FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sunteti de acord cu ce i s-a intamplat lui Rachita?

«12»
George Stan06.09.2004 22:43

Gigi l-a zburat pe Rachita fara nici o urma de regret. Pareri...

Virgil07.09.2004 04:22

Cred ca toti jucatorii adusi de Piturca si îndeosebi cei mai în vârsta sau care nu mai sunt la prima tinerete fotbalistica vor dispare încet dar sigur din lotul Stelei.Dupa mine,motivul este ca se gândeste ca nu vor mai putea fi vânduti si astfel investitia facuta în ei(salarii si multe alte cheltuieli)nu va mai putea fi scoasa niciodata.Faptul ca Vivi a gresit si imediat s-a anuntat ca se renunta la el dovedeste ca a fost vânat(urmarit pâna la prima greseala majora pentru a avea un motiv)pentru a-i da cu sutul.Prin acest lucru suntem "atentionati" ca în relatiile cu jucatorii,de acum înainte,va prima latura comerciala si nicidecum faptul ca înca esti bun si poti fi de folos echipei.

horse3707.09.2004 09:03

DA, A FOST CHIAR DE RACHITA LA CEL DE AL DOILEA GOL.

DAR CU CERTITUDINE POT SPUNE CA NU POTI JUDECA UN JUCATOR IN URMA UNUI SINGUR MECI. ASA AR TREBUI SA-L DAM SI PE Radoi DUPA MECIUL DIN RETUR CU RAPID DIN CAMPIONATUL TRECUT, NU!?

CRED CA VIVI MERITA ALT TRATAMENT. DAR CE SA TE FACI CU Gigi. DA CU MUCII IN FASOLE UNA DOUA. TREBUIAU RUFELE SPALATE IN FAMILIE. VIVI TRAS PE LINIA A DOUA FARA CA DUSMANII nostri SA POATA COMENTA PE ACEST SUBIECT. SI NU IN ULTIMUL RAND DIN RESPECT PT ADEZIUNEA LUI VIVI FATA DE CULORILE ACESTUI CLUB SI MECIURILE BUNE CARE LEA FACUT UN ALT TRATAMENT. EU UNUL CRED CA MERITA.

ITI MULTUMIM VIVI.

PS. Gigi A MAI DRES O DUPA CE A MAI CUGETAT UN PIC!

admin08.09.2004 09:03
DA, ...

Horse37, am sa te rog ceva, sper sa nu te superi pt c anul o fac cu rautate sau ironie. Ai putea sa nu mai scrii folosind numai majuscule?

hahaha08.09.2004 18:26

Nici eu nu sunt sunt deacord cu ceea ce i s-a facut lui Vivi Rachita ( un joc prost facut de el si gata dat afara) dar nu ai ce sa-i faci lui Gigi Becali,(el s-a gandit ca nu mai poate scoate bani pe el si gata -out)barem il aveam ca rezerva si tot era bun. :roll:

sanbk200209.09.2004 04:55

E groaznic ce i s-a intamplat lui Vivi.

Nu contest ca a gresit, dar sa-i faci asa ceva unui jucator care te-a slujit atat timp, ba chiar de-abia a refuzzat o oferta de la Litex pentru a mai juca un an la noi dupa 1 meci prost e groaznic. Daca stau sa ma gandesc, era cam cel mai vechi de la noi ( considerand si primul sau "mandat" ) si trebuia tratat cu mult mai mult respect. Dar, nu ma mira deloc..este tipic pentru Gigi. Problema este ca tot tratand asa jucatorii, o sa inceapa toata lumea sa se intrebe ce se va intampla daca vor veni la Steaua si vor avea o pasa proasta...s-a vazut ca danciluescu si-a revenit in alta parte, sa vedem daca nu isi va reveni si Aliuta si uite-asa s-ar putea sa nu mai vrea nimeni sa vina, pt ca" daca i se pune lu' Gigi pata!?" Mie mi se pare ca si Rica e vanat, sper sa ma insel .

Iar in problema transferurilor as vrea si eu sa intreb de ce omu' care zice ca "m-am convins, trebui sa bag milioane de dolari daca vreau sa mearga bine nu da 250.000 Euro pentruMitrovici, dar il ia pe Ciocoiu de la"prietenul Doru"?

Ah, apropos - Zenga e cea mai mare sluga pe care am vazut-o. N-are nici un cuvant de spus. I-a spus Gigi, "bai, asta ( Rachita ) nu mai intra, n-a mai intrat. A preferat sa joace cu Ogararu si Falemi centrali . Doamne, ce slugoi!!!!

