FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali lovit de un TIR!

«12»
armanovici25.01.2006 21:49

SUUPER TARE POZA!!...pai daca nu putea intra in masina!

sorin_77725.01.2006 23:50

A spus cumva ca o face albastra dupa reparatie sau nu am auzit eu bine la stiri?

alex ripper25.01.2006 23:57

albastru cu argintiu...deci schimba visiniul :lol: :lol:

Stryker26.01.2006 02:23
Vorbesti de Vadim?  :D

Nu neaparat, pentru ca sunt multe alte persoane care ii vor raul lui Gigi...si daca nu a fost un "atentat" macar un avertisment tot a fost.

Oricum Gigi a sustinut chiar el

varianta "atentatului" motivand prin faptul ca soferul tirului a intrat peste el,in mod special pentru a-l lovi.

sorin_77726.01.2006 08:06
albastru cu argintiu...deci schimba visiniul  :lol:  :lol:

probabil considera ca i-a adus numai ghinioane visiniul... :lol:

Nu ar fi esclus daca pune si o idee de rosu... :lol:

Virgil26.01.2006 10:42

1201-136364042fc872e11b99a_600_400_.jpg

http://www.gsp.ro/index.php?a=32737&shift=1

"Dacã nu aveam abilitate sã trag de volan, acum nu mai discutam cu voi. Am vãzut moartea cu ochii. Dar eu m-am descurcat, pentru cã am 17 vieți și Dumnezeu m-a ajutat"

Gigi Becali

"A fost foarte ciudat! Nici acum nu îmi explic cum de șoferul TIR-ului nu a facut nimic sã evite accidentul"

Gigi Becali

"Mã bucur cã nu e ceva grav. Fierul se îndreaptã, important e cã nașul n-a pãțit nimic"

Mirel Rãdoi

bppd26.01.2006 10:43
Nu neaparat, pentru ca sunt multe alte persoane care ii vor raul lui Gigi...si daca nu a fost un "atentat" macar un avertisment tot a fost.

Oricum Gigi a sustinut chiar el

varianta "atentatului" motivand prin faptul ca soferul tirului a intrat peste el,in mod special pentru a-l lovi.

In calitate de membru cu drepturi depline al Organizatiei Securisto-Comuniste ce-i vrea Raul lui Gigi(O.S.C.R.G.) confirm faptul ca a fost un avertisemnt trimis lui Becali. Membrii ai organizatiei noastre i-au dat 2 sticle de Kreskova soferului respectiv pentru a face o manevra gresita cu tirul :wink:

alex ripper26.01.2006 10:46

eu cred ca soferul de tir era un homosexual securisto-comunist care tinea cu Dinamo :lol: :lol: :lol:

bppd26.01.2006 10:51

...si nepot de-al lui Dan Voiculescu sau Oancea, nu se stie sigur :lol:

Virgil26.01.2006 10:54

Adevarul e ca daca "nasul" se prapadea,situatia Stelei ar fi devenit incerta.

alex ripper26.01.2006 10:54

pai se asteapta testele ADN, rezultatul alcoolemiei si rezultatul testului psihologic ca sa isi de seama anchetatorii cine este atentatorul,pentru ca atentat a fost sigur.

I.N.Money26.01.2006 13:42

Se pare ca se intareste tot mai tare varianta ca a fost o tentativa de asasinat,chiar si Madalin Ionescu cel ce are acea emisiune de pe National TV a declarat cam acelasi lucru.Vorba lui Mitica,cel mai bine isi ia un sofer si gata.

Virgil26.01.2006 14:18

Daca a fost o incercare de atentat la Gigi Becali,iar acesta nu a inteles mesajul sau il ignora,probabil ca vor urma si altele.

Eu acord prezumtia de nevinovatie soferului de pe tir si spun ca a fost o intamplare nefericita.Pana la proba contrarie.

FANATIK RED-BLUE26.01.2006 15:52

Neobservand acest topic, am mai deschis si eu unul. Stirile de pe www.gsp.ro:

Noaptea de marţi spre miercuri. Ora 1:00. Intersecţia dintre şoseaua Pipera şi strada Barbu Văcărescu. Gigi Becali conducea relaxat limuzina sa pe care a plătit jumătate de milion de euro. La un moment dat, în faţă i-a apărut un TIR! Încercînd să vireze la dreapta fără să se asigure, maşina de mare tonaj a ajuns în faţa Maybach-ului, iar Becali n-a mai putut evita impactul dintre luxosul său automobil şi TIR, acesta lovind maşina stelistului pe partea stîngă.

Poliţia a venit imediat la locul accidentului şi i-a testat pe cei doi şoferi cu alcooltestul, dar s-a relevat că nici unul nu băuse alcool înainte de accident. "Maybach-ul circula regulamentar, iar autotractorul Volvo nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers", a explicat apoi subcomisarul Christian Ciocan de la IGP. "Cînd vezi un camion de 20 de tone venind spre tine şi nu poţi face nimic, nu mai ştii ce să faci. Am foarte mulţi duşmani şi cred că acesta a fost un atentat", a zis ieri Becali.

