FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri de baraj (comentarii, rezultate)

«12»
sconcs10.03.2006 18:15

danandrei_2000 vs dasnoop_2003 (0-4); (5-3)

sorry ca am pus topic aici...dar sectiunea aia de care ai zis nu ai facut-o inca...bafta...si sa inceapa Divizia A :lol:

andreevo10.03.2006 20:22

aditza_stelistu - andreevo 4 - 1

andreevo - aditza_stelistu 6 - 0

aditza_stelistu10.03.2006 20:41

mda ,exact cum ziceam de o zi proasta......iata ca am avut un meci slab ,incredibil dupa ce dau 4-1 sa mi-o iau cu 6-0 ,pur si simplu nu mi-a intrat nimic .personal contest acest mod de a selecta oamenii

andreevo10.03.2006 21:25

Dar la 4-1 pentru tine n-a mai fost zi proasta? Se mai intampla sa pierzi si cu outsideri ca mine.

Ce pot sa-ti urez? Bafta in Divizia B, si poate sezonul viitor ne intalnim in A.

JuventusB10.03.2006 21:47

stres2500 - cristianisthebest (2-3)(3-3)

Zi foarte proasta pentru mine, meciuri foarte grele dar asta este fotbalul As dori sa se joace pe fast pe normal deabea se taraie jucatorii :(

i0nutz8311.03.2006 00:32

i0nutz83 - savubogdanus 0-1, 4-1.. Infrangere in min.84 in primul meci.. Realul si-a luat revansa in retur si merge in divizia A :)

bostina2311.03.2006 02:07

alex_lef2003 - big_aly_for_ever 8-0 3-1!!!

kamaciuki12.03.2006 16:20

ba da sa mor io alin_greacu2002 nu sta delok pe mess....yo cand mai joc odata baraju?:D nush incearca sa iei si tu legatura cu el ionutz sa vezi ca nu reusesti!!! aa si cine castiga divizia A castiga ceva??

i0nutz8312.03.2006 16:42

Toate meciurile trebuie disputate pana marti, 14 martie, ora 0.00

Eu am mai vb cu el, il am in lista, o sa ii transmit sa isi joace barajul.

Premii? Ne gandim.. !

gabynumber_112.03.2006 19:30

mah eu ce fac ca asta cu id drlv85 nu intra mai deloc pe mess odata l-am vazut odata pe mess de atunci si nu a vrut sa jucam atunci .. eu astept pana marti dar nu pot sa stau non stop pana cand apare ala ( a zis ca 'o sa jucam noi meciu ala odata')

ManiaCU12.03.2006 19:58

julica_maniaku - ady_adinho 4-5

iar in al 2 lea meci ady_adinho - julica_maniaku scorul era 0-4 prin min 65 - 70 si a cazut conexiunea ... cum se procedeaza in astfel de cazuri ??? :?

stelistu9912.03.2006 23:53

pai daca s-a intrerupt in min. 65 atunci incepeti alt meci nou de la scoru de 0-4 si mai jucati numa 25 de minute pana in min.90 plus prelungiri 2-3 minute daca vreti ..

:o :o :D

i0nutz8313.03.2006 00:45

iar in al 2 lea meci ady_adinho - julica_maniaku scorul era 0-4 prin min 65 - 70 si a cazut conexiunea ... cum se procedeaza in astfel de cazuri ???  :?

Se joaca 20-25 de minute, ramane sa stabiliti voi, iar scorul dupa timpul respectiv se aduna cu 0-4.

@Gabi: drlv85 intra mereu, lucreaza in Buc, are net si la serv dar acolo nu are timp.. Stai linistit, va juca! ;-)

escape13.03.2006 03:19
mda ,exact cum ziceam de o zi proasta......iata ca am avut un meci slab ,incredibil dupa ce dau 4-1 sa mi-o iau cu 6-0 ,pur si simplu nu mi-a intrat nimic .personal contest acest mod de a selecta oamenii

lumea o sa zica ca nu comentam decat noi astia care am pierdut dar am pierdut aiurea oricum si diferenta intre mine si adversar este evidenta si nu mi se pare normal ca 2 meciuri sa hotarasca cele 2 divizii mai ales ca noi am jucat si sezonul trecut si nu am retrogradat...e o aberatie!!!

dani@steaua4ever13.03.2006 08:48

nai dreptate escape,kiar dak ai fost in A k si mine puteam f bine sa fim in B sau CC..a fost vb doar de noroc..si k nam retrodragat mare branza cand am castigat mai multe meciuri la masa verde k unii sau inscris paci sa vada cum e desi nu cred k au fifa instalat pe PC.

