FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Anularea sau modificarea unui avertisment/unei suspendari

«12»
axl03.09.2011 10:46

Reportul facut de Bogdinho la postarea lui Adrian a fost citit de cel putin 3 mozi. Eu, Ronnie si Stanici. Eu nu m-am ocupat pentru ca nu ma interesa subiectul la momentul respectiv, Stanici a fost de parere ca nu merita sanctiune iar Ronnie a considerat aplicarea sanctiunii.

Gasesc usor tendentioasa atitudinea lui Ronnie. Adrian nu merita sanctionat pentru jigniri pentru ca jignirea nu a existat sau daca a existat nu a fost una care sa merite sanctiune.

In schimb ceea ce a urmat e vina lui Adrian. Nu trebuia jignit Ronnie (dobitoc, etc.) mai ales in public!

Desfasurarea fireasca a actiunilor urmatoare imi pare a fi:

- anularea sanctiunii date de Ronnie lui Adrian

- se pastreaza sanctiunea data de mine lui Ronnie

- se sanctioneaza Adrian pentru jignirile adresate lui Ronnie (dobitoc, etc.)

Nu pare cine stie ce, rezultatul ar fi tot +10 pentru Adrian dar e o chestie de principiu asa ca insist.

Conform regulamentului nou, nu pot face de capul meu schimbarile asa ca invoc urmatorul articol:

4.Orice anulare sau modificare a unui avertisment/unei suspendari va fi discutate in prealabil pe forumul privat si necesita aprobarea majoritatii moderatorilor. In cazul in care nu toti moderatorii raspund in decurs de 2 zile de la postarea cererii de anulare/modificare se va lua in considerare numai parerea celor care raspuns

Aveti doua zile de deliberari. Rog noii moderatori sa se IMPLICE! Am fost foarte dezamagit aseara cand am rugat un mod sa verifice mesajul lui Adrian si sa aplice sanctiuni daca erau necesare (si erau!) si NIMENI nu a miscat un deget desi toti mozii on-line atunci au vazut mesajul meu.

De asemenea, doresc ca Adrian si Ronnie sa ramana in afara discutiei.

Adrian03.09.2011 11:02

Sunt curios daca va fi luata in discutie scoaterea lui ronnie de la moderare, ca nu e prima data cand o da in bara. Iar cei care s-au plans de el nu s-au plans doar in mesaje private in care au cerut sa nu le fie dezvaluita identitatea.

Observ iarasi ca eu sunt sanctionat pentru ca altii incalca regulamentele. Inca nu imi vine sa cred ca nu am fost banat pentru ca lumea l-a facut tigan borat pe Nicolita.

axl03.09.2011 11:11
Sunt curios daca va fi luata in discutie scoaterea lui ronnie de la moderare, ca nu e prima data cand o da in bara. Iar cei care s-au plans de el nu s-au plans doar in mesaje private in care au cerut sa nu le fie dezvaluita identitatea.

Daca vreun moderator considera ca Ronnie nu ar trebui sa mai faca parte din echipa n-are decat sa propuna acest lucru. Eu nu-s de parerea ta.

Intradevar, consider ca Ronnie a gresit cu sanctiunea respectiva dar nu e o greseala imensa sau ireparabila. Toata lumea greseste, deunazi chiar si Mo.

Faptul ca ne reamintesti intruna ca exista useri care il vor pe Ronnie out e malitios si redundant. Exista alti useri care ma vor pe mine out. Exista altii care te vor pe tine out. De care sa ascultam?

Observ iarasi ca eu sunt sanctionat pentru ca altii incalca regulamentele. Inca nu imi vine sa cred ca nu am fost banat pentru ca lumea l-a facut tigan borat pe Nicolita.

Eu nu incerc sa propun sanctionarea ta pentru ca altii incalca regulamentele, ce-o mai vrea sa insemne si asta. Eu propun sanctionarea ta pentru jigniri aduse lui Ronnie si pentru faptul ca-i ceri socoteala IN PUBLIC.

Hai s-o luam mai babeste:

- l-ai jignit pe Ronnie, facandu-l dobitoc si penibil?

- ai facut-o in public in loc de forumul intern?

La ambele intrebari singurul raspuns care mi se pare posibil este "da".

Adrian03.09.2011 11:22

E irelevant ce spui din moment ce acum cateva saptamani Calin si Alex ne spuneau ca pe topicul de Nemultumiri vor posta doar ei. Asta nu s-a intamplat. Altii au postat acolo, nu s-a facut nimic.

La prima observatie facuta impotriva mea, ronnie a actionat, desi, iar va aduc aminte, se spunea ca un moderator sa nu se bage atunci cand e vorba de o persoana cu care e in conflict.

