FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere schimbare sistem competitional

«12»
i0nutz8305.03.2006 12:05

Avand in vedere numarul mare de echipe care doresc sa se inscrie si actualul format al competitiei - considerat de multa lume necorespunzator, va propun sa structuram altfel campionatul de fifa:

- divizia A, 14 echipe, 26 de etape, fiecare cu fiecare, tur retur, dupa actualul model al diviziilor C din Romania. E un model de campionat pe care il testez eu acum, merge destul de bine, presupune multe meciuri, etc

- divizia B, de asemeni 14 echipe, acelasi sistem competitional, tur retur, bla bla;)

Ne gandim la un premiu pentru prima clasata in Divizia A. Echipele clasate pe 11-14 in divizia A vor retrograda direct. Vor promova primele patru clasate in Divizia B. Locurile 11-14 din Divizia B vor fi inlocuite la finalul sezonului de primele echipe aflate pe lista de asteptare.

Precizare: in noua formula a Diviziei A vor intra cele 8 echipe ramase in fostul A si primele 6 clasate din divizia B. In noua Divizia B, cele doua echipe din fostul B, 8 din C si inca 4 echipe a caror provenienta o vom stabili de comun acord cu dvs.

dani@steaua4ever05.03.2006 14:05

mi se pare mult prea mult atata etape...si tur retur..dak noi am avut probleme cand au fost 8 etape k nu se juca..dar acum...Mai indicat ar fi doar tur..fara retur.

sconcs05.03.2006 14:26

vreau si eu sa intru in concurs....acum ca sunt cateva locuri.....plzzz

i0nutz8305.03.2006 14:27

..doar tur.. e si asta o idee.. oricum, toti cei inscrisi vor trebui sa isi declare disponibilitatea de timp.. Ma gandesc sa alocam unei etape intre 24 si 36 de ore, cu posibilitatea ca orice user sa isi poata amana 3 partide.

i0nutz8305.03.2006 14:28
vreau si eu sa intru in concurs....acum ca sunt cateva locuri.....plzzz

Sa asteptam opinia majoritatii.. Vom face o conferinta pe messenger in cazul in care se va aproba noul sistem competitional si vom stabili care vor fi cele patru echipe care ar trebui sa completeze divizia B.

bostina2305.03.2006 14:45

eu ma gandeam sa facem un turneu ....faze eliminatorii meciuri mai intense ...joci ca si cum fiecare meci ar fi ultimul :wink: 32 de playeri !!!

dani@steaua4ever05.03.2006 16:10

noi nam putut sa jucam cand era alocat unei etape 3 zile..da 24 de ore..nu merge ionutz..unii mai au socala slujba etc..ce facem castigam juma din meciuri la masa verde?

Io zik doar tur cu 2 zile alocate pt 1 etapa...

Pai mai interesant e bostina23 un campionat decat un turneu...asa toata lumea joaca cu toata lumea..ati dai seama klarr cine e cel mai bun..

i0nutz8305.03.2006 17:33
noi nam putut sa jucam cand era alocat unei etape 3 zile..da 24 de ore..nu merge ionutz..unii mai au socala slujba etc..ce facem castigam juma din meciuri la masa verde?

Io zik doar tur cu 2 zile alocate pt 1 etapa...

Pai mai interesant e bostina23 un campionat decat un turneu...asa toata lumea joaca cu toata lumea..ati dai seama klarr cine e cel mai bun..

e bine si asa.. doar 13 etape.. multi vor sari ca vor revansa, alea alea ;-).. Meciuri la masa verde sunt oriunde, chiar si in campionatele reale.. ma rog.. daca am lasa 48 de ore pt o etapa?

Refuz sa cred ca nu gasim 12 minute in 2 zile si 2 nopti.. pentru un meci mititel;)

dani@steaua4ever05.03.2006 18:01

nu stiu ionutz faci cum crezi pana la urma..doar esti moderator:)

Eu unu sunt pt un singur tur cu 2zile pt etapa...

A si ar fi indicat k inainte sa definitivezi diviziile sa testezi jucatorii..kiar dak unii sunt in C dak sunt f buni ar trebui promovati in A..iar cei slabi din A in b sau c etc..totusi A ar trebui sa fie cea mai puternica divizie.

