FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian vs Stockton

«12»
stockton07.07.2011 16:48

Claus...eu imi cer scuze daca la faza cu stadionul sunt in eroare. Te intreb atunci...pana cand era valabil contractul si cand a fost semnat?

Eu repet obsesiv ce anume? O realitate? Pai da, e site si ne dam cu parerea, dar nu poate sa apara orice user si sa ceara ca alt user sa fie dat afara desi omul nu a incalcat vreun regulament...in ce calitate cere Adrian ban pentru cineva? Vreau si eu sa fiu lamurit ca sunt greu de cap si nu ma prind. Si de ce nu esti obiectiv sa-i atragi si lui atentia ca repeta si mai obsesiv decat mine....becalist, Craiova etc...chestii de trolling?

Ronnie07.07.2011 16:48

Bai claus, un loc nu mai e ma de jucat fotbal in tot Bacaul asta... e plin de portoricani.

clausblaus07.07.2011 17:00

@stockton

Din partea mea poti sa fii si finantatorul Craiovei,atata timp cat discuti civilizat si aduci argumente esti binevenit.Cat despre contract,te vad baiat dezghetat.....cauta si vei gasi!

@Ronnie

Seche sa traiasca!

danimarcu07.07.2011 17:06
Hai sa-ti explic ceva. Tu nu vei putea dovedi niciodata ceea ce afirmi despre mine. Greseala mea in trecut e ca am lasat deoparte ipocrizia. Ai aproape 40 de ani si nu esti in stare decat sa aduci posturi de nivelul a 15-16 ani, asta e realitatea. La varsta pe care o ai ar trebui sa-ti fie rusine sa te bagi aiurea doar ca sa creezi scandal. Eu nu tie trebuie sa-ti dau vreo explicatie, ca nu tu ai decis revenirea mea. Am dat cui trebuie, nu tie. Se pare ca am ajuns si eu si ala 2 fraieri care se cearta spre amuzamentul forumului....eu o sa-l ignor cat de mult pot atata vreme cat nu dezinformeaza (ca doar de-asta l-am bagat in seama din nou). Tie insa educatia si varsta iti cere sa ignori asa ceva, un asemenea topic in first place, dar nu am ce-ti face daca atat poti si anume sa ai comportament de pustan....atata poti, atata faci. Nu l-ai jignit pe Duckadam? Pai el e "sluga penibila" si "pres" cu tine ma? Nu ti-e rusine ca ai 40 de ani si jignesti un asemenea om? Tu ai scuza altora care au mintea zburdalnica? Stii tu de acolo din purtugal cat timp va ramane (desi e clar ca nu face nimic) si cand e el platit? Si de unde ma cunosti tu unchiule atat de bine pe mine? Cine esti tu sa te bagi peste cei care au luat o anumita hotarare? Pe banii tai merge treaba aici? Marele stelist marcu de purtugal...sa cad pe spate domne! Mi-ar fi si rusine in locul tau sa mai deschid gura.

MUAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

M-ai distrus bah Redondo cu postul asta!

Nevasta-mea zice ca vrea sa divorteze de mine,ca nu postez si eu ca unul de varsta mea...

Promit ca incepand de acum am sa-mi risipesc si ultima picatura de energie postand vrute si nevrute,poate asa ma mai maturizez si eu.Non-stop o sa stau pe forumuri, sa ajung si eu la nivelul tau!

Tot mancator de :shit: ai ramas,tine-o tot asa,in ritmul asta iti iei ban inainte de inceperea campionatului...

stockton07.07.2011 17:13

Mersi mult, sunt convins ca voi lua ban ca asa vrei tu. Asa e, ti-am facut mult rau, te-am jignit crunt de cand am intrat, am vorbit despre tine de n-am mai putut. Cere ban cu-ncredere ca asa e cel mai corect. Injura-l si pe Duckadam ca numai asta e jignire dupa tine, ca deh, tu esti mare stelist si-ti permiti orice. Mare putere vi s-a dat unora si rau s-a facut....Eu danimarcu vreau ban pt stockton ca....pai ca ...a zis ca tine si cu Craiova acum 3 ani. Nu m-a jignit omu dar asa vreau eu.

axl07.07.2011 17:42

O lamurire se pare necesara, fcsteaua.ro face parte din patrimoniul AISS.

danimarcu07.07.2011 18:06
Mersi mult, sunt convins ca voi lua ban ca asa vrei tu.

