jenant!
jenant!
Joc mai plictisitor ca asta nu am vazut de mult.Si in Liga a II-a se joaca mai frumos!
Da ciobanul iar 7-8 insi afara si baga bano sa creeze o echipa care sa domine tot?
Jenant. Atat!
Da ciobanul iar 7-8 insi afara si baga bano sa creeze o echipa care sa domine tot?
La anu luam titlu clar! ![]()
de paste suntem pe primu loc .. ha ha
apoi castigam campionatu,cupa,trecem de grupele Champions League... etc
PS. Care este ultimu loc care duce in europa?
Afara cu Maicon!!!
Extraordinar !!!
Afara cu Maicon!!!
Ce vorbesti ma?
Dupa meciul asta o sa primeasca contract pe viata ![]()
E GOL MAH ! Bravo Maicone !
Fatalitate, Maicon dubla. unde sunt golurile date de marele Bilasco ?
Cu Bilasco si Surdu dadeam 10 goluri! ![]()
Fatalitate, Maicon dubla. unde sunt golurile date de marele Bilasco ?
La Urziceni ![]()
Deci e fotbalist pana la urma, nu? Oricum nu va ramane, banii trebuiau sa ramana aici deci i s-au dat lui Mititelu pe Costea...nu puneti botu la suma....ii da ceva si in rate, nici vorba cash 1.400.000.
Ii gaseste Jiji ceva si lui Maicon ca sa nu-l cumpere la vara....
Maicon deja e idolul meu dupa cum s-a rastit la banca sau la cine s-o fi rastit el. Si Martinovici care i-a aratat la sfarsitul meciului sa se duca la suporteri sa-i salute. Despre altceva nu avem de vorbit la meciul asta.
Maicon cu golurile astea doua, pur si simplu i-a dat la **** lu' Jiji
ce atacant are Steaua in gradina si nu vrea sa-l cumpere, il tine pe idiotul ala de bilasco care nu a atins mingia de 2 ori in 90 de minute.
pfffffffffffff
bravo MAICON ![]()
Ii gaseste Jiji ceva si lui Maicon ca sa nu-l cumpere la vara....
nu e ortodox, nu e alb, are numarul 99, se da cu gel,sunt motive destule.
intr-adevar, golurile lui au fost o palma serioasa data ciobanului dar si celui care il asculta si il baga pe bilasco in primul 11. de nepretuit modul in care "s-a bucurat" dupa primul gol, ma bucuram mai tare daca facea semnul lui Arthuro de la meciul cu Lyon.
jenant jocul Stelei pana in minutul 80. vedetelor! ![]()
![]()
bravo Maicon!
Nici dupa 80 nu a fost mai breaz.... mai ales la golul 2 am avut bulan mare ca s-a ferit fundasul Sportului de minge ca altfel nu mai pupam 3 puncte niciodata.
Victoria i se datoreaza numai si numai lui Banel. Cand nu joaca e cel mai tare. Ca daca juca, ar fi batut - aiurea, ca de obicei - lovitura libera de la primu' gol ...
"Il cumpar" a spus jaji dupa meci, 1-2 meciuri slabe si nu are ce cauta la Steaua.
Un semn de la bunul Dumnezeu pt jaji =)) e beat pe bune!! la sport ro.
"După ce a dat Maicon primul gol chiar imi spuneam ca dacă mai dă unul, il iau si il tin toată viata la Steaua, chiar dacă nu joacă nimic."
E clar. A mai zis ciobandante si de Szekely ca are contract pe viata si acum nu stie ce sa-i mai puna in carca sa-l dea afara.....
mi-a placut cum s-a ferit ala de la Sportul la al doilea gol al Stelei ![]()