FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vlad Chiriches

«1234»
rtj04.11.2013 14:42

Tipic mentalitatii de roman cocalar. Merg in strainatate si ii pup picioarele strainului ca asa e misto. Oau, ce tara misto, Romania e de caccat, nu mai e de nasul meu. Pai daca am face asa toti, ce s-ar mai alege de tarisoara asta? Acum 2 ani doar visa sa imbrace tricoul reprezentativei, acum vad ca scuipa pe banderola. Nu-i nimic, nu stam doar in Chiriches.

Kekea04.11.2013 15:27

Nu e de pupat talpile strainului, dar fa o comparatie obiectiva. Compara Romania cu Anglia. Compara campionatul englez cu cel roman. Pe urma devino subiectiv si pune-te in locul lui Chiriches. Tu ce ai declara? Lasa-l sa joace, sa isi deschida ochii cum e civilizatia acolo si dupa poate vine in tara si implementeaza ceva, cum a facut de exemplu Hagi. Patriotismul extrem, de care dai tu dovada in opinia mea, este ca si cum ai fi fanboy la o anumita marca de consola sau telefon mobil

Virgil05.11.2013 16:22

Cica Romania e o tara mica. Daca s-a referit la suprafata in kmp, ar fi trebuit sa stie ca Anglia are o suprafata inferioara teritoriului Romaniei. In

dovleacul pe care-l poarta pe umeri suna a gol. Pacat.

Cum sa nu stii atata lucru?

Cocalar, cum bine a zis cineva mai sus.

Si cum sa-l pui capitan la nationala, cand Marica si Rat au o vechima mai consistenta decat el.

iNsTiGaToR06.11.2013 09:24
Cica Romania e o tara mica. Daca s-a referit la suprafata in kmp, ar fi trebuit sa stie ca Anglia are o suprafata inferioara teritoriului Romaniei. In

dovleacul pe care-l poarta pe umeri suna a gol. Pacat.

Cum sa nu stii atata lucru?

Cocalar, cum bine a zis cineva mai sus.

Si cum sa-l pui capitan la nationala, cand Marica si Rat au o vechima mai consistenta decat el.

Poate prin ''tara mica'' s-a referit la foarte slab dezvoltata ca fotbal si lipsa altor posibili jucatori pentru banderola de capitan.

Cat despre marica sau rat.. NU.

«1234»