A si e un baiat care sa inscris pt amicale..am tot jucat cu el si joaca super bine...nu ai mai stiu niku dar o sa al intreb..

bostina2305.03.2006 19:14

faceti cum vreti ...eu vreau doar sa joc ....Dani vreau sa facem un meci :D alex_lef2003

dani@steaua4ever05.03.2006 19:33

dai un mesaj pe id meu de mess ,danutz12345 ..ios invizibil..dak sunt la pc jucam..

aditza_stelistu05.03.2006 21:58

ionutz sa ai grija pe cine bagi in A...B...de exemplu iepure din A in afara de prima etapa nu a mai jucat nici un meci ,deci clar trebuie scos...poate mai sunt altii in aceeasi situatie...

mai bine mai multe echipe in divizie ,fara retur si io zic 3 zile ,pana acu se juca in 4 daca va uitati la datele de desfasurare...mi-am dat si io cu parerea

i0nutz8305.03.2006 23:09
ionutz sa ai grija pe cine bagi in A...B...de exemplu iepure din A in afara de prima etapa nu a mai jucat nici un meci ,deci clar trebuie scos...poate mai sunt altii in aceeasi situatie...

mai bine mai multe echipe in divizie ,fara retur si io zic 3 zile ,pana acu se juca in 4 daca va uitati la datele de desfasurare...mi-am dat si io cu parerea

Pana pe 10 martie trebuie sa stim foarte clar cum si ce vom face, pe cine ne vom baza. Astept sugestiile voastre!

JuventusB06.03.2006 11:17
nu stiu ionutz faci cum crezi pana la urma..doar esti moderator:)  

Eu unu sunt pt un singur tur cu 2zile pt etapa...

A si ar fi indicat ca inainte sa definitivezi diviziile sa testezi jucatorii..kiar dak unii sunt in C dak sunt f buni ar trebui promovati in A..iar cei slabi din A in b sau c etc..totusi A ar trebui sa fie cea mai puternica divizie.

A si e un baiat care sa inscris pt amicale..am tot jucat cu el si joaca super bine...nu ai mai stiu niku dar o sa al intreb..

foarte buna ideea si daca eu sunt baiatul de care mentionai mai sus e si mai bine :)

Dar totusi eu cred ca mult mai frumoase sunt competitiile care sunt jucate pe legend acolo trebuie sa muncesti umpic mai mult parerea mea

i0nutz8306.03.2006 12:34

Stiu ca la faza asta o sa imi "castig" multa admiratie, dar nu se va juca cu nici un fel de patch (incluzand aici RLSP 06 sau addon-ul pentru legendary) ;-)

chips_ct06.03.2006 23:16

Sunt un jucator inrait de fifa dar n-am participat la nici un concurs pana in momentul de fatza. De data asta insa m-am hotarat sa ma inscriu aici. Joc fifa din 97, am jucat deci toate versiunile (97 - 2006), am la activ cam 8 ani de jucat fifa!! In legatura cu oraganizarea sistemului competitional va propun urmatoarea varianta: 2 divizii (A,B) pentru inceput a cate 10 echipe fiecare. Pentru stabilirea echipelor(jucatorilor) care vor juca in divizia A sau B, va propun organizarea unui tur preliminar (tur-retur). Echipele care se califica vor juca in divizia A, celelalte in B. Vor fi 18 etape, fiecare etapa desfasurandu-se in 2 zile. Vor retrograda 4 echipe, 2 direct si 2 la baraj. Propun un barem de minim 20puncte, echipele care nu indeplinesc acest baraj urmand a fi retrogradate direct si penalizate in urmatorul sezon cu diferenta de puncte dintre baremul minim si punctele obtinute in sezonul precedent. Din divizia B ultimile 2 echipe ies din competitie pentru sezonul respectiv, in locul lor intrand alte 2 echipe din cele propuse pentru inscrierea in competitie, iar penultimile 2 din divizia B vor juca baraj cu alte 2 echipe propuse pentru inscriere! Cam atat despre cum vad eu sistemul de organizare. In ceea ce priveste inscrierea mea astept raspuns pe mess la id: chips_ct! Cei care vor sa joace fifa2006 cu mine sunt rugatzi de asemenea sa ma contacteze la aceeasi adresa! HAI Steaua!!

dani@steaua4ever06.03.2006 23:26

dap juventus tu esti baiatu de care ziceam:)

ionutz decizia finala ramana la latitudinea ta...eu vreau sa fie concurenta adevarata in A si sa se joace meciurile..atat:)

escape07.03.2006 05:25

cred ca cel mai deranjant lucru a fost ca nu s-au jucat meciurile...eu din 8 nu stiu daca am jucat 2 si nu a fost vina mea...eu mai sunt intr-un camp si acolo se joaca chiar toate meciurile. As propune sa se joace 2 sau 3 meciuri pe saptamana si fiecare se intelege cu cel cu care trebuie sa joace dar clar daca duminica la 00:00 nu s-a jucat si nu este nici unul din cei 2 useri online sa fie amandoi depunctatzi iar daca unul din ei este sa castige la masa verde...si as prefera eu sincer tur-retur. Si mai e un lucru...acuma multi poate o sa ma injure dar nu cred ca este normal ca cei care nu au ip real sa se poate inscrie in campionat. Iar in caz caz ca nu se conecteaza in alte campionate cel care joaca acasa este obligat sa se duca in alta parte sa joace meciul daca nu pierde la masa verde...am dat si eu cateva sugestii...:)

