FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un Nou Sector Pentru Oaspeti!!!

«12»
bppd21.02.2006 12:54
Bai baiatule tu ai fost vreodata in "Tomberonul de langa Pod", sa vezi acolo conditii? Daca nu, nu te mai amesteca in discutie asa aiurea! Legat de acest subiect ii astept pe toti care-si amintesc sa povesteasca cum au trait momentul "ghiulesti 98" cand a egalat Ciocoiu in min 89 si cand 5000 se stelisti ce stateau pe doua mii de locuri(fara scaune atunci) s-au calcat pur si simplu in picioare, in timpul "extazului" multi si-au prins si si-au rupt picioarele intre gradelele lor blestemate! Totusi pentru asa bucurie imensa se merita orice! :lol: .

Am fost, stai calm, tocmai de-asta imi permit sa-mi dau cu parerea.

Daca nu vrei sa ai parte de tiganeli de genul asta in deplasari tre sa oferi la randul tau conditii normale.

THE RADICAL21.02.2006 13:56
Am fost, stai calm, tocmai de-asta imi permit sa-mi dau cu parerea.  

Daca nu vrei sa ai parte de tiganeli de genul asta in deplasari tre sa oferi la randul tau conditii normale.

Pai si tu ce crezi cand vom merge noi la galati,la pitesti sau chiar in groapa sau in tiganie aia ne vor intampina cu flori si ne vor deschide vreo 10 porti de acces "ca uite domne si ei au fost domni anul trecut" ? Nu bai, unul ca pporcea special ar monta sarma ghimpata doar sa se lase la noi cu raniti si sufocati.Si asa, daca tot discutam atat de oaspeti,ei sa zica merci ca au ocazia sa intre in "Templu" ,connditii de vizionare ca la noi n-o sa mai gaseaasca.

Maple ,a fost pe 1.01.1998,ce naiba, vinzi castravezi gradinarului! :) Oricum, vad ca nimeni nu se inghesuie sa "evoce" momentul, asa ca dragi stelisti cum ati trait meciul rapid-Steaua 1-1 din 98(gol Ciocoiu) in "ospitalierul" sector al oaspetilor?

Gica Chioru21.02.2006 14:26
[Oricum, vad ca nimeni nu se inghesuie sa "evoce" momentul, asa ca dragi stelisti cum ati trait meciul Rapid-Steaua 1-1 din 98(gol Ciocoiu) in "ospitalierul" sector al oaspetilor?

L-as evoca eu, The Radical, dar n-am fost la meci... :D

Piece of Mind21.02.2006 15:18

Maple ,a fost pe 1.01.1998,ce naiba, vinzi castravezi gradinarului! :) Oricum, vad ca nimeni nu se inghesuie sa "evoce" momentul, asa ca dragi stelisti cum ati trait meciul Rapid-Steaua 1-1 din 98(gol Ciocoiu) in "ospitalierul" sector al oaspetilor?

Deci meciul a fost pe 1.04.1998! :D , iar la 3 zile dupa, sambata 4.04.1998, memorabilul meci cu Dinamo, 5-0! :twisted:

ultras200621.02.2006 16:14

aaaa

Virgil21.02.2006 18:59

Sunt de acord cu ultrasul de mai sus.E cea mai buna solutie pe care am citit-o pana acum.

Piece of Mind21.02.2006 19:13
Ar trebui facut un tarc mic de tot pentru oaspeti sa se inghesuie toti acolo si sa nu poata face nimic!! Cum stateam noi la Craiova in tarcul ala mic sau la gunoaiele alea din giulesti!

Si daca ne fac si ei acelasi lucru in Groapa sau Giulesti?..Ia mai ganditi-va putin....

andrei_8721.02.2006 19:20

in Italia suporterii oaspetzi stau intr-un soi de kushka cu gard de sarma si acoperis de sarma. se vede pe fototifo si la meciuri din il calcio. asa nu pot fi raniti si nici nu pot lovi pe altii in timpu meciului.

Mie mi se pare nashpa sa stai incarcerat asa sa nu poti nici macar sa sari un gard cand vine garda.

ultras200621.02.2006 19:48

aaaa

aditza_cheliosu21.02.2006 21:47

aveam 12 ani si am fost pe giulesti cu fratimiu si tata. era prima oara cand mergeam la un derby in deplasare si din intamplare am intrat in sectorul ciorilor de la peluza 2(stanga). aveam o sacosa de hartii la mine ca asta facusem toata dimineatza si o pelerina rosie pe care scrisesem cu tempera FORZA Steaua :D. a vb taicamiu cu un jandarm si ne-am bagat pe sub gard si am intrat in sectoru nostru. mi-aduc aminte ca saream si se rupeau bancile cu noi de cat de putrezite erau. mureau ciorile cand strigam cra cra cra si dupa gol Cristian Ciocoiu a-ngropat gunoiu! :D

Bodanel22.02.2006 06:40
Vad ca multi priviti totul din punctul de vedere al derbyurilor jucate pe Ghencea, dar sa joaca tur retur . Nu putem cere conditii decente in deplasari daca la randul nostru nu le oferim.

Cel mai normal mi se pare o peluza intreaga oferita oaspetilor, desi in conditile actuale nu cred ca s-ar mai putea intampla asa ceva.

pai si atunci cand cainii in loc de 5000 de bilete(prevazute in protocol) nu ne-au dat decat 3500 (si alea cu greu) ca le era teama de atmosfera pe care o putem face cum a fost? unde e nesimtirea aici ia zi?exemplele pot continua si ai fi uimit cat de lunga e lista.

sorin_77722.02.2006 10:28
pai si atunci cand "cainii" in loc de 5000 de bilete(prevazute in protocol) nu ne-au dat decat 3500 (si alea cu greu) ca le era teama de atmosfera pe care o putem face cum a fost? unde e nesimtirea aici ia zi?.....

Asta m-a acrit si pe mine atunci... mari j@vre au fost... dar tot am fost superiori... din pacate pe teren am pierdut cu 2-1, dar pentru noi marcase Neaga care a alunecat pe rahatul lor de pista cand a venit sa se bucure in fata Galeriei...

Recoba22.02.2006 12:10

Indiferent cate facilitati le oferim noi , la retur numai piedici si umilinte ni se ofera . Asa k ce putem face e sa ii chinuim si noi un pik chiar dak asta inseamna sa ne coboram la mintea lor .De fiecare data Steaua a respectat protocolul dar cainii si ciorile NU .Cel mai frumos ar fi sa i vad inghesuiti toti in tarcul facut pe coltul peluzei :lol: sa se simta si mai caini :D

«12»