Era o previziune de-a mea,nu am cerut si nu am sa cer asa ceva.

Ma doare in Paula de tine si de toti banatii ,rasuflatii si castratii de pe forumuri. ;)

Viata virtuala placuta,se vede treaba ca in cea reala nu iti faci simtita prezenta!...

stockton07.07.2011 21:08

Mult succes in viata Bobi...o sa ai nevoie

Marius08.07.2011 06:02
Claus...eu imi cer scuze daca la faza cu stadionul sunt in eroare. Te intreb atunci...pana cand era valabil contractul si cand a fost semnat?

Ultima interventie.

Din cate imi aduc aminte, era valabil pana la finalul sezonului 2011/2012, fiind semnat pe 2 ani jumate sau 3 (stiu ca a fost semnat in iarna, dar parca n-au detalii cum a jucat Steaua in tur, cand ei se certau si negociau)

Si legat de stadion, nu stiu cum pot sa zica unii de chiria aia mare, cand Steaua nu platea nici macar un procent pentru dreptul de folosinta al spatiilor comerciale, spatii care fie vorba intre noi "produceau" cam doua milioane si ceva de euro pe an.

Adrian08.07.2011 06:29

Oooo.... da. Daca prietenii lui redondo spun ca eu sunt de .... ciocolata... atunci asa e. Alex, LRP, sa fiti iubiti :*

Pana atunci, eu unul astept argumentele alea pe care mi le-a promis redondo, ca inca nu am inteles daca becalii a platit sau nu salariile la timp.

Ca maseur, redondo ar trebui sa demonstreze treburile astea foarte repede. Doar ar trebui sa scaneze si sa ataseze intr-o postare fluturasul de salariu :))

joseph08.07.2011 07:17

poate faceti cumva si le lasati celor doi dreptul de a posta doar pe topicul asta :D

Iar pentru amicul redondo... bine ai revenit printre noi... esti un clasic!

"fcsteaua.ro e un site controlat de antistelisti si agitatori. Acolo cand echipa castiga e inmormantare."

"Mda...pai m-au banat ca nu mi-a fost frica sa spun ce am de spus desi in privat mozii imi spuneau ca am dreptate dar sa nu mai spun ceea ce gandesc chiar daca e real. M-au banat pentru ca nu am fost curva. Si ai dreptate, am stat la masa cu Radoi si am auzit ce mare om e Gigi si cat de prosti sunt cei care pun botu fara sa stie ca banu face tot in lumea asta....daca ai mai iesi din barlogul tau din maramures ai mai stii si tu cate ceva."

S.S.Lazio08.07.2011 10:38

va certati ca pizdele pt ca sunteti niste pizde ! nu v-ati plictisit ? "get a life" vi se potriveste amandurora.

Le reseau pansant08.07.2011 16:01
Oooo.... da. Daca prietenii lui redondo spun ca eu sunt de .... ciocolata... atunci asa e. Alex, LRP, sa fiti iubiti :*

Logica implacabila a lui adita: nimic adevarat. Atat de prieten sunt cu el ca nu-i stiu nici numele, la catarama si alta nu. Oricum e adevarat ce am spus frustrarea ta te-a adus subiect pe sectiunea de mistouri.

Costi08.07.2011 22:59

@stockton,

Becali platea cea mai mare chirie din Liga 1 pe cel mai mare spatiu din Liga 1. totusi, daca am lua costul pe metru patrat si facilitatile oferite, suma nu ar mai parea deloc mare, din contra.

