FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Targu Mures - Steaua 0-1 (0-0)

«12»
Lari16.11.2010 00:29

In penultima etapa a turului de campionat, Steaua se va deplasa in orasul natal al lui Ladislau Boloni, pentru meciul cu FCM Targu Mures. Meciul va fi transmis de DigiSport. Meciul va putea fi urmarit on line pe FCSTEAUA.RO.

Din lotul echipei orasului in care traieste cea mai mare comunitate maghiara din Romania fac parte si trei fosti stelisti: Mihai Onicas, Alin Bitis si Marius Balau.

Din pacate, ne vom disputa un loc de mijlocul clasamentului cu ardelenii, care, etapa trecuta, au invins Rapidul cu 1-0, in fata propriilor fani. Pentru exemplificare, iata linia de clasament a Stelei in acest moment:

8. Steaua 15 6 4 5 19-14 22 de puncte.

Iata si linia de clasament a elevilor lui Ioan Ovidiu Sabau:

11. FCM Targu Mureș 15 5 3 7 17-25 18 puncte.

Interesant este ca ambele echipe au marcat 12 goluri pe teren propriu pana acum, in acest sezon.

Iata linia jocurilor din deplasare a Stelei: 2 succese, 2 rezultate de egalitate, 4 infrangeri, golaveraj: 7-7, 8 puncte. Interesant este ca, avand acelasi golaveraj in meciurile din deplasare, Otelul a adunat pana acum 13 puncte, iar Rapidul, ca noi, 8 puncte. Cu toate acestea, alaturi de cele doua echipe mentionate anterior, suntem pe locul al doilea in ierarhia celor mai bune aparari in meciurile de "afara", dupa... Gaz Metan Medias, care ne-a tras presu' de sub gioale etapa trecuta.

Iata linia de clasament a jocurilor de acasa a gazdelor noastre de sambata: 4 victorii, 0 remize, 4 infrangeri, golaveraj: 12-15, 12 puncte. De remarcat ca FCM Targu Mures se afla pe penultimul loc intr-un clasament al defensivelor echipelor care au jucat pana acum pe teren propriu. "Campioana absoluta" la acest capitol este... Dinamo, cu 18 "bobite" inghitite. LA MAI MARE!

Iata clasamentul integral al Ligii I inainte de etapa a XVI-a:

Clipboard03.jpg

Virgil16.11.2010 05:51

Suntem condamnati sa batem. Mijloacele? Un joc ca al Mediasului. Cu miscare permanenta in teren si cu un dram de noroc. Asa cum a avut Eric la faza golului.

Cred in Steaua, cred in simbolul ei, cred in victorie, FORZA Steaua!

Alex88pl16.11.2010 06:03

tare mi-e ca o luam pe cocoasa ca Rapid.

PrymarU16.11.2010 06:11
tare mi-e ca o luam pe cocoasa ca Rapid.

Nu cred ar fi prea urat.

mountytoma16.11.2010 07:05

acum ca poate le-a venit mintea la cap jucatorilor, poate vor face un meci bun. cum insa maimuta s-a dat la Lacatus, e posibil ca Lacatus sa-si bage picioarele si atunci sa vezi joc de kko.

orice rezultat e posibil, atata timp cat Steaua e condusa de o maimuta fara creier, care impune o alta maimuta in primul 11, astfel ca suntem nevoiti sa jucam 10 contra 12 in fiecare meci cand inaripatul din faurei nu e accidentat sau suspendat!

ultras_laziale16.11.2010 07:57

Ciorile au halit-o din acelasi motiv ca si noi : oboseala.

Asa ca , vom bate la Tg. Mures insa trebuie marcate GOLURI , nu poti juca la mica ciupeala , cum s-a intamplat cu ciorile , in cupa.

Ce ma deranjeaza este faptul ca vom fi echipa contrastelor , batem unde nu ne vom astepta , luam bataie acasa de la una "mica"...si tot asa , nu poti castiga campionatul astfel.

