FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adrian vs Stockton

«12»
stockton06.07.2011 13:02

Ce spui tu e de fapt ca ai zis da' n-ai zis ce ai zis. Ce te caci atata pe tine si-o-ntorci ca la Ploiesti... Ai zis ca erai un pusti cu mintea zburdalnica, ca erai haotic si euforic si vrei cu tot dinadinsul sa-ti pui pecete de mare extremist... Nu te-a intrebat nimeni in ce speranta, ci doar daca da sau nu.

Adrian06.07.2011 13:10

Eu nu traiesc doar pentru titluri, redondo. Deci nu, nu imi doresc ca echipa sa castige titlul. Imi doresc ca ciobanul sa plece. Si mie imi place sa imi fac treaba one step at a time. Asa ca, intai sa plece ciobanul, apoi sa luam titlul.

Stiu ca tu, un becalist notoriu, mori acum de ciuda, ca nu il mai sustine nimeni pe stapanul tau si ca, cel mai sigur, stadionul va fi gol in sezonul viitor. Iti dau un sfat. Nu te mai stresa degeaba. Istoria a demonstrat ca tot ceea ce e atins de becalii se prabuseste. De ce ar fi Steaua ceva diferit?

p.s. Poate ne explici si noua de ce tot ce e atins de jeg se duce dracului.

stockton06.07.2011 13:23

Cand ramai in off-side arunci vechile tale clisee. Esti haotic rau, nici tu nu stii cum s-o dai si cand s-o dai cum o dai....treaba e ca pe altii poate, dar pe mine nu ma pacalesti cu elucubratiile tale. Dar stai tata ca de fapt tu nu tii cu Steaua, ci cu Armata. Du-te tata ca mai sunt si alte echipe ale Armatei in tara, nu doar Steaua. Tine cu alea si lasa-ne. Normal ca te-ntreb la-nceput de sezon cu cine tii....ca daca zici ca tii acum la supercupa cu Galatiul, in speranta...etc etc, nu mai ai dreptul apoi sa comentezi despre meciul in sine ca e clar ca tu nu l-ai vazut ca un tip care tine cu Steaua (in meciul ala, nu in general, om al Armatei ce esti)...

Adrian06.07.2011 14:01

Redondo

Cand vedeai tu mari meciuri de-ale Stelei?

Cand erai manager de bar? Cand erai doctor? Sau poate cand scriai o carte despre Steaua? Sau cand studiai istoria fotbalului?

Sincer, nu prea inteleg cand ai avut tu timp sa vezi mari meciuri de-ale Stelei. Ca tu stai toata ziua pe 15 forumuri.

Stai pe forum, faci o carte si investi istoria fotbalului, in timp ce conduci un bar si salvezi vieti la spital. Esti un fel de napoleon, faci 10 lucruri in acelasi timp.

Eu cred ca tu esti de fapt asistenta la spital, nu doctor. Cred ca esti un fel de Gaylord Focker.

stockton06.07.2011 14:06

Herr General tu discuti viata mea personala aici? Sunt un fel de Larry David neevreu, neochelarist si nechelios, nu Gay Focker. pentru cultura ta ma ocup cu medicina sportiva acum, ca doctor esti independent in caz ca nu stiai. Si daca ai bani si oua poti incerca sa faci cate afaceri vrei. Barul nu a mers, incerc acum si altele. SI cauta tu monsieur Javert sa vezi (ca le ai cu de-astea) cand am intrat eu prima oara pe un forum....in 2008, la 27 de ani si jumatate. Si am facut asta din cauza unor probleme care ma obligau sa stau in casa....recunosc ca mi-a placut netul cam mult ulterior, deh, trebuie s-o las mai usor. Pana atunci insa coane am trait destule, pe care tu doar le-ai visat caci ai cont inca de cand erai pe olita.

Adrian06.07.2011 14:38

Cine e stockton?

p.s. Redondo, tot vorbesti despre olita mea dar vad ca tu esti ala care foloseste "caci" cel putin de 2 ori in fiecare fraza.

Sfat: foloseste cu incredere cuvantul "fiindca" :))

danimarcu06.07.2011 17:38
lasa-ne

"Lasa-ne" pe cine, redondo,pe olteni,pe suporterii Craiovei sau pe becalisti?...

