FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre concursul de steaguri, mesaje si activitate

«123»
Grinch14.03.2006 17:41

Exact VaSsY alea sunt , care sunt cele mai urate pentru ca nu vede omul meciul cum trebuie :wink:

sile2216.03.2006 00:58
Eu tot nu inteleg ce sunt "japonezele" care e faza? am auzit de baner, fular steag, esarfa etc...dar japonezele ce sunt fratilor? cumva steagurile de 2 bete? =))
da ! ai ghicit !
toc71cc24.03.2006 22:36

Povestea unui STEAG Stelist…..

Un STEAG… mândrie, iubire, pasiune, dragoste, talisman…...e totul…..

Cate cuvinte magice se pot alătura acestor vorbe.. UN STEAG ROS-ALBASTRU….

Povestea lui începe in 1989 la acea finala de cupa desfasurata la Braşov….Gol Hagi… ce şut…....CE VICTORIE..

O noapte întreaga am cusut la el.. cu o noapte înaintea meciului de cupa.. fasie cu fasie…stema e compusa din fasi de pânza suprapuse una peste alta.. blazonul galben peste care urmează dungile, literele si Steaua…cusute independent…..

A urmat un traseu dificil:

- de la steag de gard in Peluza Sud in ani in care nu apăruse decât celebrul Fossa Ragatze capturat de la Genova

- la steag de doua bete.. cred ca am fost primul care a inaugurat moda steagurilor de doua bete….la mutarea galeriei in NORD…intram pe stadion cu un trepied de aparat foto ce avea picioarele extensibile …le deşurubam si gata steagul de 2 bete….

- la tribuna I mulţi ani la rând…din 1992 si pana in 2004 am avut abonamente la I-a

L-am avut in toate deplasările mele…Praga, Sauthempton, TSKA, Parma, pe Bernabeu (cu prilejul meciului de binefacere pentru ajutorarea victimelor valului tunami - in drum spre valencia), Valencia, Rosenborg, Genova, Herenven….

Cred ca pentru a spune povestea ,,vieţi" …..ar trebui sa scriu zece pagini

Bătrânul meu talisman…pana la meciul de la Praga.. acest steag nu ,,văzuse' o înfrângere a Stelei….

Acolo sa spulberat mitul.. daca eu eram cu steagul prezent.... bătea Steaua….ce copilarie.. dar credem cu adevarat ca aduce noroc ….

In aceasta pauza competiţionala am creat un alt steag cu care am debutat la meciul de la Herenven….dar Bătrânul decolorat va fi mereu cu mine , uneori in sacul din spate.. alteori fluturându-si ani de glorie…

LUPTA Steaua..BLAZONUL TREBUIE RESPECTAT….

Sunt Stelist de când mă ştiu

Asta este faima mea

Nici nu vreau si nici nu pot

Sa mă schimb ...eu mor.... Stelist....

Cu stima TOC.

PS am trimis povestea insotita de poze la dresa indicat sper sa fi ajuns..astept o confirmare

toc71cc27.03.2006 18:03

In loc de Nou Camp am scris bernabeu..sorry....

Ce meci aseara....sa-l reeditam joi si semifinala are miros de finala europeana....

BandiT05.04.2006 10:07

idee de banner sau de coregrafie :

[color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] , FOREVER[/color]

CE ZICETI?

imi dati un premiu ceva..o atentie ,o scobitoare, o maslina ceva...

sau il faceti pentru. meciul de joi?

bodanelu07.04.2006 05:33

Am stat la meciul cu rapid la peluza II si nu am vazut mesajele afisate de galerie.

am vazut dor cel afishat de cei la Peluza Sud: Capat de linie. Continuam noi!

