina lui. Asta se intampla cand sunt acceptati la moderare oameni care invata limba romana pe un forum. Mai sper, totusi, ca lucrurile sa se schimbe, in timp. Sper ca noii moderatori sa fie lasati sa isi faca treaba iar cei vechi, care nu si-o faceau si nu si-o fac nici acum, sa fie indepartati.

Macar sa sper pot, nu?

Mai zic ceva si cu asta inchei discutia. Ca deja m-am plictisit sa tot scriu pe aici degeaba.

In ultimele saptamani s-au retras mai multi oameni de pe site sau au cerut sa le fie sterse conturile. Toate astea din cauza moderatorilor. Ma refer aici, evident, la Joga Bonito si Robert Aeroth, astia imi vin in minte dar mai sunt si altii. Daca reusiti sa treceti peste problemele pe care le aveti cu ei si sa va concentrati asupra faptului ca s-au retras doi stelisti, o sa observati ca exista o problema.

Oamenii s-au retras datorita aceleiasi probleme: moderatorii.

Voi faceti ce vreti, faceti cum vreti. Dar faceti ceva. Daca nu, se vor mai retrage si alti oameni.

De asta v-am cerut sa fie facut acel topic de evaluare pentru moderatori si redactori. Sa vedem ce crede publicul despre cei care modereaza dar si despre cei care scriu articole. Eu cred ca mi-am argumentat pana acum plangerile. Ronnie a dovedit de 2 ori in ultima saptamana ca nu merita sa fie moderator, incalcand regulamentul. Intai s-a facut ca nu vede un atac al lui Redondo la mine, apoi m-a sanctionat pentru nimic.

Daca asta vi se pare comportament normal, e ok. Sa spuneti si nu ma voi mai plange daca omul ma va mai ataca. O sa inteleg ca asa se face. Ca nu ma mai surprind prieteniile de pe aici.

Gandalf a contribuit enorm la tot, site, lupta anti Gigi, tot. Cu toate astea, tot nu are acces aici. Se pare ca articolele sale sunt bune dar parerea lui nu trebuie ascultata.

Conteaza pe cine stii, nu ce stii.

Costi04.09.2011 13:49

Gandalf nu a vrut sa aiba acces aici...altfel ar fi avut ;)

axl04.09.2011 14:11

Pe Aeroth imi pare ca l-a parasit femeia sau ceva si vrea s-o incheie cu viata. Nu consider asta o pierdere prea mare, omul fusese sanctionat de vreo 80 de ori.

Joga n-a plecat din cauza mozilor, a plecat din cauza ca nu se poate sau nu vrea sa se adapteze regulamentului si-mi inchipui c-a facut-o si din orgoliu.

Cu exemplele astea anemice nu convingi pe nimeni, Adriane. Daca spuneai un Greco, un Jderul, un Bogdan4Steaua, un Sorin 777, un AdiM, un Radu Theodor, un Piece, un Guardian, un Mdionis, un Novac, un Astristul, un Recoba, un Vlad, o Forever, un Weeezer, un Mountytoma, un Wally, un Vanfootball, un Fedora, un Se7en, poate smulgeai cuiva o lacrima de nostalgie.

Dar Joga si Aeroth? Pai daca-ti lipsesc astia imi inchipui ca ti-e dor si de SteauaB, Deni, Danny's, Punkboy si Unuspecial.

axl04.09.2011 14:23

Am exagerat un pic in gluma mai sus, pe Joga inca il apreciez.

Gandalf nu a vrut sa aiba acces aici...altfel ar fi avut ;)

Sa i se dea cu forta! Poate il multumim pe Adrian. Si cu ocazia asta si pe Gandalf ca-si face fise mai detaliate.

Costi04.09.2011 14:41

nu m-am bagat in discutie pana acum, de altfel nici nu ma intereseaza subiectul pentru ca sunt oameni care trebuie sa rezolve astfel de situatii.

totusi, Adrian, e de rahat ca amesteci numele unora(ma refer aici la gandalf si la robert), in problemele(evidente) siteului. chiar nu cred ca e corect sa inventezi motive pentru a-ti argumenta pozitia...

ca sa lamuresc problema cu cei 2:

-gandalf a avut acces la admin(prea repede din punctul meu de vedere), a scris niste tampenii si i s-a luat accesul. de atunci m-am ocupat, in mare parte, sa-i postez eu articolele. dupa ultima sedinta, in care am hotarat sa fie cooptat in echipa redactionala cu drepturi depline, am luat legatura cu el si i-am propus acest lucru. a preferat sa nu faca acest pas, cel putin pt moment, din motive de el stiute.

