Caline, pe ce lume traiesti?
Oricat de oi ar fi fost xray si redondo, ai facut niste abuzuri grosolane impotriva lor si nu ti-a zis nimeni nimic.
Ce abuzuri am facut impotriva lor? Ca i-am demascat pentru jegurile care sunt?
Ia uita-te sa vezi cine i-a banat pe cei doi si nu mai comenta aiurea. Abuzuri impotriva lor... te-ai apucat si tu acum sa dai citate din frustratii aia doi. Ca faza cu jdemiile de persoane care se plang de mine dar care toate doresc sa fie anonime!
Am enumerat mai sus regulile incalcate de ronnie. Daca nu poti sa iti controlezi oamenii, lasa pe altcineva sa fie sef peste moderatori.
O tot lungesti cu scuzele penibile si incerci sa scoti pe altii nevinovati cand e destul de clar ca sunt vinovati.
Axl
Calin si Alex au zis ceva ultima data cand am discutat.
Mie nu imi trebuie ROI ca sa respect alea. Au decis ceva, asa considera ei ca e mai bine, ok, facem cum zic ei.
Dar vad ca pe unii ii doare in cot de ce zic astia. Pai daca pe altii ii doare-n cot, de ce sa nu ma doara si pe mine. Daca se apuca bogdinho sa isi bata joc de mine pe topicul de nemultumiri si, mai mult, ronnie se apuca sa ii si cante in struna, eu de ce sa nu am voie sa ii raspund?
Ok, ai cerut scoaterea lui de la moderare pe motivul ca nu isi face treaba. Mo si Azzido au luat in considerare, au cercetat si au hotarat ca Ronnie isi face treaba si nu va fi scos de la moderare, vezi topicul cu sondajul deschis de Joga Bonito. Repet. S-a cerut excluderea lui Ronnie de la moderare pe motiv de incompetena.. Mo si Azzido au decis ca cererea e superflua. Mai repet odata? Ma gandesc ca daca apelezi atata la redundanta poate daca o fac si eu ai intelege odata. Deci. Ronnie sa fost propus pentru eliminare pe motiv de incompetenta. Oamenii abilitati au hotarat ca e competent deci nu va fi eliminat. Vorbeai de lipsa de respect mai incolo. Si asta ar putea fi considerata o lipsa de respect, contestarea ta continua a deciziilor luate de Mo si Azzido.
Pai asa sa se spuna, ma. Sa se zica clar: noi nu vrem sa il dam pe ala afara si suntem de acord cu tot ce face el. Sa vina Calin si Azzido si sa zica treburile astea clar. Apoi sa ni se permita si noua sa ne purtam la fel ca respectivul. Din moment ce el are dreptate, atunci noi, cei care zicem ca nu are dreptate, gresimt. Atunci noi trebuie sa ne purtam ca el. Daca pe el il doare-n cot de reguli, o sa ne doara si pe noi.
Avertizarea pe care ai primit/o de la Ronnie si mie mi se pare usor acordata,am mai spus/o,
Deci e nemeritata dar ronnie nu e un moderator incompetent. Interesant. Imi place ca te contrazici. Ronnie face o treaba buna, ba nu face.... aaaa.... what to do, what to do?!
Si ai dreptate sa te astepti la asta. Ai deja o sanctiune pe ROI, la urmatoare vei fi exclus din staff.
Crede-ma, sufar nespus de tare. Fara toata munca pe care o depun pentru site degeaba cred ca o sa mor. Ce o sa ma fac cu tot timpul ala liber?
Si am uitat sa-ti spun. Eu chiar m-am retras de pe site si nu am mai vrut sa intru, dupa ce am vazut toata bataia de joc din finalul sezonului trecut, in care bravii moderatori ii lasau pe toti dobitocii sa ma injure fara sa actioneze.
Am venit inapoi pentru ca m-a chemat Alex si pentru ca mi-a promis ca lucrurile se vor schimba, ca vor exista niste reguli, ca moderatorii o sa isi faca treaba, ca poponarii ca redondo nu vor mai fi admisi pe site.
Toate astea, dupa cum bine vezi, au fost respectate. 
Ia uitati aici regula tampita:
Deci Maye, pentru anularea sanctiunilor date de un moderator(cum e cazul sanctiunii lui Ronnie), trebuie sa fie de acord majoritatea moderatorilor.
Adica ala imi da avertisment gratis, pentru nimic, dar e nevoie sa isi dea cu parerea vreo 20 de oameni ca sa fie scos avertismentul 
Superb!
Bureaucracy at its best!