Joaca FCM zici ca-i Barcelona. TIKI TAKA FCM!
Dati-i mingea lui Celsinho, ca poate face ceva. Mi-e si scarba ca platesc bilete la meciurile echipei asteia.
Joaca FCM zici ca-i Barcelona. TIKI TAKA FCM!
Dati-i mingea lui Celsinho, ca poate face ceva. Mi-e si scarba ca platesc bilete la meciurile echipei asteia.
Pai Sabau e un terminat total. Omul asta la Timisoara daca nu ma insel a dus 30 de jucatori intr-o perioada de transferuri. Asta la orice echipa trece o distruge dupa un sezon aducand 800 de mii de jucatori. Nu poti face performanta asa. Cu echipa de anul trecut avea sanse la titlu, lejer.
Hahaha, cum e Brandan. =)))))))
Fotbalul te arde atunci cand il pacalesti, n-a fost penalty, n-a fost nici gol.
Levy e cel mai prost antrenor care l-a avut FC P!pera in ultimii 10 ani. Il scoti pe Raul Rusescu in minutul 20 sa bagi o nulitate ? il pui pe Brandan sa bata penalty-uri ? aoleo.
Cred ca cel mai just ar fi un egal.
Sa fim seriosi, nici FC Steaua nu joaca nimic. :-J
Hahahahhahh ce penibili!! =)))
Am vrut sa scriu FC B.e.c.a.l.i si mi-a scris Steaua. Deci pana si voi recunoasteti ca b3cal! = Steaua. Bravo mai baieti!
Sabau vs. Levy, 2 nulitati.
Claudiu Bumba ? 17 ani ? FC Maramures ? super piesa de jucator e asta, mai bine ma duceam si jucam eu.
Dupa cum ziceam, Sabau e un terminat care distruge echipe.
Inca o zi trista la sud
. Bagati-o pe aia cu hai hai Gaz metan acum.
Chiar daca prima repriza nu am jucat absolut nimic, victoria este mai mult decat meritata in conditiile in care Muresu a venit dar cu gandu sa nu ia gol
Ai si ajuns de la Ploiesti , "stelistule"? A, scuza-ma. Tu incurajezi echipa de pe net.
da?!si Gigi Belciug sau MM ce sunt?!sau "adevaratii suporteri" care ignora conducerea si sustin echipa la ce categorie se incadreaza?!!binefacatori banuiesc![]()
Ai dreptatea!Jiji si MM sunt vinovati ca TOATE sectiile sportive de la CS Steaua merg spre anonimat sau desfintare,ca nu s-a mai castigat un titlul de ani buni,ca stadionul Ghencea incet, dar sigur intra in putrefactie,ca oprea si ministeru'lu peste n-a platit nici utilitatiile(curent,gaze,apa),iar comunicatele date de Boroi sunt inspirate parca din epoca stalinista.
Voi cei care mai sustineti acest minister cu apucaturi neo comuniste,sunteti ultimile mladitie surpriza a unui sistem care n-ar mai fi trebuit sa existe.
PS-Sunt curios in opinia ta,Narcis Raducan nu are nicio vina pentru distrugerea CS Steaua?
Ai dreptatea!Jiji si MM sunt vinovati ca TOATE sectiile sportive de la CS Steaua merg spre anonimat sau desfintare,ca nu s-a mai castigat un titlul de ani buni,ca stadionul Ghencea incet, dar sigur intra in putrefactie,ca oprea si ministeru'lu peste n-a platit nici utilitatiile(curent,gaze,apa),iar comunicatele date de Boroi sunt inspirate parca din epoca stalinista.Voi cei care mai sustineti acest minister cu apucaturi neo comuniste,sunteti ultimile mladitie surpriza a unui sistem care n-ar mai fi trebuit sa existe.
PS-Sunt curios in opinia ta,Narcis Raducan nu are nicio vina pentru distrugerea CS Steaua?
Nu, nu. Pentru ce se intampla cu celelalte sectii sunt de vina romanii. Mai ales lipsa lor de interes pentru celelalte sporturi. Sau o sa imi spui acum ca, de fapt, rugbyul, hocheiul si basketul romanesc(nu mai pomenesc celelalte sporturi) se afla in preferintele romanului de rand? Romanul prefera sa se uite la nunta cocalarului suprem decat sa stea sa priveasca un meci de rugby. Asa ca nu mai comenta tu aiurea. Daca era interes pentru aceste sporturi, ar fi existat si dezvoltare, investitori, etc.
