FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua va juca un meci amical la Ramnicu Valcea .

«12»
Virgil20.02.2006 19:59

Steaua va juca un meci amical la Ramnicu Valcea

Campioana Romaniei isi continua seria meciurilor amicale in tara, dorind sa isi salute astfel cat mai multi suporteri din Romania. Astfel, dupa "actiunile" Braila si Buzau, Steaua va sosi - duminica 26 februarie - la Ramnicu Valcea pentru a disputa un meci de pregatire in compania divizionarei B, CSM Ramnicu Valcea. Partida se va disputa pe stadionul din Zavoi, cu incepere de la ora 14:00, iar intrarea va fi libera, fanii Stelei fiind asteptati in numar cat mai mare la stadion, pentru a sarbatori alaturi de favoritii lor un nou succes pe plan european.

2006_2_20_15_48_58_gol.jpg

www.steauafc.ro

dbd20.02.2006 20:23

foarte frumos din partea echipei...bafta...

bodanelu20.02.2006 21:32

huh... si eu am ales sa raman in Bucuresti sa vad meciul de joi... :D

sper sa fac cumva sa ajung si duminica acasa sa fiu prezent pe stadion la meciul de acolo.

Valcenii, mari iubitori de fotbal, o sa umple stadionul din Zavoi. Ei nu au mai vazut fotbal frumos de pe vremea cand juca Chimia Rm. Valcea in Divizia A. Si anul acesta, primaria a incercat sa faca o echipa competitiva si se pare ca a reusit.. (locul 2 in seria B, la un singur punct in spatele Craiovei).

PS. Sunt foarte multi stelisti in Rm. Valcea

sorin_77721.02.2006 10:13

Este un meci publicitar, o campanie dusa pentru suporterii Stelei... Sa speram ca va fi totusi si un test util mai ales pentru rezerve...

evo_dk21.02.2006 11:23

mah eu nu vorbesc in nume de rau si nu stau aiurea sa ma cert dar va spun ca Ramnicu-Valcea traieste din culorile alb-albastre...eu am rude acolo si am fost de atatea ori pentru ca acolo este zona mea de provenineta...nu se poate spune ca exista o mare sustine pt echipa voastra dar orasul ala traieste pentru olteni implicit pt Universitatea...sunt suporteri ai Stelei printre oameni obisnuiti si printre copii iar prin cartierele marginase adik Ostroveni, Nord si altele nu se poate vorbi de o sustinere a Stelei...exista fosta mafie a lui Vasile Gorun si mai sunt si tiganii camatari care nu doresc sa auda cel putin de capitala...eu am fost acolo si stiu si nu as vrea sa arunc niste vorbe aiurea ca nu imi place...intradevar dupa CSM si Universitatea urmatoarea echipa este Steaua in Ramnicu-Vacea.

Acolo nu poti vorbi de o echipa precum Dinamo sau Steaua in cartierele marginase ca ai risca sa ramai fara beregata...

Virgil21.02.2006 11:41

Cand va veni Steaua in Zavoi veti uita pentru 2 ore si de U si de CSM si de mama si de tata.Pentru ca venirea Stelei acolo va fi un moment memorabil,asa cum este pentru orice oras din tara asta.

Dupa plecarea Stelei,multe dintre inimile valcenilor vor fi ros - albastre.Ar fi de altfel mai aproape de realitate pentru ca sangele in niciun caz nu e alb.

evo_dk21.02.2006 11:45

sa mori u? pe mine nu ma intereseaza nici la degetul mic...PT MINE Ion OBLEMENCO E TOTUL...Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA IN PACE...O GLORIE PE CARE NICIODATA UN ADEVARAT OLTEAN NU O VA UITA...stai tu linistit ca i-am vazut de o mie de ori pe stelisti si in mall si peste tot si mi se rupe sa ma duc sa ma uit la ei...nu sunt deala care zic ca tin cu o echipa si sa ma duc pt alta...si pe Nesu era sa-i rup odata capu ca statea pe unde am invatat eu...

evo_dk21.02.2006 11:46

puteti sa castigati si UEFA mi-ar parea bine pt fotbalul romanesc d c sa fiu misogin si sa nu recunosc dar sa sti si tu ca nu sunt suporter cu 2 fete si cum ai zis tu nu o sa uit pt 2 ore de "U" pt mine Steaua nu inseamna nimik...

