Sa raspund eu ,
sau se supara iara cineva si o resimte ca si pe atac la persoana!
Sa raspund eu ,
sau se supara iara cineva si o resimte ca si pe atac la persoana!
nu ai voie sa raspunzi decat atunci cand postezi osanale! :lol: :lol: :lol:
Romania , "ceausescu si par :lol: partidul " , prietenii stiu de ce.Uneori incompetenta doare ...Dar sa mai si persisti in prostie mi se pare ![]()
Nu cred ca e mare lucru sa faci o sala a trofeelor.Cu atat mai putin un magazin.
Problema e ca sala de trofee ar fi normal sa se faca in incinta sediului social si cum cel al Stelei e doar inchiriat,constituie o problema.Pentru ca sunt mereu necazuri cu prelungirea contractului.Asa cum stim.
Una mica problema.Dar exista.
O alta problema ar fi ca numitul Gigi Becali a anuntat cu ceva timp in urma ca a renuntat la palmaresul Stelei de dinainte de data cand a preluat clubul.Asta ar insemna sa expuna in vitrine doar titlurile din 2001 si din 2005.
Cam putin,nu?
Si atunci e mai bine din punctul lui de vedere(zic eu) sa nu mai intinda pelteaua,si sa amane organizarea unei astfel de sali pana atunci cand lucrurile se vor lamuri.
Un magazin insa,e imperios necesar.Dar si aici alte incurcaturi.Stafia lui Bodu inca mai planeaza deasupra capului lui Gigi.A deschide un magazin,inseamna a avea si cont in banca,iar Bodu atat asteapta.Fiindca datoria de CCA 11 milioane de dolari la bugetul statului a clubului Steaua,inca exista.
Am vazut aseara la stiri cum arata magazinul celor de la Herenveen. Au intrat in el si MM si Olaroiu. oare nu ii durea sufletul ca Steaua nu are asa ceva, desi istoria e de partea noastra cu mult...?!?!?!
Exista un magazin online pe http://magazin.steauafc.ro de unde pot cumpara suporterii Stelei din tara si din strainatate.
Am vazut aseara la stiri cum arata magazinul celor de la Herenveen. Au intrat in el si MM si Olaroiu. oare nu ii durea sufletul ca Steaua nu are asa ceva, desi istoria e de partea noastra cu mult...?!?!?!
mda este o rusine asta
Cea am vazut la Valencia si mai ales la Barcelona adevarate mall-uri (aveau de toate) :roll:
Dar cel mai dureros este ca ciorile si cainii au magazin oficial la stadion si noi avem decat o duba care este mereu goala
pacat!
Suporterii Stelei vor putea gasi joi la stadionul "National" din cadrul Complexului "LIa Manoliu" noile modele de fulare in culorile ros-albastre, dar si cele opt modele de bratari siliconate cu insemnele Stelei. Acestea vor putea fi achizitionate de la magazinul mobil amplasat in cadrul complexului dar si la punctele mobile de vanzare.
Sursa: www.steauafc.ro
Cred ca a facut clubul o vanzare aseara cum nu a mai facut de multi ani in coace... Erau cozi la orice punct de distributie... Si eu mi-am luat un fular din noua colectie... 250.000 de lei vechi dar este deosebit...
Sunt magazine oficiale in Bucuresti.Dece nu va comandati de pe siteul oficial daca nu gasiti?
cine stie cat e un loc in tribuna la steua rapid de pe lia manoliu
:?: :?:
Oare or sa se faca fulare jumate cu Steaua jumate cu Rapid pt intalnirea din sferturi? ![]()
![]()
![]()
Oare or sa se faca fulare jumate cu Steaua jumate cu Rapid pt intalnirea din sferturi?![]()
![]()
![]()
N-ai sa vezi...dar ar fii misto sa se faca!!
pe site ul oficial la accesorii nike aproape la toate produsele scrie stoc epuizat :cry:
Cine nu are bratari Steaua??? Eu am una de 130.000 lei luata de la un magazin oficial. Voi de care aveti, daca aveti???
Pe 23 februarie,in ziua meciului cu Heerenveen,astia de la magazin au avut o revelatie...Bratarile de 5 lei erau 7,iar cele de 10 erau 13..Au crescut cumva accizele la silicon? ![]()
am fost de urand la un meci cu Steaua si am primit de la un mucitor de la Steaua(habar nu am cine era) un model din fiecare bratara.cred ca m-a vazut stelist adevarat.aveam trening cu Steaua caciula tricou jampieri fular. :lol: :lol: :lol: :lol:
chiloti,nu?... :lol: :lol: :lol: am glumit
on topic:suntem de kko in acest domeniu,poate Laca sa faca ceva ca MM doarme
iar cu vitrina de trofee chiar nu inteleg n-am avea ce expune?sau nu se scot bani din treaba asta?
Incepand din luna februarie 2006 in apropierea Pietii Muncii, in interiorul cladirii "Contrast Center", functioneaza inca un magazin "Suporter Steaua". Acesta functioneaza dupa un program saptamanal luni-vineri, intre orele 9-18 si sambata 9-14 si comercializeaza toate produsele marca Steaua care pot fi gasite in magazinul mobil sau in celelalte centre de acest fel cu marca "Suporter Steaua" existente deja in tara. Magazinul va fi deschis si duminica 26 martie incepand cu ora 17:00.
si se gasesc acolo ghiozdabe cu Steaua de exemplu?sau sunt super scumpe pt ca sunt originale?
treaba este ca magazinul ala nu a mai fost actualizat de luni intregi... ai vazut tricou replica cu rafo? ai vazut noua jacheta ASA marca Steaua ? ai vazut noile tricouri de antrenament? sper sa se actualizeze odata, atat asteptSunt magazine oficiale in Bucuresti.Dece nu va comandati de pe siteul oficial daca nu gasiti?
Ma nu stii unde gasesc bratari Steaua in Cluj
Cred ca magazinul din Timisoara nici nu a existat l-am cautat la adresa din revista dar acolo era o pensiune.M-am uitat iar in revista si am vazut ca am fost la adresa corecta m-am intors la pensine crezand ca sunt aia adormiti si nu stiu despre ce vb pana m-au trimis la drq si nici acolo nu l-am gasit.
Ma nu stii unde gasesc bratari Steaua in Cluj
In primul rand macar de acum inainte nu mai folosi expresii de genu' "ma", "ba"...
Bratari se gasesc in Cj la cateva oficii postale. Daca te intereseaza care da un pm si iti trimit lista.
A incercat cineva sa comande pe internet? In cat timp i-a venit comanda?
Am facut eu o comanda online la un tricou nike personalizat acum o luna , comanda a fost facuta prin curier Rapid , l-am platit dar nici pana azi nu mi-a venit comanda ... Am dat mailuri in prostie sa intreb cand imi vine tricoul dar nu mi-au raspuns la nici unul ! Am sunat acum 2 zile si mi-au spus ca se expediaza saptamana asta ca au fost baietii in concediu :evil: Ce sa mai inteleg ... e o mare nesimtire ceea ce se intampla ...
@ManiaCU
Rabdare si tutun.
Eu am comandat la inceputul anului , am ales tot curieratul si mi-a venit dupa doua saptamani. Exact cand m-am asteptat mai putin. ![]()
Poate depinde si de unde esti. Eu sunt din SM si mi-a venit coletul intr-o sambata dimineata la ora 9.