FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cainii fac Romania de ras!

«12»
radoi8630.01.2006 19:13

Un eveniment tragic a avut loc duminica seara! Moartea unui cetatean japonez muscat de un caine comunitar in apropiere de Stefan cel Mare! Fara nici o ironie, eu as vota pentru eutanasierea cainilor pentru ca asa ceva este inadmisibil intr-o tara care se vrea a fi una europeana!

Scuzati topicul, probabil nu-si are rostul pe un site de sport, dar ca aluzie...si tinand cont ca e la discutii libere...este deplasat?

dbd30.01.2006 19:16

da...si nu numai eutanasierea ci sa ii omoare naiba pe toti...ca ne fac si de ras...dar ne si imbolnavesc sau ranesc...nu se mai poate sa traiesti asa...in Bucuresti sunt aproape 100.000 de javre maidaneze... :evil: :x

Recoba30.01.2006 19:28

foarte tare topicu :lol: :lol: lasa caini sunt o problema grava de mult dar voua nu vi se pare ca snt foarte multe pisici ?? serios la mine in colentina e rupere noaptea se bat se imperecheaza :lol: :lol: adevarate orgii si miauna ale draq da nu poti sa dormi :lol: :lol: :lol: :lol:

armanovici30.01.2006 19:37

Dar mai aveti soareci pe acolo??

radoi8630.01.2006 19:43
foarte tare topicu  :lol:  :lol:  lasa caini sunt o problema grava de mult dar voua nu vi se pare ca snt foarte multe pisici ?? serios la mine in colentina e rupere noaptea se bat se imperecheaza  :lol:  :lol:  adevarate orgii si miauna ale draq da nu poti sa dormi  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Da da da! Cunosc problema! Mai ales vara cand mai sta lumea cu cate un geam deschis e nebunie mare!

dbd30.01.2006 19:48
Dar mai aveti soareci pe acolo??

ori cum zici tu armanovici...ori : Dar la voi inca nu s-au raspandit cainii ? :lol:

SSK30.01.2006 20:40

La armanovici, cainii umbla cu lire in coada...ca altfel ramanea aici 8)

laca_730.01.2006 21:04

A murit langa blocul meu.

Ultras_Fever_Forever30.01.2006 21:08

tare topicul, nu am citit primul msj da am votat, am crezut ca e altceva :lol: :lol: :lol:

bppd30.01.2006 21:09

Caini, pisici... Cu ciorrile vad n-are nimeni nimic :lol:

(am scris cu 2 de r pentru ca imi schimba un bot ceva cuvantul :roll: )

radoi8630.01.2006 22:09

Laca, scuza-ma ca iti cer asta in public, dar omoara si tu cainele ala din spatele blocului tau pe care l-au dat si pe Realitatea TV ca ne-a facut tara de ras!

Nu stiu cum...impusaca-l, spanzura-l, otraveste-l...gasesti tu ceva, numai ca trebuie sa dai un semnal! Nu se mai poate. Am ajuns de rasul lumii.

Recoba30.01.2006 22:46
Caini, pisici... Cu ciorrile vad n-are nimeni nimic :lol:

(am scris cu 2 de r pentru ca imi schimba un bot ceva cuvantul  :roll: )

si cu ciorile avem stai linistit cand ma duc la bunicamea are antena daia pe bloc si seara pe la 5 6 vin stolurile alea si se aseaza pe antene si nu se mai vede bine la TV :lol: :lol: :lol: da cu pisicile e mai grav serios ce vara cum zicea Radoi e crima

Recoba30.01.2006 22:47
Modificat de moderatori:Nu folosi cuvinte jignitoare!
armanovici31.01.2006 00:08

Da mai,dar daca aveti pisici nu mai aveti probleme cu soarecii!

radoi8631.01.2006 08:04

Buna observatia, dar un lucru curios este ca soarecii au disparut in Bucuresti inainte de invazia pisicilor...

Alextds31.01.2006 11:15

Buna observatia, dar un lucru curios este ca soarecii au disparut in Bucuresti inainte de invazia pisicilor...

