Cainii nu ar trebui eutanasiati!!!!Ar trebui castrati si lasati in pace.Daca te gandesti asa , in tara noastra nu doar caini si alte animale ar trebui eutanasiati 8) Prietenii stiu de ce
mah acum va zic sigur a fost un foc de paie atat pana la urma tot pe strazi raman patrupedele asa ca dam in ei in continuare :lol: :lol: iar cainii de pe stadioane mai mult latra :lol: :lol: :lol:
In seara asta Gigi Becali a declarat la emisiunea DDD ca un om intreg la minte si nu ca aia care fac atata caz daca sa omoram sau nu un om cara a omorat un om. Cum sa discutam zile intregi atatea aberatii?
In alta ordine de idei, Gigi Becali a declarat ca un adevarat stelist nu iubeste cainii. L-as completa eu...noi uram cainii!!!
Deja sunteti subiectivisti!
Daca ati fi obiectiv,ati realiza ca pe langa ghinionul imens pe care l-am avut in meciurile cu Herenveen,Levski,si Marseille,a mai intervenit o eroare de arbitraj!
Nu-i nimic,un vechi proverb spune ca ceea ce nu te omoara te face mai puternic!
Anul viitor,indiferent unde vom juca(C.L sau UEFA) sunt sigur ca nu o sa "ne mai facem de ras" cum spuneti voi!
Despre echipa voastra ce spuneti ca de 2 ori au venit 50 000 de oameni si de 2 ori i-ati dezamagit cu 2 echipe accesibile!
STATY MA DA CE LEGATURA EXISTA INTRE CAINII VAGABONTI DE PE STRADA SI JAVRELE DE LA Dinamo/...lasati cainii in pace..ca au si ei o viata..daca e sa ne raportam la cealalta categorie de cainii...nu putety sa facety un topic unde sa ne exprimam cu adevarat sentimentele noastre de iubire......
Dar voi nu ati terminat inca cu chestiile astea? Credeam ca intre timp v-ati mai maturizat si voi. Ce aveti acum cu capra vecinului? E moarta de la Marsilia. Bucurati-va ca aveti de ce. Seara asta e a voastra...
FORZA Dinamo!
Asa cum ai zis, reddog, capra e moarta. Deci acel "Forza Dinamo" e o utopie... sau mai degraba o rugaciune soptita in vant !
Se pare ca tu nu poti pierde ocazia sa nu ma scoti din pepeni. Motane....Motane...asa iti intampini tu un vechi "amic"?
Uite, special pentru tine: FORZA Dinamo Dinamo Dinamo!!! :twisted:
Striga cat vrei Reddog. Ar fi bine sa te auda cine trebuie, nu noi, stelistii !!! La urma urmei (inca) nu ne-a batut Otelul...
Sa nu zici ca n-ai fi vrut sa iesi si tu in strada in zilele astea la fel ca si noi sau ca rapidstii !
Nu am negat ca nu as fi invidios pe voi ca aveti toate motivele sa fiti fericiti. Dar ne vine si noua randul.Stai linistit Motane ca nu scapi tu de mine, nu imi tai venele inca. Asta pana ajungeti in finala... :wink:
postare de pe forumul dinamomafia:"sa ies in piata universitatii cu fularul lui Dinamo la gat?...asta chiar este sport extrem
"
Nu am negat ca nu as fi invidios pe voi ca aveti toate motivele sa fiti fericiti. Dar ne vine si noua randul.Stai linistit Motane ca nu scapi tu de mine, nu imi tai venele inca. Asta pana ajungeti in finala... :wink:
O viata de om pentru o finala?...Nici nu stiu ce sa aleg...Zau ca ma faci sa cad in pacat... :lol: