FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FCM Tg. Mures 2-0 (1-0)

«123»
DOMNULQ30.08.2011 07:20
Hehe ... problema lu' misterQ nu e ca se imbraca soldatu' din banii publici. Problema astuia e ca nu baga nen-su Jiji banii la tescherea. Ca daca s-ar umple Jiji de bani in mod sigur l-ar durea fix in pix de banu' public si pe cu si pe toti baietasii ca el.

Nea Stane ce castig sa am eu ca se inbogateste Jiji?Eu vorbesc de Steaua si de ce se intampla cu echipa asta,iar matale de cioban!?

Daca aia care a jucat la Sofia nu este Steaua,de ce baietii de la peluza din sud s-au mai deplasat pana acolo?

Nea Stane te-ai bucurat cand a pierdut Steaua cu Astra?Te-ai suit in curte pe trabant,recunoaste?

Adrian30.08.2011 07:37
FC Steaua cu ciobanul s-au alt patron este SINGURA reprezentanta legala a fotbalului Ros-Albastru

De cativa ani buni noi tot cerem documentele care sa dovedeasca treaba asta. Din pacate nu le primim. Pana atunci, FC Steaua POATE e reprezentanta legala a fotbalului Ros-Albastru. DOAR POATE!

Nea Stane ce castig sa am eu ca se inbogateste Jiji?

Stim noi ca nu ai tu castig? Poate esti platit. Nu te cunosc personal ca sa fiu sigur de o treaba sau alta. Sau poate esti doar unul din fanii ciobanului, care ar fi fericit sa il vada pe el fericit. Si asta e posibil. Uite, deci, doua posibilitati de a te "inbogati" tu.

Daca aia care a jucat la Sofia nu este Steaua,de ce baietii de la peluza din sud s-au mai deplasat pana acolo?

Pentru ca nu e corect ca ciobanul sa foloseasca abuziv numele Stelei, culorile, palmaresul, brandul ei.

Inca o data spun. Sa ne arate la toti documentele prin care el a pus mana corect pe aceasta echipa de fotbal. Si apoi nu mai comentam nimic.

Din pacate, documentele astea refuza sa apara.

Mai mult, cateodata mai vin si unii baieti mai destepti si dovedesc ca Gigi a pus mana abuziv pe club. - Articolele lui Gandalf sunt cel mai bun exemplu.

Si atunci?

p.s.

Ai afirmat ca Boroi a furat bani de la CSA Steaua si ca s-a imbogatit. Ai zis si ca vei dovedi acest lucru azi. Astept!

Marius30.08.2011 08:33
Eu nu-l sustin pe Jiji, eu sustin Steaua Bucuresti!Ce vreau eu?Ceva foarte simplu ca acest stadion Ghencea sa treaca din proprietatea publica a statului in propritatea privata a statului si de acolo in administrarea primariei generale sau de sector astfel incat sa fie concesionat cu un plan de investitii clar pentru cel care primeste stadionul in concesiune sau mai simplu sa fie administrat de primarie sau o firma terta care are contract cu primaria.

Pai te contrazici singur, mai sus scriai ca stadionul TREBUIE cesionat GRATIS echipei ciobanului. Acum o dai de gard cu administrarea primariei? Ce treaba are primaria cu proprietatea Ministerului Apararii? Poate ca Ministerul vrea ca pe Ghencea sa se antreneze politistii militari care pleaca in misiuni in Irak... cine esti tu si ce argumente ai cand spui ca baza din Ghencea TREBUIE cedata.

De ce nu trebuie CUMPARATA baza sportiva sau INCHIRIATA, la un pret stabilit de un evaluator nu pe genunchi?

UEFA NU PERMITE ca o echipa care apartine de un minister sau societate non profit sa fie afiliata.

Acesti profitori apevisti trebuie sa inteleaga ca aceste bunuri nu sunt proprietatea lor.Stadionul si baza sportiva n-ar trebui sa fie activ pentru apevisti.

Pai Steaua nu apartine de Minister, asa ca nu se incalca nicio regula, insa Ministerul poate fi asociat minoritar al societii care administreaza clubul, aducandu-si participatia prin activele pe care le are in proprietate si avand drept de decizie in CA.

Steaua nu trebuie sa fie echipa Ministerului, nu trebuie sa fie sustinuta din bani publici, dar Ministerul poate lua parte la procesul de decizie prin prisma contributiei pe care a avut-o si pe care o are in continuare. Nu uita ca SA-ul ciobanului se foloseste de marca "Steaua" cesionata de Minister si face bani frumosi din treaba asta fara a da nimic catre Armata.

FC Steaua cu ciobanul s-au alt patron este SINGURA reprezentanta legala a fotbalului Ros-Albastru.Voi puteti impreuna cu Oprea sa luati Chiajna si sa credeti ca asta este ''Steaua libera''.

Asta am zis si eu, palmaresul nu e transmisibil sau vandabil, asa ca ramane de probat falsul cu care ciobanul a preluat echipa si, eventual, chiar pedepsit cu cativa ani de inchisoare. Steaua ar reveni la Minister care, pentru a evita sanctiunile, ar scoate imediat clubul pentru o asociare public-privata cu termeni foarte clari.

Baza sportiva NU este poligon!

