Nu stiu ce sa zic .... e o grupa medie....dar...sincer cred ca cu principiile lu piti nu trecem de olanda
.....daca avem ambitie luam locu 2 SIGUR :!: :!: ![]()
Nu stiu ce sa zic .... e o grupa medie....dar...sincer cred ca cu principiile lu piti nu trecem de olanda
.....daca avem ambitie luam locu 2 SIGUR :!: :!: ![]()
Pai normal ca altii se bucura ca au picat cu noi, obiectiv vorbind eram cea mai accesibila echipa din urna a doua valorica (intre noi fie vorba, nici nu stiu ce cautam in urna a doua valorica :roll: sau ce cauta Suedia in prima... sau Danemarca abia in a 3-a :?: dar ma rog, caile Domnului sunt intortocheate)
Dar daca echipa continua in stilul in care a jucat ultimele 3-4 meciuri oficiale, daca Mutu isi mentine forma, daca Chivu isi revine, daca revine Radoi (precum si daca sunt indeplinite celelalte conditii prevazute de lege
), avem sanse reale la locul 2. Suntem chiar favoriti la locul doi. Acasa, in afara de Olanda, trebuie sa batem tot ! Fara discutii ! Afara, trebuie neaparat sa batem in Albania, si Belarus. Daca nu, ce pierdem in deplasarile astea va trebui sa recuperam la Liubliana sau Sofia.
Hai Romania !
NE vom califica sigur dak nu pe 1 pe 2,insa putem invinge si Olanda
aaaa
cred ca putem sa ne calificam si de pe locul 1 ..daca Victor Piturca selectioneaza mai multi jucatori de ai Stelei !
p.s. acum se va vedea adevarata valoare a slovenilor ..cat despre bulgari ar trebui sa i batem mar pe suporterii bulgari care vor venii la Bucuresti !
cat despre bulgari ar trebui sa i batem mar pe suporterii bulgari care vor venii la Bucuresti !
Asta e treaba cainilor ! La urma urmei nu e vina noastra ca ei au patit ce-au patit !
aaaa
respectandu-ti opinia mi-o aduag pe a mea care te contrazice....eu zic ca cel mult egala e asta fata de aia...
aaaa
Locul 2 ar trebui sa-l prindem clar, altfel, e grav
OFF-topic: cum schimb avataru???
scuze eu comentam despre :
Eu cred ca ne calificam sigur in 2008 si putem sa terminam grupa pe locul 2 sau chiar si pe primul pentru ca putem sa batem si pe olandezi!! Ar fi cazul sa ne calificam dupa ce din 2000 nu am mai avut nici o calificare! Pe sloveni trebuie sa-i batem rau de tot si in tur si in retur!
cat despre treaba cu CSK stiu ca galeria noastre e pretena cu a lor... 8)
aaaa
hai ma ce naiba doar nu suntem copii...poate nu s-a vrut sa fie descoperite...dar ma rog...acu asta e nu se mai poate face nimic...
sa speram ca vom castiga in 2008 !
aaaa
Radoi, Nesu, Goian si Oprita(!) sunt cei 4 Stelisti pe care Piturca i-a convocat pentru turneul din Cipru... Practic aici incepe campania...
Radoi revine, un lucru bun...
Dar care e treaba cu Oprita? De ce el si nu... Iacob sau Dica?
Oprita este unul din jucatorii de suflet al lui Piturca,mi se pare normal sa il cheme...
Ma intreb de ce naiba nu il convoaca niciodata piti pe Neaga la nationala??