Ultima data cand m-am interesat, MApN nu se ocupa cu sportul. Nu e de interesul lor sa bage bani in sport. Nu e de interesul lor nici macar sa tina deschise aceste sectii. Si totusi o fac. Acum nu cred ca poate sa spuna cineva ca e vina lor ca nu vine nici un mare magnat sa privatizeze aceste sectii. Daca s-ar vinde sporturile respective, sigur ar veni cineva. Dar asa.
Chiu, ca nu esti domn niciodata, tu mai bine du-te inapoi pe prosport si continua sa injuri AISS-ul si Peluza Sud, ca la asta te pricepi cel mai bine.
Ai dreptatea!Jiji si MM sunt vinovati ca TOATE sectiile sportive de la CS Steaua merg spre anonimat sau desfintare,ca nu s-a mai castigat un titlul de ani buni,ca stadionul Ghencea incet, dar sigur intra in putrefactie,ca oprea si ministeru'lu peste n-a platit nici utilitatiile(curent,gaze,apa),iar comunicatele date de Boroi sunt inspirate parca din epoca stalinista.Voi cei care mai sustineti acest minister cu apucaturi neo comuniste,sunteti ultimile mladitie surpriza a unui sistem care n-ar mai fi trebuit sa existe.
In ultimii 5 ani FC Steaua a castigat o cupa. Atat. Deci, marele club condus de marii Jiji si Meme (mai recent) a pierdut 9 competitii din 10. In aceeasi perioada, sectiile sportive le CSA Steaua au castigat 1 campionat si 3 cupe la handbal, doua cupe la rugby, 1 cupa la hochei. Performante (cel putin la fel de bune) obtinute fara ca vreun gibon sa se urce pe maibac. Si fara ca acelasi gibon sa apara de jdemii de ori la televizor si-n presa scrisa. Deci se poate si asa. Probabil asta-i motivul pentru care ii numesti "neocomunisti". La dumneata, cine nu se urca pe maibac si nu se face zilnic de kkt in presa ... e "neocomunist". Dumneata presupun ca nu esti "neocomunist", nu ? Deci iti copiezi idolu', stai toata ziua pe capota si te faci de kkt ?
@ Kellerman
cel mai prost antrenor pe care l-a avut Steaua in ultimii 10 ani e Ciobanul insusi ...
Levy chiar stie meserie, daca este lasat poate realiza ceva, oricum pana acum si-a indeplinit primul obiectiv trasat, e in grafic omul.
Nikolici nu e o nulitate de fotbalist, cel putin nu in comparatie cu Raul Rusescu care are doar prenumele de vedeta, muntenegreanul are potential si e tanar, are timp destul sa creasca, plus ca e singurul pivot din lot in acest moment.
@ Vlad Bogdan
cineva s-a trezit probabil cu mingea in sufragerie aseara, dupa lovitura executata de acel Celsinho, jucator pe care rusii de la Lokomotiv plateau in 2006 circa 5.000.000 de euro brazilieniilor de la Portuguesa, pentru ca un an mai tarziu, Sporting sa-l achizitioneze cu 2.000.000 de euro ... ce risipa incredibila de bani !
Nu, nu. Pentru ce se intampla cu celelalte sectii sunt de vina romanii. Mai ales lipsa lor de interes pentru celelalte sporturi. Sau o sa imi spui acum ca, de fapt, rugbyul, hocheiul si basketul romanesc(nu mai pomenesc celelalte sporturi) se afla in preferintele romanului de rand? Romanul prefera sa se uite la nunta cocalarului suprem decat sa stea sa priveasca un meci de rugby. Asa ca nu mai comenta tu aiurea. Daca era interes pentru aceste sporturi, ar fi existat si dezvoltare, investitori, etc.
Ultima data cand m-am interesat, MApN nu se ocupa cu sportul. Nu e de interesul lor sa bage bani in sport. Nu e de interesul lor nici macar sa tina deschise aceste sectii. Si totusi o fac. Acum nu cred ca poate sa spuna cineva ca e vina lor ca nu vine nici un mare magnat sa privatizeze aceste sectii. Daca s-ar vinde sporturile respective, sigur ar veni cineva. Dar asa.
Chiu, ca nu esti domn niciodata, tu mai bine du-te inapoi pe prosport si continua sa injuri AISS-ul si Peluza Sud, ca la asta te pricepi cel mai bine.