Cine a avut vizibilitate mai buna ii rog sa posteze mesajele celor de la peluza II si de la tribuna II care erau scrise prea mic(cele de pe gard)

albanezul07.04.2006 07:35

mesaj Tradizione:CU INIMA PURA SI CURATA/VA INVINGE CAMPIOANA ADEVARATA!

victor_ashul07.04.2006 08:56

la tribuna a2a spre peluza unde statea nordul a fost afisat "Pasiune nemarginita pentru o calificare mult dorita"

bodanelu10.04.2006 06:20

felicitari baietilor care au fost la meci si au aflat mesajele cainilor, reushind sa contracareze toate banerele afisate de ei!

VaSsY10.04.2006 13:11

Vreau sa fac un steag de 2 bete pentru meciul cu rapid cred din campionat cu mesajul " Aici mereu " scris frumos cu rosu-albastru sper sa nu imi furati acum ideea :)) ca va dau de gol daca vad ideea mea pe steagul vostru :)) !!! sper sa reusesc sa il fac :)

VaSsY10.04.2006 21:05

unde pot vedea steagurile sau bannerele ca sa lke votez? ca sunt curios cine au trimis..si bucuros ca le pot da note !

Cristty_bossul12.04.2006 10:02
Vreau sa fac un steag de 2 bete pentru meciul cu Rapid cred din campionat cu mesajul " Aici mereu " scris frumos cu rosu-albastru sper sa nu imi furati acum ideea :)) ca va dau de gol daca vad ideea mea pe steagul vostru :)) !!! sper sa reusesc sa il fac :)

imi fac si eu unu la fel :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

bagherah12.04.2006 21:18

cine poate sa ma ajute....sunt din pl si vin la meciuri de vro 2 ani de zile cu un prieten....am mai facut 2 steaguri da sunt micute(3/3) si aq am strins bani tot ce trebuie si in weekend pictez steag de 6/6.........pb e qm ajung io cu batu de steag la stadion....nevatamat....poate cineva sa ma ajute cu un bat de 6-7 m....il platesc

sergiu_titan15.04.2006 21:58

6/6??? Abia astept sa-l vad

spre_2417.04.2006 08:22
Fa-ti 3 bete de 2 m care sa se imbine...
asa ar trebui ;) e cea mai buna idee .. io nu am cum ca iti dadeam gratis !
SteauaToronto19.04.2006 00:35

Lectie Ultras creata de Maresal aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/pictu...llery/213256144

Andreiasu19.04.2006 17:08

Toronto trezeste-te...de cand dai tu verdicte despre "lectii ultra'" ?!?

Che007Guevara27.04.2006 08:30

fratilor am si eu o intrebare daca se poate...ce dimensiune sa aiba steagul pe 2 bete??? un prieten mi-a spus sa fie cat deschizatura bratelor si inaltimea pana in gat e bine?

si inca una...daca particip la concurs..ce sa fac cu aia 50$?

Katau28.04.2006 17:11

am trimis mail cu poze la c***@*** steagu a fost prezent pe stadion la mid`boro - Steaua ,din pacate nu am avut voie cu betze ,as vrea dak se poate sa posteze un admin k sa stiu dak a intrat in concurs.

andrei_cristian15.05.2006 17:53

sal!suntem mai multi baieti care mergem frecvent la meciurile Stelei!insa am vrea sa facem parte dintr-o brigada,e mai frumos sa fim mai multi.yo stau in titan...aici stiu ca sunt cei de la titan-boys!kum as putea sa dau de ei??va rog mult daca ma puteti ajuta

andrei_cristian15.05.2006 17:56

sergiu??..esti din titan boys??dami un id de mess plz sa vorbim

andrei_cristian15.05.2006 18:06

care ma pot ajuta ma gasesc la id de mess a***@*** va rog yo mult!ForZZZa Steaua

alex ripper15.05.2006 18:12

oameni buni,voi nu ati inteles pana acum ca aderarea la brigazi nu se face pe un forum? mergeti pe stadion acolo ii veti intalnii pe baietii din brigazi.

andrei_cristian15.05.2006 18:18

ok ok ...mersy orikum!

sergiu_titan15.05.2006 19:29

nu sunt din titan-boys eu merg cu alti baieti de prin cartier la meciuri.

«123»