da , este foarte bun ricardo era frumos daca ii intra sutul acela ..
mie mi-au placut urmatori jucatori.
tanase , Stancu , ricardo , bonfim , bilasco..
Important e ca am castig si am facut un joc superb.
da , este foarte bun ricardo era frumos daca ii intra sutul acela ..
mie mi-au placut urmatori jucatori.
tanase , Stancu , ricardo , bonfim , bilasco..
Important e ca am castig si am facut un joc superb.
Narcis Raducan, director sportiv la Steaua! ![]()
O victorie buna in perspectiva meciului cu Dinamu...
Dar de faptul ca din 8000 de oameni pe stadion, 2000 erau tigani, nu zice nimeni? Ce mai e asta? Deci eu sunt Mos Craciun, daca astia nu sunt adusi din comunele din Ilfov. Eu nici nu credeam ca poti sa grupezi atatia cocalari intr-un spatiu atat de restrans.
Ati uitat toti ce ziceati de Lacatus la primele mandate. Lasa ca vedem noi peste cateva etape ce comentarii veti lasa.
Ca bine zicea mesajul ala: La bine/ Invazie cu suporteri de ocazie.
Forta Steaua !!! Bravo Marius, echipa a inceput sa se lege...e adevarat si adversarul a fost slab dar e important ca se creaza relatiile de joc, e foarte bine ca au trecut peste pasa proasta dupa plecarea lui Piturca. " Arbitrul" Tudor nu mai e justificat prin prestanta si aroganta lui sa mai conduca un joc de fotbal decat in Liga 3...foarte, foarte slab !!!
arbitrul a fost total pe langa azi, dar cel mai mult m-a deranjat faza primului gol, Tudor nu trebuia sa permita executarea rapida a loviturii libere. Daca la atata nu s-a gandit, nu stiu ce sa mai cred despre el.
Hai ca a fost frumos meciul, acum sa ne pregatim pentru singurul meci care conteaza.
MU1E dinamu!
Jucatorii de la Sportul nu sunt slabi.
Sunt si priceputi tactic,si pregatiti fizic si ,in mod obisnuit,inainte aveau si vointa.
Dar ce le mai poti cere,cum sa-i mai motivezi,din moment ce jucatori precum Varga si Balan sunt prinsi in cotloanele Regiei de un patron fooooooooarte pretentios.
Cu ce vointa sa mai joci din succesul Ligii Campionilor in rugina Sportului?
Steaua nu a invins o echipa slaba.
Acum trebuie vazut cat va dura aceasta ''noua'' perioada de inflorire a jocului.
* prin minutul 80, galeria Sportului, vreo 15 insi, au inceput sa strige: Demisia! Demisia! Mare presiune pe Moldovan
)
* la final, dialog tata - copil pe alee spre iesire:
- Tati, Gigi Oierul e stelist?
- Da, tati.
- Tinem si cu el?
- Nu, tati.
- E mai prostutz?
- Da, tati.
))
stelisti.ro
Tinand cont ca gasca asta nebuna a batut CFR-ul cu 3-0 eu zic ca e mult peste ce ne asteptam mai ales dupa jocul practicat pe la Galati si repriza secunda cu Napoli. Lacatus a adus un suflu nou, sa vedem cat tine...
Al. Tudor si-a bagat iar picioarele in arbitraj.
MARE dobitoc asta...nici nu vreau sa ma gandesc daca nu dadeam patru...si am fi dat numai doua.
Din punctul meu de vedere asta e un arbitru PROST de numa' nu pute.
Probleme:
1. Faza golului, a lasat sa se repuna repede, desi era o faza fixa grea la care TOTI arbitrii permit executarea numai dupa fluier. Nu faptul ca lasat sa se execute repede e gresit, ci faptul ca a permis executarea de la 3 metri de locul "infractiunii", iar la o faza similara pentru Steaua (la mijlocul terenului) a fost extrem de scrupulos...mai ca nu a cerut pozitionare prin GPS ![]()
2. Penalty la Bilasco. Clar. Niciun dubiu. El da simulare...ori e orb ori e prost. Inclin sa cred ca e prost. ![]()
3. Penalty inventat pt Sportul...in min 92!!! Din nou ori e orb ori e prost. Si din nou inclin sa cred ca e prost. ![]()
Intr-un meci in care am dominat categoric, am luat doua goluri pentru ca am permis arbitrului sa ia anumite decizii.
Sper ca in cateva meciuri Laca sa ii invete "trucurile meseriei" si atunci nu vor mai fi asemenea probleme.
Forza Steaua!
![]()
Noi ne plangeam de arbitraj si cand invingem?
se contureaza 2-2ul ala..
Ma da ce te mai pricepi la pronosticuri eu am zis 2-0 si no 4-2 = 2 ; 2 - 0 = 2 ; cam tot asa
Imi place cum paseaza cum joaca echipa .... Gigi ii bun ca baga bani dar daca nu ar vorbi atata ar ff bine pt Steaua ................. ![]()

Banel 1 steluță? DE CE????????????????????? NU POATE Fiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!
Poate i-au dat 1 steluță, că el este cu Stea in Frunte? ![]()
Noi ne plangeam de arbitraj si cand invingem?
am comentat prea mult de mucescu si s-a luat si la noi..