FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre concursul de steaguri, mesaje si activitate

«123»
Katau08.06.2006 14:08

hai k s-a terminat campionatu,fericire mare,23 e la noi,da ce se mai aude de concursul asta....mai merge s-a oprit ?

pitiqtampit22.06.2006 21:49

ce parere aveti de acel steag pe 2 bete aparut si in prosport "50 % Roman ..100 % STELIST"...idee ce mi-a fost furat cand am spuso cu voce tare, de cineva din galerie dar a facuto putin diferita ...."Stelist ...nu Roman"...si apoi tot acea persoana spunea ca eu am copiat.....doar ca atunci cand am venit cu ideea spunea ca nu e buna ....:)))) putin penibil..ma rog...ce voiam sa zic e ca vreau sa laud acea idee

50 % ROMAN 100 % STELIST...aparuta si in Prosport si in Gazeta

hooltras22.06.2006 23:29

tocmai din motivul asta, cand ai o idee de un steag, mesaj, sau chestii d-astea nu trebuie sa "strigi in gura mare" :roll: 8)

Padrese23.06.2006 05:56

Ce mesaj penibil.

Si mai penibil e sa te lauzi ca ti-a venit ideea asta si ca altu ti-a furat-o. :lol:

Suntem 100% romani si 100% stelisti.

Andreiasu23.06.2006 12:18

Deja incepeti sa aberati rau, si cred ca dam in altele...daca ajungeti sa spuneti, inventati, asemenea lucruri...din momentul asta am incheiat orice discutie.

sile2223.06.2006 14:32
Deja incepeti sa aberati rau, si cred ca dam in altele...daca ajungeti sa spuneti, inventati, asemenea lucruri...din momentul asta am incheiat orice discutie.
Adica cum incepeti este vb doar de el care a afirmat parerea lui , plus nici mie nu mi-a placut steagul acele de 2 bete si sunt deacord cu mesajul de mai sus cu 100% Roman % Stelist :)
Andreiasu23.06.2006 20:06

Adica din momentul asta, daca mai faceti vreo afirmatie cu privire la mine, avem discutii largi si lungi, care nu implica grupurile, dar ma implica pe mine ca persoana, si pe voi ca persoane. Intelegeti ce vreti. E ultima oara cand va raspund pe net. Daca o sa continuati, o sa vorbim pe stadion.

«123»