Cel mai nou transfer al Stelei, Marius Bilasco, a acordat un interviu pentru ProMotor, care va aparea la Pro TV sambata viitoare, pe 4 septembrie, si din care vă prezentam mai jos cateva fragmente. Bilasco e fericit că a ajuns la Steaua si spune că s-a inteles repede cu Gigi Becali.
-Ce inseamnă pentru tine transferul la Steaua?
-Ocazia de a juca la cea mai bună echipă din Romania!
-Dar nu este un regres? Anul trecut ai jucat in Liga acum Steaua e in Europa League...
-Nu are de ce să fie un pas inapoi, e unul inainte. Oricum, nu o să pot juca in acest sezon de Europa League, pentru că deja am evoluat cu Urziceni.
"Bogdan Stancu e prietenul meu"
-Nu-ți pare rau că te desparti de colegii de la Unirea?
-Ba da, insă asta e viata. Și la Steaua am multi prieteni, iar Stancu e unul dintre ei. Îl stiu din perioada in care jucam la Arges apoi am jucat la Urziceni, iar destinul ne-a unit din nou la Steaua.
-Vei incerca să-l convingi si pe Brandan să te urmeze?
-Mi-ar placea foarte mult să fim colegi si aici, insă e decizia lui. Dacă mi-ar cere sfatul, cu siguranță i-aș zice să vină la Steaua.
-Poti ajunge mai usor la nationala
-Da, categoric da. Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj sunt echipele cele mai puternice si e normal ca selectionerul să-și indrepte atentia mai des spre aceste echipe.
-În cat timp te-a convins Gigi Becali să semnezi contractul?
-Ne-am inteles destul de repede, mai ales că ambele parti iși doreau să incheie acel contract. N-au fost deloc probleme.
-Ce crezi că o să se aleagă de Urziceni?
-E un regret că au plecat Dan Petrescu si Mihai Stoica. Noi, jucatorii, am avut o relatie foarte specială cu ei. Orice despartire este dureroasa
"Unirea Urziceni nu se va desfiinta"
-S-a rupt Urziceni de cand a plecat Dan Petrescu?
-A fost un moment dificil, insă am aratat că putem trece peste despartirea de Dan. Din pacate, acum s-au ivit alte probleme la echipa Este un moment delicat, dar sunt convins că echipa nu se va desfiinta si nu o să "moară", asa cum zic toti.
-O să fie o concurență acerbă in față, cu Kapetanos...
-Da, insă va fi benefică pentru echipa
-Meciul cu Hajduk a fost ultimul pentru tine la Unirea?
-S-ar putea să raman si la meciul cu FC Vaslui, este o varianta
Voia să se facă Politist!
Unul dintre cei mai prolifici atacanti romani din Liga I, Bilasco, avea alte planuri cand era copil. "Mă gandeam să devin Politist, să fiu omul bun care ii prinde pe cei rai", a dezvaluit "Bilă". Ultimul transfer al Stelei a recunoscut că a fost deposedat de permisul de conducere pentru viteză excesivă si că s-a urcat prima dată la volan inainte să implinească varsta legală de a conduce. "Îmi plac masinile, sunt pasionat. La 17 ani am condus pentru prima dată si de-abia asteptam să implinesc 18 ani ca să pot intra regulamentar pe sosele. Am si ramas fară carnet din cauza vitezei, aveam 130 in localitate!", a dezvaluit Bilasco.
prosport.ro