Virgil21.02.2006 11:54

Nu era vorba de tine,care esti stiintist incurabil.Era vorba de cei mai mici decat tine,care nu au avut posibilitatea sa vada pe viu Steaua.

Venirea Stelei e mare onoare pentru valceni.

sorin_77721.02.2006 12:30

@evo_dk

Te apreciez pentru devotamentul tau, aici e vorba doar de o campanie mediatica care se duce asupra publicului tanar, in special pentru copii... Steau nu va incerca niciodata sa fure suporteri consacrati ai echipelor adverse. Ca de altfel nici o echipa... Unui copil de 6 ani ii poti schimba sentimentul sau intarii acest sentimen pentru o echipa...

bodanelu21.02.2006 13:58

evo_dk ai putina dreptate. sunt valcean, nascut, crescut acolo, acum student in Bucuresti. Spiritul Stiintei a ramas doar in mintea si sufletul celor mai batrani, de varsta a II-a si a III-a. generatia noua de valceni este majoritatea stelista. La meciurile Stelei, de foarte multe ori am plecat din RM. Valcea zeci de masini cu directia Bucuresti, mai precis Ghencea.

e un orash impartit: jumate stelisti, jumate tin cu Universitatea.

Si eu stau intr-un cartier marginash al orasului, in Ostroveni si tin sa spun ca in blocul meu si inca 5 din jurul lui suntem numai stelisti!

Cat depre mafie si tzigani, nu e ca tine! Nu intru in detalii!

evo_dk21.02.2006 16:51

ok eu nu tin sa ma cert si sa fac haz de necaz...eu am postat doar ce am avut de spus...oricum parerile raman impartite si fiecare isi sustine parerea sa avand in vedere ca avem inclinatii diferite...nu vreau sa par un rebel care a intrat la forumul vostru si sa inceapa sa injure aiurea sau sa faca toate nenorocirile pt ca nu sunt un simplu pustan care vrea sa impresioneze...iti spun un singur lucru si te contrazic...Valcea nu e 50% cu Universitatea si 50% cu Steaua...Valcea e 90% cu CSM si Universitatea adica Valcea e Oltenia si nu ar sustine o echipa care face performanta dar nu apartine neamului ei...va salut si drum cat mai lung in Cupa UEFA poate chiar o castigati! pt ca la urma repr. Romania si nu ceva particular!

bodanelu21.02.2006 17:35

@evo_dk in privinta CSM-ului ai dreptate. la Valcea nu s-a mai vazut fotbal de pe vremea Chimiei. si e normal sa se nasca o iubire pt echipa locala. CSM-ul are cei mai multi suporteri in meciurile de acasa dupa Craiova in Divizia B. si printre acei suporteri am fost si eu, cand eram in vacantza acasa.

Dar foarte multi tzin ori cu Steaua ori cu Stiinta.

Nu pari un rebel, sunt si alti sustinatori ai echipelor adverse Stelei care`si exprima ideeile si parerile aici pe forumul nostru. si nimeni nu le`a zis nimic atata timp cat au facut`o intr`un mod civilizat.

Bafta si voua sa reveniti in A. si poate cu voi urca si CSM-ul, ca se investeshte masiv in echipa!

gianini21.02.2006 18:44
evo_dk ai putina dreptate. sunt valcean, nascut, crescut acolo, acum student in Bucuresti. Spiritul Stiintei a ramas doar in mintea si sufletul celor mai batrani, de varsta a II-a si a III-a. generatia noua de valceni este majoritatea stelista. La meciurile Stelei, de foarte multe ori am plecat din RM. Valcea zeci de masini cu directia Bucuresti, mai precis Ghencea.

e un orash impartit: jumate stelisti, jumate tin cu Universitatea.

