Incredibil! Andrei PAVEL l-a invins pe Rodick dupa un meci extraordinar in 5 seturi si a adus primul punct in meciul de Cupa Davis pt Romania! Sa speram ca ceva ce parea imposibil, va deveni realitate...
HAI Romania!
HAI Steaua!
Incredibil! Andrei PAVEL l-a invins pe Rodick dupa un meci extraordinar in 5 seturi si a adus primul punct in meciul de Cupa Davis pt Romania! Sa speram ca ceva ce parea imposibil, va deveni realitate...
HAI Romania!
HAI Steaua!
Imagini de la finalul partidei in sectiunea Videonews!!!
Pacat ca Hanescu nu a reusit acelasi lucru impotriva lui Blake,insa victoria lui Pavel este una de moral care ne arata ca se poate...
Felicitari ! Si : la mai mare !
bravo pavel...dezamagit de hanescu
Cel putin vom avea sperante macar pana duminica la primul meci! Poate totusi se poate intampla o minune...
Ramane de vazut
Desi a jucat frumos si cu ambitie victoria lui Pavel a fost usurata de stare de sanatate a lui Roddick.
Americanul a avut doua seturi castigate si minge de meci,dar Pavel a reusit sa intoarca incredibil soarta meciului,castigand setul 3 si urmatoarele doua ale partidei.Nu fara emotii in final,cand Roddick a revenit de la 1 - 5 la 4 - 5 !
Avem un mare jucator.Pacat ca nu o sa mai joace decat 3-4 ani tenis de performanta.
Poate nici atat...are o varsta destul de inaintata!
E nascut pe 27 ianuarie 1974 la Constanta.Are deci 32 de ani.

meciul de dublu din aceasta seara este cel mai important, cred ca cine bate castiga si intalnirea... Din pacate cuplul nostru, posibil Pavel Hanescu, joaca impotriva celui mai bun din lume: fratii gemeni: B Bryan/M Bryan... sanse cam mici pentru noi... :cry:
meciul de dublu e decisiv ca in conditiile in care perechea noastra (si s-ar putea sa nu fie Pavel-Hanescu) castiga, ne mai amagim cu speranta(care ar deveni reala) pana maine! Dar daca luam bataie, meciul cu sua s-a cam terminat...oricum victoria lui Pavel este senzationala! BV lui!
Excelenta revenirea lui Andrei . Se joaca si in Romania ?
Consider ca daca castigam printr-o minune meciul de dublu Romania este ca si castigatoare: Andrei Pavel il va putea invinge pe James Blake in ultima zi, Duminica...
Sper sa dam din nou lovitura in tenis...spun din nou pentru ca am dat deja o data: prin Ilie Nastase!
Romania poate face o figura frumoasa in Cupa Davis si poate sa ii bata pe americanii aia!
HAI Romania!
FORZA Steaua!
@Grinch
Din pacate nu se joaca tur - retur.
@ Sorin
Probabil nu l-ai vazut jucand pe Blake.Ii va fi foarte greu lui Andrei.
din pacate avem in echipa o mina moarta,hanescu.baiatul asta nu are deloc spirit de luptator in el,cu toate ca stie ceva in tenis nu-i chiar lipsit de talent.
meciul de dublu va fi capital.cine stie poate se intimpla vreo minune.hai Romania.
Excelenta revenirea lui Andrei . Se joaca si in Romania ?
Data viitoare cand vor fi fata in fata Romania-USA la tenis, se va juca in Romania!
Am abandonat meciul la dublu in urma accidentarii lui Hanescu...pacat...aveam o sansa uriasa..
Am abandonat meciul la dublu in urma accidentarii lui Hanescu...pacat...aveam o sansa uriasa..
Nu aveam nici o sansa!
Fratii Bryan sunt cei mai buni din lume la dublu.
Nici Nastase si Tiriac in vremurile lor de gratie nu le putea face fata la dublu.
Maine nu mai avem nici cea mai mica sansa asa ca cupa davis este un capitol incheiat anul acesta pentru Romania
Bine macar ca am luat 1pct.
Echipe mari precum Spania,Germania,Austria nu au facut nici macar un punct in fata unor adversari mai slabi decat U.S.A.
Sa nu uitam ca Pavel l-a batut pe numarul 3 ATP,bine a avut acesta problema care a avut-o,dar asta nu o sa conteze in statistici..orice era posibil in meciul la dublu.
Imi pare rau ca nu au jucat cu Mergea-Tecau la dublu pt ca ei ne facusera fericiti in Ecuador si jucasera mult timp impreuna, deci se cunosteau mult mai bine! Dar acum asta e, sa vedem ce va fi diseara...
oare va juca diseara Hanescu? daca nu, cine ii poate lua locul in fata lui Rodick?
Nu vreau sa par rautacios,dar cred ca Hanescu ne-a facut deja prea mult "bine"..
Mda...joaca Razvan Sabau impotriva lui Rodick! Deci sansele noastre scad considerabil cu toate ca sper din suflet ca Sabau sa repete surpriza placuta pe care ne-a facut-o in Ecuador pentru ca sunt sigur ca daca Pavel incepe meciul de la 2-2 il va invinge pe Blake!
HAI Romania!
TOTUL S-A TERMINAT
Andy Roddick.... 3 6 6 6
Razvan Sabau. 0 3 3 2
USA - Romania 3-1 la general... E bun si acel 1 de acolo... :cry: