chiar, ce alte variante de antrenori am avea?
Laca, Balint, grigoras,Stoichita, cine credeti ca ar fi bun?
chiar, ce alte variante de antrenori am avea?
Laca, Balint, grigoras,Stoichita, cine credeti ca ar fi bun?
Dupa parerea mea singura solutie este un antrenor strain, pentru ca s-a vazut cum joaca o echipa romaneasca cu 2 antrenori straini pe banca si cum joaca rapidul cu un antrenor roman pe banca(au avut multa sansa si nu stiu cat ii va tine aceasta sansa). Asa ca sper ca MM, in cazul necalificarii(Doamne fereste!) la Sevilla, sa se puna pe cautat antrenor.
Terminati cu prostiile.... Avem nevoie de un antrenor nu de vreo improvizatie... Eu merg pe mana unui strain... In tara nu prea vad pe nimeni....
Singurul pe care-l vreau cu inima e Laca!!!..dar nu stiu daca e bine......
sa stii ca n-ar fi bine cu Laca antrenor
DE CE?
In caz ca Steaua nu va avea rezultate cu Laca pe banca,ce va fii?ii vom cere demisia?vom avea tupeu?
e mai bine cu postul pe care il are acum,ar fi pacat sa se strice relatia Laca-SUPORTERI
:evil: >>.Aici iti dau dreptate,nu as vrea sa vad cum Laca este huiduit sau sa i se ceara demisia,in caz ca va fi numit antrenor si echipa va merge prost,pe mana unui strain as merge,asa cum l-a gasit MM pe Protasov asa poate mai gaseste unul,cine stie poate se intoarce chiar el,asta ar fi ceva frumos,in legatura cu asta sunt optimist,in rest........!!>>>> :twisted:
Oli este unul dintre cei mai buni antrenori romani. Si o va demonstra. Totusi merg pe mana antrenorilor straini: Alberto Zacheroni...
:evil:>>>La ce este asta atat de bun ca pana acum nu s-a vazut!!>>> :twisted:
Ca si ola-ROIU,Grigoras este un antrenor care nu face treaba atunci cand este supus unei presiuni mai mari (parerea mea avand in vedere ca sunt din C-ta). Sa nu uitam ca si Olaroiu cand era la National s-a luptat la titlu cu javrele , dar nu avea suporteri , nu avea un obiectiv foarte greu de indeplinit asa ca echipa juca relaxat.Dar cand a plecat la Poli,pretentiile au crescut si s-a vazut . Singura solutie ar fi Mircea Lucescu avand in vedere ce a declarat , cum ca in copilarie a fost fan CCA . dar din pacate e putin probabil
O varianta de antrenor in Ghencea, excelenta din toate punctele de vedere ar fi Loti Boloni. Spunea ca la sfarsitul sezonului vrea sa vina in Romania, si daca ar veni la Steaua... Partea nasoala e ca nu il are Gigi la suflet.
Boloni se poate impaca cu GG chiar astazi la Sevilla... daca da curs invitatiei facute si 100% ar accepta sa antreneze Steaua din vara... dar nu cred ca e o solutie cu mult mai buna decat ar fi si Grigoras de la Otelu... plus ca d.p.d.v. financiar e cam costisitor...
Nu cred ca Bolonyi v-a veni la Sevilla.Pentru ca sa nu uitam,el o antreneaza pe Rennes si timpul nu-i permite.
De impacat cu Becali,se poate impaca,pentru ca e un om inteligent.
Chiar dak multa lume(suporteri) nu este deacord (avand in vedere echipele la care a activat atat ca jucator si ca antrenor)Mircea Lucescu cred ca ar fii antrenorul cu cele mai mari realizari la Steaua.Nu poate sa ma contrazica nimeni spunand ca exista un antrenor roman cu mai multa experienta decat Lucescu Senior.
Pacat ca nu a fost Stelist...
nu mai aduce in discutie numele de Mircea Lucescu cand deja exista un nea Imi...
avem antrenor acum asa ca Petre Grigoras a fost o simpla discutie... El a batut cainii cu Otelul in groapa cu 3-0 dar Oli al nostru a spulberat Betis in aceeasi maniera la Sevilla... Topic inchis...