Probabil esti baiatu'de la Cluj sau Alba care spunea ca face rugby?Chiar nu vezi ca apevistiiiiii tai nu sunt capabili sa plateasca UTILITATIILE de la stadion!Ciobanul a plecat lumina s-a stins,apa s-a oprit,gazonul este parjolit.Apevistu'propretaru'stadionului ce face?Nu cumva Oprea si camarila vor sa faca acolo o mica afacere de ceva miliarde?
Toate sporturile amintite de tine au campioane,dar din pacate la niciun sport nu este Steaua!
Organizarea bolsevica-ministeriala de la dinamu,rapid si Steaua este perimata si depasita.Poate Boroi si inca 3-4 ghenerali oportunisti traiesc bine,in timp ce starea de spirit ros-albastra se stinge la fel cum oprea si camarila lui au lasat Ghencea insetata si in bezna.
Treziti-va din manipularea bolsevico-basesciana si incercati sa scoateti sporturile de echipa de sub senilele lu'Oprea si Zisu!
Traiasca CS.Steaua LIBER SI PERFORMANT! ![]()
In ultimii 5 ani FC Steaua a castigat o cupa. Atat. Deci, marele club condus de marii Jiji si Meme (mai recent) a pierdut 9 competitii din 10. In aceeasi perioada, sectiile sportive le CSA Steaua au castigat 1 campionat si 3 cupe la handbal, doua cupe la rugby, 1 cupa la hochei. Performante (cel putin la fel de bune) obtinute fara ca vreun gibon sa se urce pe maibac. Si fara ca acelasi gibon sa apara de jdemii de ori la televizor si-n presa scrisa. Deci se poate si asa. Probabil asta-i motivul pentru care ii numesti "neocomunisti". La dumneata, cine nu se urca pe maibac si nu se face zilnic de kkt in presa ... e "neocomunist". Dumneata presupun ca nu esti "neocomunist", nu ? Deci iti copiezi idolu', stai toata ziua pe capota si te faci de kkt ?
Nea Stan astea sunt peformante pentru cs.Steaua?La handbal unde s-a castigat un titlu,3 cupe ,o cupa chalenge,s-a jucat o semifinala de cupa cupelor,NU ESTE MERITUL apevisti-lor este meritul unui alt ''cioban numit'' Cazacu care a bagat muuuulti bani.Ciobanul asta a plecat si el alungat de conducerea cs.Steaua,iar acum echipa a ajuns in colaps.
Crede-ma nea Stan, restul chiar nu mai conteaza .Traiasca Bolsevismul ''coafat''in haine democratice basiste!
Ce-am zis eu, ce-ai inteles tu. Armata nu are nici un interes sa tina acele sectii. Nu castiga nimic din ele. S-a gatat cu comunismul. MApN-ul trebuie sa se ocupe cu apararea nationala, nu cu sportul. Pentru asta exista ministerul tineretului si sportului.
Ca sa fiu sincer, eu, daca as fi ministru al apararii nationale as renunta in secunda doi la toate aceste sectii. Ca le cumpara cineva sau nu, m-ar durea in cot. Ca, repet, nu e de datoria armatei sa aiba grija de niste echipe sportive.
Daca am fi trait in alte tari, mai vestice, imediat dupa caderea comunismului toate aceste sectii ar fi fost privatizate. Ce zic sectii? Ar fi fost privatizat tot clubul sportiv, intreg, nu pe bucati.
Echipa s-ar fi numit CS Steaua Bucuresti indiferent ca discutam despre rugby, baschet, fotbal sau gimnastica. Asa e la Barcelona. Nu exista sectie de fotbal condusa de niste baieti si alte sectii conduse de alti baieti care nu au legaturi cu primii.
Tu ce ceri? Sa bage Armata bani in echipe? De ce? Unde e logica?
Castiga ceva Armata de pe urma acestor echipe? Si, atentie, aici nu vorbim despre Armata SUA, cu un buget nelimitat. Vorbim despre Armata Romana, despre care nu cred ca mai trebuie sa spun si alte lucruri, e destul sa spun numele.
De asta nu e corect ca echipa de fotbal profita de tot numele si brandul Stelei in timp ce celalalte sectii sufera. Ar trebui sa imparta banii obtinuti din marketing cu restul sectiilor. Asa ar fi corect.
becalii si jegurile cu care umbla au fost destepti. De ce sa cumpere un club sportiv intreg in care sa trebuiasca sa bage bani multi cand poate sa ia abuziv doar sectia de fotbal, adica acea parte care vinde cel mai bine si care aduce profiturile cele mai mari?!
