ideea initiala..cu mai multe echipe in divizii si tur-retur apare cea mai buna..dupa parerea mea.. 8)
ideea initiala..cu mai multe echipe in divizii si tur-retur apare cea mai buna..dupa parerea mea.. 8)
Ma gandesc sa dau cate un meci cu fiecare dintre voi, in ordinea fireasca a inscrierilor.. Fosta divizie A, fosta B, fosta C, oamenii de pe lista de asteptare, etc si apoi sa hotaram cine si unde intra .. ![]()
Intr-adevar, a fost putin ciudata structurarea diviziilor, dar pentru inceput trebuie sa apreciem ca a iesit destul de bine. Raman la formula cu 2 divizii de cate 14 echipe, singura problema fiind daca vom juca doar tur sau dubla-mansa.
Altfel, ma vad nevoit sa spun, nu vom accepta jucatorii cu conexiune slaba sau foarte slaba.
Va astept pe messenger, ID i0nutz83 (cu zero si cu tz) pentru discutii mai profunde si cate un amical ;-).
Numai bine!
Forza Steaua, go, go hamburg ![]()
Cred ca ar trebui sa fie 16 echipe in divizia A, 16 in divizia B, fiecare cu fiecare, dar fara retur. 24 de ore sunt prea putini, min 2 zile.
din divizia A retrogradeaza ultimele 2, penultimele 2 joaca baraj cu locurile 3-4 din divizia B. Si cele care au ramas afara sa joace un turneu ca sa decida cine intra in B. Primele 2 din turneu intra direct si locurile 3-4 joaca barajul.
Inaintea campionatului se joaca un turneu. Primele 16 in divizia A, 17-32 un divizia B.
Cred ca ar trebui sa fie 16 echipe in divizia A, 16 in divizia B, fiecare cu fiecare, dar fara retur. 24 de ore sunt prea putini, min 2 zile.din divizia A retrogradeaza ultimele 2, penultimele 2 joaca baraj cu locurile 3-4 din divizia B. Si cele care au ramas afara sa joace un turneu ca sa decida cine intra in B. Primele 2 din turneu intra direct si locurile 3-4 joaca barajul.
Inaintea campionatului se joaca un turneu. Primele 16 in divizia A, 17-32 un divizia B.
Turneu? Poate o dubla mansa de calificare.. Un tur preliminar ;-)
Turneu? Poate o dubla mansa de calificare.. Un tur preliminar ;-)
Asta imi da o idee. :idea: Ce ar fi sa facem turul preliminar cu grupe. In fiecare grup cate 3-4 echipe, primul din grupa intra in divizia A, al doile in divizia B. In grup fiecare cu fiecare , fara retur.
@c-lard: ne complicam mult de tot.. ma gandeam la 16 meciuri.. Invingatoarele in A, invinsele in B .. Nu cred ca am avea, la momentul asta, mai mult de 32 de inscrieri..
Dupa definitivarea diviziilor eu cred ca cel mai frumos ar fi ca fiecare jucator sa joace cu ce echipa doreste, sa fie exact ca in campionatul tau Iountz si clasamentul sa fie in functie de nume nu de echipa, iar in cazul in care 2 jucatori vor aceeasi echipa jucatorul care joaca "acasa" are prioritate. Multi iubesc Barcelona daca jucatorul care este trecut acasa in program si-a ales aceasta echipa adversarul va fi obligat sa isi aleaga orice alta echipa, ar fi frumos sa se dea voie si cu nationale cea ce cred ca va fi putin probabil
Multa bafta si astept deschiderea sezonului!!!
Dupa definitivarea diviziilor eu cred ca cel mai frumos ar fi ca fiecare jucator sa joace cu ce echipa doreste, sa fie exact ca in campionatul tau Iountz si clasamentul sa fie in functie de nume nu de echipa, iar in cazul in care 2 jucatori vor aceeasi echipa jucatorul care joaca "acasa" are prioritate. Multi iubesc Barcelona daca jucatorul care este trecut acasa in program si-a ales aceasta echipa adversarul va fi obligat sa isi aleaga orice alta echipa, ar fi frumos sa se dea voie si cu nationale cea ce cred ca va fi putin probabilMulta bafta si astept deschiderea sezonului!!!
Good Point. Sa aiba prioritate la alegerea echipei in functie de scorul din mansa preliminara ![]()
Va multumesc pentru sugestii. Topic inchis.