Eu m-am resemnat din multe puncte de vedere...

clausblaus16.11.2010 08:11

Hai ma sa nu ne mai ascundem dupa deget.

Obositi,neobositi,nu vezi si tu macar o faza in care sa lege 7-8 pase urmate de sut la poarta,ceva din care sa se vada ca se lucreaza la antrenamente.Nici cand sunt odihniti nu rup gura targului.(a se vedea cei menajati in meciul de cupa)

In concluzie,la Tg. Mures prevad un meci anost cu mingi bubuite pe Bilasco si cu multe centrari in plopi,marca Banel!

Dac-o fi sa castigam o s-o facem datorita sclipirii lui Stancu,care in ciuda meciului prost cu Mediasul,ramane un jucator de valoare!

alex_costin8021.11.2010 11:49

Avem nevoie de victorie altfel e jale,eu zic ca batem cu 2-0

MoWeed21.11.2010 11:52

Cica noi vrem sa fim campioni si suntem la 11 puncte de primul loc si la doar 8 puncte de retrogradare....

Stryker21.11.2010 12:16
Hai ma sa nu ne mai ascundem dupa deget.

Obositi,neobositi,nu vezi si tu macar o faza in care sa lege 7-8 pase urmate de sut la poarta,ceva din care sa se vada ca se lucreaza la antrenamente.Nici cand sunt odihniti nu rup gura targului.(a se vedea cei menajati in meciul de cupa)

In concluzie,la Tg. Mures prevad un meci anost cu mingi bubuite pe Bilasco si cu multe centrari in plopi,marca Banel!

Dac-o fi sa castigam o s-o facem datorita sclipirii lui Stancu,care in ciuda meciului prost cu Mediasul,ramane un jucator de valoare!

in mare parte sunt de acord cu tine, daca joaca Bilasco si Banel, incepem cu un handicap acest meci, Stancu a jucat cu Italia si nu o fi prea proaspat dar totusi nu putem sa ne asteptam sa traga de unul singur echipa dupa el

ramane de vazut si cum vor juca si aia, in mod normal nu ar cred ca se vor apara pe doua linii , pentru ca Steaua nu mai e de mult o sperietoare pentru adversari si s-ar putea sa fie un meci deschis cu destule ocazii de ambele parti

Tatarusanu, care pana acum s-a dovedit un om important in echipa, nu cred ca poate incasa intr-o zi normala mai mult de un gol de la astia, daca marcam de doua ori castigam acest meci

vad o victorie muncita, o victorie la limita

Fan FC Steaua21.11.2010 13:15

E clar. Asta e asigurarea lui Oierul ca terminam pe primul loc. A dat iar valize si a cumparat arbitrii si jucatorii adversi...

Prima dovada: cartonas rosu dat usor celor de la tg mures in primele 10 minute de joc.

Cred ca o sa fie un blat ordinar.

EDIT: Cred ca m-am grabit un pic.

Catalyn0721.11.2010 13:55

Un idiot si Falemi asta

pda21.11.2010 14:34
E clar. Asta e asigurarea lui Oierul ca terminam pe primul loc. A dat iar valize si a cumparat arbitrii si jucatorii adversi...

Prima dovada: cartonas rosu dat usor celor de la tg mures in primele 10 minute de joc.

Cred ca o sa fie un blat ordinar.

EDIT: Cred ca m-am grabit un pic.

Nici daca e blat astia nu mai bat pe nimeni. :D

Kapetan0s21.11.2010 14:37

Nici in 8 oameni nu reusim sa ii batem :)) e clar jucam tiki taka Barcelona

iNsTiGaToR21.11.2010 14:40

In teren se joaca fotbal?

pda21.11.2010 14:47

Primesc ban daca spun ca echipa asta e de tot cacatul?

Khalid21.11.2010 14:51

Lacatus e varza, a izbucnit in plans cand a vazut golul apoi s-a oprit ca si-a dat seama ca-l filmeaza astia. Era clar ca Lacatus pleca daca nu luam 3 puncte la Mures.