Becali platea 260 000 pe an ca sa-si desfasoare activitatea, si doar din bilete si magazin castiga 2 milioane pe an. saracutul...

stockton13.07.2011 08:05

Ma uit la ce scrie acest Adrian si ma-ngrozesc sincer. Omul e saracu obsedat de ban si de conspiratii....cred ca a dat zeci de report-posturi de vreo luna...dar de ce sa ma mir, e doar Adrian :) Hai acum sa vedem ce era atat de grav. Deci, Lacatus, Dumitrescu sau Duchadam, oameni infinit mai importanti pentru Steaua decat Radoi au fost jigniti, ultimul chiar acum recent. Olaroiu e jignit (printr-o stalcire de nume, ce-i drept discutabil) pe baza relatiei de fratie cu Gigi. OK...pana aici e bine. Pana la urma din cauza faptului ca a lucrat cu Ciobanul a fost facut de cacao si Duckadam...ca s-a vandut etc...Ok...atunci lamureste-ma si pe mine Adriane de ce Radoi l-a pus padrino sau tata spiritual (cum doresti) pe Gigi? Ca-i erau dragi ochisorii lui de albanez? Sau ca era plin de bani...ca astfel a luat ca jucator cei mai multi bani de la Steaua pe sezon desi juca mai mult pe la Bologna? Si imediat cum revenea era direct titular. Crezi ca daca Radoi nu avea grija de viitorul lui inca de acum 8-9 ani de cand a venit prin legatura lui de rudenie mai ajungea sa castige acum milioane de euro? (Ar trebui sa-i multumeasca vesnic lui Slugaroiu ala ca l-a transformat din om bogat in om foarte bogat). Poate tu crezi asa cum credeai si in ofertele de la Inter sau Bayern, eu insa ma limitez sa spun ca atunci se mintea exact ca si acum in cazul Torje. Adica de ce nu ceri matale ban si pentru ala care a scris articolul? Ca si Oli, ca si Mirel sunt fratiorii lui Gigi. O sa zici ca atunci cand Mirel se va intoarce peste 2-3 ani (si asta e sigur) el vine ca de fapt iubeste Steaua...el care de fapt era fan Craiova de mic si nu a crescut la Steaua...in vreme ce Oli merita sa fie facut cu ou si otet desi a crescut la Steaua....dar deh, Adita face ordinea lui proprie si iar se face de ras....te rog sa dai report la toate posturile mele, sincer. Vezi ca merit ban cand am zis ca Mendy era slab...sper ca nu ti-a scapat reportul.

Adrian13.07.2011 08:42

Sincer, nu stiam ca Radoi sa fi facut ceva ca sa merite sa fie numit "Slugoi". Poate imi zice si mie ce a facut el asa de rau. A, da, e finul lui becalii. Si Gabriela Firea e. Nu-mi vine acum in minte nici o rahatizare a numelui ei. Se ocupa redondo.

Totusi, mi se pare fantastic ca un fan al altei echipe poate sa vina aici si sa isi bata joc de oameni ca Radoi sau Valentin Ceausescu si sa nu pateasca nimic. Repet, fan al altei echipe. Ca, daca era stelist, mai intelegeam, ca e vorba de razboiul cu becalii,etc.

Da' lasa ca poate ma apuc si eu sa zic de mucescu sau balaci sau camataru sau Claudiu Niculescu sau alte astfel de persoane. Daca as face asta, nu cred ca ar trece 2 secunde pana sa primesc mesaj privat cu injuraturi de la un anumit personaj de pe aici :))

stockton13.07.2011 08:44

Sper ca atata vreme cat ati sters postul meu (dreptul la replica) la vreo 10 posturi ale lui Adrian sa faceti la fel pe viitor si cu toate idioteniile acestui baiat...nu de alta, dar se aduna si apoi va spune peste 2-3 luni....uite cate reclamatii a avut ala...stii cum e, lumea isi aminteste de procese, nu de verdicte.

Eu cer ban de 4 ani pentru Adrian deoarece strica bunastarea forumului.

Adrian13.07.2011 08:54

Una din idioteniile mele:

becalii a platit la timp toate salariile si e singurul din Liga 1 care face asta.

Ups... scuze... nu e de-a mea.

Stai asa:

Valentin Ceausescu a fost cel mai important reprezentant al comunismului romanesc.

Nu... nici asta nu e a mea.

Damn! Oare reusesc sa-mi aduc aminte vreo idiotenie. Aaaa.... da:

Eu sunt doctor/barman/maseur/expert in fotbal/batman.

Stai, ca nici asta nu e a mea. Rahat ma! Oare am zis eu vreo idiotenie.

Doar aia cum ca redondo nu e suporter stelist, ca tine cu Craiova si ca trebuie banat. Asta da idiotenie!

«12»