In numele cui vorbesti,ca nu inteleg?

Mi-ar fi greu sa cred ca vorbesti in numele userilor acestui forum,tocmai tu, care nu esti stelist si care abia ai fost reprimit aici dupa ce ai fost banat...

stockton06.07.2011 20:03

Dar tu in ce calitate iti permiti marcule sa-l jignesti pe Duckadam? Si-n ce calitate iti permiti tu sa ma judeci pe mine? Cine esti tu mai exact ca n-am inteles?

danimarcu07.07.2011 06:08
Dar tu in ce calitate iti permiti marcule sa-l jignesti pe Duckadam? Si-n ce calitate iti permiti tu sa ma judeci pe mine? Cine esti tu mai exact ca n-am inteles?

Nu l-am jignit niciodata pe Duckadam!Tot ce am scris despre el rezulta din comportamentul sau care lasa de dorit (pentru un salar pe termen incert)...

Pe tine te judec pt ca este a doua oara cand te inscrii pe forum ,tot duplicitar ai ramas ca si prima oara,tot te dai altceva decat esti...

stockton07.07.2011 07:55

Hai sa-ti explic ceva. Tu nu vei putea dovedi niciodata ceea ce afirmi despre mine. Greseala mea in trecut e ca am lasat deoparte ipocrizia. Ai aproape 40 de ani si nu esti in stare decat sa aduci posturi de nivelul a 15-16 ani, asta e realitatea. La varsta pe care o ai ar trebui sa-ti fie rusine sa te bagi aiurea doar ca sa creezi scandal. Eu nu tie trebuie sa-ti dau vreo explicatie, ca nu tu ai decis revenirea mea. Am dat cui trebuie, nu tie. Se pare ca am ajuns si eu si ala 2 fraieri care se cearta spre amuzamentul forumului....eu o sa-l ignor cat de mult pot atata vreme cat nu dezinformeaza (ca doar de-asta l-am bagat in seama din nou). Tie insa educatia si varsta iti cere sa ignori asa ceva, un asemenea topic in first place, dar nu am ce-ti face daca atat poti si anume sa ai comportament de pustan....atata poti, atata faci. Nu l-ai jignit pe Duckadam? Pai el e "sluga penibila" si "pres" cu tine ma? Nu ti-e rusine ca ai 40 de ani si jignesti un asemenea om? Tu ai scuza altora care au mintea zburdalnica? Stii tu de acolo din purtugal cat timp va ramane (desi e clar ca nu face nimic) si cand e el platit? Si de unde ma cunosti tu unchiule atat de bine pe mine? Cine esti tu sa te bagi peste cei care au luat o anumita hotarare? Pe banii tai merge treaba aici? Marele stelist marcu de purtugal...sa cad pe spate domne! Mi-ar fi si rusine in locul tau sa mai deschid gura.

Adrian07.07.2011 08:57
Ai aproape 40 de ani si nu esti in stare decat sa aduci posturi de nivelul a 15-16 ani,

Bai, "caci", tu te trezesti sa dai lectii altora?

eu o sa-l ignor cat de mult pot atata vreme cat nu dezinformeaza

Cine dezinformeaza, prietene? Poate tu. Ca tu nu ai adus nici macar un argument pentru a sustine ce ai postat. NICI MACAR UNUL!!!

Mi-ar fi si rusine in locul tau sa mai deschid gura.

N-ai tu asa ceva. Ma refer la rusine. Ca gura nu are cum sa nu fie mare, la cate dosuri tot pupi.

stockton07.07.2011 09:09

Mai pentru un pusti ca tine nu e nicio rusine....si mai mult, pana si tu ai avut ceva bun simt acolo incat sa nu-l jignesti pe Duckadam. Bai tu crezi ca mai dregi acum busuiocul dupa ce te-ai facut de tot rahatu' spunand ca Steaua e in finala republicanilor? Dupa ce ai facut acuze dupa surse din can-can? Dupa ce ai spus ca tu esti informat perfect datorita buzzurilor? Asta e, ai trecut prea repede de pe confortabila olita pe scaunul care se-nvarte si pe care iti susti posteriorul vreme de 14 ore pe zi. Tu sa vorbesti in numele Stelei ma? Tu? De unde ma atata tupeu? Ca tu in majoritatea cazurilor nu vorbesti despre ci in numele. Cine esti ma tu exact soldatelule de nu mai era nimeni pe-aici loc de tine?

vlad07.07.2011 09:18

Tie insa educatia si varsta iti cer sa ignori asa ceva, ...

