Ce intrebari ati dori sa adresati d-lui Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei Bucuresti, daca ati avea aceasta posibilitate?
Ce intrebari ati dori sa adresati d-lui Walter Zenga, fostul antrenor al Stelei Bucuresti, daca ati avea aceasta posibilitate?
Pana la intrebari, as vrea sa spun ca poll-ul mi se pare unul delicat si in acelasi timp lipsit de delicatete :roll:
As vrea sa-mi spuna adevarul despre interiorul echipei, relatiile jucatori-conducere, atmosfera din vestiar, certuri, prietenii, batai... :lol: orice ar dezvalui si o alta fata a jucatorilor si conducatorilor Stelei
Eu as fi curios daca este adevarat ca intra pe siteul nostru si daca mai intra!
Bravo, Armanovici, tocmai ti-ai gasit o intrebare ...
daca pe moment nu mi-a venit nimic in minte :lol:
Daca si el a consumat alaturi de Raluca Sandu stupefiante atunci cand era cu ea..( nu o sa raspunda niciodata dar in lipsa de altceva merge si intrebarea asta :lol: )
unul dintre cele mai neelegante topicuri. fiecare dintre cei doi ne-au lasat excelenta amintire. Zenga, un tip care a pus Steaua pt totdeauna in sufletul lui (cred ca are grupa sanguina Steaua), Protasov un super gent la care eu stau si acum si gandesc la o formula care sa-l aduca inapoi (m-am tacanit). asa de mult am fost impresionat de eleganta si stilul sau.
imi aduc aminte cu tristete, cum la ambii antrenori tot stadionul a strigat Walter Zenga sau Oleg Protasov.
mai armene, tocmai tu sa o comiti!?
Pardon!Armane,nu armene. ![]()
Armeanu-i armean,iar armanul e un rotocol la suprafata unei ape. :lol:
Vorbind sincer,nu mi se pare ca a comis un "delict".
Pur si simplu ne-a oferit sansa unei exprimari sincere.Ce s-o mai dam cotita ? Care a ramas mai aproape de inima Stelistilor,se vede acum.
Intrebare pentru Walter : De ce l-ai refuzat pe Gigi cand ti-a propus in vara,un nou sezon la Steaua ?
Nu,nu am comis-o deloc,insa daca asa consideri tu am sa masluiesc voturile si am sa fac sa fie egalitate...Idolii se nasc si mor repede,e un lucru normal in viata,amintirile cele mai recente sunt si cele mai vii!
De ce nu am cere parerea suporterilor,daca tot acceptam sa discutam despre acest subiect?
Personal,i-am iubit la fel de mult pe amandoi,performante au avut ambii...
Intrebari va rog!!
Zenga a avut permanent "clinciuri" cu Gigi,iar jucatorii au fost intr-o continua tensiune si stare de oboseala in retur.Protasov a adus mult ravnita liniste in Ghencea.Il votez pe Oleg,desi Walter imi e foarte foarte simpatic.
Intrebare pentru Walter : Care ti se pare mai valoroasa ? Steaua sau Steaua Rosie.
La sfarsitul turului de anul trecut si din acest an.
Fii transant,dar corect.Lasa diplomatia deoparte.Prego.
ce parere aveti ca acum la jumatate de drum Oleg Protasov a lasat Steaua pt o echipa mult mai slaba DNEPR dar mai bogata. Nu credeti ca daca ramanea prin performantele din UEFA avea mai mult de castigat in vara. Poate prindea o echipa de top?
Intrebare pentru Walter : Care ti se pare mai valoroasa ? Steaua sau Steaua Rosie.La sfarsitul turului de anul trecut si din acest an.
Fii transant,dar corect.Lasa diplomatia deoparte.Prego.
Eu asta la-s pe Belodedici
Dar cu mici modificari
"Care ti se pare mai valoroasa Steaua 86 sau Steaua Rosie 91?" :wink: ![]()
1) Nu credeti ca ati merita o a doua sansa in Ghencea dupa indepartarea dumneavostra in ultimele 3 etape. V-a fost furata bucuria finala a titlului de campion.