De aia au fost adusi moderatori noi, sa modereze. Ronnie nu avea ce sa se bage. Nici in cazul meu, nici in al lui bogdinho, care va aduc aminte ca a facut mai multi oameni prosti si nu a patit nimic.

Eu vad ca e incalcat regulamentul dar nu am voie sa zic nimic. Daca zic, warn. Daca nu zic, tot warn pentru ca asa cere un dobitoc si pentru ca alt dobitoc abia asteapta sa imi dea warn.

Eu stiu ca voi cereti ca eu sa nu le raspund celor care isi bat joc de mine. Asta nu se va intampla.

Mai ales daca voi continuati sa le permiteti sa isi bata joc de mine si chiar si de voi.

Caline, nu ai zis tu ca pe topicul ala veti posta doar tu si Alex? Ce masuri vei lua impotriva lui ronnie, care a incalcat mai multe reguli facute de tine.Si ma refer la masuri luate impotriva moderatorului ronnie, nu a utilizatorului.

Ronnie03.09.2011 11:26

@Adrian

iaPULA.

PS: A suta oara cand baiatu' asta fara principii cere socoteala echipei moderatoare. Nu inteleg de ce va mai bateti capul.

Maye03.09.2011 11:29

Solutia propusa de axl mi se pare cea mai apropiata de adevar.

Ronnie nu trebuia sa-l sanctioneze pe Adrian pentru atat. Ronnie isi merita cei 10 %. Adrian isi merita 10 % pentru ca a ripostat, cu jigniri.

Da` chiar nu stiu ce **** aveti, ma jur ! Eu va marturisesc ca sunt satul sa intru pe forum dupa 2 zile si sa vad 3 pagini de discutii intre bogdinho-Adrian, redondo- Adrian, bogdinho - Ronnie, Ronnie- Adrian, bogdinho - bogdinho. Sunteti ca niste fufe din autobuz.

axl03.09.2011 11:34
E irelevant ce spui din moment ce acum cateva saptamani Calin si Alex ne spuneau ca pe topicul de Nemultumiri vor posta doar ei. Asta nu s-a intamplat. Altii au postat acolo, nu s-a facut nimic.

Nu. E irelevant ce spui tu, pentru ca Regulamentul intern nu era in vigoare la momentul respectiv. Regulamentul intern a intrat in vigoare acum cateva zile. Intelegi nuanta?

La prima observatie facuta impotriva mea, ronnie a actionat, desi, iar va aduc aminte, se spunea ca un moderator sa nu se bage atunci cand e vorba de o persoana cu care e in conflict.

De aia au fost adusi moderatori noi, sa modereze. Ronnie nu avea ce sa se bage. Nici in cazul meu, nici in al lui bogdinho, care va aduc aminte ca a facut mai multi oameni prosti si nu a patit nimic.

Alta nuanta. Defineste conflictul. Si aici ar trebui sa se implice Mo si Alex, fac un by the way, vroiam s-o spun mai de mult dar am uitat, asta din regulamentul intern cu conflictul e cu dus si intors, cine stabileste ca exista un conflict, cum se defineste conflictul, se tine o evidenta (topic) a persoanelor implicate in anumite conflicte, etc.

Eu vad ca e incalcat regulamentul dar nu am voie sa zic nimic. Daca zic, warn. Daca nu zic, tot warn pentru ca asa cere un dobitoc si pentru ca alt dobitoc abia asteapta sa imi dea warn.

Eu stiu ca voi cereti ca eu sa nu le raspund celor care isi bat joc de mine. Asta nu se va intampla.

Mai ales daca voi continuati sa le permiteti sa isi bata joc de mine si chiar si de voi.

Cum nu ai voie sa zici nimic? Poti sa zici cat vrei, dar nu DENIGRAND IN PUBLIC autoritatea data de functie a colegilor tai moderatori. Vezi o incalcare de regulament? Report. Ai dat report, sunt mozi on-line si nu fac nimic? Da-le pm. Nu-ti raspund la pm? Scrie la sectiunea "moderare". Ai scris la sectiunea "moderare" si nu te baga nimeni in seama? Apeleaza la Mo sau la Alex. Mo si Aleg iti dau cu tifla? Apeleaza la Azzido. Pe Azzido il doare la buci? Vorbeste cu George Stan. George Stan e de negasit? Se aplica formula "cand doi insi iti spun ca esti beat te duci si te culci".

Caline, nu ai zis tu ca pe topicul ala veti posta doar tu si Alex? Ce masuri vei lua impotriva lui ronnie, care a incalcat mai multe reguli facute de tine.Si ma refer la masuri luate impotriva moderatorului ronnie, nu a utilizatorului.

Din cate stiu Mo deja a luat masuri, si tu si Ronnie aveti cate 1 avertisment (din 2 posibile). Deci s-au luat masuri.

