FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali lovit de un TIR!

«12»
radoi8625.01.2006 14:38

Gigi Becali a fost lovit in celebrul sau Maybach de un tir marti noaptea! Masina a suferit avarii usoare, suficiente cat sa fie nevoie de reparatii in Germania!

Am vazut la Realitatea TV cum Gigi insa a incerca sa isi repare portiera cu un levier, dar nu prea a reusit! Oricum intentia conteaza...

alex ripper25.01.2006 15:00

poze cu masina lu' Gigi lovita sunt pe gsp...surse supun ca badigarjii lu' Gigi au vrut sa il bata pe sofer,dar i-a oprit Gigi.

Recoba25.01.2006 16:04

e a nu stiu cata oara cand isi loveste masina :lol: :lol: da ma gandesc la un singur lucru io dak lovesc dacia la ai mei mi se rupe sufletu si nu mai mananc 1 luna sa dau bani pentru reparatii :D sunt curios cat o da pentru reparatii ?? :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN25.01.2006 16:44

:evil: Imi pare rau pentru Gigi dar la bani lui nu o sa-l doara!!Eu daca mi-as busi "cotetul" de Daca Ai Cap Iati Alta nu stiu cat o sa stea pe margine,oricum papa bani si fara sa o lovesc,azi pica una maine alta si tot asa>>>>> :twisted:

alex ripper25.01.2006 16:50

conform militiei vinovat de producerea accidentului e soferul tirului, care a efectuat un viraj fara sa se asigure...prin urmare nu o sa plateasca Gigi nimic...plateste asigurarea vinovatului.

Adi25.01.2006 16:58

Poate a fost un atentat :lol: Organizat de mercenarii lui Giovanni :lol: Cosa Nostra - romanian version :lol: :lol:

sorin_77725.01.2006 17:01

Din cate am inteles nu prea a fost vina lui... dar sa lovesti o asa mashina tot vina ta se cheama... :lol:

IONUTZ-CIPRIAN25.01.2006 17:01

:evil: >>>Mai degraba dadea un tir cu buteli peste Gigi asa ne mai puteam gandi la un atentat :lol: :lol: :lol: :lol: >>>> :twisted:

Adi25.01.2006 17:06

Va dati seama cate milioane de romani ar putea conduce mai bine Maybachul decat Gigi????

radoi8625.01.2006 17:17
conform militiei vinovat de producerea accidentului e soferul tirului, care a efectuat un viraj fara sa se asigure...prin urmare nu o sa plateasca Gigi nimic...plateste asigurarea vinovatului.

Corect! Si chiar daca ar fi fost de vina, banuiesc ca Gigi plateste asigurare pentru absolut orice eventuala situatie neplacuta!

Ma intreb cu ce masina se va plimba zilele urmatoare!?

sorin_77725.01.2006 17:25

se va plimba tot cu el... sau poate ii da tirul soferul care l-a accidentat... Eu zic sa nu iesiti pe strazi zilele astea... :lol: :lol: :lol:

alex ripper25.01.2006 17:37
Corect! Si chiar daca ar fi fost de vina, banuiesc ca Gigi plateste asigurare pentru absolut orice eventuala situatie neplacuta!

Ma intreb cu ce masina se va plimba zilele urmatoare!?

pai mai mult ca sigur are CASCO,ca doar nu o fi atat de cretin sa nu isi faca.Iar de mers,cumpara alta masina pt cateva zile :lol: :lol: :lol: oricum masina nu poate sa o trimita imediat la reparatii pentru ca mai intai trebuie programata cand sa se apuce de ea,ca nu au nemtii grija numa de Gigi al nostru.

Virgil25.01.2006 17:41

Si-a lovit Gigi Maybach-ul !!! Uite cum o intamplare banala devine stire nationala de senzatie !

Sentimentele si interpretarile date acestui nefericit eveniment rutier probabil ca sunt multiple.

De la pareri de rau pana la satisfactie,toata gama nuantelor.

