Nu s-a urcat in avionul cu care Steaua a ajuns in cantonamentul din Austria. A ramas in tara a depus memoriu impotriva Universității Craiova si asteaptă ca Mititelu să dea un semn de viață si să-i achite restantele salariale in valoare de 60.000 de euro. Andrei Prepeliță a acceptat un dialog pe marginea transferului sau in Ghencea.
- Andrei, care mai e situatia ta?
- Eu m-am inteles cu Steaua, Steaua s-a inteles cu Universitatea, insă transferul nu va fi activat pină cind eu nu primesc ce am de primit de la fostul meu club.
- E vorba despre 60.000 de euro?
- Nu contează suma, contează că eu nu mi-am mai primit salariul de luni bune si, pe deasupra, am avut o intelegere cu domnul Mititelu că imi va achita datoria la primul transfer pe care Universitatea il va face. S-a nimerit să fiu exact eu cel vindut, iar domnul Mititelu mi-a propus să-mi dea o altă suma mult mai mica iar eu n-am fost de acord, mai ales că am si renuntat la salariul pe ultima lună la Universitatea.
"Regret că nu sunt deja in cantonament"
- Bun, dar nu risti să se tergiverseze cazul tau si să pierzi pregatirea cu Steaua?
- Eu mă pregatesc după un program anume, asa ca..
- După un program al antrenorului Stelei?
- Nu contează al cui, contează că mă pregatesc si că atunci cind voi ajunge in cantonamentul roș-albastrilor nu voi fi in urmă din punct de vedere fizic. Regret că nu sunt in Austria, alaturi de baietii de la Steaua, dar eu la banii mei nu renunt să fie clar!
- Becali a spus că vei fi jucatorul Stelei indiferent de situatie.
- Îi multumesc domnului Becali pentru incredere! Eu am depus memoriu, cazul se va judeca la FRF si sper ca verdictul să fie dat cit mai repede.
- Cu Adrian Mititelu ai mai discutat zilele astea?
- Eu nu, a facut-o tata. Eu nu sunt in conflict cu dinsul, de fapt, chiar ne-am inteles foarte bine cit timp eu am jucat la Universitatea, iar dacă miine sau poimiine imi achită datoria, cazul imediat se rezolva N-avem nimic de impartit, cu atit mai mult cu cit eu n-am procedat ca altii, să plec, să-mi depun memoriu, desi n-am fost platit de mult. Am zis că trebuie să fiu corect față de Universitatea si iată că se ajunsese ca si clubul să incaseze o sumă bună de pe urma mea. Eram chiar bucuros că pot să ajut si eu fostul club.
Multumiri lui Gica Balaci, Țicleanu si Cami
- Te-a surprins că Hagi i-a spus lui Gigi să te transfere neaparat deoarece esti un fotbalist de calitate?
- Aaaa, bine că m-ai intrebat. Am fost magulit, onorat, mindru să aud că Gică Hagi vorbeste asa despre mine. Îi multumesc foarte mult, ca de altfel si altor mari fotbalisti care m-au apreciat in mod public, domnii Camataru, Balaci, Țicleanu!
- Afirmatia lui Hagi te-a onorat, dar nu pune, intr-un fel, si presiune pe tine?
- Nu, asta nu. Nu mai am 19-20 de ani, poate atunci aș fi simtit presiune, dar acum sunt un fotbalist matur. Cu toate astea, imi doresc enorm să nu-l dezamagesc pe Gică Hagi și chiar il asigur că voi da totul pentru Steaua si voi confirma spusele lui despre mine.
"Astept decizia FRF in cazul memoriului pe care l-am depus să devin liber si să-mi incasez datoria. Mircea Sandu a spus că se va judeca repede"
Andrei Prepeliță
"Eu nu vreau să-i fac rau Craiovei si să plec gratis de acolo, vreau doar să-mi iau salariul pentru perioada in care am jucat, atit. Dacă Mititelu imi achită banii, cazul se incheie imediat"
Adrei Prepeliță
232 de meciuri are Prepeliță in Liga 1 de cind a debutat, mai 2003, de unde rezultă o medie de 29 de partide de campionat bifate in ultimii 8 ani