Scuze pentru tonul indignat .

Panther09.09.2004 08:24

NU este corect ce i s-a intamplat lui Rachita. Scurt si la obiect.

mza09.09.2004 13:58

Cu un asa "patron" nu e de mirare.

Ma intreb ce se poate face pentru a-l da si noi afara pe Gigi!!!!!

Jesse_James09.09.2004 16:29

NU

gianini09.09.2004 19:29

pacat ca va pleca,mai aveam nevoie de el.

nu merita acest tratament, chiar daca a gresit la un gol(parerea mea).

si-a facut datoria cu varf si indesat pt Steaua.

sa speram ca Baciu il va suplini cu succes.

dar vivi...

ella10.09.2004 10:30

Pacat!!! Un jucator care a facut multe pentru Steaua. Nu se procedeaza asa!!!Trebuia sa i se mai dea o sansa!!! Nimeni nu e perfect, toti facem greseli!!! :cry:

Mihai Toma10.09.2004 11:12

Inca o data si-a dat in petic Gigi asta. Mi-e sila sa-i scriu si numele, dar sunt constient ca vom scapa foarte greu de capusa asta...

FORZA Steaua.....

pepsiboy11.09.2004 21:37

Pacat! Nu merita acest tratament... se pare ca la capitolul imagine mai avem mult de lucrat!

Vivi...cu bune si rele a dovedit ca e stelist!

BeeAey12.09.2004 23:44

In nici un caz nu sunt de acord cu ce s-a intamplat. Nici nu conteaza daca era vorba de strategii comerciale, economice, sau daca trebuia "tras pe linie moarta" mai elegant. Momentul a fost foarte prost. In conditiile in care dupa meciul cu Zeleznik, Curt, Radoi si Ghinea erau accidentati, "il grande allenatore" nu a avut nimic de zis cand "domnului prezidente" "i s-a pus pata" si pe ULTIMUL fundas central din lot. Am avut mare noroc ca Craiova nu a jucat nimic cand pe centrul apararii noastre erau "rapizii" si experimentatii" Ogararu si Falemi.

E ciudat ca in prima etapa Vivi a fost bun cand a dat golul cu Bistrita, apoi s-a accidentat si dupa Gigi a avut revelatia ca nu mai e bun de Steaua.

Vivi e singurul care stia sa iasa cu pase lungi din aparare, iar in meciul cu Rapid i s-a simtit din plin lipsa in prima parte, cand nu reuseam sa trecem de jumatatea terenului.

radu213.09.2004 15:36

Nu cred ca cineva poate accepta ce s-a intamplat. Si alti jucatori au gresit deja si poate vor gresi in continuare(desi speram sa nu o faca prea des). Cred ca pentru ceea ce a facut pentru Steaua publicul ar trebui sa il cheme la salut la fiecare meci, poate asa va intelege si Gigi ca a luat o decizie gresita la nervi.

George Stan14.09.2004 09:33

Gigel a 'gandit' in spirit de business. Daca ai un jucator tanar pe acelasi post (Ghionea) de ce sa il mai tii pe 'mosul' Rachita, pe care oricum nu il poti vinde?

De ce nu il da afara pe Hamu sau pe Dica, pentru gafele de la Pitesti? pentru ca exista sanse sa-i vanda.

chuthang15.09.2004 18:44

Nu trebuia sa-l salte asa urat pe Rachita!Totusi a facut multe pt Steaua!Trebuia sa-l tina macar in staff!

Virgil15.09.2004 19:29

Apararea este macinata de accidentari.Desi normal ar fi sa avem mai multi atacanti accidentati,paradoxal lucrul acesta se întâmpla cu aparatorii.Pentru meciul cu bulgarii îi avem centrali pe Ghionea si Falemi.Daca Doamne fereste unul din ei s-ar accidenta,tu George cu cine ai juca?L-ai baga pe Baciu,care înca nu s-a integrat si oricum nu are experienta jocurilor internationale?L-ai trage pe Ogararu pe centru si l-ai baga pe Balan care nu joaca de CCA 2 ani?Nu cred în nici una din aceste variante.Daca as fi Zenga as începe meciul cu...Rachita!Daca nu titular,cel putin pe banca!Pentru ca altfel as risca prea mult.Vrem totusi sa ne calificam.Dorinta de calificare bate orice "sentinta" data pripit.Cred în ceea ce am scris mai sus.E un mod de a vedea pozitiv lucrurile.Ar fi dealtfel surpriza pe care le-am pregati-o bulgarilor.