Daca se facea totul corect si intreg clubul sportiv era privatizat asa cum trebuie, acum nu mai vorbeai tu aici despre cladiri in paragina si sporturi la care nu mai avem campioni.
Ce-am zis eu, ce-ai inteles tu. Armata nu are nici un interes sa tina acele sectii. Nu castiga nimic din ele. S-a gatat cu comunismul. MApN-ul trebuie sa se ocupe cu apararea nationala, nu cu sportul. Pentru asta exista ministerul tineretului si sportului.
Ca sa fiu sincer, eu, daca as fi ministru al apararii nationale as renunta in secunda doi la toate aceste sectii. Ca le cumpara cineva sau nu, m-ar durea in cot. Ca, repet, nu e de datoria armatei sa aiba grija de niste echipe sportive.
Daca am fi trait in alte tari, mai vestice, imediat dupa caderea comunismului toate aceste sectii ar fi fost privatizate. Ce zic sectii? Ar fi fost privatizat tot clubul sportiv, intreg, nu pe bucati.
Echipa s-ar fi numit CS Steaua Bucuresti indiferent ca discutam despre rugby, baschet, fotbal sau gimnastica. Asa e la Barcelona. Nu exista sectie de fotbal condusa de niste baieti si alte sectii conduse de alti baieti care nu au legaturi cu primii.
Tu ce ceri? Sa bage Armata bani in echipe? De ce? Unde e logica?
Castiga ceva Armata de pe urma acestor echipe? Si, atentie, aici nu vorbim despre Armata SUA, cu un buget nelimitat. Vorbim despre Armata Romana, despre care nu cred ca mai trebuie sa spun si alte lucruri, e destul sa spun numele.
De asta nu e corect ca echipa de fotbal profita de tot numele si brandul Stelei in timp ce celalalte sectii sufera. Ar trebui sa imparta banii obtinuti din marketing cu restul sectiilor. Asa ar fi corect.
becalii si jegurile cu care umbla au fost destepti. De ce sa cumpere un club sportiv intreg in care sa trebuiasca sa bage bani multi cand poate sa ia abuziv doar sectia de fotbal, adica acea parte care vinde cel mai bine si care aduce profiturile cele mai mari?!
Daca se facea totul corect si intreg clubul sportiv era privatizat asa cum trebuie, acum nu mai vorbeai tu aici despre cladiri in paragina si sporturi la care nu mai avem campioni.
Eu n-am cerut asa ceva,fabulezi.Eu nu inteleg TUPEUL apevisti-lor care cer bani chirie pentru un stadion care trebuie concesionat echipei de fotbal GRATUIT.Eu sunt de acord cu modelul Barcelona 100%,dar oare vor renunta apevistiii la club?Raspunsul este NU,pentru ca exista o multime de apevisti in frunte cu Zisu si Boroi care castiga foarte bine de pe urma MApN-lui care aloca anual bani pentru CS Steaua.Astia sunt franarii care se opun privatizarii.CS Steaua prin Boroi sa nu uitam ca a dat FC Steaua in judecata motivand ca nicio entitate privata nu poate detine/purta numele Steaua.
Despre ce vorbim,pe cine sustinem?Care este cu adevarat inamicul entitatii Steaua?Sa ne gandim putin........
Eu n-am cerut asa ceva,fabulezi.Eu nu inteleg TUPEUL apevisti-lor care cer bani chirie pentru un stadion care trebuie concesionat echipei de fotbal GRATUIT.
ALO!!!
Dupa ce ca echipa a fost furata, mai trebuia cedat si stadionul? De ce?
Dupa ce logica?
Baiatule, tu stii cat a scos becalii din bilete? Stii cati bani a primit de la fiecare meci cu stadionul plin? Doar anul trecut, din meciul contra celor de la Craiova, din prima etapa, cu Piturca pe banca, a scos Steaua 300 de mii de euro. Adica destul cat sa poata plati chiria pe un an si jumatate.