Urmele accidentului erau vizibile pe Maybach: toată partea stîngă a maşinii era zgîriată, iar în dreptul portierei şi al ariprii erau chiar cîteva găuri!

"Dacă nu aveam abilitate să trag de volan, acum nu mai discutam cu voi. Am văzut moartea cu ochii. Dar eu m-am descurcat, pentru că am 17 vieţi şi Dumnezeu m-a ajutat"

Gigi Becali

"A fost foarte ciudat! Nici acum nu îmi explic cum de şoferul TIR-ului nu a facut nimic să evite accidentul"

Gigi Becali

"Mă bucur că nu e ceva grav. Fierul se îndreaptă, important e că naşul n-a păţit nimic"

Mirel Rădoi

Rangă antiblocaj

Ieri, în jurul prînzului, Maybach-ul era în Pipera, parcat în curtea vilei lui Gigi Becali. Pentru că portiera din stînga nu se mai deschidea, stelistul a luat o rangă şi a început să lovească maşina (foto), încercînd să deschidă uşa! După cîteva minute, aceasta a cedat.

Portiere din aluminiu, dar superrezistente

Ceea ce scobea Gigi Becali cu ranga era aluminiu, Maybach avînd 4 zone importante realizate din acest metal: acoperişul, capota motorului, aripile şi portierele. Maybach are cea mai mare rigiditate a şasiului din clasă, iar părţile din aluminiu sînt realizate după o tehnologie inovatoare, denumită "sudare superplastică". Cadrele portierelor, spre exemplu, sînt făcute din elemente de aluminiu încălzite pînă la 500 grade Celsius şi apoi îmbinate prin presare puternică, avînd o rezistenţă foarte mare la şoc. Componentele interne ale portierei sînt sudate cu ajutorul laserului.

Bodyguarzii au sărit la bătaie!

După impact, şoferul TIR-ului, Mircea Peteanu (46 de ani), a fost la un pas de a fi luat la bătaie de gărzile de corp ale lui Gigi Becali. "Eram nervos, dar nu l-am înjurat pe om. Şi aşa era speriat! Accidente de-astea se întîmplă. Eu eram cu doi bodyguarzi în maşină, alţi cîţiva erau în altă maşină, în spatele meu. Au sărit la omul ăla, dar i-am oprit, le-am zis să-l lase în pace", a povestit ieri Becali.

Maşina va fi reparată în Germania

Ieri dimineaţă, un apropiat al lui Becali a sosit la vila acestuia din Pipera pentru a lua maşina. "O duce în Germania, la reprezentanţă, unde o bagă în reparaţii capitale", a spus stelistul, care i-a dat amicului său 2.000 de euro, bani de benzină! În afară de refacerea zonelor afectate în accident, Becali vrea să schimbe şi culoarea maşinii, nefiind exclus ca Maybach-ul să fie vopsit în roşu şi albastru, culorile Stelei.

IONUTZ-CIPRIAN26.01.2006 16:21

:evil:>>>La noi in Romania totul este posibil,dar totusi cum a zis si Gigi "10%" pot sa spun ca,se poate sa fi fost atentat,dar cunoscand cum se conduce asa ceva si cumulat cu oboseala,cred ca soferul nu a fost atent asa cum trebuia !!!>>> :twisted:

Recoba27.01.2006 02:35

nu e atentat :lol: sigur.. vor comunistii sa l loveasca pe Mihai Viteazu :lol: :lol: :lol: varianta pipereana :lol: cand il repara o sa atenteze mandruta la el :lol: :lol: se suie mandruta la volanu la vreo stifta de dacie si sare la Gigi nu de alta da omu cauta razbunare k atunci la stiri cand a facut Becali show el a tacut k o fetita cu coditze :lol: :lol: si a premeditat razbunarea :lol: :lol:

FANATIK RED-BLUE27.01.2006 12:33

Si inca ceva: fara suparare dar cred ca locul topicului e la "Discutii libere". Nu prea vad ce legatura are cu STE.

Virgil27.01.2006 14:03

Vrei sa fii mai moderator decat moderatorii ? Sa-i lasam pe ei sa decida. :)

Eu as propune deschiderea unei pagini unice pentru GB.Asa cum au jucatorii si antrenorul.Pentru ca e persoana cea mai insemnata din acest club. :)

IONUTZ-CIPRIAN27.01.2006 15:24

:evil: >>>>Uite asa aduna lumea postari,pe aici pe la noi,si as fi deacord cu deschiderea unei pagini dedicate lui Gigi!!!!>>>>> :twisted:

armanovici27.01.2006 20:57

dorinta implinita,continuarea aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2101

«12»