FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

GRIGORAS - ANTRENOR

«12»
ZeuletzuL12.03.2006 03:50

bah fratilor trezitiva si aducetil pe grigoras antrenor la Steaua,ca este cel mai bun antrenor la ora actuala.ia batut pe caini de doua ori la ei akasa cu 2 echipe diferite.cu Olaroiu nu`i treaba

Un!t3d Roon3y12.03.2006 10:14

Sunt de acord cu tine.Stilul de joc al lui grigoras se apropiea de cel al lui Protasov.Am observat acest lucru de cand era la Constanta,Farul fiind considerata o echipa frumoasa care joaca fotbal.Rezultatul de aseara nu face decat sa confirme acest lucru!A transformat o echipa defensiva,pierdupa prin coada clasamentului in una care a reusit sa o umileasca p Dinamo!Apropo,stie cineva cand a pierdut Dinamo ultima data un meci acasa cu scorul asta sau unul mai mare? :D

Mirel_Radoi12.03.2006 11:24

si eu.nu stiu ce cauta un antrenor de valoare la o echipa de jav**(scuzati expresia)rosii.

razvan198312.03.2006 12:32

Si eu am acum o parere f. buna despre Grigoras care a batut pe Dinamo de 2 ori in groapa de gunoi. E un antrenor bun care trebuie luat in considerare pe vii tor, in cazul in care va urca cu Otelul in acest campionat. Deocamdata avem antrenor sa speram ca-si va reveni si el si echipa. Si parca Dinamo a pierdut la scorul asta de 0-3 cu Astra parca, atunci cand au fost 7 infrangeri consecutive in sezonul ala de gratie al lor.

cristi_mold12.03.2006 12:50

Deocamdata Steaua are antrenor. Chiar daca echipa joaca prost sau joaca bine tot Olaroiu ramane antrenor. Daca bate la Sevilla si apoi ajunge pana in finala. Il mai cheama cineva pe Grigoras. Nici mie nu imi place tactica lui Olaroiu dar eu cred ca ar trebui sa avem incredere in el si sa vedem ce o sa iasa.

weber_p12.03.2006 13:08

Olaroiu nu va pleca ff curand de la Steaua!! de asta sunt sigur si totusi singurul antrenor pe care il vad eu demn sa antreneze Steaua in acest moment este Protasov!! si sa nu uitam ca poate fii adus inapoi!!

Si prima varianta dupa Protasov trebuie sa fie Zenga care a declarat ca s-ar intoarce la Steaua!! oricum aceste discutii vor ramane fara rezultat la fel ca si cele in legatura cu transferurile si cele in legatura cu imnul...... deci eu zic sa nu ne mai facem atata sange rau si sa mergem pe stadioane si sa plangem pe acolo de nervi!!!

toxic310012.03.2006 13:22

Pai cum ma baietzi?Deja vreti alt antrenor?Asa ati zis si cnd Steaua a pierdut calificarea in Champions League...si apoi ii cantati numele pe stadioane lui Protasov.Sa nu uitam ca si Zenga a primit injurii de la o parte din Peluza Nord si apoi cnd a plecat(mai bine zis cnd a fost indepartat)ati plans dupa el.

Olaroiu e un antrenor bun.Lasati-l sa isi faca treaba si nu ii mai cereti capul cnd nici macar nu a inceput returul pentru Steaua.Vedem azi cu argesul...

weber_p12.03.2006 13:26

si daca azi DOAMNE fereste Steaua nu face un meci bun ce ar trebui sa facem toxic??? Si da Protasov si-a facut o imagine!! de ce?? fiindca a stiut sa imprime echipei un joc rapid si ofensiv asa cum place oamenilor care vin in Ghencea sa vada un meci!!

Ana-Maria12.03.2006 13:42

Nu va imbatati cu apa chioara,fratilor.Grigoras a batut cainii,dar cu o floare nu se face primavara..Olaroiu trebuie lasat sa-si faca treaba!

toxic310012.03.2006 13:45

1.Steaua o sa bata azi pt ca asa trebuie si pt ca vreau sa beau diseara

2.Sa nu crezi ca nu mi-a placut cum a jucat Steaua sub Protasov(si nu cred ca e cineva carui sa nu ii fi placut) dar exista si alte stiluri de joc...gadeste-te la un barca-Milan(barca ataca,Milan se apara si apoi ataca)

3.Ramane de vazut..nu zic ca luam UEFA cu Oli..dar trebuie sa il lasam sa ne demonstreze el dak poate sa faca ceva la Steaua sau nu...nu sa spunem noi dinainte ca nu e bun ca antrenor la Steaua.

karas_ultras12.03.2006 14:20

Daca s-ar pune antrenorii si s-ar destitui dupa rezultate de o etapa, ar fi un haos general. Gandim la cald si asta nu e bine...

Grigoras e stelist si merita dupa parerea mea sa antreneze Steaua, dar numai dupa ce isi termina Oli treaba si mai ales, dupa ce o sa o antreneze [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!!!