Dupa mine e semn rau la inceput de an.

alex ripper25.01.2006 17:45

stiu ca atunci cand esti implicat intr-un accident auto,trebuie sa desenzi schema accidentului...ma intreb a desenat Gigi sau a pus pe altcienva?? :lol: :lol: :lol:

steauaclub.tk25.01.2006 17:45

Nu cred ca platesc cei de la asigurarea tirului. Cred ca ar intra in faliment! :lol: Probabil ca va trimite masina de unde a luat-o ca s-ai schimbe aia toata parte lovita. Pana atunci ma ofer sa-l plimb pe Gigi cu masina mea. Daca vrea il las pe el sa conduca. :wink:

Ultras_Fever25.01.2006 17:55
Si-a lovit Gigi Maybach-ul !!! Uite cum o intamplare banala devine stire nationala de senzatie !

Sentimentele si interpretarile date acestui nefericit eveniment rutier probabil ca sunt multiple.

De la pareri de rau pana la satisfactie,toata gama nuantelor.

Dupa mine e semn rau la inceput de an.

o intamplare banala , da totusi masina lovita nu e o masina oarecare, costa o gramada de bani si sa vezi o asa masina lovita ti se rupe sufletul. la banii lui mai conteaza inca o busitura. era cineva care se intreba daca mai are cu ce circula, are omu' grajdul plin de carute, nu duce el lipsa!!

radoi8625.01.2006 18:05
Nu cred ca platesc cei de la asigurarea tirului. Cred ca ar intra in faliment! :lol: Probabil ca va trimite masina de unde a luat-o ca s-ai schimbe aia toata parte lovita. Pana atunci ma ofer sa-l plimb pe Gigi cu masina mea. Daca vrea il las pe el sa conduca.  :wink:

Dar nu platesc cei de la asigurarea tirului! Adica Gigi i-a luat asigurarea obligatorie, aia care se face la inceput de an in general! Dar oricum dupa cum ziceam, Gigi este asigurat pana in dinti! Mai nasoale imaginile alea cand umbla el cu levierul(ranga, cum vreti sa-i ziceti) sa indrepte portiera...

alex ripper25.01.2006 18:32

ce taranie...sa bage ranga sa incerce sa faca nu stiu ce la portiera,ca oricum de indreptat nu avea cum...banuiesc ca a ramas blocata si incerca sa forteze usa...sa vezi ce or sa rada aia de la service,pt ca urmele de ranga or sa ramana. :lol: :lol: :lol: taranu tot taran ramne

radoi8625.01.2006 18:49

Daca isi perminte...

Stryker25.01.2006 19:41

Mda, vad ca voi faceti mishto, dar aici este o posibila tentativa de asasinare a unor persoane cu care Becali s-a certat mai de curand...

Cel mai bine pentru el ar fi sa stea in banca lui si sa nu mai faca transferuri "de doi lei" la club.

Bogdan4Steaua25.01.2006 20:45

Vorbesti de Vadim? :D

alex ripper25.01.2006 20:52
Mda, vad ca voi faceti mishto, dar aici este o posibila tentativa de asasinare a unor persoane cu care Becali s-a certat mai de curand...

Cel mai bine pentru el ar fi sa stea in banca lui si sa nu mai faca transferuri "de doi lei" la club.

asa e...e o conspiratie la nivel mondial...sunt implicati toti,toti sunt dusmanii Stelei si ai lui Gigi Becali...e mana rusilor,a evreilor,a americanilor si Dumnezeu stie mana cui e...chiar extraterestrii comnunisti sunt de vina.

alinush8925.01.2006 20:59

Duceti-va pe GSP.ro si dowloadati aia cu Gigi..cand repara Maybach-u' cu ranga 8O 8O 8O ....cat de prost sa fii? :roll:

radoi8625.01.2006 20:59

Nu e ma ca aseara la National, Gigi a zis textual ca "Ma impac cu Vadim, dar sa nu ma mai jigneasca"! Deci nu ar avea de ce sa fie "atentat"!

Virgil25.01.2006 21:26
z8i0496-13634997747a2f7c09773_450_300_.j
«12»