1. Ronnie, baiatule, eu am fost invatat la scoala ca se scrie "nici o". Cand analizam propozitia, avea si acel "o" o functie a lui. La fel si "nici". Personal mi se pare o prostie modificarea recenta. De ce? Pentru ca "niciun leu" e egal cu "nici macar un leu" si atunci de ce nu ar fi egal cu "nici un leu".
Daca, in zilele urmatoare, cocalarii care ajunt sefi la educatie desi nu au nici macar bac-ul luat se apuca sa spuna ca "aveti " se scrie "ave-ti", da-mi voie sa nu fiu de acord cu el si sa scriu cum stiu eu sa scriu.
2. Dobitoc ti-am zis dupa ce ai comis un abuz. Nu cred ca te-am atacat din nimic. Nici macar nu urmaresc postarile tale.
3. Esti un dobitoc daca nu stii sa citesti. Nu l-am facut pe bogdinho ratat. Am zis ca scuza aia e folosita de ratati. Nicaieri in text nu a zis bogdinho ca el foloseste respectiva scuza. Doar tu ai tras concluzia asta.
Axl
Ca sa nu te plictisesti la servici:
Apoi, tu insuti ai postat acolo la ora 07:47 pm. E evident pentru oricine (sper) ca si tu ai facut exact acelasi lucru ca Ronnie. Consideri ca el trebuie sanctionat pentru asta. Consideri ca si tu ar trebui sa fii sanctionat? Sau numai Ronnie?
Asta cu ROIul care intra in vigoare... prostii. S-a discutat ceva, nu s-a respectat. Ca a intrat nu stiu ce in vigoare, bla bla bla, ma indoiesc ca ai primit tu vreo copie ca sa semnezi. Deci, daca vrei sa cauti scuze pentru asta, fa-o. Dar din punctul meu de vedere e penibil.
S-a spus ceva, nu s-a facut.
Nu sunt sigur,pentru ca am inceput sa-ti recitesc postarile doar de azi, de cand am dat unignore, dar am banuiala ca si tu foloseai acelasi gen de limbaj la adresa lui.
Stai linistit. Vocabularul meu nu se limiteaza la cuvintele "penis" si "vagin" si formele lor. Cauta cat vrei tu la postarile mele, mai grav ca dobitoc sau prost nu gasesti. Stiu ca nu e o scuza, ca, pana la urma urmei, sunt si alea jigniri.
Discutia era aici despre conflict, nu? Exista conflict? Da.
E borderline autistic sa te plangi ca Ronnie cerea sanctionarea ta in acelasi timp in care tu ceri eliminarea lui!
Am cerut scoaterea lui de la moderare pe buna dreptate. Omul nu isi face treaba.
Si nu am fost singurul care a cerut acest lucru. Cum bine stii, s-a facut poll iar utilizatorii l-au cerut afara de la moderare.
Eu nu m-am plans ca cere sanctionarea mea. M-am plans ca nu isi face treaba cum trebuie.
Nu cred ca esti in masura sa ma acuzi pe mine de lipsa de respect.
Imi pare rau, asa vad eu lucrurile. Daca nu e asa, nu are rost sa te superi.
Dar cand eu vad ca unii primesc mesaje private inainte sa fie avertizati iar la mine se trece direct la avertizare, asta ma cam enerveaza.
Ma enerveaza si mai mult atunci cand primesc avertizare gratuita, fara ca eu sa fac ceva.
Dar regulamentul vad ca se aplica doar dupa ureche.
Azi maine, daca cere cine trebuie, ma astept sa fiu banat. Acum a cerut bogdinho sa fiu sanctionat, iar intre el si ronnie e o anumita relatie. Daca cere redondo sa fiu sanctionat, unde se va ajunge?
Se pare ca am ajuns din nou la acea problema care ne chinuie de multa vreme.
Ce se intampla cand cineva raspunde?
Nu mi se pare corect ca persoana care raspunde sa fie sanctionata cu mai mult de un mesaj privat. Mai ales daca respectiva persoana nu continua cu jignirile dupa mesajul privat de la moderator.
Aduc cazul robert aeroth. Nu sunt prieten cu el. Nu ma intereseaza daca e sau nu pe forum.
Omul a fost atacat la greu de LRP care a cerut excluderea lui si a fost banat/avertizat pentru ca injura becalisti.
El nu ar fi fost niciodata avertizat/banat daca mesajele respectivilor trolli becalisti erau sterse. Parerea mea.
Suntem destul de maturi sa ne dam seama care e situatia la Steaua. Cand cineva vine si ne spune "becalii baga bani, voi = drogati, bla bla bla, sustineti echipa, spre 45083" eu zic ca e destul de clar ca mesajul acela trebuie cel putin sters.