FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Raul Rusescu, revine la Steaua!

«1345»
red&blue_boy20.06.2013 08:55

Cu premii, nu ? Le da tot Toronto. :D

Usor nu-i va fi lui Rusescu, e alt fotbal fata de Liga 1, alta viteza de joc etc...

Conteaza mult si cum joaca in primele meciuri, sa speram ca o face bine, sa nu aiba apoi asupra-i presiunea suporterilor si a presei .

Arsenal1886Steaua194720.06.2013 10:05

Eu zic ca da 10 boabe in campionat si 3 in EL :D

Lorimer20.06.2013 10:45

Mai bine un concurs fara premii... Am renuntat la jocul acela cu varcolacii din cauza ca nu eram decat vreo 6, dar cred ca daca am fi anuntat premii se bagau 30... Ideea ar fi sa ne mai deconectam de la stressul zilnic, nu sa castigam bani aici.

GRYG20.06.2013 11:32

Rusescu este un tip care joaca fotbal mai intai pentru ca ii place. Si logic atunci vin rezultatele ,dupa care cad banutii. Cei care joaca pentru bani se vad .Oricum multa bafta. :steag_cruce_invers:

Lari05.08.2013 15:00

"Mi-e dor de fanii Stelei. Toţi suporterii sunt incredibili, oriunde am jucat a fost senzaţional. Ţin minte că primul meci oficial al meu la Steaua a fost la Piatra Neamţ. Cu două ore înainte de partidă se strânseseră fanii în faţa hotelului. Am rămas impresionat",

"Nu am avut niciodată probleme cu greutatea, mă amuză ce aud. Nu am un fizic ca Lato, e adevărat, însă nu am fost niciodată gras."

blindius10.08.2013 17:38

Raul Rusescu a marcat o "dubla" pentru Sevilla in deplasarea de la Mladost Podgorica. Meciul conta pentru calificarea in play-off-ul Europe League.

Ultimul golgeter al Stelei si al campionatului intern a inscris in prima repriza, scorul final fiind 1-6.

Felicitari, Rrrrrrrrraul Rrrrrrrusescu!

Lari10.08.2013 17:50
Empyro25.10.2013 16:11

"Raul Rusescu nu s-a adaptat la FC Sevilla, unde a prins rar primul 11 si chiar banca de rezerve, insa ar putea prinde un transfer la o alta echipa din Primera Division.

Antrenorul de la Malaga, Bernd Schuster, si-l doreste pe Raul Rusescu, iar transferul depinde acum de acceptul antrenorului de la FC Sevilla. Aceasta pare o simpla formalitate, deoarece Rusescu nu intra momentan in planurile lui Unai Emery.

Rusescu, care la Sevilla are un salariu de 450.000 de euro pe an, a evoluat in doar 2 meciuri pentru spanioli, marcand 2 goluri." - gandul.info

Virgil01.09.2014 14:45

Ramas fara echipa, jucatorul Sevillei Raul Rusescu, a incheiat un contract pentru un an cu Steaua. Clubul spaniol va achita cea mai mare parte a salariului sau, diferenta urmand sa fie platita de Steaua.

Prin revenirea lui Rusescu, atancantii Stelei au atins cifra 4. Iancu, Keseru si Lemnaru sunt ceilalti trei.

Ii uram succes noului revenit!

edmond_dantes02.09.2014 10:54
E cam bezmetic. Cu Becali la timona se va transforma in Surdu.

O marturie a calitatii intelectuale a talibanilor

Rusescu nu cred ca mai face fata... el a dat la Steaua deja mult mai mult decat poate de fapt. are o mare ambitie si se plaseaza bine, dar din punct de vedere fizic si tehnic are mari carente. cred ca in iarna ne despartim de el. el poate fi erou la o echipa mica, Steaua e o palarie prea mare pentru el. asta nu inseamna ca nu ii apreciez ambitia si oportunismul!

Empyro02.09.2014 12:26

Orice ar fi bun, nu e bun, fiindca nu trebuie sa fie bun. Edmond stii vorba aia...de unde nu e...

Arsenal1886Steaua194702.09.2014 12:26

Daca mai spamezi cu citatele altor useri fara sa iti expui un punct de vedere pertinent te sanctionez. Si asa te-am iertat pentru jignirea din postul tau de mai sus. Stii tu care.

xray23.06.2015 14:44

Fotbalul cere și sacrificiu. Raul Rusescu l-a dat din plin pentru Steaua. 

Steaua 3-1 CSMS Iasi 07.04.2013

Rusescu a fost lovit cu gheata in cap de Chipciu, involuntar. Dorința de gol și victorie.

08_chipciu-rusescu_w620_h460_q90.jpg

raul.jpg?width=630

rusescu.jpg

ASA Târgu Mureș - Steaua 1-0, Etapa 12, 2014-2015, Oct 27 2014 

A suferit un traumatism cranio-facial cu fractura de orbita dreapta, la care se adauga un hematom periorbital drept si o escoriatie a regiunii infraorbitare drepte.

Mentionam faptul ca Raul a avut sansa, acesta fiind foarte aproape de a-si pierde ochiul drept in urma atacului violent al lui Gabriel Muresan.

544fcfec0f2ee.jpg

collage-muresan-rusescu-fractura.jpg

hqdefault.jpg

Respect.jpg?e3bd6d

xray20.08.2015 14:50

Atacantul Raul Rusescu și-a reziliat de comun acord contractul cu echipa FC Sevilla, care il achiziționase de la formația Steaua București in vara anului 2013, a anunțat, joi, site-ul oficial al grupării spaniole. Raul Rusescu, in vârstă de 27 de ani, a mai evoluat in cariera sa la echipele CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu și CS Otopeni. 

După jumătate de sezon petrecut la FC Sevilla, Rusescu a fost imprumutat la formația portugheză Sporting Braga. În sezonul 2014-2015, Raul Rusescu a revenit la Steaua București sub formă de imprumut cu drept de achiziționare definitivă. La finalul sezonului, Steaua nu l-a achiziționat definitiv, iar jucătorul a revenit la Sevilla.

Poate revine la Steaua!

«1345»