FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gheoghe Popescu-cel corect si incoruptibil!!

«12»
armanovici06.02.2006 01:28

Presa l-a prezentat drept "Mesia fotbalului romanesc"..."Cel mai drept dintre drepti"...S-a laudat intodeauna ca nu are nevoie de banii fotbalului romanesc,ca va conduce federatia pe salariu cu valoare 0..Ca este incoruptibil,realizat material.."doreste doar binele fotbalului romanesc"

Personal am avut mult respect pentru jucatorul Gheorghe Popescu...Mi-a devenit antipatic de cand am realizat ca are ceva cu Steaua...dupa ce si-a pus ghetele in cui...Atunci si-a dat arama pe fata!..

Cat de adevarate sunt noile acuzatii??

Lucratura sau adevar?

Sursa GSP..

Becali-137322017807ef9c46aef_600_219_.jp

SSK06.02.2006 02:04

In primul rand, cred ca ar trebui sa specifici sursa si despre ce bani e vorba.

In al doilea rand, nu cred ca Gica Popescu este vreun Mesia si cu atat mai putin "cel mai drept dintre drepti". Dar cred ca intr-o lume care trebuie vazuta cu nuante, nu in alb si negru, Gica Popescu bate mai degraba inspre alb.

Bogdan4Steaua06.02.2006 02:06

Sunt curios ce s-ar fi intamplat daca Popescu ajungea presedintele FRF. Este absurd sa credem ca Popescu nu putea fi santajat de catre Becali.

armanovici06.02.2006 02:07
In primul rand, cred ca ar trebui sa specifici sursa si despre ce bani e vorba.

In al doilea rand, nu cred ca Gica Popescu este vreun Mesia si cu atat mai putin "cel mai drept dintre drepti". Dar cred ca intr-o lume care trebuie vazuta cu nuante, nu in alb si negru, Gica Popescu bate mai degraba inspre alb.

Scuze ca am uitat sa specific sursa...am editat...

Nu..chiar e absurd sa credem ca in Romania un om poate fi incoruptibil??

SSK06.02.2006 02:12

Oamenii incoruptibili nu pot face lucruri semnificative in viata. Si nu ajung niciodata sa iasa in fata. Sau mai crezi inca in mitul lui Corrado Catani ?

Fotbalul romanesc (si Romania) nu are nevoie de oameni nepatati. Are nevoie de oameni care sa vrea si sa stie sa faca lucruri bune.

hannibal06.02.2006 07:29

Popescu asta e mana in mana bu giovani Becali ..se alegea prafu de fotbalul romanesc daca ajungea Popescu resedinte la FRF ! mai mult ca sigur era mana dreapta a lui Becali

hannibal06.02.2006 07:31

in fotbalul romanesc nu cred ca exista momentan vreun om nepatat si curat !

iancu dragosh06.02.2006 13:00
Oamenii incoruptibili nu pot face lucruri semnificative in viata. Si nu ajung niciodata sa iasa in fata. Sau mai crezi inca in mitul lui Corrado Catani ?

Fotbalul romanesc (si Romania) nu are nevoie de oameni nepatati. Are nevoie de oameni  care sa vrea si sa stie sa faca lucruri bune.

De data aceasta nu sunt de acord cu tine. Tocmai asta este problema in Romania, furtul si coruptia au devenit cutume sociale si nu ni se mai pare nimic gresit in astfel de inginerii financiare. In cehia, cel mai tanar premier din istorie, un politician extrem de capabil si cu un viitor promitator, a fost nevoit sa demisioneze deoarece nu a putut justifica achizitia un apartament de circa 70.000 de euro din centrul Capitalei Praga.

Chiar daca as fi la fel de cinic si as spune ca fenomenul coruptie trebuie acceptat ca fiind ceva natural tot mi-as pune urmatoarea intrebare: De ce a trecut atat de putin timp pana la primul comisiona ilegal al lui Gica Popescu? Nu putem vorbi de o activitate de catica ani, timp in care a rezista la vreo doua, trei ispite si pana la urma a cedat. Nu, Gica Popescu nu a avut nici un fel de piedica morala, nici macar initial. A profitat de prima oportunitate avtuta.