Raspunsul este NU,pentru ca exista o multime de apevisti in frunte cu Zisu si Boroi care castiga foarte bine de pe urma MApN-lui care aloca anual bani pentru CS Steaua
Niste dovezi, ceva? Ca, asa, daca vorbim doar ca sa nu tacem, inseamna ca suntem cu caputul. Adu, taticule, niste dovezi si arata-mi ca Boroi s-a imbogatit furand din banii dati de Armata CSA-ului.
Astia sunt franarii care se opun privatizarii.CS Steaua prin Boroi sa nu uitam ca a dat FC Steaua in judecata motivand ca nicio entitate privata nu poate detine/purta numele Steaua.
Si au facut-o pe drept. Pentru ca FC Steaua castiga enorm din marketing, folosindu-se de numele Steaua, iar CSA-ul nu primea nimic. De parca nu era vorba tot de Steaua. Cum vine asta?
becalii preia abuziv echipa, scoate 3 milioane de euro profit din marketing cu brandul Steaua iar CSA-ul nu primeste nimic.
Interlopul ala a furat, mah, Steaua. De ce nu scoate actele sa ne arate ca a luat-o corect? De ce nu arata banii bagati? Tu si cei ca tine sunteti niste prosti daca credeti ca becalii da 2 bani pe Steaua. Sta la echipa cat vin banii. Cand nu mai vin banii, va pleca. Va lasa Steaua mai rau decat sunt sectiile csa-ului. Cu ce te va incalzi atunci? De ce sa-i dea stadionul? Ca sa il darame cand echipa va fi terminata, sa faca blocuri sau alte rahaturi si sa se imbogateasca?
Ba! Trezeste-te si nu mai vorbi prostii.
Daca becalii chiar e asa de mare stelist, sa ofere un pret corect pentru tot ceea ce inseamna Steaua. Sa cumpere toate sectiile csa-ului si sa semneze un contract adevarat, corect, prin care sa isi ia angajamentul ca nu isi bate joc de acest simbol. Ca nu merge asta cu "banii mei, fac ce vreau". Asa o sa puna fara nici o problema mana pe tot palmaresul. Asa nu va mai zice nimeni ca el nu detine echipa, ca nu stiu ce si ca altele. De ce nu face asta daca el e aparatorul entitatii Steaua?
Pai el, care a ridicat fotbalul stelist din rahat si care l-a dus pe culmi pe care nu a mai fost niciodata, nu poate sa ridice si basketul stelist, si hocheiul, si handbalul si restul sectiilor?
Nea Stan astea sunt peformante pentru cs.Steaua?La handbal unde s-a castigat un titlu,3 cupe ,o cupa chalenge,s-a jucat o semifinala de cupa cupelor,NU ESTE MERITUL apevisti-lor este meritul unui alt ''cioban numit'' Cazacu care a bagat muuuulti bani.Ciobanul asta a plecat si el alungat de conducerea cs.Steaua,iar acum echipa a ajuns in colaps.
Crede-ma nea Stan, restul chiar nu mai conteaza .Traiasca Bolsevismul ''coafat''in haine democratice basiste!
Da' urcatu' maimutei pe maibac e o performanta pentru Steaua ? Aberatiile televizate ale babuinului ce-s, tot performante ?
Cum, se pot obtine performante si cu un alt investitor ? Nu e nevoie de "banii lui Oaie-imparat" ? Ca sa vezi, si eu care credeam ca Jiji e singurul care "baga bani" in tara asta. Ca sa aflu acum ca la handbal s-au obtinut performante MULT MAI BUNE cu banii investiti de Cazacu !
Apropo, cum o fi reusit Cazacu sa obtina performante in conditiile in care nu numai ca nu s-a urcat pe maibac, da' nici macar nu aparea la televizor ? E posibil asa ceva, sa obtii performante fara sa te faci zilnic de kkt la teveu ?
Da' urcatu' maimutei pe maibac e o performanta pentru Steaua ? Aberatiile televizate ale babuinului ce-s, tot performante ?
Cum, se pot obtine performante si cu un alt investitor ? Nu e nevoie de "banii lui Oaie-imparat" ? Ca sa vezi, si eu care credeam ca Jiji e singurul care "baga bani" in tara asta. Ca sa aflu acum ca la handbal s-au obtinut performante MULT MAI BUNE cu banii investiti de Cazacu !
Apropo, cum o fi reusit Cazacu sa obtina performante in conditiile in care nu numai ca nu s-a urcat pe maibac, da' nici macar nu aparea la televizor ? E posibil asa ceva, sa obtii performante fara sa te faci zilnic de kkt la teveu ?
