FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Targu Mures - Steaua 0-1 (0-0)

«12»
Fan FC Steaua21.11.2010 22:06

Penibili vor fi cei care se vor mai duce la meciurile Stelei de acum incolo ... pai ori protestati ori nu mai protestati?

De ce vreti sa plece Lacatus acum? E bine sa ramana pentru ca duce echipa jos. Daca duce echipa si mai jos si termina acolo, Oierul nu va mai castiga niciun ban. Va fi in pierdere. La fel si cu Banel, e bine sa ramana si Banel pentru ca si el trage echipa in jos, ceea ce e bine in momentul de fata.

Si voi, de ce mai mergeti la meciuri daca tot va plangeti de jocul echipei? Mergeti ca sa-l sustineti pe cioban financiar? Ca fotbal nu vedeti si plecati de acolo cu nervii la maxim.

mountytoma22.11.2010 09:38

incep prin a spune ca toate eliminarile au fost corecte. mai mult, fiecare jucator eliminat ar fi trebuit sa primeasca si un sut in c.u.r. odata cu cartonasul rosu. primul a lovit rau si sus, bicfalvi l-a lovit cu cotul in saritura (am urat mereu jucatorii care fac asta, am avut si eu fractura de piramida nazala din cauza asta), kamikaze ala sarb i-a bagat cotul in gat lui kapetanos fara sa gandeasca ca asa poti omora un om, iar vasilache a fost ce mai dur dintre toti, lovind ca un descreierat fara sa urmareasca mingea.

insa ploaia de cartonase ma face sa cred ca misiunea bozgorilor a fost sa rupa Steaua inainte de meciul cu pdl-ul, pardon cu cfrul. si arbitrul a facut parte din scenariu, punand umarul serios la indeplinirea misiunii bozgorilor.

despre fotbal... care fotbal? desi cu doi jucatori in plus pe teren aveam impresia mereu ca tot ei sunt mai multi pe langa minge. golul a fost mai mult decat norocos. si tocmai bilasco s-a gasit sa bage mingea in plasa, desi se vede de la o posta ca nu s-a integrat deloc in echipa.

Lacatus a dovedit o data in plus ca nu are treaba cu antrenoratul. nu il inteleg pe Boloni (daca e adevarat ce se spune ca vine la Steaua) si nici pe Meme Stoica. incep sa cred ca banul decide mereu.

hooltras22.11.2010 10:10
lucianix22.11.2010 10:45

ahahahaha,echipa minune a lui Oierul se chinuie cu FCM Tg. Mures.Este clar,Steaua inseamna CSA.

David22.11.2010 15:30

Fotbalul degresiv

Eugen Catalin Sfat, Bucuresti, 20 noiembrie 2010

Un bun prieten , care e pasionat de culturism mi-a povestit odata despre o metoda de pregatire specifica, numita metoda degresiva. Ea consta in exercitii fizice folosind o anumita greutate a ganterelor, exercitii care se fac practic, pana la epuizare, moment in care se face o pauza si se micsoreaza greutatea de lucru. Se reiau exercitiile tot pane la epuizare, apoi se micsoreaza iar greutatile si apoi se reiau exercitiile, si tot asa pana la valori mici ale greutatilor.

Cam asa s-a desfasurat si meciul Stelei de la Tg. Mures. Pana in minutul 13 au fost cateva atacuri bune ale Stelei , dar fare efecte concrete. Atunci actorul principal, Alexandru Tudor, a facut prima reducere de greutati, eliminandu-l pe Bruno Fernandes, care a incercat sa-l rupa in doua pe micutul Kapetanos. Dupa asta Steaua a reinceput exercitiile la poarta lui Stetca, in conditiile unei oarecare echilibrari a fortelor. Dupa eliminarea lui Bicfalvi, Steaua reia asediul la poarta gazdelor, fara rezultat pe tabela pana la pauza.

Repriza a doua seamana cu o noua serie de exercitii ale unui culturist prin metoda degresiva,adica Steaua ataca pana la epuizare si nu se intampla mai nimic. In minutul 66 Tudor mai elimina un jucator de la gazde si Steaua reincepe atacurile, dar tot fara rezultat. In minutul 68 mai iese un fotbalist de la gazde si Steaua isi inteteste atacurile, sterile de altfel, la poarta muresenilor.

Golul izbavitor vine in sfarsit, in minutele de prelungire, la singurul sut pe jos din acest

sfert de ora nebun si absurd, avandu-l ca autor pe Marius Bilasco (bineinteles tot cu capul).

