FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Urziceni 5-0 (2-0)

«12»
Daniel-Ionut02.04.2011 08:32

steauafc_mic.gifVS unirea_mic.gif

FC Steaua Bucuresti - Unirea Urziceni

Liga 1, etapa 24, marti 5 aprilie 2011, ora 20:30, stadionul "Ghencea"

Dupa un 0-0 in Banat, cu Politehnica Timisoara, Steaua revine pe teren propriu, si infrunta o fosta campioana a Romaniei, Unirea Urziceni.

O Unire Urziceni, de care a mai ramas doar numele, si recentele amintiri, pentru ca fotbal a uitat sa mai joace, si se destrama pe zi ce trece.

Elevii lui Sorin Cartu au nevoie de cele 3 puncte daca vor sa mai spere la un loc fruntas, dar cum suntem invatati ca si in ultimele sezoane, sa cedam acasa puncte echipelor aflate in zone retrogradabile, meciul este deschis oricarui rezultat.

Meciul va fi transmis de DigiSport.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Brandan - Nicolita, Bicfalvi, Ricardo, Surdu - Bilasco, Maicon

Urziceni: Curca - Tosca, Mera, Nicu, Blay - Toba, Muzac, Apostol, Scarlatescu, Paduretu - Rusescu

Arbitrii:

-

Cel mai bun marcator din lot:

Steaua: Marius Bilasco - 5 goluri

Urziceni: Tiberiu Balan - 8 goluri

Ultimul rezultat din Liga 1:

Timisoara - Steaua 0-0

Vaslui - Urziceni 2-0

Clasament:

Steaua - 23m, 10v, 7e, 6i, 28-20g, 37p

Unirea Urziceni - 23m, 4v, 7e, 12i, 15-31g, 19p

Bilete:

Peluze - 10 lei

Tribuna II - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

Parcare - 50 lei

Programul caselor de bilete:

Sambata, 2 aprilie - 10:00 / 16:00

Luni, 4 aprilie - 10:00 / 18:00

Marti, 5 aprilie - 10:00 / 20:00

Cote:

1(-) X(-) 2(-)

Clasament complet Liga 1:

-

HAI Steaua! :oleole:

ssinpadureacualune03.04.2011 12:11

Va fi meciul in care Iliev ii va lua locul lui Geraldo, definitiv.

In rest, neinteresant.

Stryker03.04.2011 13:05

Pe astia daca se respecta si au cat de cat valoare, ar trebui sa-i bata de la 2 goluri diferenta in sus.

Cartu va trebui sa schimbe registrul tactic, de la autobaza la ofensiv, ceva in stilul in care a jucat cu Dacia, de altfel Urziciile cred ca sunt undeva la nivelul echipei moldovene cel mult, e drept ala a fost un amical si asta e un oficial si nici un meci nu seamana cu altul, dar daca esti o echipa ce trage la locurile europene nu ai voie sa nu bati la scor o echipa ca Urziceni, chiar si daca ai un Banel si un Bilasco in teren ...

Legat de primul 11, ar fi absurd sa joace la mijloc cu Bicfalvi si Ricardo, mai degraba ar trebui un Marinescu acolo, unul dintre putinii jucatori capibili de creatie la noi in echipa, de la ei cel mai periculos cred ca va fi Apostol, un jucator care are de luat o revansa personala.

AleXyS.fCSB03.04.2011 18:51

La prima vedere meci de 1 solist,...etc dar cu aceasta echipa mai mult decat imprevizibila, nu se stie niciodata. Merg pe o victorie mai greoiae sau un egal :D

pytycrys03.04.2011 19:06

Asta zice multe...

NimVind04.04.2011 09:43

Aveti idee care este numarul maxim de bilete/buletin?

N-am fost niciodata nevoit sa cumpar mai mult de doua bilete si mi-e sa nu fac un drum aiurea pana la stadion.

Multumesc anticipat!

Daniel-Ionut04.04.2011 09:48

Poti cumpara maxim 4 bilete/buletin.

bogdinho'04.04.2011 09:57

Stie careva cat de grava este accidentarea lui Radut si cat va sta pe bara ? :P

blindica04.04.2011 09:59

Asta zice multe...

Sa nu punem paie pe foc cand nu e cazul. Tiberiu Balan nu mai este la Urziceni de mult,Bilasco a marcat 5 goluri de cand a venit la Steaua,oarecum la mijlocul sezonului,iar la Steaua principalul marcator era Bogdan Stancu,jucator care a ramas in top chiar daca lipseste,e clar ca e o problema cu marcatori care sa se desprinda de ceilalti jucatori.Steaua are mai multe goluri marcate ca Unirea Urziceni,mai multe marcate fata de Sportul Studentesc,daca e s-o luam asa. E clar ca sunt probleme,dar singurul lucru pe care-l stiu cand vine vorba de comparatia Bilasco vs Balan este ca al doilea e un super jucator,dar nu am competenta necesara,din punct de vedere sportiv,sa spun de ce joaca la Sportul Studentesc.

In mod normal,victorie la doua goluri diferenta. La fel ca-n tur :whistle::wanker:

anonimnoname04.04.2011 12:30
Aveti idee care este numarul maxim de bilete/buletin?

vrei sa faci bisnita? :))

Stryker04.04.2011 13:40

@ blindica

daca te dai asa sigur, du-te si pariaza all-in ca nu pierde Urziceni la mai mult de un gol diferenta ... ai o cota de 1.9 la pariuri la agentia de la coltul strazii :whistle:

pcsbb04.04.2011 17:27

Rusescu e mai bun decat toate mortaciunile pe care le avem in atac. Sper sa nu vina la Steaua din vara cum se aude, va fi inca un fotbalist stricat in masina de tocat a ciobanului.