Ce masuri vei lua impotriva lui ronnie, care a incalcat mai multe reguli facute de tine

Aceleasi reguli le-ai incalcat si tu.

Adrian03.09.2011 12:42
Nu. E irelevant ce spui tu, pentru ca Regulamentul intern nu era in vigoare la momentul respectiv. Regulamentul intern a intrat in vigoare acum cateva zile. Intelegi nuanta?

Ronnie a postat ieri acolo. O sa imi spui acum ca regulamentul a intrat in vigoare doar acum cateva ore?

Defineste conflictul.

Probabil nu ai vazut ce limbaj de intelectual foloseste la adresa mea.

Daca nu e destul asta, cauta sa vezi cum cerea ca eu sa fiu sanctionat acum vreo doua saptamani pentru lucruri pe care le face toata lumea pe forum dar nimeni nu e sanctionat.

Cum nu ai voie sa zici nimic? Poti sa zici cat vrei, dar nu DENIGRAND IN PUBLIC autoritatea data de functie a colegilor tai moderatori

Exact asta a facut ronnie acordand un warn cand ceilalti moderatori au considerat ca nu trebuie acordat.

Ieri, in momentul in care am intrat la Nemultumiri, am vazut ca tu l-ai si sanctionat deja pe Bogdinho. Deci tu ai vazut cam ce se petrecea acolo. La ce mai era nevoie sa dau report?

Este lipsa de respect fata de munca si pozitia ta daca alegi sa vezi doar ce vrei si sa moderezi doar ce vrei. Parerea mea. Eu nu sunt bogdinho sa dau mesaje private in care sa ma plang de una si alta.

Ronnie a incalcat mai multe reguli. Tu si, probabil, alti moderatori l-ati vazut. Nu ati facut nimic. Calin nu a facut nimic. Am scris acolo. Daca Ronnie nu e sanctionat pentru niste rahaturi, atunci nici eu nu ar trebui sa fiu.

Din cate stiu Mo deja a luat masuri, si tu si Ronnie aveti cate 1 avertisment (din 2 posibile). Deci s-au luat masuri.

De ce am eu avertisment? Ce reguli din regulamentul intern am incalcat eu?

Faptul ca am acordat abuziv un warn?

Sau probabil te referi la faptul ca eu am postat acolo dupa ce au mai postat si altii care nu au patit nimic. Cool!

Aaa....da. Ronnie injura pe aici fara nici o greata. Se pare ca regulile alea se aplica doar pentru restul forumului. Daca asta ma injura aici, e ok. Daca eu il fac dobitoc, ceea ce si este, deci nu e o jignire, in restul forumului, warn 10%.

Fantastic!

axl03.09.2011 13:34

S-o luam in ordine.

acum cateva saptamani Calin si Alex ne spuneau ca pe topicul de Nemultumiri vor posta doar ei. Asta nu s-a intamplat. Altii au postat acolo, nu s-a facut nimic.

Ronnie a postat ieri acolo. O sa imi spui acum ca regulamentul a intrat in vigoare doar acum cateva ore

Acum cateva saptamani se discuta despre ROI. Inca nu era finalizat. El a intrat in vigoare, daca nu ma insel, pe 1, luna asta. Da, Mo a anuntat acest lucru ieri la ora 11:37 pm.

Ronnie a postat acolo la ora 07:23 pm, 07:36 pm si la 10:17 pm. Eu insumi am postat acolo la ora 10:29 pm.

Sesisezi diferenta?

Apoi, tu insuti ai postat acolo la ora 07:47 pm. E evident pentru oricine (sper) ca si tu ai facut exact acelasi lucru ca Ronnie. Consideri ca el trebuie sanctionat pentru asta. Consideri ca si tu ar trebui sa fii sanctionat? Sau numai Ronnie?

Continuam.

Probabil nu ai vazut ce limbaj de intelectual foloseste la adresa mea.

Daca nu e destul asta, cauta sa vezi cum cerea ca eu sa fiu sanctionat acum vreo doua saptamani pentru lucruri pe care le face toata lumea pe forum dar nimeni nu e sanctionat.

Nu sunt sigur,pentru ca am inceput sa-ti recitesc postarile doar de azi, de cand am dat unignore, dar am banuiala ca si tu foloseai acelasi gen de limbaj la adresa lui. E borderline autistic sa te plangi ca Ronnie cerea sanctionarea ta in acelasi timp in care tu ceri eliminarea lui!

In legatura cu paragraful referitor la conflicte, sunt de parere ca nu este foarte clar si bine definit astfel ca am readus in discutie modificarea sau imbunatatirea lui. Astept raspunsurile de la Alex si Mo.

Mai departe.

Exact asta a facut ronnie acordand un warn cand ceilalti moderatori au considerat ca nu trebuie acordat.

