Ce imi plac mie indivizii astia care tot striga ACAB, cops must die, etc...
Ma intreb ce ar mai fii strigat daca aveau parinti care sa lucreze in Politie, Jandarmerie, sau daca, precum spuneam mai sus, un politist l-ar fii aparat de zeci de "baieti buni" care nu vroiau "decat" sa il calce in picioare...deh, ce mare lucru vroiai sa faca?
Doar sa te bata pana nu te mai ridici, nu e mare lucru ...nu?
Sa strigi ACAB e ca si cum ai spune ca toti romanii sunt tigani, analfabeti, badarani, incompetenti, etc.
Se generalizeaza prea mult !
Incercati sa fiti si voi mai luminati la minte, ca vedeti doar ce vi se arata sau doar ceea ce vreti sa vedeti.
Deci nu mai luati apararea celor care nu merita sa fie aparati.
Politistul francez care i-a impuscat pe suporterii celor de la PSG, nu cred ca a facut-o degeaba, el era in timpul serviciului, in civil, si a facut ce trebuia sa faca orice om cu onoare.
Adica le-a luat apararea celor care erau in minoritate.
Faptul ca respectivii erau in deplasare, asta nu inseamna ca francezii au o scuza.
Intr-adevar, cand te duci intr-o deplasare iti asumi anumite riscuri, risti sa fii jignit, agresat, tratat cum nu se cuvine, sunt niste riscuri reale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa suporti toate mizeriile unor astfel de oameni.
Toate au o limita, in seara respectiva eu sunt sigur ca francezii au intrecut aceasta limita, pt ca altfel ei nu ar fii fost impuscati.