FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua: 3-0 (1-0)

«1345»
Adrian11.09.2011 12:24
Radoi se-mbata prin Severin in cluburi, lua oameni la pumni si apoi ii ameninta..

Acum stim de ce are redondo boala pe Radoi. A luat bataie de la el :))

clausblaus11.09.2011 13:24

Nu pricep in ruptul capului legatura dintre fostul capitan Radoi,cocalarul Costea si meciul Gaz Metan-Steaua!

Adriane nu mai intra in jocul lui si nu-l mai atata,stii ca asta e la fel de incapatanat ca si tine.

stockton11.09.2011 13:29

Pai mai claus, daca tot faci pe-aici pe avocatul de ce nu te legi de ala care a bagat prima oara o astfel de idiotenie?!....ce legatura avea afirmatia aia cu meciul?! Hopaaaaa.....dar stiu, eu sunt trolu ca mi s-a parut tampita afirmatia.

clausblaus11.09.2011 13:39

Nu fac pe avocatul nimanui,se putea intelege din sfarsitul comentariului meu.

"Idiotenia" asta cu Florin Costea cocalar ii apartine lui Danimarcu,daca nu ma-nsel,si tu ai facut din asta un capat de tara,cu ajutorul "prietenului" tau Adrian.

Parca sunteti copii de gradinita,pe unde va gasiti va trageti de bretele!

Vlad Bogdan11.09.2011 14:13
Pai mai claus, daca tot faci pe-aici pe avocatul de ce nu te legi de ala care a bagat prima oara o astfel de idiotenie?!....ce legatura avea afirmatia aia cu meciul?! Hopaaaaa.....dar stiu, eu sunt trolu ca mi s-a parut tampita afirmatia.

Go away, lil' troll. trollface.gif

zamainmenu11.09.2011 15:33
Oare or putea sa-i retraga lui dodel cifra 1 de pe tricou?

:)) hai ca m-a binedispus replica ta. buna! ar trebui o perioada ca toti jucatorii Stelei sa joace cu numarul "0" (ZERO) pe tricou. asta sunt, de atata joaca.

«1345»