Una peste alta Steaua castiga 3 puncte pretioase, chiar daca jocul a continuat sa sufere de lipsa de creativitate, de gandire limpede si de coordonare. Cu toata stima pentru adevaratul stelist care este Marius Lacatus, trebuie sa spun ca el nu exceleaza de loc ca antrenor, cel putin aici la Steaua. Schimbarile facute le putea ghici orice cunoscator al Stelei de azi, iar modificarea tacticii pentru situatia in care ai 2 jucatori in plus in teren a lipsit cu desavarsire. Nu e posibil sa joci peste 20 de minute cu 2 oameni in plus si numai cu mingi aruncate pe sus (numai ca sa-l faci mare pe portarul Stetca) si nu e posibil sa nu iei nici un fel de masuri de modificare a sistemului de joc atunci cand vezi ca s-a schimbat raportul de forte pe teren. Si imaginile astea nu apar pentru prima oara, daca ne gandim bine

Acum doua saptamani un jurnalist a declarat ca a stat in mod intentionat in spatele bancii de rezerve a Stelei la meciul cu Gloria Bistrita si a remarcat ca Lacatus nu a dat tot meciul nici o indicatie tactica, nu a incercat nici o data sa schimbe tactica jocului si nu a gasit de cuviinta sa faca decat gesturi de lehamite si de disperare la adresa jucatorilor sai. In momentul acela am ramas extrem de surprins si parca nu imi venea sa cred povestea respectiva, mai ales ca ea venea de la un jurnalist dupa care nu ma prea innebunesc. Dupa meciul de astazi, cu Tg. Mures, imi explic atitudinea lui Lacatus, care va ramane un mare suflet stelist, dar care nu cred ca va reusi mare lucru ca antrenor.

Noroc cu arbitrul Tudor care a aplicat metoda degresiva, adica le-a micsorat treptat puterile targ-muresenilor, pentru ca in final Steaua sa reuseasca sa inscrie. Asta e, fotbal degresiv

ssinpadureacualune22.11.2010 16:15

acum cica nu are mijlocasi centrali disponibili si ca o sa joace cu gardos si marinescu...dar va intreb...Andrei ionescu - radut nu ar fi buni?

radut - tanase (mai avansat putin)?

radut - brandan

etc.

dar noi tb sa jucam cu 2 inchizatori obligatoriu pt ca numai asa se poate...

razvan2822.11.2010 18:17

Nu , noi trebuie sa jucam intotdeauna cu jucatori batrani.Lacatus nu e ca Hagi sa aiba curajul sa promoveze tineri , sa se bazeze cu adevarat pe acestia.Prefera sa se bazeze pe 27 + si daca nu merge bine sa dea vina pe oboseala.

red&blue_boy22.11.2010 19:22
acum cica nu are mijlocasi centrali disponibili si ca o sa joace cu gardos si marinescu...dar va intreb...Andrei ionescu - radut nu ar fi buni?

Sau Onicas,pe unde o fi? :hmmm::dry:

Cum ziceai Jiji,ca e noul Radoi?Si l-ai aruncat...

Kellerman22.11.2010 20:20

@mountytoma,

Afla ca in conducerea muresului nu exista nici un bozgor (si daca exista, sunt nesmnificativi, nu au functii importante).

Sa nu se inteleaga ca ii ridic in slavi pe cei de la FCM, dar nu sunt bozgori, asta sa va fie clar. Puteati sa aratati mai mult respect, fanii lui Poli au avut banner cu TARGU-MURES Romania (pana si crapizii l-au avut, dar ei l-au avut degeaba, ca au dat dovada ca deobicei de dobitocire la un nivel nou nedescoperit pana acum).

Fane22.11.2010 20:25

@'Kellerman

Termina cu jignirile gratuite.

Stii foarte bine ca Buba este in alta parte.

Kellerman22.11.2010 20:26

Iarasi eu am inceput, nu ?

Intreb, nu afirm.

stix22.11.2010 21:14
Iarasi eu am inceput, nu ?

Intreb, nu afirm.

Hai ma, ca sa vezi ca nu sunt jigodie cum zici tu:))))), sunt de partea ta, asa-i, ai dreptate, au gresit aia pentru scandarile alea, nu era cazul sa scandeze asa ceva......nici eu nu sunt de acord cu treaba asta!!!!!

Am fost si eu in Targu Mures, mai demult, ce-i drept si exista o gramada de romani, care n-au nicio treaba cu bozgorii........

Vezi Kellerman ce inseamna sa pui etichete gratuite,cum faci tu, nici tie nu-ti place, asa-i?!

Alta data cand faci anumite afirmatii despre anumite persoane sau anumite lucruri, ia mai gandeste-te putin in cine ,,dai" si pe cine ,,desfiintezi", ca vezi ca daca si tu patesti la fel, vad ca nu iti place.......

bogdinho'22.11.2010 21:15
Sau Onicas,pe unde o fi? :hmmm::dry:

Cum ziceai Jiji,ca e noul Radoi?Si l-ai aruncat...

