Eu nu-l sustin pe Jiji, eu sustin Steaua Bucuresti!Ce vreau eu?Ceva foarte simplu ca acest stadion Ghencea sa treaca din proprietatea publica a statului in propritatea privata a statului si de acolo in administrarea primariei generale sau de sector astfel incat sa fie concesionat cu un plan de investitii clar pentru cel care primeste stadionul in concesiune sau mai simplu sa fie administrat de primarie sau o firma terta care are contract cu primaria.
Pai te contrazici singur, mai sus scriai ca stadionul TREBUIE cesionat GRATIS echipei ciobanului. Acum o dai de gard cu administrarea primariei? Ce treaba are primaria cu proprietatea Ministerului Apararii? Poate ca Ministerul vrea ca pe Ghencea sa se antreneze politistii militari care pleaca in misiuni in Irak... cine esti tu si ce argumente ai cand spui ca baza din Ghencea TREBUIE cedata.
De ce nu trebuie CUMPARATA baza sportiva sau INCHIRIATA, la un pret stabilit de un evaluator nu pe genunchi?
UEFA NU PERMITE ca o echipa care apartine de un minister sau societate non profit sa fie afiliata.
Acesti profitori apevisti trebuie sa inteleaga ca aceste bunuri nu sunt proprietatea lor.Stadionul si baza sportiva n-ar trebui sa fie activ pentru apevisti.
Pai Steaua nu apartine de Minister, asa ca nu se incalca nicio regula, insa Ministerul poate fi asociat minoritar al societii care administreaza clubul, aducandu-si participatia prin activele pe care le are in proprietate si avand drept de decizie in CA.
Steaua nu trebuie sa fie echipa Ministerului, nu trebuie sa fie sustinuta din bani publici, dar Ministerul poate lua parte la procesul de decizie prin prisma contributiei pe care a avut-o si pe care o are in continuare. Nu uita ca SA-ul ciobanului se foloseste de marca "Steaua" cesionata de Minister si face bani frumosi din treaba asta fara a da nimic catre Armata.
FC Steaua cu ciobanul s-au alt patron este SINGURA reprezentanta legala a fotbalului Ros-Albastru.Voi puteti impreuna cu Oprea sa luati Chiajna si sa credeti ca asta este ''Steaua libera''.
Asta am zis si eu, palmaresul nu e transmisibil sau vandabil, asa ca ramane de probat falsul cu care ciobanul a preluat echipa si, eventual, chiar pedepsit cu cativa ani de inchisoare. Steaua ar reveni la Minister care, pentru a evita sanctiunile, ar scoate imediat clubul pentru o asociare public-privata cu termeni foarte clari.
Baza sportiva NU este poligon!
Baza sportiva n-o fi poligon, insa nu cred ca nu are acelasi statut juridic. Iar din moment ce si angajati ai Ministerului se pregatesc in respectiva baza, nu neaparat pe stadionul de fotbal, nu vad cine sau ce ar interzice intretinerea ei din bugetul Armatei.