George Stan15.09.2004 21:46

Chiar nu ma pricep la tactica, sunt genul care zice "joaca bine" sau "nu joaca bine" fara sa ma gandesc la asezare in teren etc. Cred totusi ca lui Rachita ar trebui sa i se dea o sansa. Cred. Dar, ceva imi spune ca nu i se va da.

HAI Steaua !

George Stan27.09.2004 23:15

GSp, interviu cu Gigel inaintea meciului de la Sofia, la care Steaua se duce cu echipa decimata:

- În partida cu Sportul s-a accidentat și Falemi. Dacã Zenga o sã vrea sã-l foloseascã pe Rãchitã, îl lãsați?

- Cred cã n-ați înțeles bine, eu nu mã bag peste Zenga, nu-i fac eu echipa. El poate sã facã tot ce dorește, eu vreau doar atît, rezultate bune. Am creat o relație ca de la patron la antrenor și țin legãtura cu Walter prin intermediul lui Mihai Stoica.

- Totuși, n-ați rãspuns, îl lãsați sã-l foloseascã pe Rãchitã?

- Dar de ce trebuie sã joace Rãchitã, nu avem cu cine juca, nu e Baciu? El ce are?

- Baciu și Ghionea vor fi probabil titulari la Sofia, dar nu mai existã nici o rezervã pe postul de fundaș central.

- Ok, Rãchitã sã stea pe bancã, nu? N-am nimic împotrivã, Rãchitã e în lot, deci Zenga poate face ce vrea.

Virgil28.09.2004 12:27

Ciobanul a zis

-OK,Rachita sa stea pe banca,nu?N-am nimic împotriva,Rachita e în lot,deci Zenga poate face ce vrea.

Nu mai înteleg nimic.MM spunea ieri(27.09) într-un interviu televizat contrariul.Ceva în genul ca daca patronul a spus o vorba,ramâne litera de lege.

Fata de cele spuse de Ciobanul sa speram ca Zenga îl va tine macar pe banca pe Vivi.Se mai întâmpla si minuni.Desi sunt sigur,chiar daca va fi folosit în acest meci,în continuare nu va mai juca iar la iarna va pleca.

Virgil28.09.2004 12:31

M-am grabit si am uitat sa spun ce ma framânta în privinta lui Rachita.In ce forma poate fi el daca de CCA o luna nu se mai antreneaza cu prima echipa?Si apoi nici în meciurile echipei a II-a nu a prea jucat.Atunci ce sanse sa aiba sa stea macar pe banca de rezerve?Nu,cred ca cele spuse de Ciobanul nu au nici un suport.A vrut sa sugereze ca el nu se baga peste antrenor,atât.Dar stie ca Zenga nu se va pune contra lui.Lucrurile au fost lamurite de mult.Ceea ce a spus MM cred ca e adevarul.Mai sunt doua zile pâna la meci.Timpul ne va da raspunsul.

Virgil15.10.2004 08:32

Suntem în 15 octombrie 2004.A trecut mai bine de o luna si jumatate de la data la care Vivi a fost trecut "în rezerva" si consider ca "fumul" nemultumirii noastre s-a risipit.Titlul mentinut "pe prima pagina" e deja învechit.Si nu uitati,nu e vin.Le-as sugera celor îndrituiti cu actualizarea stirilor de pe site,sa-l transfere la arhiva. :)

raducelbun15.10.2004 10:14

Pentru Virgil slv.

Consider ca subiectul este de actualitate dar ca nu este tratat asa cun s-ar cuveni. Rezultatele cu Poli Iasi si cu U Cluj vin in sustinerea afirmatiilor mele.

Nu numai ca lui Vivi i s-a facut o nedreptate, dar exilarea lui aduce prejudicii echipei. Exceptandu-l pe Radoi, in tara nu exista fundasi de valoarea lui Vivi.

Numai de bine!

Virgil15.10.2004 11:59
Pentru Virgil slv.

Consider ca subiectul este de actualitate

Nici o problema.A fost doar o parere.Daca am gresit sau am suparat pe cineva,scuze.De fapt ai dreptate.Si Isus Christos a murit acum aproape 2000 de ani si e în plina actualitate.

«12»