Adrian07.07.2011 10:22
dupa ce te-ai facut de tot rahatu' spunand ca Steaua e in finala republicanilor?

Aoleu! Redondo, cu asta m-am facut eu de rahat? Ca am zis ca erau in finala? Te doare capu', frate!

Discutia era despre un antrenor care si-a parasit elevii, elevi care au mers la curve si care au dat-o-n bara in meciul de a doua zi. Si tu asta imi reprosezi mie? Ca nu am stiut ca era finala sau un meci obisnuit?

Doamne fereste!

Discutia era despre ceva si tu te-ai legat de total altceva :))

Bravo!

Ai vazut ca nu iti iasa faza cu "becalii a platit la zi salariile" si acum te legi de rahaturi. Eu inca astept niste dovezi cum ca tu ai dreptate si ca ala a platit la timp. Pana acum, cancan, necancan, buzzuri, nebuzzuri, eu am avut dreptate. Tu?

Da' imi place ca esti agresiv atunci cand nu ai argumente si cand iti da lumea peste bot :))

Cine esti ma tu exact soldatelule de nu mai era nimeni pe-aici loc de tine?

Excuse me, I don't speak stupid :))

Inainte sa iti pocneasca vreo vena, calmeaza-te, pune-ti gandurile in ordine si exprima-te coerent, sa te intelegem si noi, astia care nu suntem doctori, patroni de bar, fotbalisti, istorici, toate in acelasi timp.

Marius07.07.2011 11:28
Aoleu! Redondo, cu asta m-am facut eu de rahat? Ca am zis ca erau in finala? Te doare capu', frate!

Discutia era despre un antrenor care si-a parasit elevii, elevi care au mers la curve si care au dat-o-n bara in meciul de a doua zi. Si tu asta imi reprosezi mie? Ca nu am stiut ca era finala sau un meci obisnuit?

Bah, uite faza asta imi aduce aminte de "majoritatea erau Il-uri". Mai e si faza aia cu Hitler si LRP.

A dracu' ironie :)))))

Si eu care credeam ca nu e decat un om pe forumul asta care pune detaliile desupra fondului problemei. Ca sa vezi ce surprize iti rezerva viata asta :)))

ebonyc07.07.2011 12:06
te-ai facut de tot rahatu' spunand ca Steaua e in finala republicanilor

Jalnic atac. E din punga cu "ce sa spun cand nu mai am ce sa spun".

stockton07.07.2011 12:34

Da, jalnic rau...ca el a zis numai realitati saracu...atacuri academice rau...trebuia sa tac si sa-l las sa dezinformeze si sa concluzioneze dupa surse cancaniste...asta trebuia sa fac. Sunt eu idiot ca am indraznit sa-l contrazic, nu? Ca am indraznit sa spun realitatea, nu? Cum sa-mi permit sa-l contrazic...n-ati auzit de celebrul stelist Adrian? Pai ala are enspe mii de posturi frate, ce stiti voi. Cu atat mai grav era ca omul este redactor si astfel spusele lui sunt luate de bune de foarte multi care n--au timpul necesar sa sape dupa informatii. Nene, hai sa nu mai cacam pe olita...e clar aici...nu conteaza ce sa zice, ci care e ala care o zice. Eu am terminat cu mascarada pe topicul asta.

Adrian07.07.2011 12:44

Care realitate ai spus tu redondo?Ca ai zis 3 realitati.

Ai zis ca 1. Gigi a platit la timp toate salariile.

2. Gigi a intarziat doar cateva luni.

3. Gigi a avut si el probleme din cauza crizei si de aia nu a mai platit salariile.

Deci, care din aceste 3 realitati e cea reala?

p.s.

Inca nu sunt convins ca nu am avut dreptate cand am zis ca acel meci reprezenta finala respectivului turneu. Doar ca nu am gasit inca dovezi in presa. Nu ca ar fi adus redondo vreo dovada ca meciul nu era in finala dar, ma rog, daca atata poate...