SS Lazio21.11.2010 14:55

Suntem mici. Suntem foarte mici.

Pe ... fotbalisti(cu mare indulgenta ii numesc astfel) se citeste disperarea, dezagregarea, disolutia sufleteasca, frica, panica totala si paralizanta. Oare se citesc si noptile pierdute, alcoolul baut in stil santieristo/rusesc, oare fac si d/astea? Dar cocalarele ieftine, noul messenger? Se vad in pupilele dilatate de teama?

Dar jalea, resemnarea sfasietoare ale lui Laca? Pesemne ca si astea se vad...

Cat mai rabdam, ciobane? Cat?

Si, cel mai dureros, contestarii nu mai sunt la peluze....nu mai sunt nicaieri. Nici in tribune, au ramas ei.

O sambata superba va urez.

S A R P E21.11.2010 14:59

dezastru total !!!!!!!!!!!

meritam pozitia 8 in clasament (chiar daca am urcat pe 5 momentan)

Alex88pl21.11.2010 15:00

jenant..

Stryker21.11.2010 15:05
vad o victorie muncita, o victorie la limita

mda, am avut dreptate, insa partial ... a fost o victorie chinuita si amarata, ne-au trebuit prelungiri sa castigam impotriva unei formatii cu 2 jucatori minus, cred ca eram singurii din campionat care nu reuseam sa castigam cu dubla superioritate

Singura idee era sa trimita cat mai multe mingi in careu , unde erau 3-4 atacanti la primire, Ricardo a fost pe post de coordonator ... un joc cam slab pentru o echipa care vrea sa se bata la titlu

Victorie importanta pentru Lacatus, pentru moralul jucatoriilor si pentru cei care au avut curajul sa parieze azi pe Steaua, in rest 2 puncte smulse cu greu in compania unei formatii pe care in mod normal ar trebui sa o spulberi daca esti o echipa demna de grupele UCL

ultras_laziale21.11.2010 16:25

Laca e pe faras , oricum.

Pe CFR nu-i batem , aia vin cu tot cu arbitrii ;)

Schimbarile de antrenori au dus la acest joc haotic , o degringolada de nu-i adevarat , noroc ca avem...noroc , e tot ce ne tine in partea de sus a clasamentului , dar meciul asta a fost de X solist.

bogdinho'21.11.2010 17:24

Ce chinuiala ! Unii jucatori sunt chiar nesimtiti , parca mimeaza fotbalul...nu mai credeam ca o sa dam gol nici daca jucau doar cu portarul , am fost penibili :wanker:

Nu stiu de ce Lacatus nu mai mizeaza pe Radut , el chiar poate lumina jocul greoi al echipei...

Tudor a fost ca deobicei o fetita , este fotbal masculin , nu feminin...sa dai galben la orice faza este ceva de tot rahatul ! Cei din Premier League ar rade cu lacrimi daca ar vedea pentru ce s-au dat cartonasele...

Macar cele rosii au fost acordate corect...

Ar fi bine ca Lacatus sa ramana , sa avem putina continuitate , sper ca se va intelege cu MM ! Cineva tot trebuie sa il puna la punct pe Ciobandante...

zloty21.11.2010 19:06
Ar fi bine ca Lacatus sa ramana , sa avem putina continuitate , sper ca se va intelege cu MM ! Cineva tot trebuie sa il puna la punct pe Ciobandante...

Si crezi ca mi mi va fi aceea? pai daca Piturca nu a putut sa il tina in frau crezi ca o sa o tina cea care zicea ca " mai bn traiesc intr-o cutie de carton decat sa lucrez cu Jiji"?

Jucatorii au o mica parte din vina , la un club in care totul ar fi normal cred ca majoritatea din ei dau randament.

red&blue_boy21.11.2010 19:32

Nu m-am uitat la meci decat la ultimele 20 de minute,dar regret,pierdere de timp...Penibil,daca asta mai e ceva nou la Steaua actuala...

«12»