Se poate nea stane,prin PRIVATIZAREA cs Steaua,fara apevisti,fara tutela MApn.problema ta cu ciobanul este strict personala.Forma de organizare a FC Steaua este una privata.Nea STan de ce nu faci o oferta concreta pentru FC.Steaua?
Acum voi care sunteti impotriva FC Steaua cred ca sunteti fericiti.Armata apevista s-a apucat de treaba la stadionul Ghencea!A scos soldatii(stiam ca nu mai exista soldati in termen)sa ''repare''stadionul.Au pus scaune noi in locul celor rupte,au vopsit gardurile si probabil va urma plantarea de panselute.(totul pe bani publici,deci si ai mei)In Romania 2011 TOTUL este posibil.
Eu simt ca in Ghencea o sa inceapa o noua Epoca Glorioasa sub ''iubitu' conducator'' Oprea.
Probabil FC Chiajna sau Viitorul Constanta printr-o metamorfoza subita vor devenii adevarata Steaua, fara Jiji ,doar a voastra.
Noi ceilalti ne vom retrage in liniste si discretie maxima pe National Arena cu FC Steaua, lasandu-va pe voi cei 200 sa va savurati ''victoria''.
URA!URA!URA!Armata este cu voi!
Noi ceilalti ne vom retrage in liniste si discretie maxima pe National Arena cu FC Steaua, lasandu-va pe voi cei 200 sa va savurati ''victoria''.
Serios ? Ori de cate ori stapanu' vostru se scarpina in kur, de exemplu, presa urla o saptamana. Majoritatea ziarelor si a posturilor TV aloca spatii extinse marelui eveniment. Asa ca uita povestea cu linistea. Si pe bune ca nu m-ar durea nici in pulpa daca toata labareala n-ar fi asociata cu numele Stelei. De cand dreaq numele Stelei a ajuns sa fie asociat cu isteriile oligofrene ale unui urangutan ?
In alta ordine de idei, daca tot va retrageti pe National Arena atunci ce dreaq mai aveti de comentat apropo de Ghencea ? Aveti stadion nou, sa fiti sanatosi. Nu va interzice nimeni sa va pozati idolu' pe maibac. Din partea mea puteti sa stati si-n patru labe in fata lui, atat timp cat nu spurcati stadionul din Ghencea cu prezenta voastra.
Acum voi care sunteti impotriva FC Steaua cred ca sunteti fericiti.Armata apevista s-a apucat de treaba la stadionul Ghencea!(...).(totul pe bani publici,deci si ai mei)In Romania 2011 TOTUL este posibil.
Exact. PE BANI PUBLICI l-a imbogatit si pe marele Jiji, nu ? I-a facut cadou niste terenuri mai mult decat rentabile, plus un club de fotbal care l-a transformat dintr-un speculant de Bucale in ditamai omu' politic, europarlamentar si idolu' maselor de spalati pe creier. In Romania totul este posibil !
Domnulechiu
Parca trebuia sa faci niste dezvaluiri azi. Parca trebuia sa ne arati cum s-au imbogatit oamenii ca Boroi de pe urma Armatei, furand de la CSA. Asteptam!
Si e foarte bine ca recunosti unde iti stau preferintele. Echipa lui becalii, dupa ce va ramane fara nume, palmares si culori, o sa se mute pe national arena. Sa te duci tu sa o incurajezi, ca doar aia e echipa care conteaza pentru tine, echipa lui becalii, nu Steaua, echipa armatei.
Ca sa fiu un mare porc, ar trebui sa dau un copy/paste la toate mizeriile pe care le-ai scris pe prosport despre AISS sau SUD sau la laudele pe care le dadeai liderului tau, becalii.
Eu nu inteleg TUPEUL apevisti-lor care cer bani chirie pentru un stadion care trebuie concesionat echipei de fotbal GRATUIT.
De cand asta? De ce ar ajuta Ministerul Apararii o entinate privata asa cum e SA-ul ciobanului? De ce sa vanda SA-ul ciobanului bilete la meci, de ce sa intreprinda activitati comerciale pe un spatiu al statului fara sa plateasca chirie?
De ce n-as primi si eu moca de la Minister cateva sute de metri patrati in complexul Steaua sa-mi fac un chiosc, de ce ar trebui ca ciobanul sa fie ala favorizat?