Baza sportiva n-o fi poligon, insa nu cred ca nu are acelasi statut juridic. Iar din moment ce si angajati ai Ministerului se pregatesc in respectiva baza, nu neaparat pe stadionul de fotbal, nu vad cine sau ce ar interzice intretinerea ei din bugetul Armatei.

DanStan30.08.2011 08:35
Nea Stane te-ai bucurat cand a pierdut Steaua cu Astra?Te-ai suit in curte pe trabant,recunoaste?

Nu m-am bucurat, dar nici nu m-am suparat. De ce ? Pentru ca Steaua a jucat fotbal cam 20 de minute in meciul ala. Ceea ce e jenant atat timp cat avea in fata un adversar facil. Si nici macar n-avea avantaj pe tabela, sa zici ca isi conservau fortele pentru meciul urmator.

Domnule, presupun ca vei fi de acord atunci cand afirm ca masinile nu-s facute pentru a se catara cineva pe capota. Au alte utilizari. Ca unii au mari dificultati sa priceapa aspectul asta nu-i de condamnat, nu-s ei de vina pentru ca s-au nascut cu unele ... dizabilitati.

DOMNULQ30.08.2011 10:12
Nu m-am bucurat, dar nici nu m-am suparat. De ce ? Pentru ca Steaua a jucat fotbal cam 20 de minute in meciul ala. Ceea ce e jenant atat timp cat avea in fata un adversar facil. Si nici macar n-avea avantaj pe tabela, sa zici ca isi conservau fortele pentru meciul urmator.

Domnule, presupun ca vei fi de acord atunci cand afirm ca masinile nu-s facute pentru a se catara cineva pe capota. Au alte utilizari. Ca unii au mari dificultati sa priceapa aspectul asta nu-i de condamnat, nu-s ei de vina pentru ca s-au nascut cu unele ... dizabilitati.

Nea Stane,o intrebare la care te rog frumos sa-mi raspunzi sincer si matale, si daca vor si cei de la AISS:Vrei ca anul aceasta Steaua sa castige titlu?

PS-Nea Stan mizez pe sinceritatea matale.

Vlad Bogdan30.08.2011 11:07
Acum voi care sunteti impotriva FC Steaua cred ca sunteti fericiti.Armata apevista s-a apucat de treaba la stadionul Ghencea!A scos soldatii(stiam ca nu mai exista soldati in termen)sa ''repare''stadionul.Au pus scaune noi in locul celor rupte,au vopsit gardurile si probabil va urma plantarea de panselute.(totul pe bani publici,deci si ai mei)In Romania 2011 TOTUL este posibil.

Eu simt ca in Ghencea o sa inceapa o noua Epoca Glorioasa sub ''iubitu' conducator'' Oprea.

Probabil FC Chiajna sau Viitorul Constanta printr-o metamorfoza subita vor devenii adevarata Steaua, fara Jiji ,doar a voastra.

Noi ceilalti ne vom retrage in liniste si discretie maxima pe National Arena cu FC Steaua, lasandu-va pe voi cei 200 sa va savurati ''victoria''.

URA!URA!URA!Armata este cu voi!

Sincer, mi-e si greata cand vad asemenea specimene postand pe aici. Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca aveti creierele spalate de mass-media?

Cum altcumva sa vedeti realitatea de la club cand voi credeti tot ce spun slugile ciobanului de la gesepe, gigisport si pros.t.ro ? Cum altcumva sa vezi realitatea cand tu deabia astepti sa intre ciobi in direct la TV sa ii asculti mizeriile?

Dar nu ma mai mira absolut nimic. Intr-o Romanie in care suporterii cu "Free 2gi" au fost subiect de stiri, intr-o Romanie in care nunta lui Borcea a fost subiect national, iar 2 zile oriunde te uitai, ori la TV, ori pe net, ori pe fituica tiparita vedeai amanunte "incendiare" de la nunta anului in Romania, toti astia ca tine nu ma mai impresioneaza deloc.

De ce? Pentru ca pur si simplu datorita tie si a celor ca tine ciobanul este atat de mediatizat, astfel el practic asigurandu-si succesul. Fiti voi siguri ca daca n-ar mai exista free 2gi-isti, automat presa n-ar mai cataloga drept drogati pe cine nu trebuie si nu i-ar mai da apa la moara ciobanului.

Dar ce sa cer celor ca tine? :-j

Am un mesaj special pentru tine:

Sus! Sus! Sus!

Stanici30.08.2011 11:08

Pai stai, mai nene, ca omul poate vorbi strict in numele sau.

Vlad Bogdan30.08.2011 13:01

"Noi ceilalti ne vom retrage in liniste si discretie maxima pe National Arena cu FC Steaua, lasandu-va pe voi cei 200 sa va savurati ''victoria''."

N-as prea spune.

Kellerman30.08.2011 13:26

Abia astept primul meci cu portile inchise pe national arena, sa-i vad pe viteji cum isi incurajeaza echipa de prin elicoptere (ah stai, nu avea stadionul acoperis?).

Tupac Amaru30.08.2011 13:37
"Noi ceilalti ne vom retrage in liniste si discretie maxima pe National Arena cu FC Steaua, lasandu-va pe voi cei 200 sa va savurati ''victoria''."

N-as prea spune.

Entitatea chiu sa fie xray reloaded? Dar parca mai putin virulent?

«123»