FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Grupa preliminara EURO 2008

«12»
sorin_77727.01.2006 13:34

Tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului European 2008 ne-a harazit o grupa de 7 echipe:

GRUPA G

Olanda

Romania

Bulgaria

Slovenia

Albania

Belarus

Luxemburg

La turneul final din Elvetiea si Austria (calificate din oficiu) vor accede echipele clasate pe primele douã pozitii în fiecare grupã. Credeti ca avem sanse de calificare de aceasta data?

I.N.Money27.01.2006 13:54

Avem cea mai accesibila grupa dupa multi ani.Cred ca e timpul sa ne calificam,in mod logic lupta o sa o dam cu Bulgaria.

FANATIK RED-BLUE27.01.2006 13:58

ANUNT SPECIAL: chiar acum 2 sec. s-a terminat o emisiune pe Realitatea TV chiar cu acest subiect!!! Sper sa se mai dea.

sorin_77727.01.2006 14:00

Eu vad mai degraba un pericol la Sloveni decat la Bulgari... Olanda poate sa nici nu joace preliminariile... :lol: :lol: :lol:

Virgil27.01.2006 14:09

Eu vad de la amandoua.

Olanda ? Cred ca Piti e fiert.Exact ce nu-si dorea.Conform zicalei:"de ce te feresti,de aia nu scapi".

Olanda

Romania

Bulgaria

Slovenia

Albania

Belarus

Luxemburg

Calificarea directa e compromisa si in editia asta.Sa speram ca vom ajunge in baraj si de acolo mai departe.

Acum vom vedea cat de mare antrenor e acest Piti "caine rosu".

ulivius27.01.2006 14:51

E grupa razbunarii cu Olanda si Slovenia. Piti se dovedeste pe zi ce trece mai javra. Ce vrea de la Radoi, sa se tarasca in 4 labe? Sa-i linga talpile? Omul a zis ca vine la nationala si pe jos.

Dan_BKL27.01.2006 15:26

Avem sanse de calificare si sper ca alaturi de Romania sa se califice si Belarusul.

Belarus este o formatie care nu are nimik in minus fata de Bulgaria sau Slovenia.

Belarusul din declaratia lu Hamu va lupta in fiecare meci pentru cele 3 pct si spera sa se califice in premiera la Euro.

Au un atac foarte bun si sa nu uitam ca au reusit sa bata Scotia la Glasgow in precedenta campanie de calificari la Cm 2006.

Sigur Belarusul daca nu se va califica va invinge 2 echipe dintre cele patru care se vor lupta pentru calificare.Speram ca Romania sa nu se afle printre cele 2.

Oricum Succes Romania!!! si m-as bucura daca s-ar califica Belarusul in dauna Olandei.

putin probabil :o

sorin_77727.01.2006 16:19
Calificarea directa e compromisa si in editia asta.Sa speram ca vom ajunge in baraj si de acolo mai departe.

Nu exista baraj, se califica primele doua DIRECT !!!!

laca_727.01.2006 17:13

Ne intalnim cu Hamutovski la meciul cu Belarus este singura oara cand ii urez sa apere slab. :cry: :cry: :cry:

Virgil27.01.2006 17:32
...Nu exista baraj, se califica primele doua DIRECT !!!!

Merci.Am citit si eu acum in gsp si tocmai voiam sa modific postul. :lol: Atunci,avem mari sanse !

Gigi Becali,a asistat si el la tragerea la sorti :

z8i0639-136515416db139d5c7842_600_378_.j

I.N.Money27.01.2006 19:39

Trebuie sa avem mare atentie la Albania si la Belarus.Cu echipele mari s-au mobilizat extraordinar.Albanezii au reusit sa invinga Rusia cu 3-1,deci nu trebuie luati in deradere.

SSK27.01.2006 20:41

Am vut noroc, dar asta doar in masura in care noi mai putem avea noroc. In fond, nu mai avem echipa de pe vremuri cu care ne permiteam sa judecam lucrurile strict dupa "calculul hartiei".

Dar sa privim jumatatea plina a paharului. Cu Olanda va fi greu sa scoatem puncte. Cheia grupei cred ca va sta in meciurile cu locurile 5, 6, 7, mai precis - cate victorii in deplasare obtinem cu aceste trei echipe. Pentru ca eu cred ca vom invinge Bulgaria si Slovenia (ahhh... :evil: de cand ii astept..) la Bucuresti si mi se pare destul de probabil sa scoatem un egal la ele acasa. Va fi vital sa nu facem pasi gresiti cu echipele mici !

Si sper sa mai joace Romania si pe la Bucuresti ca deja m-am plictisit de cand nu am mai vazut un meci mare aici. Altfel...Sofia e mai aproape decat Timisoara :roll:

armanovici27.01.2006 20:43
Eu vad de la amandoua.

Olanda ? Cred ca Piti e fiert.Exact ce nu-si dorea.Conform zicalei:"de ce te feresti,de aia nu scapi".

Piti se lauda la stiri ca dorea sa cada cu OLANDA...Sa il credem???

Totul despre adversari la Videonews!

IONUTZ-CIPRIAN28.01.2006 11:40

:evil: >>>Cum naiba sa se laude cu asa ceva cand aseara am vazut pe un post de TV. pe mai multi inainte de tragere si spuneau de cine nu ar vrea sa dea in grupe si au fost:Dragomir,Sandu,PITI.Si toti au spus ca "OLANDA".Asa ca PITIGOIUL cam le are cu MINCIUNILE!!!>>>> :twisted:

Virgil28.01.2006 14:57

Pitigoiul pur si simplu s-a fastacit,nu cred a facut-o cu intentie. :)

FANATIK RED-BLUE28.01.2006 18:09

Dupa incheierea antrenamentului de vineri dimineata al echipei, in timp ce luau pranzul, jucatorii stelisti erau "conectati" prin telefon acasa, de unde primeau informatii live despre tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului European si, in special, despre componenta grupei Romaniei.