-robert, dupa cum chiar el a afirmat-o de nenumarate ori, are probleme de sanatate. a renuntat la site(cel putin pt moment), pentru a nu fi un factor de stres suplimentar.

axl04.09.2011 14:56
Care ceilalti moderatori? Atat timp cat nu s-au implicat in cele intamplate am rugamintea sa nu-i mai implici nici tu, si mai ales tragandu-i de partea ta.

e de rahat ca amesteci numele unora(ma refer aici la gandalf si la robert), in problemele(evidente) siteului. chiar nu cred ca e corect sa inventezi motive pentru a-ti argumenta pozitia...

Pai mozi nu, useri nu, de numele cui ar putea oare Adrian sa se foloseasca pentru a incerca sa-si demonstreze validitatea spuselor? De numele nimanui. E singur impotriva tuturor.

Adrian04.09.2011 16:20

Costi, nu am stiut ca Gandalf a cerut chiar el sa nu aiba acces aici. Prin urmare imi cer scuze ca am zis ce am zis. Dar restu' nu retrag.

Si stai linistit ca nu inventez. Mai multi oameni s-au retras de pe site de-a lungul timpului datorita faptului ca moderatorii nu isi fac treaba. S-au scarbit de gloata becalista care isi face veacul pe site si au plecat. Si asta stiti si voi. Axl i-a si enumerat pe unii.

Cu robert aeroth a fost rautate si bataie de joc. Sa lasi utilizatorii sa faca topic unde sa il injure pe un baiat banat, unde sa il atace fara ca el sa poata sa raspunda, e ceva dezgustator. Dar s-a facut si asta. Si sunt sigur ca nu a contribuit cu nimic la decizia lui de a pleca.

Axl, fii sigur ca respectivii enumerati de tine nu mai intra pe site ca sa am eu motive aici. Ca, doar, de ce nu ar intra altfel? Dezgust? Niciodata! Intentia mea nu era sa smulg larcrimi de nostalgie ci sa atrag atentia asupra unei probleme. Vreti sa o ignorati, foarte bine.

p.s. Joga Bonito a plecat cand a vazut ca va bateti joc de el. Omul s-a plans de ceva, a fost luat la misto. Avea dreptatea de partea lui si stiti asta. Pollul ala inca exista daca vreti sa vedeti pe cine au votat utilizatorii drept cel mai incompetent moderator. Dar nu e problema asta. Bine ca sunt pe site Bogdinho si Redondo, ca ei contribuie cu foarte multe, nu ca Joga Bonito.

axl24.09.2011 15:34

Mo, eu nu prea sunt de acord cu actiunile tale in ceea ce-l priveste pe Adrian. Adica avem un ROI si trebuie sa-l respectam, nu?

I-ai scazut avertismentul dat de Ronnie dupa cum am propus eu la vremea aceea. Dar tot atunci eu am propus inca o chestie, avertizarea pentru jignirea "dobitoc" adusa lui Ronnie, care, iata, scapa nepedepsita, desi a fost pusa in discutie.

Adrian readuce subiectul asta la lumina zilei tocmai cu gandul, cred eu, ca a trecut ceva timp de-atunci, lumea a uitat, e prea plictisita sau obosita sa se informeze indeajuns, si cred ca asa ai procedat si tu, ca sa scapi de gura lui ai cercetat superficial toata povestea.

Cred ca ar fi corect, asa cum i-a fost scazut warn-ul dat de Ronnie, sa-i fie din nou ridicat pentru jignirea aceea, "dobitoc", nebagata in seama. Daca tot scurmam cacatu din trecutul apropiat atunci sa ne luam niste lopeti si s-o facem ca lumea.

Tot cu ocazia asta doresc sa le reprosez colegilor mei moderatori lipsa totala de implicare si indiferenta fata de acest caz, daca toata lumea sau macar majoritatea ar fi participat la discutiile de atunci, de pe acest topic, nu ne-am fi aflat in situatia asta.

MoWeed24.09.2011 16:10

Intr-adevar axl, am o vina si anume ca nu am actionat asa atunci. Trebuia sa-i scot prima sanctiune si sa-l sanctionez pentru "dobitoc". Acum e prea tarziu.

«12»