La 22 de ani, Matei este un caz pierdut! O sumă exorbitantă platită gorjenilor, 600.000 de euro, insă nicio satisfactie. Multe accidentari, evolutii sub asteptari, betii crunte si o viață extrasportivă dezordonata Chiar si asa, Matei a ramas febletea unuia dintre managerii Stelei. Nu si a lui Reghecampf, care din cauza indolentei la antrenamente a hotarat să-l excludă din lot!
"Țăranoiul asta de Matei a venit la Steaua si gata, s-a smecherit... Gagici, bani, bautura el e semecher. Nici macar nu joacă", rabufnea Ciobanul in urmă cu putină vreme! Escapadele fundasului au fost trecute cu vederea de Reghe, antrenorul considerand ca dacă la antrenamente se implică suficient, in viata personală poate face orice. Butoiul cu pulbere a explodat duminica inainte de duelul cu Gloria, câștigat cu scorul de 4-0.
La antrenamentul de dimineață, cum se obisnuieste, tehnicianul de 37 de ani a programat o scurtă dezmortire, bazată in mare parte pe alergari. Rapus de lene, jucatorul de bandă dreaptă se misca fară chef! Și cum Reghecampf ii urmareste indeaproape pe jucatorii sai, l-a chemat imediat pe Matei: "Unde te crezi aici? Asa se alearga La misto? Aici nu se acceptă jumatățile de masura iți faci bagajele si te duci acasă", au dezvaluit martori la acest incident.
"Nu mai vreau să aud de Steaua!"
Ieri, Matei a revenit la sedinta de pregatire, insă imediat cum l-a vazut, Reghe l-a luat in colimator: "Gabi, tu nu auzi că nu mai ai ce cauta la echipa asta? Te-am iertat de fiecare data ai luat si prima am incercat să te aduc pe drumul bun si tu iți bati joc! Nu ti-am luat din bani cand toată lumea te-a vazut beat. Nici nu am din ce, pentru că nu joci. La mine, o să intri cand o să te invarti ca titirezul", au povestit martori la scandalul de la stadion. Imediat, Matei s-a imbracat să plece, iar pe culoarul arenei din Ghencea a inceput să urle: "Gata, nu mai vreau să aud de Steaua. S-a terminat, nu mai vreau aici", au dezvaluit surse din vestiar.
Managerul a pierdut pariul
"Am adus cel mai bun fundaș dreapta, am rezolvat această problemă pentru multi ani de acum incolo," spunea unul dintre manageri, cand l-a adus pe Matei la Steaua. De referință sunt vorbele respectivului manager de pe facebook, după ce preferatul sau a fost prins cu Nikolic la bautură: "Matei incă nu si-a recapatat forma sportiva dar are 22 de ani si munceste de rupe la antrenamente. Vom mai vorbi după pregatirea de iarna astept scuze cand va juca titular la echipa natională", a sunat mesajul de incurajare al managerului.
CONDUITĂ'
Neprofesionist si accidentari pe bandă rulantă
De cum a venit la Steaua, Gabi Matei s-a accidentat in minutul 4 al unui meci cu Astra! Verdictul a fost crunt pentru fotbalist: ruptură de ligament incrucisate si mai mult de sase luni pe bara După atata chin, speranta managerului a revenit, insă au urmat o serie de recidive. Culmea e ca la Pandurii, el mai avusese incă trei accidentari notabile, toate in acelasi loc. Steaua l-a luat insă in ciuda problemelor.
MONDEN
Scandal cu Pamfile
Viata de noapte pe care o traia Matei l-a facut să ajungă la pieptul Madalinei Pamfile! Totul a iesit la iveală după despartire, cand Becali a inceput să acuze: "Cică a taiat-o pe maini pe Madalina aia! Ei asa sunt, se dau barbati macho, smecheri. Madalina zice merci că a scapat! Se dadea smecher si batauș țăranoiul, auzi! Gata, a venit la Steaua, a dat de bani, e smecher cu gagicile".
ESCAPADE
Prins beat cu Nikolic
Fundasul dreapta a fost prins de paparazzi acum două saptamani cand vomita dintr-un taxi. Atunci, Matei si Nikolic au fost iertati de Reghe si manager. Chiar si de Ciobanul, care initial ii facuse cu ou si cu otet pe cei doi. "Ce o să inteleagă oamenii ăștia dacă ii sanctionez. Mai ales asta, Nikolici. Dar cacaciosul asta de Matei? Nici nu si-a revenit după accidentare si el ce face? La ce ora era asta? La cinci dimineata? Ă'știa au mentalitate de boschetari", a declarat Becali.
4 jocuri a avut Matei la Steaua in sezonul trecut
45 de minute a bifat Matei in această editie de campionat
47 de meciuri are Gabi Matei in Liga I, după ce a trecut pe la echipele International Curtea de Arges Pandurii si Steaua
ProSport