Numai un pic?
Numai un pic?
Ce comportament de moldoveni aveti cu astia noi veniti maaa
Regulamentul mi se pare ok. Din partea mea aveti okeul!
refuz sa iau la cunostinta. sa fie anarhiieeee
Avem si primul om care a incalcat regulamentul, il vom avertiza pe Fane pentru jignirea unei GLORII a clubului.
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/24857/
Sper sa NU SE MAI REPETE!
On-topic: Alte adaugiri/comentarii? As dori sa il definitivam astazi.
sa fie veselieeee !!!!
Argasealaaa, Vali Argaseala..hey hey !!!
Sa inteleg ca nu mai exista nelamuriri si ramanem cu acest regulament cu modificarile aduse in acest topic?
Eu nu am glumit: care-i faza cu ironiile?
Ironiile care suna a jigniri evident nu orice ironie. C'mon we're not kids.
Pai zi asa, bre, ca nu ati mai scos un sunet de cand am debitat io prostiile alea si cautam pe net un model de demisie.
"Pai zi asa, bre, ca nu ati mai scos un sunet de cand am debitat io prostiile alea" cu.E.D
Later Edit: Vad ca nu merge "quot.erat.demonstrandum" asa ca inlocuiesc cu clasicul c.c.td.
Mai da-te`n slbz mah cu prescurtarile tale de inteligent ca nimic n-am inteles din postarea de mai sus ( sa fie de la bere ? nu cred ).
....hey hey la femeeeeei la femeeeei la femeeeei ![]()
2.Membrii staff-ului sunt obligati sa aiba o conduita civilizata si rezervata fata de utilizatorii forumului, indiferent de modul in care se exprima acestia. Nu sunt permise jigniri, ironii, atacuri la persoana sau un limbaj trivial, nici in discutiile de pe forum si nici in mesajele private.
Cred ca partea asta trebuie scoasa. Orice am face, nu putem scapa de certurile private si etc + cred ca fiecare face ce vrea in mesageria lui privata.
In rest aveti unda verde la publicat. (din loja)
Pai Madaline, degeaba suntem civilizati pe forum, daca in privat le luam mortii in **** tuturor care spun ceva ce nu ne convine.
Eu, unul, consider ca noi ar trebui sa fim un exemplu de conduita, atat pe forum cat si in discutiile private. Mai degraba asa impunem respect decat prin sanctiuni nenumarate...
Mo, pe forum intradevar suntem / vom fi civilizati ( pe cuvant de cercetas )...aici in schimb ( intre noi ) ie`altceva
...n-ai cum..adica...trebuie ,m-ai inteles ?
ce m-a ars ala ...acu`am vazut ![]()
p.s...adica Pisi,sa vezi omor ce-ti iei
)))
@mo
Nu m-am injurat pana acum cu niciunu pe privat si nici nu cred ca vreun moderator a fost (vreodata) primul care a inceput sa injure un user pe privat, ci doar a raspuns + asta e cu doua sensuri pentru ca apoi s-ar putea sa ne trezim cu unii useri care vor cere ban ca sunt injurati de alti useri pe privat si se vor considera victime ca aceasta regula se aplica doar in cazul moderatorilor.
Utilizatorii n-au treaba cu regulamentul asta, care e valabil numai pentru noi si il vom vedea numai noi.
Poate apasa Maye pe vreun buton si il face public
.
Bun, atunci ramane asa.
Daca trecem la sistemul cu ban progresiv (1 zi, 3, 7, 30, 6 luni, 1 an, etc.) va trebui sa tinem o evidenta MULT MAI BUNA a avertizatilor.Propun urmatorul sistem (pe langa topicele personale de la avertizati,unde cauti un user de-ti sar ochii din cap)
In acest fel, cand deschizi casuta aia cu avertismentele fiecarui user nu-ti mai apar doar prostii, ca mai jos,
ci ai informatii corecte si la zi despre userul respectiv, astfel poti aplica sanctiunea cuvenita.
Si inca o problema, dupa 30 de zile, daca userul nu calca stramb, se sterg TOATE sanctiunile?
Pentru ca putem fi pusi in situatia ca un ins sa ia gradual toate banurile pana la o luna inclusiv, apoi sa stea cuminte 30 de zile si s-o comita iar. Ia, dupa cum spune actualul regulament, doar warn de 10, sau ban de 1 zi? Sau ban de 6 luni?
Axl toate lucrurile astea trebuie sa le trecem in regulamentul intern redactori/mozi.
Din punctul meu de vedere e simplu. Iei ban o luna, minim 3 luni nu ai voie sa comiti nici cea mai mica greseala dupa ce revii. Altfel iei 3 luni ban. Si tot asa:)
Nu prea s-au trecut.
Bai, mai poti sa mananci mult rahat?Serios acum. Vede cineva ce posteaza baiatul asta sau sunt eu singurul nebun de pe aici?
Bai bogdinho, esti varza! Ti-am zis sa mai gandesti inainte sa postezi.
![]()
+ a jignit un moderator in public facandu-l poponar, aici.