FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FCM Tg. Mures 1-0 (1-0)

«12»
Dextter16.05.2011 18:56

hai nea Jiji sus pe maybach sus imparate =)) tiki taka Barcelona haha ha ha il tin pe Dica toata viata la Steaua a adus 3 puncte, maicon a adus 6 si pe el il tin =))

Becali! Pleaca,Vinde,Mori!!!

Edit: Olaroiu a stat pe banca tehnica? ca nu am prins tot meciu.

red&blue_boy16.05.2011 19:05

N-a stat...

Virgil16.05.2011 19:23

Dica joaca mereu de cand Oli a revenit la echipa si reuseste sa mentina Steaua in lupta pentru castigarea Cupei si in primele 6 echipe ale clasamentului. Bravo lui si bravo lui Oli. Lui Ciobi (ciobanul), care crede ca fotbalul se joaca dupa toanele lui de a schimba antrenorii ca pe ciorapi si a umili si demoraliza jucatorii, multa guie.

Altfel, desi se vede un reviriment, Steaua a devenit o echipa de pluton. Ca Tg Mures, Gloria, Pandurii, CFR, etc.

Slabe sanse sa redevina ce a fost daca Ciobi, da-i-as ce am spus mai sus, nu lasa echipa asta in pace.

steauafan4716.05.2011 19:45

Nu lasa echipa, dar lasa stadionul. E si asta ceva, nu? Bineinteles, daca va fi implorat sa ramana, el ca un om milostiv si bun la suflet ce e, va rasplati rugaciunile.

Ole ole ole ola turma pleaca din Ghencea :steag_cruce_invers:

Dextter16.05.2011 19:49

mi se pare mie sau de cand a venit ciobi nu a mai vb asa mult :))

Stelistu02917.05.2011 07:59

Dica .. are momente cand joaca :) sper sa marcheze si-n Finala cupei Romaniei ;) sa dam mumu la catei :) sa mai uitam si noi ca nu iam mai batut de vreo 4 ani .. :-j VPM !!

Daniel-Ionut17.05.2011 08:00
Dica .. sper sa marcheze si-n Finala cupei Romaniei ;) sa dam mumu la catei :)

Sa ii dea :finger: ciobanului printr-un gol in finala cupei.

MihaibZ17.05.2011 11:11

Daca Steaua nu o sa mai joace in Ghencea de sezonul viitor meciul din Cupa o sa fie ultimul meci la care ma mai uit , dupa trec la basket .... si sunt sigur ca asa vor face multi altii...

steauafan4717.05.2011 11:56

Nu sunt din Bucuresti, deci nu pot sa merg la baschet, dar cam de asta toamna, de cand a jucat in eurochallenge(neinvinsi acasa!!!), ma uit la meciurile lor si de fiecare data imi place ce vad: determinare, spirit, iubire pt culori, respect. Au difuzat cam majoritatea meciurilor pe tvr3. Au castigat si in cupa si in campionat in fata ploiestenilor, si meritau sa castige si in play-off, da' arbitrii si-au facut "meseria", bine si cu greseli ale lui Tomeljak(corectati-ma daca am gresit numele). Aia e Steaua! Echipa asta, ca si la rugby, polo, hochei, chiar si handbal(sper sa nu se desfinteze) inseamna CSA!

FC Steaua e doar o umbra, si daca pleaca de pe Ghencea se sterge si mai mult. Steaua fara Ghencea, fara suporteri, fara spiritul ei nu mai e Steaua. Sezonul asta m-am uitat la toate meciurile, da' la urmatorul nu o mai fac. Totul e hilar spre penibil acolo. Pt ce sa pierd ore din viata? Oricum ce se intampla e in zadar, cat ciobanul e patron la oi

«12»