Eu unul am castigat campionatu trecut si desi nici mie numi convine sa joc meciuri de baraj asa este corect...numi place sa joc baraju asta nu k miar fi frika etc..ci k adversaru are net de la Evolva si se va misca execrabil...in fine asta e,mie mi se pare f ok modul de selectie pt A si B.

andreevo13.03.2006 14:17

Ghinionul este omniprezent Escape, asa ca nu te mai vaita...Poti sa pierzi primul meci cum am pierdut eu la scor, si sa-l castigi pe al doilea fara ca adversarul sa poata riposta in vreun fel...Ce mare merit ai tu ca ai stat in divizia A si n-ai retrogradat? Si ti se pare corect ca unii care joaca de la egal la egal cu aia de pe primele locuri din divizia A (fosta) sa joace in B, si tu, care te zbati sa nu retrogradezi sa tii un loc ocupat? Mie personal nu...

Si in plus asta a fost o reorganizare majora a sistemului de meciuri, asa ca se impunea o astfel de solutie....

Bafta la matineu :P

i0nutz8313.03.2006 14:37

Diviziile A, B, C din sezonul trecut au fost facute pur intamplator. Ca sa impac pe toata lumea, am considerat normal sa fie capi de serie primele echipe clasate in fiecare divizie, tocmai pentru ca cine a fost bun si-a demonstrat valoarea in orice esalon.

Si apoi, cine garanteaza ca nu cumva valoarea diviziei C a fost peste A? E vorba doar de niste litere ;)

Daca vom duce la bun sfarsit campionatul acesta va asigur ca sistemul de promovare - retrogradare va fi unul cu adevarat interesant..

aditza_stelistu13.03.2006 14:43

eu trebuia sa castig div A dar moderatorul de atunci nu mi-a dat un meci care mi l-a promis :lol: nu conteaza asta ,a trecut si acum nu am ce sa fac decat sa ma supun noilor reguli si sa imi vad de meciurile mele din B :wink: ...si sper ca sezonul urmator sa nu se schimbe iar ca nu am de gand sa ma chinui degeaba sa promovez oK ?

toX13.03.2006 15:13

Sa ma bag si eu in seama.

Deci eu am o propunere, de care ar trebui sa tina cont si organizatorii campionatului. cred ca mai bine s-ar face divizii pe baza netului pe care il are fiecare, sau serii ale diviziilor cat sa fie utilizatori cu peering intre distribuitorii de net. pentru ca dupa cum a zis si Dani eu o sa joc cu el si o sa se miste prost (eu sper sa nu) si poate eu o sa castig din cauza la cum se misca, el fiind campion o sa se enerveze si o sa fie aiurea.

Plus ca daca joaca unu' de pe evolva cu unu' de pe rds cred ca e kiar de nejucat acel meci. Si oamenii buni isi pierd okaziile de a castiga pt ca se misca naspa.

Sper sa va ganditi la propunerea mea.

Bafta la toata lumea!!! nu conteaza divizia in care sunteti si cum jucati, distrati-va !!!

i0nutz8313.03.2006 15:15
Sper sa va ganditi la propunerea mea.  

Bafta la toata lumea !

No.. Asta ar fi culmea.. Da` ce, in fotbalulm romanesc se fac divizii dupa cum au echipele terenurile ?;-)

Nu, frate.. Cine e bun castiga pe orice conexiune..

Cat despre campioni.. Nu vad de ce castigatorul diviziei C nu ar fi mai bun decat cel din Divizia A..

ManiaCU13.03.2006 16:28

ady_adinho - julica_maniaku 0-5

I win 8) ... oricum ady e un adversar foarte dificil :wink:

Viper2213.03.2006 16:40

heruand20 - omul_anonim 2-4 ; 1-6 Ii urez succes adversarului in divizia A.A fost clar mai bun.

Sonic13.03.2006 16:45
heruand20 - omul_anonim 2-4 ; 1-6 Ii urez succes adversarului in divizia A.A fost clar mai bun.

Mersi Heruand, esti un tip de onoare, ce pot sa-ti urez si tie, decat tot bafta.

i0nutz8313.03.2006 17:50

@sonic: cand imi dai si mie add la messenger?;-)

C-Lard13.03.2006 18:41

Asa ceva nu se poate. Sunt oameni neseriosi pe aici.

am picat cu ultasradu in baraj. L-am invitat la mess, l-a acceptat, si cand am intrat ela iesit (a pus invizible, sa cred ca a plecat....na bine sa credem acest lucru.....) Am lasat un mesaj sa intra duminica dupa 20 ca sa stabilim ora jocului. Dar nimic. Asa ceva nu se poate. Inteleg ca intre 20.30 si 22.30 n-a intrat ca omul urmareste meciul, normal.. dar am stat acolo pana la 23.30. No sa stau pe mess 24 din 24 ca sa intra!!!!!!

Il astept si astazi dar daca nu intra cum facem?????

(macar sa spuna ca sa retras....sau stiu si eu.....)

«12»