Si eu stau intr-un cartier marginash al orasului, in Ostroveni si tin sa spun ca in blocul meu si inca 5 din jurul lui suntem numai stelisti!

Cat depre mafie si rromi, nu e ca tine! Nu intru in detalii!

am vazut multi valceni stelisti care veneau in deplasare la meciurile Stelei de la Craiova, cu tot arsenalul(fulare, steaguri), stateam cu ei in galerie.

gianini21.02.2006 18:46
puteti sa castigati si UEFA mi-ar parea bine pt fotbalul romanesc d c sa fiu misogin si sa nu recunosc dar sa sti si tu ca nu sunt suporter cu 2 fete si cum ai zis tu nu o sa uit pt 2 ore de "U" pt mine Steaua nu inseamna nimik...

pt noi Craiova inseamna acelasi lucru ca si Steaua pt tine.

Virgil21.02.2006 18:57

Bravo Gianini ! Chiar mai mult.Nu as vrea acum sa spun de ce,pentru ca l-as intrista si mai mult pe baiatul ala.

ultras200621.02.2006 20:00

aaaa

dbd21.02.2006 20:38

mie unul mi-a placut cum a vorbit evo_dk... :)

nu tine cu Steaua ... si a exprimat-o prin acel : pt mine Steaua nu inseamna nimik.

nu cred ca a scris ceva care sa ne deranjeze...

Bodanel22.02.2006 06:49

una peste alta se deviaza de la subiect :D . omu' a vorbit civilizat dar cred ca daca actiunile de acest fel vor continua nr stelistilor din tara va creste. n-a r fi rau ca si in pauza de vara sa se faca vreo doua meciuri de acest gen si mai departe de Bucuresti

Oto22.02.2006 09:08

Explicati-mi si mie cum poate creste nr. de suporteri ai unei echipe, daca in acel oras in care se duce respectiva formatie, oamenii au opinii conturate. De exemplu, daca locuim in Moldova si joaca Dinamo acolo 2-3 meciuri de promovare, inseamna ca ne "convertim" ?

E ca la alegeri. Doar indecisii pot fi convinsi cu o saptamana inainte de votare, uitandu-se la televizor la dezbateri. Or, daca esti indecis cu o saptamana inainte, vai de tara asta cu oameni influentabili si schimbatori dupa cum bate vantul.

bodanelu22.02.2006 09:10

@Oto, credema ca la Rm. Valcea doar varsta a II-a si a-III-a mai tin cu Craiova!

evo_dk22.02.2006 09:12
Explicati-mi si mie cum poate creste nr. de suporteri ai unei echipe, daca in acel oras in care se duce respectiva formatie, oamenii au opinii conturate. De exemplu, daca locuim in Moldova si joaca Dinamo acolo 2-3 meciuri de promovare, inseamna ca ne "convertim" ?

E ca la alegeri. Doar indecisii pot fi convinsi cu o saptamana inainte de votare, uitandu-se la televizor la dezbateri. Or, daca esti indecis cu o saptamana inainte, vai de tara asta cu oameni influentabili si schimbatori dupa cum bate vantul.

pai aia nu se pot numi suporteri daca schimba echipele ca painea calda...aia sunt mascarici...o echipa tii cu ea de cand te nasti si pana mori...si dincolo!

Bogdan4Steaua23.02.2006 22:46

Meciul va fi transmis de TV Sport duminica de la ora 14.

sorin_77724.02.2006 09:30

Un lucru bun... poate vedem cum Radoi ii trezeste la realitate...

oliver_1924.02.2006 19:07

marfa....

«12»