OZZY06.02.2006 13:41

O jigodie ramane o jigodie, asta este Popescu. De gand s-a lasat de fotbal nu scapa nici o ocazie de a lovi in Steaua, desi cu Steaua a castigat un campionat a jucat in CCE in schimb la Dinamo s-a umplut de rusine dar cu toate astea nu a lovit niciodata in Dinamo. Popescu- O JAVRA PE VIATA

dbd06.02.2006 14:45

vorba tiganului : Mancataiasi tre sa traisca si el ... si puradeii lui ... :lol:

asa ca eu am avut incredere in el dar dupa cum l-am vazut ca se agita sa devina el al mai mare...m-am gandit ca urmareste el ceva...asa ca nu ma mira acuzatiile ...

Gica Chioru06.02.2006 15:07

Nu demult, scriam pe siteul nostru un articol in care expuneam pozitia pe care noi, stelistii, ar trebui sa o avem fata de posibilitatea ajungerii in fruntea FRF a lui Gica Popescu. Chiat daca in acel articol am amintit de anumite probleme ale lui Gica Popescu vizavi de societatea noastra fotbalistica si nu numai eu m-am marginit atunci in a aminti suporterului stelist de anumite momente din activitatea lui Gica Popescu in care comportamentul acestuia a lasat, mult, de dorit. M-am referit la minciunile promovate in legatura cu plecarea lui de la Steaua, la raul pe care ni l-a facut deturnand jucatorii ce doreau sa vina la clubul nostru.

Astazi, cand GSP spune acelasi lucru despre caracterul acestui individ, cand National TV deconspira excrocarea unei femei cu 2 milioane de EURO, valoarea unui teren dobandit ilegal, astazi, forumisti ce ma acuzau pe mine, Gica Chioru, de diverse "trasaturi de caracter" ce le apartin cu siguranta lor se conving, poate, de micimea afirmatiilor lor la adresa mea.

Gica Popescu, ca sa revin la subiect, nu a fost niciodata omul onest si competent de care ar avea nevoie fotbalul nostru, niciodata.

IONUTZ-CIPRIAN06.02.2006 15:16

:evil: >>>Nu ma intereseaza ce " bisnisuri " a avut domnul Popescu,nu l-am placut niciodata k OM,k jucator l-am respectat,insa legaturile sale cu de alde GIOVANI B. si afacerile pe care le-au avut cei doi inclin sa cred ca ceva este necurat la mijloc,bine ca nu a iesit la Presedentia FRF ca nu stiu ce se intampla cu noi,bine ca nu l-a sustinut conducerea Stelei,ca daca nu era Gigi cu minerii lui acum cine stie cine conducea FRF-ul,asa ca nenea Popescu are mai multe bile negre de la mine!!>>> :twisted:

Recoba06.02.2006 15:49

intre 2 culori inchise alegi pe cea cu nuanta cea mai deschisa :lol: :lol: asa a fost si cazul la alegerile FRF se dovedeste k Popescu e un mare stift de om care se imbogateste pe spatele unor fotbalisti mai grav e jmechereala cu care fratii Becali au raspuns acuzatiilor in genul ce va intereseaza pe voi :? ff scarbos raspuns oricum in momentul de fata vad ca se strange latul in jurul fratilor becalii cu transferurlie nu mai au credibilitate iar giovanii :lol: :lol: :lol: din vara o sa demisioneze :lol: :lol: stelistii stiu de ce 8)

armanovici06.02.2006 19:45

@Gica Chioru...cateodata ai dreptate,cateodata nu..Ai o calitate,consecventa..iti aperi cu ardoare ideile,dar de multe ori nu aperi interesele Stelei decat cum iti convine tie...E mult mai important sa aperi un Ienei decat sa spurci un Popescu...Stelistii stiu de ce!

Virgil06.02.2006 20:25

Depinde care Popescu.

Daca e vorba de Gica Popescu,contracandidatul lui Mircea Sandu la presedintia FRF,armanovici are dreptate.Nu e cazul.

Pentru ca e suficient de spurcat.

Nu numai pentru ca ultima lui echipa a fost cea din Stefan cel Mare.Nu!Trebuie umblat cu mult inainte.Exact atunci cand a fugit de la Steaua.Sau cand si-a "facut imagine",pozand in "dizident" la Steaua.

In ce priveste incoruptibilitatea lui Gica Popescu,ma abtin sa ma pronunt.

Incasarea banilor de la Galata,nu-l incadreaza in notiunea de corupt.

Aici se pare ca e vorba de o intelegere oculta in 3.Rapid,Galata si impresari.Cel putin asa vad eu lucrurile.

