FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Bilasco

«12»
bogdinho'07.07.2011 13:26

Da ma , dar Banel nu si-a luat adio de la coechipieri :)) , in schimb Melcul a facut-o. Cu cat vorbesti mai putin , cu atat mai repede se realizeaza un transfer. Uite cat a vorbit si a exultat Ciobanul in cazurile lui Moraes , Prepelita si Bourceanu. Niciunul dintre ei nu a semnat nici pana acum , desi se vorbeste de vreo 2 luni de ei.

E bine ca pleaca , ii face loc lui Rusescu , eu unul am mare incredere in el. E un tanar atacant de executie , sper sa explodeze la Steaua.

Ionutzalexx07.07.2011 14:34

Du-te tare bila'!!Multumim pentru nimic!

Daniel-Ionut07.07.2011 20:22

Transferat la Tianjin Teda. Topic mutat.

bogdinho'08.07.2011 08:40

Nici in China nu o sa dea mai mult de 2 goluri pe sezon. Chiar nu inteleg ce vedeau toti antrenorii la el de il titularizau.

Eu un atacant lent , batran , fara tehnica , fara sut , iar lovitura lui de baza ( capul ) nu s-a vazut pe perioada in care a jucat la noi.

Acum tineri precum Costea si Rusescu au sansa sa demonstreze. Daca va fii adus Curelea va fii foarte bine , dar nu cred ca il da javra de Siman.

Moraes tot se spune ca vine si nu a mai ajuns nici pana acum!

Lari14.12.2011 00:26

Marius Bilasco a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu Energie Cottbus, urmind a se prezenta la pregatirile echipei germane din ianuarie.

Oficialii clubului din Cottbus s-au orientat spre Bilasco, deoarece sunt nemultumiti de atacantii din lot, după ce in vară i-au cedat pe Emil Jula si Nils Petersen. Energie a ramas fară nici un jucator roman după ce in urmă cu un sezon, tricoul alb-rosu era imbracat de 3 stranieri: Burca Jula si Sergiu Radu.

gsp

428893_marius_bilasco.jpg

edynho25.09.2012 15:09

Si cand te gandesti ca din cauza astuia a plecat Kapetanos....

red&blue_boy25.09.2012 18:00

Am un sentiment inaltator cand-i vad pe Bilasco si Surdu la Rapid.

Lari25.09.2012 19:42
Si cand te gandesti ca din cauza astuia a plecat Kapetanos...

A plecat din cauza Aluia, frate, lasati jucatorii in pace.

«12»