Au avut soarecii agenti sub acoperire si au dejucat planul la pisici :lol:

Dc nu va comvin pisicile veniti si luati din Pipera maidanezi ca pe noi astia ne-au scapat de pisici si asa rezolvam 2 probleme ale voastre cu pisicile ala noastre cu cainii ... incep ale voastre cu cainii da asta e irelevant ... pt noi :twisted:

radoi8631.01.2006 11:46

Au avut soarecii agenti sub acoperire si au dejucat planul la pisici :lol:

Dc nu va comvin pisicile veniti si luati din Pipera maidanezi ca pe noi astia ne-au scapat de pisici si asa rezolvam 2 probleme ale voastre cu pisicile ala noastre cu "cainii" ... incep ale voastre cu "cainii" da asta e irelevant ... pt noi :twisted:

Dar voi astia din Pipera sunteti tare smecheri. Lasa ca avem si noi javrele noastre...

Recoba31.01.2006 14:00

ce vorbiti mah in pipera sunt de toate bine :lol: :lol: soareci mai putini pisici destule si caini multi :lol: :lol: :lol: cainii parca sunt hoarde de huni :lol: :lol: ataca strategic si puternic cand sar pe un om mare turma de caini de vreo 10 caini :lol: :lol: :lol: si asta chiar am vazut si era sa mi se intample si mie :lol: :lol: o avea pipera jmecheri multi da are aceleasi probleme k in Bucuresti :wink:

dbd31.01.2006 15:50

cainii fac de ras tara nu numai in Bucuresti ! :x

si nu numai cand more un japonez ! :x

laca_731.01.2006 16:33

Laca, scuza-ma ca iti cer asta in public, dar omoara si tu cainele ala din spatele blocului tau pe care l-au dat si pe Realitatea TV ca ne-a facut tara de ras!

Nu stiu cum...impusaca-l, spanzura-l, otraveste-l...gasesti tu ceva, numai ca trebuie sa dai un semnal! Nu se mai poate. Am ajuns de rasul lumii.

L-au luat hingherii.Defapt au luat toti caini ca nu se stie care a muscat.Da am eu o banuiala.
Recoba31.01.2006 16:34

hai sa fim seriosi draculas caini sunt un factor dar nu motivul pentru care Romania e privita ca o tara de lumea a treia si acuma toata lumea se da k vai ce de multi caini si acu cativa ani cand a fost faxa cu euthanasierea cainilor ideea lui basescu au sarit toti cum saracii cainii ii omoram :lol: :lol: si acum ......deh Romania tara tuturor posobilitatilor :lol: si draculas nu compara impresia ce o lasa un caine unui strain pe langa impresia de o lasa un ciorditor cand fuge cu portofelu englezului sau japonezului sau cui vrei tu si ii mai si da o injuratura de ramas bun si o urare Welcome in Romania :lol: :lol: :lol:

hannibal31.01.2006 17:15

eutanasiati toti cainii vagabonzi ! sunt rusinea bucurestiului !

dbd31.01.2006 18:36
hai sa fim seriosi draculas caini sunt un factor dar nu motivul pentru care Romania e privita ca o tara de lumea a treia si acuma toata lumea se da k vai ce de multi caini si acu cativa ani cand a fost faxa cu euthanasierea cainilor ideea lui basescu au sarit toti cum saracii "cainii" ii omoram Laughing Laughing si acum ......deh Romania tara tuturor posobilitatilor Laughing si draculas nu compara impresia ce o lasa un "caine" unui strain pe langa impresia de o lasa un ciorditor cand fuge cu portofelu englezului sau japonezului sau cui vrei tu si ii mai si da o injuratura de ramas bun si o urare Welcome in Romania

da dar macar un ciorditor nu te raneste sau omoara...( numai daca nu ii dai ce vrea :lol: :wink: )

in rest cainii sar pe tine cand ti-e lumea mai draga in centrul orasului...n-a fost rea ideea lui Basescu dar nu a avut sustinere...asa ca in Romania cainii devin un simbol...pe urma daca dispar o sa ne fie greu sa ne obijnuim fara ei... :roll: :lol:

just_dinamo05.02.2006 19:59

hmm..poi Dinamo nu face d ras Romania...sau la natzionala sunt numai dinamovishti d nu ne putem califik..? :roll:

SSK05.02.2006 20:50
hmm..poi Dinamo nu face d ras Romania...sau la natzionala sunt numai dinamovishti d nu ne putem califik..? :roll:

...si baba, pieptanandu-se, a decis sa scrie si ea pe forum !

«12»