FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sportul Studentesc - Steaua 1-2 (0-0)

«123»
blindica16.04.2011 17:02
Maicon deja e idolul meu dupa cum s-a rastit la banca sau la cine s-o fi rastit el. Si Martinovici care i-a aratat la sfarsitul meciului sa se duca la suporteri sa-i salute. Despre altceva nu avem de vorbit la meciul asta.

Bine ai punctat.

Maicon a salvat un meci ce putea fi o mare rusine,dar sa nu ne entuziasmam,ar fi pacat sa dezamageasca atunci cand vor avea mai multa nevoie : in Cupa sau pe 25,cu Dinamu. E clar ca Bilasco e iesit din forma,de fapt,iesit din viata sportiva. Flancul drept a fost atat de absent,incat incepusem sa cred ca n-are Banel adversar. Cum spuneam si-n alt topic, momeala victoriei cu Otelul in care Brandan era la mijloc s-a vazut azi cat de falimentara era.

Concluzii :'' ne da Dumnezeu si Steaua se bate la titlu si la cupa,si investesc 20 milioane daca luam campionatul,daca nu,investesc numai 6 milioane .'' :wanker:

Ionutzalexx16.04.2011 17:03

Ce zice maimutza din loja:"Fanii care vor protesta sunt niste dobitoci, pai eu ce ma duc la ei acasa sa ii dau afara?" si cica suntem platiti de rapidisti si dinamovisti :rolleyes:

Radu1816.04.2011 17:11

"Sa vina Peluza Nord sa ii arda pe baieti...pe aia 50-60 care or sa vina la protest..." :bananadance:

AFK16.04.2011 17:17

M.M.S '' Echipa a demonstrat ca poate sa joace cu atitudine '' - ???!!??? Care Echipa? Probabil Sportul !

chester12316.04.2011 17:17

Nu am mai vazut pană acum un atacant atat de slab precum Maicon, asta. Cum adică ? Două ocazii - două goluri ? Blasfemie !

:/ Îmi pare rau pentru el. I-ar fi fost mai bine in altă parte... a dat de mai rau plecand din Ucraina. Și omul totusi nu e chiar paralel cu fotbalul.

danimarcu16.04.2011 17:23

Stie el Gigi de ce nu il vede mare fotbalist pe Maicon,doar nu crede careva de pe aici ca Steaua a castigat astazi pe bune!?Meciul a fost castigat in stilul sau personal de Gigi oierul,de-aia a stat asa linistit in loja,neplecand dupa golul Sportului dupa cum ii este obiceiul cand meciul e pe bune...

Tristi de tot au ajuns suporterii stelisti care se bucura ca niste copii la orice faza mai rasarita a Stelei( de exemplu o semi-ocazie a Stelei,prima dupa mai bine de o ora de joc...).Voi,stimati suporteri care inca mai mergeti la meciuri,impartiti vina cu ciobanul pt ce a ajuns Steaua! :thumbdown:

Ionutzalexx16.04.2011 17:23
"Sa vina Peluza Nord sa ii arda pe baieti...pe aia 50-60 care or sa vina la protest..." :bananadance:

Da ma o sa 'plece' peluza din Ghencea si o sa vina la palat :))

Face de ras meseria de cioban...nici sa numere nu stie.Oare o sti cate oi are?

Judy16.04.2011 17:36

stati linistiti ca vine meciu` cu Dinamo, joaca Maicon titular, nu face nimic.. si gata e dat afara...

cristy.steaua2116.04.2011 17:37
Dupa meciul asta o sa primeasca contract pe viata :yeahh:

Subscriu

DanStan16.04.2011 17:39
Nu am mai vazut pană acum un atacant atat de slab precum Maicon, asta. Cum adică ? Două ocazii - două goluri ? Blasfemie !

Maicon a venit la Steaua pentru ca era rezerva la o echipa nou promovata in campionatu' ucrainean. Deci o rezerva la o echipa de mana a doua d-acolo are mai mult sange-n oua decat "marile vedete" din atacul Stelei ...