i0nutz8307.03.2006 05:48
Sunt un jucator inrait de fifa dar n-am participat la nici un concurs pana in momentul de fatza. De data asta insa m-am hotarat sa ma inscriu aici. Joc fifa din 97, am jucat deci toate versiunile (97 - 2006), am la activ cam 8 ani de jucat fifa!! In legatura cu oraganizarea sistemului competitional  va propun urmatoarea varianta: 2 divizii (A,B) pentru inceput a cate 10 echipe fiecare. Pentru stabilirea echipelor(jucatorilor) care vor juca in divizia A sau B, va propun organizarea unui tur preliminar (tur-retur). Echipele care se califica vor juca in divizia A, celelalte in B. Vor fi 18 etape, fiecare etapa desfasurandu-se in 2 zile. Vor retrograda 4 echipe, 2 direct si 2 la baraj. Propun un barem de minim 20puncte, echipele care nu indeplinesc acest baraj urmand a fi retrogradate direct si penalizate in urmatorul sezon cu diferenta de puncte dintre baremul minim si punctele obtinute in sezonul precedent. Din divizia B ultimile 2 echipe ies din competitie pentru sezonul respectiv, in locul lor intrand alte 2 echipe din cele propuse pentru inscrierea in competitie, iar penultimile 2 din divizia B vor juca baraj cu alte 2 echipe propuse pentru inscriere! Cam atat despre cum vad eu sistemul de organizare. In ceea ce priveste inscrierea mea astept raspuns pe mess la id: chips_ct! Cei care vor sa joace fifa2006 cu mine sunt rugatzi de asemenea sa ma contacteze la aceeasi adresa! HAI Steaua!!

Vise, vise ;-)

ady_4steaua07.03.2006 16:44

ionutze ..da lista aia de asteptare ce a patit ca m-am inscris si yo pe ea ,hai sa iti dau o idee de capmionat..

- 4 divizii ,cate 8 echipe un meci iar apoi...

-primele 2 echipe din fiecare divizie inta intr-un playoff ..si se joaca 2 meciuri iar finala un meci ..

vezi si tu acuma care se potriveste .. bafta

id mess: ady_adinho

echipa: olimpique Lyon

Forzaa Steaua !! 2-0 Steaua - Betis

i0nutz8307.03.2006 17:02
ionutze ..da lista aia de asteptare ce a patit ca m-am inscris si yo pe ea ,hai sa iti dau o idee de  capmionat..

- 4 divizii ,cate 8 echipe un meci iar apoi...

-primele 2 echipe din fiecare divizie inta intr-un playoff ..si se joaca 2 meciuri iar finala un meci ..

vezi si tu acuma care se potriveste .. bafta

id mess: ady_adinho

echipa: olimpique Lyon

Forzaa Steaua !! 2-0 Steaua - Betis

iar 8?;) iar o gramada de divizii? Ideea mea este sa avem un campionat puternic, cu multe echipe, conexiune buna la toata lumea, etc .. :-)

ady_4steaua07.03.2006 18:27
iar 8?;) iar o gramada de divizii? Ideea mea este sa avem un campionat puternic, cu multe echipe, conexiune buna la toata lumea, etc .. :-)

nush poate o fii bine si asa da' zicea lumea ca nau timp sa se joace meciurile, ca etapa tre sa se joace in 24de ore bla bla..., vezi si tu acum cum o rezolvi ca doar pt asta esti moderator :lol: . oricum sa nu ma uiti si pe mine pt campionat .ms si bafta

johnny0607.03.2006 18:49

imi plac ideile cu campionatul dar vreau sa le vad si puse in practica... cat despre amicale... id-ul meu de mess este alex_filip2003... ma consider destul de bun la fifa. cine vrea sa vada sa ma contacteze :D

Funky07.03.2006 21:26

si noi astia care am prmovat din c??ce facem?ramanem in b?

poate ala de pe 6 din diviza b actuala ...nu are valoare sa joace in a..

dani@steaua4ever07.03.2006 22:44

cel mai bine ar fi sa se mai fak inca o dizie ..divizia D cu cei care au ramas pafara..vad k sunt destui de multi...doar tur si 2 zile maxim pt disputarea unui meci...

Sugestie pt Ionutz:restructureaza toata divizia A..avand in vedere k ai mai organizat concursuri etc zik sa faci tot posibilu k sa aduci in A cei mai buni jucatori...testeaza si cativa care vor sa joace amicale etc.

Cei care am ajuns in A am ajuns pur si simplu intamplator...nu a fost ceva valoric etc...dupa parerea mea jumate din A nu are ce cauta in "teoretik" cea mai puternica grupa..parerea mea..

«12»