Dupa discutii aprinse intre ei pe tema sanselor de calificare a tricolorilor, cativa au comentat aceste sanse pentru SteauaFC.com:

Mirel Radoi: "Trebuie sa luptam pentru locul al doilea in grupa, Olanda fiind echipa cu prima sansa. Cred ca lupta pentru locul secund se va da intre noi si Bulgaria"

Sorin Ghionea: "Este o grupa destul de echilibratat valoric. Nu avem amintiri placute nici cu Olanda, nici cu Slovenia. Cu toate astea, sper sa castigam dubla cu Olanda si, daca e posibil, toate celelalte meciuri"

Nicolae Dica: "Avem o grupa grea. Olanda este favorita, iar Bulgaria si Slovenia au echipe bune. Pentru a ne califica, trebuie sa dam dovada ca avem valoare"

Cosmin Olaroiu: "Sa nu subestimam celelalte echipe, cu sanse aparent mai mici"

Intrebat, la randul sau, daca Romania are o grupa grea in viitoarele preliminarii, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat pentru site-ul oficial al FC Steaua: "Aparent, avem sanse de calificare, dar nu trebuie sa subestimam celelalte echipe care par sa aiba sanse mai mici. Favorite, in viziunea mea, sunt Olanda si Romania. Sper ca echipa nationala sa urmeze acelasi traseu pe care il au de un an, doi echipele noastre de club in Cupa UEFA. Daca fotbalul romanesc va inregistra in continuare noi progrese, cat de curand vom avea si noi o echipa in Champions League. Logic, echipa nationala va trebui sa se califice la un turneu final si abia atunci putem spune ca suntem pe drumul cel bun in privinta progresului fotbalului romanesc. In momentul de fata, nationala Romaniei are un potential care trebuie exploatat".

sursa: www.steauafc.ro

dbd28.01.2006 22:08

ce vrem mai mult ? am picat intr-o grupa excelenta....in afara de olanda nimeni nu ne poate crea probleme...

______________________________________________-

RAZBUNARE !!! :twisted: :twisted: :twisted:

razvan3l24_|_29.01.2006 09:38
Tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului European 2008 ne-a harazit o grupa de 7 echipe:

GRUPA G

Olanda

Romania

Bulgaria

Slovenia

Albania

Belarus

Luxemburg

La turneul final din Elvetiea si Austria (calificate din oficiu) vor accede echipele clasate pe primele douã pozitii în fiecare grupã. Credeti ca avem sanse de calificare de aceasta data?

eu zic ca e cam grea grupa...si in primu rand ii belarus cu Hamu in poarta :(((

Adi29.01.2006 09:49

Ne calificam fara probleme de pe locul 2. Parerea mea e ca vom avea chiar un avantaj confortabil in fata bulgarilor si slovenilor. Victorii acasa si la Lyubliana si egal la Sofia. Mai important e sa nu pierdem puncte aiurea prin Belarus, Albania...

Daca jucam asa cum am jucat in ultimele jocuri de

calificare la Mondiale, nu avem rival in grupa.

(Olanda nu se pune, in mod normal ar trebui sa aiba cel putin 6 puncte avans in fata noastra la sfarsitul preliminariilor :(:) )

redandblue29.01.2006 17:39

Cu toate ca imi doresc ca Romania sa se califice cred ca va fii foarte greu...Bulgaria nu este chiar asa de slaba cum cred unii...Slovenia ne-a mai facut-o odata...Albania a batut campioana europeana...iar Belarus are o echipa imprevizibila....

Dc nu batem in Slovenia si in Bulgaria adio calificare....

sorin_77729.01.2006 18:00

Stoikicov a declarat ca vine la Bucuresti sa bata, deci e clar ca nici cu astia nu vom avea viata usoara... Mai nashpa e faptul ca si ceilalti din grupa sunt bucurosi ca au cazut cu noi...

redandblue29.01.2006 18:23

Am ajuns sa se bucure albanezii si slovenii ca au picat cu noi...cam grav nu?

Mai aveam sa se bucure si Louxembourgul si era treba incheiata....

Recoba30.01.2006 03:26

luxembourg nu se bucura ca a picat cu noi :lol: :lol: :lol: au zis k e greu sa bata :lol: :lol: :lol: trag la egal cu noi :lol: :lol:

bostina2330.01.2006 10:26

Sa fim seriosi daca nici acum nu ne calificam e grav !!!Olanda favorita certa, iar noi pe locul 2 (cel putin asa ar trebui sa decurga lucrurile).Am ajuns sa ne temem de Bulgaria, Belarus si Albania 8O 8O 8O cu Slovenia mai inteleg ca am mai patit-o cu ei :D

Alextds30.01.2006 11:08

Preliminariile pt 2004 au fost mult mai accesibile decat astea si ati vazut rezultatul, deci nu cred ca e asa accesibila grupa.

Oricum eu cred ca de Bulgaria nu ne facem griji Slovenia si Belarus sunt peste ea, sper ca nu si peste noi ca Olanda sigur e si mai ramane doar un loc.

Cat de faptul ca se bucura albanezii si slovenii ca au cazut cu noi e normal cum am fi facut si noi dc cateam cu Grecia adica cu o echipa pe care in o zi buna o batem.

Cel mai de temut din grupa oricum e Piti la ce declaratii da, atat el cat si jucatorii de la Steaua, un razboi direct Steaua - Piti o sa faca grupa chiar al dracu de grea.

«12»