Care ceilalti moderatori? Citeste te rog mai sus. 3 moderatori au vazut reportul lui Bogdinho. Unuia nu i-a pasat (mie), unul nu a considerat necesara sanctiunea (Stanici) si unul a sanctionat (Ronnie). Deci, te intreb din nou. Care ceilalti moderatori? Stanici? Stanici e cam jumatate din mine, daca nu chiar mai mic, e, deci, aproape jumatate de moderator. Lasand gluma la o parte, celorlalti moderatori nu le-a pasat. Atat timp cat nu s-au implicat in cele intamplate am rugamintea sa nu-i mai implici nici tu, si mai ales tragandu-i de partea ta.

Deci, nu ceilalti moderatori! Din doi moderatori unul a zis da si unul nu.

Este lipsa de respect fata de munca si pozitia ta daca alegi sa vezi doar ce vrei si sa moderezi doar ce vrei. Parerea mea. Eu nu sunt bogdinho sa dau mesaje private in care sa ma plang de una si alta.

Ronnie a incalcat mai multe reguli. Tu si, probabil, alti moderatori l-ati vazut. Nu ati facut nimic. Calin nu a facut nimic. Am scris acolo. Daca Ronnie nu e sanctionat pentru niste rahaturi, atunci nici eu nu ar trebui sa fiu.

Nu cred ca esti in masura sa ma acuzi pe mine de lipsa de respect. Dar sa zicem ca ai fi in masura si atunci ai merita o explicatie. Am sanctionat ori de cate ori l-am vazut pe Ronnie incalcand regulamentul. Acum cateva luni l-a jignit pe Bogdinho. A primit, conform regulamentului, mesaj privat de avertizare. Acum cateva zile iar l-a jignit pe Bogdinho. Trecusera mai multe luni de la ultima sanctiune, a primit, conform regulamentului, mesaj privat de avertizare. Ieri te-a jignit pe tine. A primit, conform regulamentului, +10 warn.

Exclude din aceasta insiruire de mai sus perioada in care te-am avut la ignore si Ronnie a purtat dialoguri neregulamentare (daca au existat) cu tine. Nu le-am urmarit.

Faptul ca am acordat abuziv un warn?

Sau probabil te referi la faptul ca eu am postat acolo dupa ce au mai postat si altii care nu au patit nimic. Cool!

Asta va trebui sa-l intrebi pe Mo. Sau stai ca te ajut eu.

Pana una alta, conform punctului 12 din regulamentul de ordine interioara, tu (Adrian) si Ronnie aveti un avertisment. Amandoi ati incalcat atat punctul 1(regulamentul forumului) cat si punctul 3.

Aaa....da. Ronnie injura pe aici fara nici o greata. Se pare ca regulile alea se aplica doar pentru restul forumului. Daca asta ma injura aici, e ok. Daca eu il fac dobitoc, ceea ce si este, deci nu e o jignire, in restul forumului, warn 10%.

Bineinteles ca regulile alea se aplica doar pentru restul forumului. Bineinteles ca daca tu il jignesti pe el sau pe oricine altcineva in restul forumului vei fi sanctionat. Din nou, imi vine imaginea aia de borderline autistic.

Fantastic!

Nu stiu ce gasesti asa fantastic. Avem un regulament si il respectam.

Incredibil!

Continuam? Sunt la munca pana maine dimineata,imi merge bine modemul mobil si ma plictisesc teribil.

Ronnie03.09.2011 15:41
Probabil nu ai vazut ce limbaj de intelectual foloseste la adresa mea. + Ronnie injura pe aici fara nici o (nicio) greata

Iti dedic singurul muschi care-mi creste fara sala, e mai ok asa? Asta ca sa nu zici ca nu-s baiat finut.

Dobitocule - iti suna cunscut?

Si sanctionarea lui Adrian continui sa cred ca e corecta. De ce? Bogdinho isi exprima parerea, Adrian raspunde cu "scuza tuturor ratatilor" => indirect, bogdinho este ratat. Nu neg, dar nici sinceritatea pe fata nu e permisa pe acest forum.

axl03.09.2011 16:34
Iti dedic singurul muschi care-mi creste fara sala

Ala-i miocardul, loaza. PuIa, daca la puIa te refereai, nu-i muschi.

Ronnie03.09.2011 17:01

A, pula, mi s-a mai zis dar am uitat. Am avut 5 pe linie tot liceul la bio.

Adrian03.09.2011 18:58

1. Ronnie, baiatule, eu am fost invatat la scoala ca se scrie "nici o". Cand analizam propozitia, avea si acel "o" o functie a lui. La fel si "nici". Personal mi se pare o prostie modificarea recenta. De ce? Pentru ca "niciun leu" e egal cu "nici macar un leu" si atunci de ce nu ar fi egal cu "nici un leu".