No 7 merita asta cu prisosinta!!!

sorin_77712.03.2006 15:06

D.p.d.v. al rezultatelor obtinute si Olaroiu a batut Dinamo cand antrena Nationalul de foarte multe ori... Ati uitat?!?!? insa stilul de joc al lui Grigoras cu Farul era mai spectaculos decat ce juca Nationalul cu Oli... Totusi nu e relevat acest ultim rezultat... poate daca termina returul cu Otelu in primele 8... ar fi o solutie BUNA pentru Steaua...

I.N.Money12.03.2006 18:58

Grigoras nu s-a remarcat atat de mult prin victoria de aseara,ci prin faptul ca a transformat Farul dintr-o echipa care se zbatea la retrogradare in cea mai buna echipa a provinciei,deci trebuie luat in seama pentru agilitatea sa.

redandblue12.03.2006 19:55

Zenga...(la aeroport):"Fanii Stelei sunt extraordinari.Intr-o zi ma voi intoarce..."

Doamne-ajuta...

man_AC12.03.2006 23:00
.....Olaroiu trebuie lasat sa-si faca treaba!

a fost lasat sa-si faca treaba..in seara asta pe stadion au fost numai suporteri care au incurajat echipa pana la sfarsit.. dar toata tara a vazut ca degeaba a fost lasat...

helena_steaua12.03.2006 23:07

grigoras la Steaua e singura solutie viabila in acest moment!!!!!!!!Olaroiu daca ai demnitate pleca acum!!!!!!!!!!!!!!

Stryker12.03.2006 23:08

Grigoras a reusit sa bata pe caini cu 3-0 in deplasare cu o echipa care a transferat 16 jucatori in pauza de iarna si care nu mai castigase decat o singura data in tot returul :!:

Parerea mea: Grigoras este cu mult peste Olaroiu, insa din nefericire parerea lui Jiji conteza mai mult in acest caz... :evil:

cornel-cluj12.03.2006 23:15

Eu sper sa nu-l mai aiba cat mai repede. Altfel ne-om bate cu Otelul si Vaslui-ul pentru ramanerea in prima divizie!!

Ana-Maria13.03.2006 00:42
.....Olaroiu trebuie lasat sa-si faca treaba!

a fost lasat sa-si faca treaba..in seara asta pe stadion au fost numai suporteri care au incurajat echipa pana la sfarsit.. dar toata tara a vazut ca degeaba a fost lasat...

Da,dar am mai zis si altceva sus..."Cu o floare nu se face primavara"..Un meci pierdut sau altul castigat nu inseamna nimic,Steaua are nevoie de continuitate,nu de simple amagiri..

Virgil13.03.2006 15:25

Petre Grigoras e un antrenor foarte bun.Si nu de ieri,de azi.Ci de foarte mult timp.A dus foarte sus Farul si totusi a fost inlaturat.Se pare ca relatiile sale cu jucatorii nu sunt prea ortodoxe.Ii bate si-i injura.Credeti ca acest comportament ar da rezultate la Steaua?Niciodata!

Sa ne multumim cu Oli.E un mare antrenor si cat de curand sunt convins ca va dovedi acest lucru.Stiu,castravetii din gradina vecinului sunt mai mari si mai frumosi...

Sa ne vedem de ai nostri.

helena_steaua13.03.2006 15:57

Olaroiu este foarte apropiat de jucatori dar pana acum nu a avut rezultate dorite la Steaua...grigoras nu e tipul de antrenor apropiat de jucatori dar e un tip care poate conduce o echipa ca Steaua,care stie ce inseamna cu adevarat mentalitate de invingator!!!ce preferati?????

uncas13.03.2006 16:47

daca se tot zice ca am fi in jur de 500000de suporteri stelisti haideti sa contribuim fiecare cu ceva euroi pe an si poate il convingem pe Protasov sa revina. Daca nea Gigi nu-si permite sa plateasca un antrenor bun hai sa-l platim noi. Ce ziceti?

Bogdan4Steaua13.03.2006 17:41

Greu de crezut ca s-ar intoarce Protasov. Trebuie sa intelegem ca el si-a dorit sa mearga la Dnepr, fiind echipa lui de suflet. Este exact ca si cum cei de la Brasov i-ar cere lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa revina acolo.

Singura sansa este ca Oleg sa obtina rezultate nefavorabile acolo si sa fie dat afara sau sa isi dea demisia. Sigur, nu ii dorim raul.

Daca Oli nu confirma in cel mai scurt timp, trebuie sa ne orientam spre altceva. Neaparat un tehnician strain, si aici ma bazez pe instinctul lui Meme.

gianini13.03.2006 18:31

dupa ce ca jucam slabutz am mai dat si de cirtu care si-a bagat toata echipa in poarta.

weber_p14.03.2006 09:02

Protasov nu va mai veni la Steaua in viitorul apropiat!! dupa meciul cu pitestiul dl MM Stoica s-a dus la nus ce e misiune si a inceput sa il denigreze pe antrenorul care a transformat Steaua in Bacrelona Balcanilor! deci din cate se pare Olaroiu va avea continuitate la echipa!! si banuiesc eu ca se v-a ajunge unde s-a ajuns si cu Piturca!! sa stea 4-5 ani si sa nu aiba rezultate exceptionale!! diferenta e ca Piturca e un antrenor BUN!!!

«12»