FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

walter zenga

«12»
horse3723.01.2006 23:54

Pro: Cine va lua titlul în România?

Zenga: (râde) E ușor, Steaua! Așa cred. E normal, eu iubesc cu sufletul, pentru mine Steaua rãmâne cea mai tare echipã din România.

impresionant ce a ce a spus Walter..."eu iubesc cu sufletul"...

Grazie Walter!

preluat din prosport.

armanovici24.01.2006 00:00

Un latin...un anglo-saxon probabil nu ar fi dat declaratia asta...Noi l-am iubit si il vom iubi mereu pentru ce a facut la Steaua nu neaparat pentru declaratiile din presa,ce-i drept pline de curtoazie..Cifrele nu MINT!

SSK24.01.2006 00:26
Noi l-am iubit si il vom iubi mereu pentru ce a facut la Steaua nu neaparat pentru declaratiile din presa,ce-i drept pline de curtoazie..Cifrele nu MINT!

Dar nici nu te fac fericit. Nu-ti dau fiori. Nu-ti "aseaza" un nod in gat si nu-ti inunda pieptul cu o caldura aparent supra-umana.

British boy, se pare ca ai uitat ca ne tragem totusi de la Râm 8)

Respect Walter !

armanovici24.01.2006 00:35

De la Râm(nu Rrâm) ne tragem dar ne imprastiem peste mari si tari.

Respectul meu este pentru rezultatele obtinute si bucuriile pe care ni le-a adus!!

Eu nu sunt rapidist sa ma atasez de cineva doar pentru ca a "sarutat gingas steagul nostru"!

sorin_77724.01.2006 10:11

Walter mi-a ramas in suflet ca find antrenorul de dupa revolutie cu cele mai frumoase realizari... Felul lui de a fi si de a vorbi, faptul ca se agita pe margine ca un leu in cusca si se bucura ca un copil la gol nu am sa le uit NICIODATA...

Multumim Walter si... TE ASTEPTAM! Sigur vei revenii...

IONUTZ-CIPRIAN24.01.2006 10:23

:evil:>>>Walter ne-a oferit multe bucurii in perioada sa pe care a avut-o la Steaua,perioada pe care o asteptam de foarte multa vreme,el ne-a reintrodus in EUROPA!Si SIGUR va reveni la Steaua odata si odata mai ales ca acum e pe jumatate roman!MULTUMIRI Walter!!!!>>>> :twisted:

I.N.Money24.01.2006 12:25

Ce frumos ar fi sa vina pe Ghencea cu Steaua Rosie,sa fie primit asa cum merita...

Ultras_Fever25.01.2006 18:06

Respect Walter, se pare ca i-a placut perioada petrecuta in Ghencea!!

- Domnule Zenga, vã pregãtiți pentru reîntîlnirea cu foștii elevi, jucãtorii Stelei?

- Pe 29 ianuarie va fi o zi frumoasã pentru mine. Am vorbit cu Oli, vom pune douã scaune la mijloc și vom discuta între noi. Existã posibilitatea sã fie un amical mixt: patru fundași de la Steaua cu trei mijlocași de la Steaua Roșie. Ar fi fantastic.

- Acum antrenați o echipã îmbrãcatã în alb-roșu.

- ªtiu la ce vã gîndiți, la Dinamo. (rîde) Asta e viața de antrenor! Dar vã spun cã e un roșu diferit, nu e precum cel al lui Dinamo.

- Dar dacã v-ar fi oferitã oportunitatea de a antrena pe Dinamo, ați accepta?

- Am antrenat Steaua în România, acum sînt la Steaua Roșie la Belgrad, ce-aș putea dori mai mult? Cele mai importante, cele mai faimoase Stele din Europa! Nu cred cã aș putea antrena vreodatã pe Dinamo. (rîde) Aaaa, poate României! Cine știe?

- Ce simțiți cînd vã gîndiți la perioada petrecutã pe banca Stelei din Ghencea?

- Mi-e dor de Steaua, fiindcã la București m-am simțit extraordinar de bine. În Ghencea a fost fantastic. Mi-e dor de casa mia, de Steaua, deși acum sînt trup și suflet pentru Steaua Roșie.