Onicas e chiar la FCM Tg.Mures,imprumutat :D

Kellerman22.11.2010 21:46

Eu niciodata nu am generalizat cand am spus ceva despre Nord. Poate ca am scris "sclavii de la Nord" sau ceva de genul asta, dar se intelege din fraza exact la cine ma refeream. Pentru ca stiu ca exista si oameni cu coloana vertebrala acolo.

In Targu-Mures sunt extrem de multi bozgori, poate are chiar cea mai mare comunitate de bozgori din tara, dar prea putin imi pasa, FCM Tirgu-Mures (desigur, fara palmares sau vreo legatura cu ASA) si ASA Tirgu-Mures au fost si vor fi echipe ROMANESTI, fara unguri in conducere (sau, poate niste bozgori care cara apa la jucatori in pauza).

Si de aceea inclin sa cred ca majoritatea celor care au facut deplasarea la Mures sunt niste sclavi incompetenti care habar nu au ce a reprezentat orasul Tirgu-Mures pentru echipa armatei.

Nu spun asta pentru ca sunt din Mures, pentru ca as fi spus-o oricum, asa cum mai sunt vreo 3-4 orase in care avem "aliati" cum s-ar spune.

Xeel4722.11.2010 21:47

@Kellerman : Bannerul pe care scria "TARGU-MURES Romania" se dorea a fi un steag de gard al unui grup de rapizi din Targu-Mures care normal ca s-au alaturat "fratilor timicioreni" si bineinteles fratilor din ghiulesti la meci.

Am fost si eu in Targu-Mures si sincer m-au scarbit bozgorii de acolo.De ce ? Pai numai faptul ca mi s-a raspuns in maghiara dupa ce am intrebat un om pe strada ,respectuos,daca este in apropiere vreo statie de taxiuri , m-a enervat la culme. Pai tu bozgore in TARA MEA vorbesti maghiara ?Dar sunt multi romani care nu merita etichetati ca fiind bozgori ,unii chiar au fost amabili si m-au ajutat.

Kellerman22.11.2010 21:50

Ai dreptate.

In cele din urma, acel steag a ajuns la fiecare grupare ultra care se respecta la meciurile din Mures (pana si Dinam0 la avut, sau Craiova).

Rapizii au avut si ei banner-ul dar si-au batut joc de el. Au scuipat pe el si in general nu l-au pus cu "sufletul" ca sa zic asa.

Ai dreptate si despre ungurii din Mures, sunt foarte enervanti, la fel am patit si eu, si o patesc aproape zilnic, ii injur, ii fac in toate felurile, dar de la asta pana a spune "am batut echipa bozgorilor" e dovada de nesimtire si inclin sa cred ca acei oameni care spun asa ceva nu au nici o treaba cu fenomenul ultras.

stix22.11.2010 21:55

Eu am fost in P.S, asa ca n-am nicio treaba cu P.N............eu am spus doar sa nu mai generalizezi si sa dai in unii oameni de acolo, ca gresesti, atat!

Cei din P.N, care intra pe aici pe forum, sigur n-au luat bani de la becaliot sau nu sunt corupti, crede-m ca stiu ce vorbesc!

De aia nu te inteleg eu cateodata de ce ii bagi pe toti in aceeasi oala si ..dai" in toti asa la gramada, ca nu e cea mai buna idee, mai bine nominalizeaza exact la cine te referi.....

Ca mustata e omul becaliotului, da, perfect de acord cu tine, dar altii si-au pastrat mandria si demnitatea si nu s-au manjit niciodata, cum sustineai tu........

Oricum vad ca ti-ai schimbat atitudinea si ai inceput sa vezi lucrurile altfel....inainte sa acuzi de ceva, e mai bine sa te interesezi daca e chiar asa.......ca sa nu cazi in pacat:)))))

red&blue_boy22.11.2010 21:55
Onicas e chiar la FCM Tg.Mures,imprumutat :D

Da,da,stiam.Tocmai de aia ma intrebam asa,eram ironic... :)

bogdinho'23.11.2010 09:31

Aha , oricum e greu de crezut ca Lacatus va miza pe tineri , eu unul as fi aruncat o echipa formata numai din jucatori tineri pe teren : Tatarusanu - Mustata , Gardos , Bejan , Latovlevici - C.Matei , Radut ,Bicfalvi , Tanase (cpt) - Stancu , Rusu !

Edit : macar nu sunt mercenari si nu ar juca cu nesimtirea de care dau dovada unii dintre " cei mari " !

«12»