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE16.04.2011 17:45

Blat.

DanStan16.04.2011 17:47

Ar fi penibilitatea dreaq sa nu fie in stare sa joace fotbal nici cand e blat. Ca echipa lu' ne-a boieru' a jucat ceva - ceva azi fix vreo 10 minute. In restul timpului Sportul a fost superioara.

blindica16.04.2011 18:18
Stie el Gigi de ce nu il vede mare fotbalist pe Maicon,doar nu crede careva de pe aici ca Steaua a castigat astazi pe bune!?Meciul a fost castigat in stilul sau personal de Gigi oierul,de-aia a stat asa linistit in loja,neplecand dupa golul Sportului dupa cum ii este obiceiul cand meciul e pe bune...

Tristi de tot au ajuns suporterii stelisti care se bucura ca niste copii la orice faza mai rasarita a Stelei( de exemplu o semi-ocazie a Stelei,prima dupa mai bine de o ora de joc...).Voi,stimati suporteri care inca mai mergeti la meciuri,impartiti vina cu ciobanul pt ce a ajuns Steaua! :thumbdown:

D-asta a zis Siman ca plateste salariile dupa meci :gathering: . E cert ca mingea a cam trecut dubios pe langa fundasul Sportului la golul doi,dar asta e valoarea fotbalului romanesc,din punctul meu de vedere n-am avut nici o faza rasarita,dar nici blat nu cred c-a fost. Noroc nemeritat,da.

red&blue_boy16.04.2011 18:48

Ma bucur pentru Maicon.Cat de spre meci,despre jocul nostru,mai bine ma abtin...

stockton16.04.2011 20:37

Daca azi a fost blat inseamna ca Sportul a facut la fel si cu Dinamo si cu Timisoara...ca si azi, si atunci apararea lor a fost dubioasa....totusi vorbim de echipa de pe ultimul loc, nu?

Stryker16.04.2011 22:32

cand i-am auzit pe rapidistii ca au spus dupa acest meci ca a fost blat, i-am dat dreptate lui Einstein cu celebra : "universul si prostia umana sunt infinite ... ", din pacate insa, am constatat cu tristete ca avem si pe aici sustinaturi ai aceleiasi ineptii ... probabil ca dupa mintea unora, de fiecare data cand va mai reusi Steaua sa castige in acest campionat va fi alt "blat" :sick:

in alta ordine de idei felicitari lui Maicon care le-a dat astazi inca o palma contestatariilor, aratand ca este unul dintre putinii fotbalisti pe care-i avem in lot

zloty17.04.2011 06:27

Cand vezi golul 2 al Stelei cred ca oricine poate sa aiba dubii despre corectitudinea meciului.

Blackzie17.04.2011 21:32

Nu vreau sa comentez de cum a jucat Steaua.. sunt fericit ca au castigat meciu (de ziua mea!) si ca n-am dat 20 lei degeaba..macar am vazut 2 goluri

bogdinho'18.04.2011 12:12
in alta ordine de idei felicitari lui Maicon care le-a dat astazi inca o palma contestatariilor, aratand ca este unul dintre putinii fotbalisti pe care-i avem in lot

Eu zic ca este singurul atacant valoros din lot. Sper sa o tina tot asa :)

Bilasco , Surdu , Dica si Burdujan nu stiu daca impreuna au dat mai multe goluri ca Maicon in acest retur.

Bravo Maicon :)

Lari18.04.2011 13:10

Cristian Balaj, Eduard Dumitrescu, Octavian Șovre, rezerva - Andrei Chivulete, iar Constantin Gheorghe va fi observator.

Costy9118.04.2011 15:41

Meme face echima el nu vrea sa il bage pe Maicon el il vrea pe Bilasco mare jucator ce ie na dat 3 goluri de cand a venit la Steaua in 20 de meciuri si Maicon asta a dat 3 in 2 meciuri :)) memeule pleaca si tu ca numai ai putere esti sclavu lu ciobi

«123»