Cuvinte frumoase de la un om cu caracter!!

redandblue29.01.2006 18:26

Vei ramane in inimile noastre Walter...!!!

no_problem29.01.2006 23:15

Walter cu noi!

OZZY06.02.2006 13:33

Walter ne-a bagat in europa pe usa din fata si pt asta merita tot respectul nostru.

GRAZIE Walter

VICTORAS IACOB06.02.2006 15:01

GRAZIE Walter!!! UN MARE OM SI UN MARE ANTRENOR.SPER CA INTR-O ZI SA SE INTOARCA LA Steaua.FORZA Steaua. :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN06.02.2006 15:09

:evil: >>>DAR ce ar fi daca ar reveni in Romania dar nu la Steaua ci la echipa NATIONALA!!!>>>> :twisted:

dbd06.02.2006 15:15

Multumim Walter !

ai facut multe pentru noi si dupa cum a spus el i-a placut la noi !

te mai asteptam !

am o intrebaare : Oare credeti ca Olaroiu putea sa ne bage in UEFA ?

Virgil06.02.2006 18:23

Ce coincidenta.Si eu tot cu sufletul iubesc.

Si pentru mine,Steaua e cea mai mare echipa din Romania si din sudul Europei.

Bine,la mine e normal sa fie cea mai mare.Sunt Roman,sunt Stelist.

Dar cand o spune un italian,suna altfel.Impresioneaza.Te moaie,iti mangaie orgoliul.

Mare om Walter.

Stelist de-al nost'.

FANATIK RED-BLUE06.02.2006 21:46
RESPECT Walter, RESPECT Oleg!
ultras200608.02.2006 15:50

aaaa

IONUTZ-CIPRIAN08.02.2006 15:59

:evil: >>>Are dreptate Zenga stie el ce spune,ce este mult un punct diferenta de javre?Sunt sigur ca o sa castigam campionatul,si o sa intram si noi in CHAMPINS LEAGUE!!!>>> :twisted:

Virgil08.02.2006 21:22

Problema cu dreptatea lui Walter,se aseamana mult cu regulamentul sefului :

art.1 Seful are intotdeauna dreptate.

art.2 Este cert ca seful are intotdeauna dreptate.

art.3 Cand seful nu are dreptate se aplica dupa caz prevederile primelor doua articole.

Fir-ar el de sef sa fie ! :wink:

I.N.Money09.02.2006 13:23

Se pare ca noi avem aceeasi stare acum cu Olaroiu pe banca,cum am avut cand a venit Zenga..in primele luni..eram cam neincrezatori...sa speram ca despre Oli o sa avem acceasi parere dupa ce o sa plece.

Virgil12.02.2006 12:02

Dupa ce o sa plece ? Eu vreau sa o am dupa Heerenveen si dupa primele 4 etape.Si nu aceeasi parere,ci la patrat fata de cea pe care o am despre Walter. :)

bebeto13.03.2006 14:32

Zenga a asistat la meciul de ieri impreuna cu MM si Becali.poate ne pomenim cu Zenga iara antrenor.eu l-as prefera pe Oleg,sau pe altcineva cu stil ofensiv,dar in orice caz decit Oli,mai bine Zenga fara discutie.din cite stiu Steaua rosie merge f bine cu Zenga pe banca,cistiga meci de meci si marcheaza destule goluri.

I.N.Money13.03.2006 17:52

Nu cred ca se pune problema ca Walter sa se intoarca,nu ca nu am vrea,dar ma indoiesc profund ca o sa fie lasat sa plece.

gianini13.03.2006 18:35

sper sa mai antreneze la noi in viitor.

il astept cu bratele deschise.

beckam13.03.2006 20:25

Zenga va ramane mereu i n inima Stelei si suporterii nu il vor uita niciodata pentru ceea ce a facut la Steaua:a castigat campionatul si a ajuns in sferturile Cupei U.E.F.A. pacat ca a plecat.. :( el si Protasov au schimbat fata unei echipe ce nu cunoscuse bine Europa.

«12»