Daca, in zilele urmatoare, cocalarii care ajunt sefi la educatie desi nu au nici macar bac-ul luat se apuca sa spuna ca "aveti " se scrie "ave-ti", da-mi voie sa nu fiu de acord cu el si sa scriu cum stiu eu sa scriu.

2. Dobitoc ti-am zis dupa ce ai comis un abuz. Nu cred ca te-am atacat din nimic. Nici macar nu urmaresc postarile tale.

3. Esti un dobitoc daca nu stii sa citesti. Nu l-am facut pe bogdinho ratat. Am zis ca scuza aia e folosita de ratati. Nicaieri in text nu a zis bogdinho ca el foloseste respectiva scuza. Doar tu ai tras concluzia asta.

Axl

Ca sa nu te plictisesti la servici:

Apoi, tu insuti ai postat acolo la ora 07:47 pm. E evident pentru oricine (sper) ca si tu ai facut exact acelasi lucru ca Ronnie. Consideri ca el trebuie sanctionat pentru asta. Consideri ca si tu ar trebui sa fii sanctionat? Sau numai Ronnie?

Asta cu ROIul care intra in vigoare... prostii. S-a discutat ceva, nu s-a respectat. Ca a intrat nu stiu ce in vigoare, bla bla bla, ma indoiesc ca ai primit tu vreo copie ca sa semnezi. Deci, daca vrei sa cauti scuze pentru asta, fa-o. Dar din punctul meu de vedere e penibil.

S-a spus ceva, nu s-a facut.

Nu sunt sigur,pentru ca am inceput sa-ti recitesc postarile doar de azi, de cand am dat unignore, dar am banuiala ca si tu foloseai acelasi gen de limbaj la adresa lui.

Stai linistit. Vocabularul meu nu se limiteaza la cuvintele "penis" si "vagin" si formele lor. Cauta cat vrei tu la postarile mele, mai grav ca dobitoc sau prost nu gasesti. Stiu ca nu e o scuza, ca, pana la urma urmei, sunt si alea jigniri.

Discutia era aici despre conflict, nu? Exista conflict? Da.

E borderline autistic sa te plangi ca Ronnie cerea sanctionarea ta in acelasi timp in care tu ceri eliminarea lui!

Am cerut scoaterea lui de la moderare pe buna dreptate. Omul nu isi face treaba.

Si nu am fost singurul care a cerut acest lucru. Cum bine stii, s-a facut poll iar utilizatorii l-au cerut afara de la moderare.

Eu nu m-am plans ca cere sanctionarea mea. M-am plans ca nu isi face treaba cum trebuie.

Nu cred ca esti in masura sa ma acuzi pe mine de lipsa de respect.

Imi pare rau, asa vad eu lucrurile. Daca nu e asa, nu are rost sa te superi.

Dar cand eu vad ca unii primesc mesaje private inainte sa fie avertizati iar la mine se trece direct la avertizare, asta ma cam enerveaza.

Ma enerveaza si mai mult atunci cand primesc avertizare gratuita, fara ca eu sa fac ceva.

Dar regulamentul vad ca se aplica doar dupa ureche.

Azi maine, daca cere cine trebuie, ma astept sa fiu banat. Acum a cerut bogdinho sa fiu sanctionat, iar intre el si ronnie e o anumita relatie. Daca cere redondo sa fiu sanctionat, unde se va ajunge?

Se pare ca am ajuns din nou la acea problema care ne chinuie de multa vreme.

Ce se intampla cand cineva raspunde?

Nu mi se pare corect ca persoana care raspunde sa fie sanctionata cu mai mult de un mesaj privat. Mai ales daca respectiva persoana nu continua cu jignirile dupa mesajul privat de la moderator.

Aduc cazul robert aeroth. Nu sunt prieten cu el. Nu ma intereseaza daca e sau nu pe forum.

Omul a fost atacat la greu de LRP care a cerut excluderea lui si a fost banat/avertizat pentru ca injura becalisti.

El nu ar fi fost niciodata avertizat/banat daca mesajele respectivilor trolli becalisti erau sterse. Parerea mea.

Suntem destul de maturi sa ne dam seama care e situatia la Steaua. Cand cineva vine si ne spune "becalii baga bani, voi = drogati, bla bla bla, sustineti echipa, spre 45083" eu zic ca e destul de clar ca mesajul acela trebuie cel putin sters.

axl04.09.2011 06:43

M-am culcat aseara ca m-a luat somnul asa ca iti raspund acum.

Asta cu ROIul care intra in vigoare... prostii. S-a discutat ceva, nu s-a respectat. Ca a intrat nu stiu ce in vigoare, bla bla bla, ma indoiesc ca ai primit tu vreo copie ca sa semnezi. Deci, daca vrei sa cauti scuze pentru asta, fa-o. Dar din punctul meu de vedere e penibil.

S-a spus ceva, nu s-a facut.