Fane07.07.2011 12:54

Fetelor, nu v-ati plictisit ?

stockton07.07.2011 13:04

Era vorba de intarzieri pe parcursul a 8 ani...adica 96 de luni....in 96 poate in 15-20 au fost intarzieri.

Finala mica si cea mare s-au disputat la Mogosoaia...am fost eu acolo si stiu. Semifinalele au fost tur-retur. Steaua a jucat in unul din cele 4 turnee semifinale (unde numai invingatoarele puteau da o semifinalista pe tara) la Constanta (celelalte la Timisoara, Galati si Baia Mare parca) obtinand 4p. in 3 jocuri. De acolo, de la Constanta au venit in semifinala si apoi in finala mare pierduta cu Timisoara, cei ai lui Hagi.

Adrian07.07.2011 13:49

Deci, 20 de luni din 96 au fost intarzieri la salarii. Sigur? Nu de alta dar numai anul asta a intarziat jegul cu plata pentru 4 luni. Ia sa vedem. Suntem in iulie, deci luna a saptea. 4 luni din 7... Procentajul nu e acelasi ca la 20 din 96. hm....

am fost eu acolo si stiu.

Evident. Nici nu ma asteptam la altceva de la un doctor/patron de bar/scriitor/istoric al fotbalului/Batman.

Chiar nu ma indoiesc ca minti, pe cuvant.

Alexandru H.07.07.2011 13:53

Nu ma bag in cearta voastra dar pot confirma ca Liviu a fost la Mogosoaia, la meciuri. Si da, e doctor sportiv. Nu stiu daca a avut un bar sau doar a baut la un bar cu un proprietar de bar, asta e o informatie pe care trebuie sa o cautam indelung in arhivele Olteniei ;)

Le reseau pansant07.07.2011 15:06
Bah, uite faza asta imi aduce aminte de "majoritatea erau Il-uri". Mai e si faza aia cu Hitler si LRP.

Nu stiu care e faza cu "majoritatea erau Il-uri" dar ceea ce am spus eu e adevarat chiar daca monsieur se umfla in pene.

Vedem asadar ca frustrarea si obsesia l-au adus pe etalonul stelismului la coltul de facut mistouri, intr-adevar este o mare realizare, asta ca sa nu mai spun ca acelasi etalon de stelism este singurul care are convusii la "becalist" intrucat eu nu am vazut vreun alt moderator, redactor sau administrator care sa se arate oripilat de redondo.

stockton07.07.2011 15:48

Nu Kellerman, Adita spune doar ca Liverpool are suporteri de rahat :) Vezi Kellermane sa nu ma spargi si pe mine cu bataia.

Alexandru...lasa-l domne pe domnul redactor sa dea google search sa vedem ce gaseste :) Daca nu gaseste nimic, va trece la buzzuri.

LRP, Alexandru....sunteti tipi civilizati, dar n-are rost sa va bagati in circul acesta, mai ales ca Adita va contrabalansa rapid situatia, va vorbi pe mess cu 2-3 amici, care vor trage o-njuratura si vor pleca.

clausblaus07.07.2011 16:39

@stockton

Nu m-as fi bagat in discutia voastra,desi o urmaresc amuzat,insa doua lucruri mi-au atras atentia.

1." Ce atata discutie cu stadionul. Armata putea cere cat dorea (ca oricum asa in paranteza Becali platea mai mult decat orice alta echipa) asta nu-nseamna ca Becali era obligat sa accepte. Nimeni nu e de vina...doua parti nu s-au inteles la bani si gata....asta e, e o afacere, n-ai ce face ca nu traim in 1988 ci in 2011."

-La varsta ta,pentru ca tot am vazut ca bati moneda pe asta,ar trebui sa stii ca un contract se incheie cu acordul ambelor parti si odata ce ai semnat un contract este mai mult decat clar,pentru toata lumea,ca ai fost de acord cu termenii contractului si ca un adevarat om de afaceri esti obligat sa-l respecti.Nu de alta,dar traim in 2011 si nu in 1988.

2.Repeti obsesiv chestia aia cu "pe banii cui" ne dam si noi cu parerea pe acest site.Mie asta imi miroase a periaj!

Bafta!

«12»