SSK06.02.2006 20:58

@Iancu dragosh

Iar eu imi mentin parerea, ba mai mult, iti mai aduc si cateva argumente.

Intrucat refuzati aprecierile "pe nuante", inseamna ca recurgem la aprecieri "absolute". Simplu : in Romania nu exista nimeni nepatat (ma rog, nimeni care sa conteze, nu cine stie ce cioban de pe Ceahlau, rupt de civilizatie). Toti in viata noastra am facut macar o fapta contra ordinii publice sau bunelor moravuri : am dat spaga la politisti sau celor care ne controlau taraba pe care o avem in piata, am copiat la examene, am injurat pe stadioane, am dat din coate ca sa intram inaintea altora, care au ramas pe dinafara, desi nu meritau...etc etc etc...

De fapt, ce doriti voi ? Un om complet curat in fruntea fotbalului romanesc ? Nu exista ! Daca ar veni Hagi, s-ar zice ca a facut afaceri cu clanul Becali si ca cine stie cum si-a obtinut stelele la IAKI. Daca ar veni Balaci, ne-am aduce aminte ca i-a dat cu gheata in fata lui Huzu si probabil am descoperi ca nu-si plateste impozitele la arabi. Despre Puscas am afla ca cheama oameni "la comanda" in emsiunile sale de la un post (si-asa "injositor") OTV. Despre oricine s-ar afla ceva ! Pentru ca nimeni nu este cu adevarat nepatat.

Si atunci, recurgem la nuante. Iar eu, in razboiul Sandu - Popescu am sustinut mereu ca ala mai putin intunecatul este Gica Popescu. O sustin si acum. Evident, apar in ziare fapte care-l discrediteaza. Nu e in regula. Dar astia suntem, oameni buni. Ca sa facem curateni in tara asta cu oameni nepatati, va spun sincer ca ar trebui sa importam inlocuitorii tuturor politistilor, procurorilor, judecatorilor si in general ai oricaror organe de control din Romania.

Or nu se poate. Singurul lucru care se poate este ca dintre doi rai sa alegi raul mai mic, iar acela sa faca sensibil mai multe lucruri bune decat rele in timpul mandatului sau. Este tot ce ne putem dori !

gloribyh06.02.2006 22:49

Nu vreau sa cred ca in Romania nu sunt oameni incoruptibili.Sunt , si nu va fi ordine in tara noastra pana cand acestia nu vor putea iesi la suprafata.Daca vor reusi sau nu....ramane de vazut.Cred ca acest lucru NU se va intampla in urmatorii 50 de ani.

In fond , poate ca Gica avea intentii bune , dar a fost prea slab ca sa reziste oamenilor din conducerea actuala a fotbalului romanesc.Eu mi-am pierdut respectul fata de el , cand a semnat cu Dinamo , si a vorbit urat despre Steaua.

MavericKk06.02.2006 23:57

poate sunt eu mai agramat...dar cred ca intrebarea pusa sus este gresita...pai... daca am da raspunsul DA...ar insemna ca e incoruptibil...adica nu poate fi corupt...asa ca nu inteleg completarea din paranteze...cred ca intrebarea corecta pt acele variante este " Este Popescu coruptibil?"

si raspunsul unanim care ar trebui dat de toti stelistii care posteaza pe acest forum este "Da...este coruptibil pana in maduva oaselor ca si toti cei care au facut afaceri cu Becali Ion"

FortuneTeller07.02.2006 08:08

Nu merita Popescu atita atentie. In primul rind nu e barbat sa spuna adevarul, chiar daca il deranjeaza. Sa fi impresariat de giovani e una, sa te asociezi cu el e alta! Iar apoi sa spui ca nu e cu tine, e si mai aiurea. Asta in conditiile in care giovanul se dadea de ceasul mortii sa converteasca electorii FRF la echipa lui (mai cu o injuratura, mai cu o amenintare, asa ca dupa posibilitati!). Un mincinos fara coloana vertebrala, care cica ar face rahatul praf la FRF cu planuri occidentale si seriozitate extra. Il credeti?