Cum sa fie prostii? ROI a fost postat acolo ca forma incipienta, nu? Mo si Alex au spus ca vor parerea noastra, vor ideile si modificarile pe care le credem necesare. Noi ne-am dat parerea, ei au spus ca ideile-s bune si vor fi introduse in regulament. Regulament care a aparut pe site in forma finala pe data de 30 iulie si a intrat in vigoare pe data de 1 septembrie, lucruri care mi se par normale. Un pic anormal mi se pare anuntarea acestui lucru pe data de alaltaieri dar asta e intre mine si Mo.

De ce crezi ca am insistat ca toti mozii si redactorii sa sa posteze ca au luat la cunostiinta de ROI si ca se angajeaza sa-l respecte? De nebun? Nu, am vrut asta tocmai ca sa nu existe astfel de dialoguri intre noi. Cum nu s-a facut ce-am cerut eu iata ca exista.

Ca o scurta concluzie, din punctul meu de vedere punctul tau de vedere e penibil.

Stai linistit. Vocabularul meu nu se limiteaza la cuvintele "penis" si "vagin" si formele lor. Cauta cat vrei tu la postarile mele, mai grav ca dobitoc sau prost nu gasesti. Stiu ca nu e o scuza, ca, pana la urma urmei, sunt si alea jigniri.

Deci banuiala mea de mai sus se confirma, o confirmi chiar tu. Foloseai intradevar acelasi gen de limbaj la adresa lui, nu? Hotul striga hotii?

Am cerut scoaterea lui de la moderare pe buna dreptate. Omul nu isi face treaba.

Si nu am fost singurul care a cerut acest lucru. Cum bine stii, s-a facut poll iar utilizatorii l-au cerut afara de la moderare.

Eu nu m-am plans ca cere sanctionarea mea. M-am plans ca nu isi face treaba cum trebuie.

Ok, ai cerut scoaterea lui de la moderare pe motivul ca nu isi face treaba. Mo si Azzido au luat in considerare, au cercetat si au hotarat ca Ronnie isi face treaba si nu va fi scos de la moderare, vezi topicul cu sondajul deschis de Joga Bonito. Repet. S-a cerut excluderea lui Ronnie de la moderare pe motiv de incompetena.. Mo si Azzido au decis ca cererea e superflua. Mai repet odata? Ma gandesc ca daca apelezi atata la redundanta poate daca o fac si eu ai intelege odata. Deci. Ronnie sa fost propus pentru eliminare pe motiv de incompetenta. Oamenii abilitati au hotarat ca e competent deci nu va fi eliminat. Vorbeai de lipsa de respect mai incolo. Si asta ar putea fi considerata o lipsa de respect, contestarea ta continua a deciziilor luate de Mo si Azzido.

Imi pare rau, asa vad eu lucrurile. Daca nu e asa, nu are rost sa te superi.

Dar cand eu vad ca unii primesc mesaje private inainte sa fie avertizati iar la mine se trece direct la avertizare, asta ma cam enerveaza.

Ma enerveaza si mai mult atunci cand primesc avertizare gratuita, fara ca eu sa fac ceva.

Dar regulamentul vad ca se aplica doar dupa ureche.

Avertizarea pe care ai primit/o de la Ronnie si mie mi se pare usor acordata,am mai spus/o, ai tot dreptul sa te enervezi. De aceea am si deschis topic unde am propus anularea ei. Dar iar cazi in pacatul redundantei, probabil din prea mult entuziasm pioneresc. Spui asta la fiecare postare. Asa ca repet. Avertizarea primita de tine o consider nemeritata si am pus-o in discutie pentru anulare. Pana acum lucrurile sunt in favoare ta, doi moderatori (eu si Maye) sunt de parere ca avertizarea trebuie anulata. Am facut un apel mai sus ca tu si Ronnie sa nu participati la discutia asta pentru ca decizia fiecarui mod in parte n-ar trebui sa fie influentata decat de fapte, nu de vorbe. Ronnie s-a conformat, singurul lui comentariu de aici nu are nicio legatura cu avertizarea primita de tine. Tu in schimb, constient sau nu, incerci sa tragi spuza pe turta ta la fiecare postare. Ceea ce lipsit de leialitate.

Azi maine, daca cere cine trebuie, ma astept sa fiu banat. Acum a cerut bogdinho sa fiu sanctionat, iar intre el si ronnie e o anumita relatie. Daca cere redondo sa fiu sanctionat, unde se va ajunge?

