FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Timisoara - Steaua 0-0 (0-0)

«123»
blindica02.04.2011 18:40
Timisoara desi juca acasa parea ca evolueaza in deplasare.De la Steaua pot spune ca Eric a jucat binisor iar la polul opus Banel ,nu inteleg cat timp o sa mai avem neplacerea sa ii urmarim evolutiile .Acum il intelegeti si voi pe Janos ca e irascibil cand are postul blocat de acest "fotbalist".

La ''binisor'' intra si ratare din 6 m + nici o recuperare + nici o pasa. Intr-adevar,cu Janos intelegem.Pe Nicolita deja cred ca-l vom urmari pana cand va decide sa se retraga.Ma mir ca Steaua a avut ocaziile mai periculoase,eu asa am vazut.Nu stiu daca Goga,Bourceanu si Zicu ar fi schimbat cu ceva meciul,poate doar Zicu. Nicolita a mancat inca un meci,n-a jucat singur,dar se vede clar ce poate.

Iliev n-a jucat rau,dar nici nu prea a avut contra cui.Totusi,decat sa ni-l bage pe Gardos la mijloc,prefer sa nu mai existe Iliev :thumbdown: .Cum era de asteptat,Maicon n-a aratat nimic impotriva unui adversar mai rasarit.

pcsbb02.04.2011 18:53

Nicolita joga bonito :thumbup:

Daniel-Ionut02.04.2011 19:12

Singurul lucru memorabil din acest meci este ca timisorenii si-au dat foc singuri la peluza :))

Elvis02.04.2011 19:24
Singurul lucru memorabil din acest meci este ca timisorenii si-au dat foc singuri la peluza :))

Mor javrele de ciuda !

Pana la urma, s-au gasit 10 mai prosti decat ei ...

:yeahh:

Stryker02.04.2011 22:04
Legat de meci, absenta lui Zicu va conta destul de mult in atac pentru ei, Cartu probabil va miza in prealabil pe autobaza, meciul in sine cred ca o sa fie unul sarac la capitolul spectacol, cu duritati de ambele tabere. Posibil sa iasa un egal anost care sa incurce cele doua formatii in goana dupa un loc la "masa bogatiilor".

Am anticipat destul de bine acest meci, jocul a fost dupa cum ma asteptam anost, Steaua a jucat cu doi inchizatori si nu a avut nici o idee ofensiva, de partea cealalta Timisoara a suferit din plin dupa absenta lui Zicu, banetenii nerusind sa-si creeze nici o mare ocazie mai periculoasa.

Una peste alta creditorul ne-a servit tampenia zilei : "A lovit mingea prost Banel, dar a jucat bine...", regratand in acelasi timp pe Dodel care cica ar fi facut diferenta ... :ike:

dejoc03.04.2011 07:51

Desi am jucat slab, a fost cel mai buc joc al nostru

RankM03.04.2011 10:38

Se vede ca in amical nu e ca intr-un meci oficial, degeaba ne-am inflacarat ca face maicon rahatul praf...

Stryker03.04.2011 12:21

Pai stai ma ca nu e tocmai asa, Maicon a debutat practic in unul din cele mai grele meciuri pe care le avea Steaua de jucat in acest sezon, l-a avut adversar direct pe Ghionea, care la nivel de campionatul romanesc este un fundas de top, pe langa astea nu a avut cu cine sa combine nu a beneficiat de nici pasa utila aproape, intr-un sistem cu 2 inchizatori, fara playmaker, fara ideei ofenisve cu exceptia purtarii mingii pe benzi, unde ai doi coechiperi ca Surdu si Banel, este greu sa te zbati de unul singur si sa te faci remarcat ...

Si in plus nu poti sa iti faci o parere despre un jucator dupa ce te uiti la el doar intr-un meci, sau la o repriza si un pic.

RankM03.04.2011 12:25

corect, corect... eram putin ironic

dar totusi, un jucator mare face ceva si singur...

anywayz, e un stranier bun din campionatul nostru, se vede dupa cum se misca, arata ok.

zloty03.04.2011 13:57
corect, corect... eram putin ironic

dar totusi, un jucator mare face ceva si singur...

anywayz, e un stranier bun din campionatul nostru, se vede dupa cum se misca, arata ok.

Un jucator mare nu evolueaza in campionatu Romaniei.

red&blue_boy03.04.2011 14:10
Si in plus nu poti sa iti faci o parere despre un jucator dupa ce te uiti la el doar intr-un meci, sau la o repriza si un pic.

Jiji poate.Gata,vad c-a zis ca nu-l mai tine.Sa zicem ca etapa viitoare joaca Maicon bine,da un gol,iar va iesi ciobanul sa spuna ca e valoros , ca-l tine...

zloty03.04.2011 14:42
Jiji poate.Gata,vad c-a zis ca nu-l mai tine.Sa zicem ca etapa viitoare joaca Maicon bine,da un gol,iar va iesi ciobanul sa spuna ca e valoros , ca-l tine...

Ca sa il tina trebuie sa dea bani pe el, deci parerea mea e ca oricum nu il tine,

Daniel-Ionut03.04.2011 16:54

"Ultra Curva Sud e normal sa dea tonul la injuraturi impotriva mea! Acolo am sarbatorit titlul cu Urziceni, am batut cu Steaua 8-1, n-am mai pierdut acolo de prin anii '90, e normal ca Ultra Curva sa ma injure. Cand am luat campionatul cu Urziceni m-au aplaudat la Timisoara, dar nu in aplauzele Ultra Curva Sud. Ei singuri isi dau foc si isi spune Ultra Curva... Eu spun doar cum ii cheama pe ei, cu ce se ocupa si ca isi dau foc", a spus Meme la Sport.ro.

cristian01403.04.2011 18:50

@Daniel-Ionut

Idiotul asta, gigi2 cum se spunea pe site acum cateva zile, intrece masura. Inteleg ca vezi domne aia ne sunt adversari si ca si-au dat foc la peluza..dar in fond care peluza fratilor? Ca au luat foc niste scaune nu inseamna ca a ars o intreaga tribuna. Se mai intampla. Macar aia au avut coregrafie si din postura de rivali, desi sunt infratiti cu cioroii, ar trebui sa recunoastem ca tortele, fumigenele si confetti-ile au dat bine. Dar sunt sigur ca gigi2 s-a ofuscat ca aia au copiat coregrafia dupa prietenul lui, El Lidero Mustata.

Si probabil are impresia ca repetand obsedant termenul curva, care de altfel il desemneaza perfect, ii jigneste pe cei de-acolo. Dar evident ca pentru fanii stapanului sau si pentru stelistii "pana la moarte" asemenea declaratii razboinice il pun in postura de pitbullul clubului, omul care terfeleste pe oricine se ia de culori. Asa ca traiasca domnu Gigi si copia lui fidela, sa ne apere de dusmani!

ebonyc03.04.2011 20:37
Am anticipat destul de bine acest meci, jocul a fost dupa cum ma asteptam anost, Steaua a jucat cu doi inchizatori si nu a avut nici o idee ofensiva, de partea cealalta Timisoara a suferit din plin dupa absenta lui Zicu, banetenii nerusind sa-si creeze nici o mare ocazie mai periculoasa.

Una peste alta creditorul ne-a servit tampenia zilei : "A lovit mingea prost Banel, dar a jucat bine...", regratand in acelasi timp pe Dodel care cica ar fi facut diferenta ... :ike:

Sa-l anunte cineva pe geegel ca fotbalul consta in lovirea obiectului rotund cu piciorul.

«123»