Fundasul dreapta de la Pandurii, Gabriel Matei, este noul fundas dreapta al Stelei, dar va veni in Ghencea din vara.
Matei, care va implini luna viitoare 21 de ani, a parafat un contract cu formatia din Ghencea pe cinci sezoane. Acesta a semnat contractul in cursul acestei zile, la palatul lui Ciobanul, in prezenta lui Mihai Stoica, cel care a insistat pentru aducerea sa. Fundasul va ramine in acest retur la Pandurii, unde este om de baza după ce in turul sezonului a jucat toate meciurile pentru echipa gorjeana.
CV Gabriel Matei:
- va implini 21 de ani in februarie 2011 (este nascut pe data de 26.02.1990 la Curtea de Arges)
- are 174 cm si 66 de kilograme
- evoluează la Pandurii ca fundaș dreapta
- a debutat in Liga 1 pe 16 octombrie 2009, in meciul Unirea Alba Iulia - International Curtea de Argeș 1-2
- are 32 de meciuri in Liga 1, nici un gol marcat si 3 pase de gol. In Liga a II-a a jucat 21 de partide si nu a inscris niciun gol.
- in actualul sezon a jucat 17 meciuri din 18 posibile in campionat, de fiecare dată ca integralist, lipsind doar atunci cind a fost accidentat.
Alti fundasi dreapta in acest moment: Bonfim, Emeghara, Martinovic.
El va ramine pină in vara. Niciun un jucator nu va pleca pentru că avem o situatie delicata. E un baiat foarte receptiv. Are nevoie de jocuri, de constanță in evolutii, de sprijin din partea publicului. E tinar, are un caracter impecabil. Sper să demonstreze in lunile in care va ramine la noi că este un jucator care merită să joace la Steaua. Nu am lucrat foarte mult, dar m-a impresionat, a spus actualul sau antrenor de la Pandurii, Petre Grigoras.
Prima declaratie a lui Matei:
E cea mai fericită zi din viata mea! Mi-am dorit enorm să ajung la Steaua si nu-mi vine să cred că mi s-a indeplinit acest vis! Nici macar nu m-au interesat detaliile contractuale, am zis DA pe loc. u consider că am sanse real să joc acolo. Nu ies in club, imi place să stau in casă si să ascult muzica Ciobanul e cel care dă banii asa că are voie să critice.