Si ai dreptate sa te astepti la asta. Ai deja o sanctiune pe ROI, la urmatoare vei fi exclus din staff. Daca vei fi exclus din staff ma astept sa reactionezi violent, deci o alta sanctiune e pe val. Conform regulamentului la trei sanctiuni se acorda ban. Sincer sa fiu, nu numai tu te astepti sa fii banat. Si eu ma astept. Nu in sensul ca mi-o doresc, in sensul ca modul tau de a dialoga nu se pliaza deloc pe ROI. Asa ca vad trei posibilitati vitoare. 1. se intampla ce am descris mai sus deci vei sfarsi banat; 2. iti schimbi comportamentul virtual, ceea ce imi pare aproape imposibil; 3. te acresti si participi foarte rar la discutii tocmai pentru a-ti evita eventualele accese colerice. Ar mai fi si a pata posibilitate dar are sanse de a se intampla atat de mici ca nici nu cred sa merita sa fie scrisa aici. Dar cum suntem colegi si meritam sinceritate o fac totusi. 4. renunti singur.

Se pare ca am ajuns din nou la acea problema care ne chinuie de multa vreme.

Ce se intampla cand cineva raspunde?

Nu mi se pare corect ca persoana care raspunde sa fie sanctionata cu mai mult de un mesaj privat. Mai ales daca respectiva persoana nu continua cu jignirile dupa mesajul privat de la moderator.

Pai aceasta problema este ca si rezolvata. Costi m-a asigurat ca toate modificarile la Regulamentul General sugerate de noi au fost incluse, deci si cea propusa de mine, dupa cum urmeaza:

În cazul in care veti considera că ati fost atacat vă rugam să nu raspundeti la atacul respectiv, ci să folositi butonul Report Post pentru a raporta acel post (mesaj).

MoWeed04.09.2011 07:32

Sa o luam in ordine:

@axl

Am discutat in seara asta cu Costi si cu Alex si am decis ca, incepand cu joi, 1 septembrie, regulamentul intern si regulamentul nou al forumului vor intra in efect.

Maine va fi postat un articol in care sa se prezinte noul regulament pentru utilizatori.

Postarea asta este din 29 August, adica de lunea trecuta. Este la topicul de "Observatii rezultate in timpul moderarii forumului", pagina 180, postarea numarul 3585. Nu v-am anuntat dupa ce a intrat in vigoare, v-am anuntat cu 2 zile inainte.

Ce-i drept, regulamentul nou al forumului nu a fost postat inca de catre Costi, insa nu a zis nimeni ca se amana implementarea regulamentului intern al nostru.

@Adrian

Tu ai fost sanctionat intern pentru faptul ca te-ai certat cu Ronnie pe forum. Ok, daca a facut un abuz din punctul tau de vedere, din partea mea poti sa-i spui toate injuraturile posibile, insa in privat.

Ronnie a fost sanctionat pentru ce ti-a zis tie.

Orice s-ar decide aici cu privire la sanctiunea pe care ti-a dat-o Ronnie, sanctiunile interne raman.

Acum cu privire la scoaterea lui de la moderare iti spun doar ca nu este cazul acum. Si, te rog, nu vorbi tu de abuzuri. Oricat de oi ar fi fost xray si redondo, ai facut niste abuzuri grosolane impotriva lor si nu ti-a zis nimeni nimic. Sau ai uitat cand ii atacai, jigneai si apoi ii sanctionai cand iti raspundeau cu aceeasi moneda?

Ok, ai facut o plangere cu privire la sanctiunea respectiva si, conform regulamentului, asta trebuie discutata de catre toti moderatorii. Ca numai axl si Maye au avut curajul sau cheful, asta este cu totul alta problema.

axl04.09.2011 07:37
Aug 29 2011, 12:18 PM

| Trimis la #3585 |

Mie tot prost imi merge. Am facut ce ai zis si imi arata ca totul e ok

Te referi la postarea asta:

Sep 2 2011, 11:37 PM

| Trimis la #3662 |

In **** mea de treaba, parca am fi pizde pe aici.

Va reamintesc ca in regulament scrie sa nu mai avem conflicte pe forum si sa nu ne mai certam aiurea? Adrian l-a facut pe Ronnie "dobitoc", Ronnie i-a tranmis sa ia ****.

Strike one pentru amandoi! Primul avertisment. La al doilea stiti prea bine ce se intampla.

@axl

Noul regulament a intrat in vigoare de la 1, pentru noi.

MoWeed04.09.2011 07:41

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=602567

Ma scuzi, greseala mea, era postarea 3595

axl04.09.2011 07:43

Nu, scuze, gresim amandoi, e vorba de asta:

Aug 29 2011, 11:49 PM

| Trimis la #3595 |

Am discutat in seara asta cu Costi si cu Alex si am decis ca, incepand cu joi, 1 septembrie, regulamentul intern si regulamentul nou al forumului vor intra in efect.

Maine va fi postat un articol in care sa se prezinte noul regulament pentru utilizatori.

