FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cand se va trezi Gigi? Iordanescu o solutie pentru Steaua?

«12»
Grinch15.03.2006 16:16

Toti vrem ca Oli sa confirme . O calificare la Sevilla ar readuce Steaua pe drumul cel bun .

Ayrton15.03.2006 17:45
Se pare ca Gigi il aduce consilier la Steaua pe tata Puiu,pentru a-l baga in presiune pe Oli.

Asa cum am mai spus, cred ca ar fi oportuna aducerea lui Ienei, doar el este cel care a antrenat Steaua 86'. Si se pare ca exista ceva discutii...

Sursa: www.onlinesport.ro

"Oferta pentru Ienei

Gigi Becali i-a propus lui Emerich Ienei, la plecarea la Sevilla, un post in cadrul Stelei. Ros-albastrii au ajuns in Spania si au miercuri seara primul antrenament.

"Imi esti util, nu este o oferta de complezenta", i-a spus Becali lui Ienei, fara a mai oferi alte detalii in fata presei.

Ienei a afirmat ca discutiile sunt mai vechi si ca inca nu s-a trecut la ceva concret. [...]"

Daca vine sper sa se poata implica si in pregatirea echipei.

1on16.03.2006 08:16

O varianta de antrenor in Ghencea, excelenta din toate punctele de vedere ar fi Loti Boloni. Spunea ca la sfarsitul sezonului vrea sa vina in Romania, si daca ar veni la Steaua... Partea nasoala e ca nu il are Gigi la suflet.

«12»