FortuneTeller07.02.2006 08:39

Articol aparut in Ziua:

"Afaceri in famiglie

Indeosebi de la inceputul acestui an aproape ca nu exista zi in care sa nu apara vreun scandal care sa aiba in centru pe vreunul din membrii clanului Becalestilor, iar cand unul dintre acestia isi ia un scurt ragaz de odihna apare cate un nepot netot care intra cu jeep-ul in omenire fara a fi prea mult deranjat de asa-zisii oameni ai legii. (Apropo, observand ca mai toti din acest clan au avut accidente de circulatie incepem sa intelegem de ce Becali al Batran, Giovanni, spunea acum cativa ani pe un post de televiziune ca lui i-ar conveni ca litrul de benzina sa coste doua-trei sute de mii de lei, ca sa nu mai aglomereze toti sarantocii traficul cu cotetele lor ambulante si sa poata sa circule el nestingherit). Oricum, exceptand cazul extrem de tragic al accidentului mortal provocat de amintitul nepot, Chiacu parca-l cheama, restul sunt banale gainarii din punctul de vedere al legii fata de ordinariile financiare pe care le savarsesc cei mai pricopsiti din suspomenitul neam.

Ultimul exemplu l-a prezentat pe larg "Gazeta" de ieri, in care ni se demonstra ca firma de impresariat a fratilor Becali, unde era asociat la acea vreme inclusiv Gica Popescu, a incasat un comision ilegal de doua milioane de euro din transferul lui Florin Bratu la Galatasaray, caz care este anchetat la ora actuala de FIFA. Desi revoltatoare, aceasta dezvaluire nu ne-a surprins chiar atat de mult, intrucat acesta este unul din obiceiurile deja patentate de respectiva firma de impresariat, cam la fel petrecandu-se lucrurile si in 2001 cand cu plecarea lui Tiberiu Ghioane la Dinamo Kiev, tranzactie despre care partea ucraineana a comunicat suma de 2.750.000 de dolari, pe cand la federatia noastra au ajuns acte pentru numai 250.000. Nici macar amestecul lui Gica Popescu, caruia i-a revenit un milion de parai, in aceasta cotcarie nu ne mira, deoarece era clar ca de asta avea nevoie Becali de el la firma, pentru perfectarea celor trei transferuri, Bratu, Tamas si Ov. Petre, la fosta-i echipa, dupa care poate ati sesizat ca mai intai nu s-au mai inregistrat alte tranzactii notabile de jucatori prin respectiva firma, pentru ca in cele din urma drumurile sa li se desparta.

A, ba nu, am uitat de scurta perioada petrecuta de Giovanni in Giulesti cand a transferat la Rapid doua martoage de jucatori, Stancu si Rada, de la scoala de fotbal a lui Gica Popescu in schimbul unor sume fabuloase, vorbindu-se de cate 400.000 pentru fiecare. Mai nasol e ca cei doi fotbalisti nici macar nu fusesera crescuti la Scoala Baciului, ci luati de la CSS Craiova, imprumutati apoi pentru scurt timp la Stiinta, dupa care, cum spuneam, vanduti asociatului Giovanni la Rapid, asta pe banii lui Copos care a ramas acum cu ei pe cap. Afaceri, nu gluma! Cat despre cei doi, unul, Rada fusese imprumutat la un moment dat la National, iar celalalt, Stancu a fost votat zilele trecute de suporteri drept cel mai slab jucator rapidist.

Aceasta aproape "maradonista" metoda se pare ca ramane inca de perspectiva pentru Giovanni, insa cu Gica Popescu nu mai avea cum sa o faca, mai intai ca relatiile dintre ei s-au racit considerabil, apoi pentru ca orfelinatul de fotbal al acestuia s-a cam compromis in ultimul timp. Nu-i nimic, vorba lui Iantu, in caz de dificultate, mai suni un prieten, in cazul de fata Hagi, ajuns la Timisoara, acolo unde Iancu Marian are o incredere chioara in el si ar scoate oricat din buzunar pentru a-i face hatarul. Asa ca ce s-a gandit Becali Intaiul: tot are probleme cu Plesan, care nu s-a integrat deloc in echipa alb-rosie, ba mai este si vehement contestat de suporteri, asa ca ce-ar fi sa i-l vanda lui Hagi la Timisoara, lucru care chiar s-a infaptuit, caci Iancu, dupa mai spuneam, nu se uita la bani, chiar daca avea sa fie vorba despre cel mai scump transfer intern din fotbalul romanesc. Insa acesta poate ca asa si merita!"

strezahuzum07.02.2006 12:50

@SSK

Nu pot sa fiu de acord cu tine in 2 privinte.