Scor corect 2-0, Nicolita isi va "reveni" si va 2 boabe, bineinteles se anunta un blat sinistru. fular-campionii

mountytoma04.04.2011 19:23

ar fi prea frumos sa asistam la o renastere a urziceniului tocmai impotriva echipei ciobanului si a sefului de autobaza. sa castige urziceniul, sa moara maimuta de ciuda in direct la prost.ro sau macar la stirile proStv.

de la ai nostri, oare ce putem astepta? vom vdea oare cateva pase legate? vom vedea tiganul nimerind macar o data mingea cum trebuie? il vom vedea pe bicfalvi dand o pasa ca lumea la peste 5 metri de el? sau il vom vedea in continuare pe tatarusanu cel mai des cautat coechipier, inclusiv cu pasa lunga?

cred ca daca am face o echipa din suporterii prezenti pe forum s-ar putea sa tinem piept echipei actuale a maimutei! adversar al tiganului putem sa punem si o baba chioara si schioapa (da' nu cred ca gasim pe site), ca oricum nu va avea probleme sa-si anihileze adversarul

blindica04.04.2011 19:47
@ blindica

daca te dai asa sigur, du-te si pariaza all-in ca nu pierde Urziceni la mai mult de un gol diferenta ... ai o cota de 1.9 la pariuri la agentia de la coltul strazii :whistle:

Mai,eu am crezut ca daca pun si emoticons,o sa se vada mai bine ironia,faptul ca aceeasi siguranta a fost si in tur.

Virgil05.04.2011 03:23
Va fi meciul in care Iliev ii va lua locul lui Geraldo, definitiv.

In rest, neinteresant.

Iliev mi se pare un pericol pentru apararea Stelei. Sa ne amintim de gafele facute la Craiova si chiar de momentul din urma cu o etapa de la Timisoara cand a fost pe punctul de a fi penalizat cu un penalti. Geraldo mi se pare mai bun.

In alta ordine de idei Steaua ar trebui sa aiba un meci usor cu Unirea Urziceni. Dar pentru a nu avea surpriza unui meci egal, trebuie sa ia meciul in serios. Mai ales acum cand atacul nostru e atat de subtire.

Stryker05.04.2011 06:53
Mai,eu am crezut ca daca pun si emoticons,o sa se vada mai bine ironia,faptul ca aceeasi siguranta a fost si in tur.

Eu am inteles ca ai incercat sa fii ironic, tocmai de aia ti-am zis sa mizezi all-in pe Urziceni +1.5 daca nu ai incredere in Steaua ca poate bate la 2 diferenta.

Iliev mi se pare un pericol pentru apararea Stelei. Sa ne amintim de gafele facute la Craiova si chiar de momentul din urma cu o etapa de la Timisoara cand a fost pe punctul de a fi penalizat cu un penalti. Geraldo mi se pare mai bun.

Iliev este clar sub Geraldo, problema este ca portughezul nu este "rentabil" pentru club, fata de bulgar care are un salariu de doua ori mai mic ... din pacate, se pare ca de la vara se contureaza un cuplu de fundasi Gardos-Iliev ...

Astazi in mod normal ar trebui sa-i vedem la lucru pe Gardos si Geraldo, Iliev ar trebui sa fie doar o optiune pe banca de rezerve.

SuperstaR1805.04.2011 07:02

Un blat pufos, pufos, pufos de tot... care se foloseste pentru tort.

Ca doar casele alea din GreenCity ale lui Bucsaru nu se construiesc singure :|

S A R P E05.04.2011 12:42

daca si la meciul asta avem nevoie de blat, atunci mai bine retrogradam!

victorie clara pentru Steaua.

navodarean05.04.2011 14:09
daca si la meciul asta avem nevoie de blat, atunci mai bine retrogradam!

victorie clara pentru Steaua.

cu 72-0 ?

Stryker05.04.2011 14:36

da ce ma, jucam Rugby sa marcam 72 de puncte? :))

bogdinho'05.04.2011 17:05

Ii subordonam si p-astia :))

P.S. : Sunt 100 de oameni la meci ? :D

iNsTiGaToR05.04.2011 17:34

Blat ordinar

pcsbb05.04.2011 18:02

Ce se straduiesc comentatorii astia penibili sa acopere scandarile PS, incep sa se rasteasca exact cand incep scandarile. :thumbdown:

red&blue_boy05.04.2011 18:09

Superb joc,merg pasele struna,ca la Barcelona!

Nu mai conteaza ca adversarul nu opune nici cea mai mica rezistenta...

mountytoma05.04.2011 18:14

un blat ordinar acest meci de antrenament cu public. cei din tribune probabil plang dupa bani (cei care nu au primit bilete moca de la maimuta de la loja ca sa-l aplaude pe maimutoiul din teren) si rad de cei din jurul lor

Urziceni joaca perfect, cum pierde Steaua mingea, cum le-o dau ialomitenii inapoi!

halal fotbal

mi-e teama ca il ia arsenal pe Banel dupa meciul asta.

ps ca sa-l bage la carnati poate :-)

«12»