@Azzido

Da-mi add pe Y!M. cata_moweed

Postare care se pare ca mi-a scapat. Dau vina pe cei care au postat apoi acolo o serie de frivolitati peste care am sarit cu privirea, Maye, Mo, Lari, Alecs, Dragoshel si Costi.

In cazul asta se schimba nitel termenii argumentarii. Trebuie sa recitesc ce-am scris.

axl04.09.2011 07:54

Mda, am recitit.

In mod normal si Ronnie si Adrian au incalcat ROI, care era oficial in vigoare la data postarilor lor.

Dar.

Avand in vedere ca intrarea in vigoare a ROI a fost anuntata, cel putin din punctul meu de vedere, intr-un mod deficitar se poate lua in considerare faptul ca cei doi, ca si mine de altfel, nu luasera la cunostiinta de intrarea in vigoare a respectivului ROI deci postarile lor ar trebui tratate ca incalcarile ale Regulamentului Forumului, nu ale ROI. Cum nu cred ca putem demonstra ca vreunul dintre ei luase la cunostiinta de intrarea in vigoare a ROI (decat daca recunoaste el insusi) solicit clementa pentru cei doi implicati si judecarea conform Regulamentului Forumului si nu a ROI.

Propun astfel:

- anularea sanctiunii date de Ronnie lui Adrian pe motivul jignirii lui Bogdinho

- se pastreaza sanctiunea data de mine lui Ronnie pe linie de RF

- se sanctioneaza Adrian pentru jignirile adresate lui Ronnie (dobitoc, etc.) pe linie de RF

- se anuleaza avertismentele pe linie de ROI primite de Adrian si Ronnie in cazul in care niciunul dintre ei nu recunoste (sau nu se poate face dovada) ca luase la cunostiinta de intrarea in vigoare a ROI

- in cazul in care unul dintre ei sau poate amandoi recunosc (sau se poate face dovada) ca luasera la cunostiinta de intrarea in vigoare a ROI la momentul postarilor respective se pastreaza sanctiunile primite pe linia ROI.

Propunerile facute acum anuleaza propunerile initiale facute la inceputul topicului. Din acest moment moderatorii au 48 de ore sa aduca argumente pro sau contra.

MoWeed04.09.2011 08:16

Eu, unul, nu sunt de acord.

Da, recunosc, modalitatea de anuntare s-ar putea sa fi fost defectoasa, insa ce vroiati mai mult? Pe grupul de yahoo, unii din voi nici acum nu au dat accept invitatiilor. Asa ca v-am anuntat pe calea care stiam cu siguranta ca e accesibila tuturor moderatorilor.

Regulamentul e scris in forma finala de peste o luna. Acum de fiecare data o sa gasim scuze sa nu-l punem in practica?

Eu, la fel ca si Maye, m-am saturat sa intru pe forum si sa vad numai aceleasi conflicte. Efectiv mi-e sila. Daca nici acum nu il punem in practica inseamna ca l-am facut degeaba.

Maye04.09.2011 08:20

Mai urmeaza sa-i ducem in fata comisiei de disciplina.

Cred ca ne coim prea mult. Eu am mai spus si sus : Adrian nu merita sa fie sanctionat pentru atat, Ronnie a injurat ca un birjar dupa , deci se justifica cei 10%, iar in ultima instanta si Adrian isi merita 10 % pentru ca l-a jignit pe Ronnie. Problema incheiata , rezolvata !

Mo, pune piciorul in prag, ca de aia esti sef pe aici !

Prea mult ne coim, sa moara Gigi de nu.

axl04.09.2011 08:27
Mo, pune piciorul in prag, ca de aia esti sef pe aici !

Mo nu are de ce sa puna piciorul in prag, si-ar depasi atributiunile. Discutia asta de aici nu e o coiala, e un drept dat de ROI. Daca preferi sa-ti arunci drepturile la gunoi, n-ai decat, politicianule.

Ne coim acum ca sa se stabileasca foarte clar procedurile de urmat cand faptele astea se vor repeta si am impresia ca se vor repeta daca nu rezolvam problema acum, prin coiala asta.

Maye04.09.2011 08:30

Pai e coiala pentru ca ROI-ul ala cuprinde cam tot, deci si problema asta. Dar o dam asa, sa nu se simta careva lezat. Pana la urma e un 10 % , care nu-ti ia nimic din portofel. Uneori, chiar am impresia ca viata unora inseamna doar forum-ul asta, si nu ma refer la tine marinarule, nu te simti lezat.

axl04.09.2011 08:31

Nu ma simt lezat, sunt constient ca petrec prea mult timp pe aici.

Maye04.09.2011 08:33

Partea nasoala e ca stam de doua zile la "problema" asta si nu avansam deloc. Ai cerut raspunsul moderatorilor. L-ai primit pe al meu, si pe al tau. Daca stam sa tot asteptam, ramanem cu asteptatul.

«12»