Se poate nea stane,prin PRIVATIZAREA cs Steaua,fara apevisti,fara tutela MApn.problema ta cu ciobanul este strict personala.Forma de organizare a FC Steaua este una privata.Nea STan de ce nu faci o oferta concreta pentru FC.Steaua?
O fi ea forma de organizare privata, dar are la baza activele Ministerului, care a pus la bataie, AFC-ul ala intrat cine stie cum pe mana lui teia, un loc un prima divizie, un palmares, un brand, stadion si loc de cantonament.
Deci privatu' asta de care-mi spui tu are niscaiva bucurii la stat si ma intreb de ce sa fie ciobanul favorizat de stat si sa nu fiu eu, adita de la Cluj sau oricare alt user de pe forumul asta, ca buni cetateni platitori de taxe ce suntem.
Acum voi care sunteti impotriva FC Steaua cred ca sunteti fericiti.Armata apevista s-a apucat de treaba la stadionul Ghencea!A scos soldatii(stiam ca nu mai exista soldati in termen)sa ''repare''stadionul.Au pus scaune noi in locul celor rupte,au vopsit gardurile si probabil va urma plantarea de panselute.(totul pe bani publici,deci si ai mei)In Romania 2011 TOTUL este posibil.
Pai tu ce-ai vrea, ca Ministerul sa nu aiba grija de propriul activ? Mergand pe logica ta de forta, eu zic ca Armata sa nu isi mai ingrijeasca nici poligoanele, nici tancurile sau artileria si nici soldatii pana la urma, de ce sa se imbrace unii din banii publici?
De cand asta? De ce ar ajuta Ministerul Apararii o entinate privata asa cum e SA-ul ciobanului? De ce sa vanda SA-ul ciobanului bilete la meci, de ce sa intreprinda activitati comerciale pe un spatiu al statului fara sa plateasca chirie?De ce n-as primi si eu moca de la Minister cateva sute de metri patrati in complexul Steaua sa-mi fac un chiosc, de ce ar trebui ca ciobanul sa fie ala favorizat?
O fi ea forma de organizare privata, dar are la baza activele Ministerului, care a pus la bataie, AFC-ul ala intrat cine stie cum pe mana lui teia, un loc un prima divizie, un palmares, un brand, stadion si loc de cantonament.
Deci privatu' asta de care-mi spui tu are niscaiva bucurii la stat si ma intreb de ce sa fie ciobanul favorizat de stat si sa nu fiu eu, adita de la Cluj sau oricare alt user de pe forumul asta, ca buni cetateni platitori de taxe ce suntem.
Pai tu ce-ai vrea, ca Ministerul sa nu aiba grija de propriul activ? Mergand pe logica ta de forta, eu zic ca Armata sa nu isi mai ingrijeasca nici poligoanele, nici tancurile sau artileria si nici soldatii pana la urma, de ce sa se imbrace unii din banii publici?
Eu nu-l sustin pe Jiji, eu sustin Steaua Bucuresti!Ce vreau eu?Ceva foarte simplu ca acest stadion Ghencea sa treaca din proprietatea publica a statului in propritatea privata a statului si de acolo in administrarea primariei generale sau de sector astfel incat sa fie concesionat cu un plan de investitii clar pentru cel care primeste stadionul in concesiune sau mai simplu sa fie administrat de primarie sau o firma terta care are contract cu primaria.
UEFA NU PERMITE ca o echipa care apartine de un minister sau societate non profit sa fie afiliata.
Acesti profitori apevisti trebuie sa inteleaga ca aceste bunuri nu sunt proprietatea lor.Stadionul si baza sportiva n-ar trebui sa fie activ pentru apevisti.
FC Steaua cu ciobanul s-au alt patron este SINGURA reprezentanta legala a fotbalului Ros-Albastru.Voi puteti impreuna cu Oprea sa luati Chiajna si sa credeti ca asta este ''Steaua libera''.
Peste tot in lume structurile centraliste,bolsevice se vor dizolva in timp.
Dispare el Gadaffi, n-o sa ramana Oprea si Zisu vesnic.
Baza sportiva NU este poligon!
de ce sa se imbrace unii din banii publici?
Hehe ... problema lu' misterQ nu e ca se imbraca soldatu' din banii publici. Problema astuia e ca nu baga nen-su Jiji banii la tescherea. Ca daca s-ar umple Jiji de bani in mod sigur l-ar durea fix in pix de banu' public si pe cu si pe toti baietasii ca el.