1. "Nu exista oameni 100% curati in fotbalul romanesc", spui tu. Probabil adevarat. Dar cineva macar 90% curati s-ar putea gasi. A copia la un examen tembel, la o materie care nu se face decat fiindca "dom profesor" vrea sa-si mai treaca niste ora pe statul de plata nu te descalifica. In schimb, a intra in afaceri si a colabora cu infractorii de drept comun care sunt fratii Becali ( Giovani a lovit un copil cu masina si a fugit, Victor a fost acuzat de fals in acte in celebrul gaz Ghioane ), iti taie toata credibilitatea. Pentru totdeauna.

2. "Singurul lucru care se poate este ca dintre doi rai sa alegi raul mai mic, iar acela sa faca sensibil mai multe lucruri bune decat rele in timpul mandatului sau."

Asta suna ca alegerea pe care a trebuit sa o faca Romania in 1940. Cu Stalin sau cu Hitler ? Care era optiunea mai buna ? Sau de fapt amandoua erau proaste ( lucru care pana la urma s-a si demonstrat ) ?

In modesta mea opinie, cat timp Popescu s-a compromis grav in rolul de impresar, este preferabil sa ramanem cu raul pe care il stim. Adica Sandu. De ce sa-l fi ales pe Popescu ? Pentru ca fratii Becali, adevarata ciuma a fenomenului fotbalistic in aceasta tara, sa tina si mai bine sub calcai tot ce misca ? Nu mersi. Ramanem cu Sandu, altfel mai bine mutam birourile federatiei direct acasa la fratii Becali !

Virgil07.02.2006 14:09
In modesta mea opinie, cat timp Popescu s-a compromis grav in rolul de impresar, este preferabil sa ramanem cu raul pe care il stim. Adica Sandu. De ce sa-l fi ales pe Popescu ? Pentru ca fratii Becali, adevarata ciuma a fenomenului fotbalistic in aceasta tara, sa tina si mai bine sub calcai tot ce misca ? Nu mersi. Ramanem cu Sandu, altfel mai bine mutam birourile federatiei direct acasa la fratii Becali !

Ceea ce era de demonstrat !

Merci !

Gica Chioru07.02.2006 14:57
Gica Chioru...cateodata ai dreptate,cateodata nu..Ai o calitate,consecventa..iti aperi cu ardoare ideile,dar de multe ori nu aperi interesele Stelei decat cum iti convine tie...E mult mai important sa aperi un Ienei decat sa spurci un Popescu...Stelistii stiu de ce!

Iata-l pe pateticul cel plin de lectii de obiectivitate, haida de...

Iata cine-mi vorbeste mie de Jenei, cel ce-i dadea dreptate unuia care-l ridica in slavi pe Halagian si care minimiza drumul Stelei catre Sevilla si acea victorie, singurul triumf al fotbalului nostru. Iata-l pe marele aparator al lui Jenei, chiar aici, in persoana astuia.

La ora alegerilor pentru presedentia FRF interesul clubului Steaua era ca Gica Popescu sa nu fie ales! Cel mai important lucru atunci, pentru stelisti, era ca acest lucru sa nu se intample. Si sa nu-mi vina acum tot felul de ipocriti sa se dea exemplu pe ei insisi, ca, vezi Doamne, ce mari stelisti sunt ei, eu nu uit ce au scris cu alte ocazii. Si nici nu am de gand sa-i iert, pentru ca una e sa scrie rau de Gica Chioru si alta e sa fie partasi la mizeriile ce se spun despre Steaua. Asa ca... mai asta, cum iti zice ca ti-am uitat nickul, vezi-ti de treaba ta.

george999xxx07.02.2006 18:55
Iata-l pe pateticul cel plin de lectii de obiectivitate, haida de...

Asa ca... mai asta, cum iti zice ca ti-am uitat nickul, vezi-ti de treaba ta.

Lasa-l pe Armanovici in pace, el cel putin face ceva pentru site-ul asta. Tu ce faci ? A, stiu, dai in oameni, pentru ca tu esti singurul care detine adevarul. Mai ramanea sa il injuri. Halal moderator esti !!!

dbd07.02.2006 20:33

scuzati-ma dar nu ma bag...ci doar vreau sa ii spun lui george999xxx ca Gica Chioru nu mai e moderator...dupa cate vad...

cat despre topic se pare ca am derivat mult...

cred ca Popescu e prea tanar si nu are experienta...

«12»