2) Presa din Romania la acea ora a dat vina pe Protasov in urma ratarii calificarii in UCL, el recunoscand ca a fost o greseala din partea lui. Credeti ca daca erati antrenorul Stelei eliminati la acea ora Rosenborg, o echipa mult mai slaba ca Steaua?
aici sunt intrebari pt WZ nu Belodedici!!!!
@raulrusu
aici sunt intrebari pt WZ nu Belodedici!!!!
:lol: :lol: :lol: Zau???!!! :lol: :lol:
Ce istet esti!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ti-ai dat seama imediat!!! :lol: :lol: :lol:
... :lol: :lol: :lol: :lol: Smecher baiat :lol: :lol: :lol: :lol:
incet cu ironiile..fiecare are dreptul sa isi exprime opinia atata timp cat nu jigneste pe altcineva!
Interesanta locatie ti-ai gasit.Una pe care,sunt convins,nu o sa vrei sa o parasesti niciodata.Daca ai gasi si o semnatura mai inspirata ai arata mult mai bine.Cred ca ar fi cazul. ![]()
rezultate mai mari a avut clar Zenga
ca atare e o tampenie sa spui ca Protasov a facut mai multe
intrebare pt Walter
ce parere avea despre fotbalul romanesc inainte sa devina antrenor la FC National si daca si a schimbat o in timpul sederii aici
Amandoi au facut lucruri bune pt Steaua(apropos asta e mai imp decat pozibila slabicune pt stupefiante) si meciurile cu ei pe banca vor ramane niste amintiri placute pt noi.
Personal mi-a placut un pic mai mult Zenga.
PS: raul-Cred ca Belodedici merita ceva mai mult respect pentru tot ce a facut la Steaua. Totusi...
Intrebare pentru Zenga:
Cine a dat mai mult, el Stelei sau Steaua lui?
Mi-a placut Protasov, dar Zenga mi-a intrat la inima...
Valoarea unui antrenor de club, spre deosebire de a unui selectioner, nu este reflectata numai de jocul echipei si de rezultate, ci si de capacitatea acestuia de a "creste jucatori". piti a fost un excelent selectioner, a gasit jucatori talentati care au confirmat aproape imediat la sosirea lor. pentru mine Zenga si Protasov au multe bile albe deoarece au reusit sa transforme radical jocul anumitor fotbalisti. Sub Zenga Ogararu si Oprita, doua rezerve in mandatul lui piti, au ajuns unii dintre cei mai valorosi echipieri ai Stelei. Sub Protasov, Bostina ,Nesu si chiar Banel au avut un randament mult superior celui din perioada Piturca sau Zenga. Daca de Nesu si Banel putem spune ca erau fosrte tineri si acum au inceput sa se maturizeze, exemplul Bostina spune multe despre modul de lucru al lui Oleg cu Jucatorii.
Zenga a-si vrea sa ne povesteasca cum a reusit sa ridice atat de mult randamentul celor doi. Cum i-a gasit pe George si Daniel, cum a identificat faptul ca acestia se exprima mult sub valoarea lor si ce a facut pentru ca acestia sa capete atata incredere in fortele proprii.
Singura performanta concreta a lui Protasov e calificarea in 16-imile Cupei UEFA. Zenga, in schimb, a luat titlul, practic vorbind, a eliminat Valencia (!!!), cea mai mare victorie a Stelei dupa 1990, si numai un ghinion turbat a dus la ratarea calificarii in fata lui Villareal (cea mai in forma echipa pe atunci din Spania, dupa Barcelona, si probabil principala favorita la castigarea trofeului). Protasov a pierdut Supercupa, a fost eliminat din Cupa Romaniei (ca si Zenga, ce-i drept), a terminat pe 2 turul (anul' trecut pe vremea asta aveam 6 pct avans fata de locul 2) si a fost eliminat in turul 3 preliminar al L.G. Si in fata cui? In fata lui Rosenborg! Ce sansa am avut ... PLus ca, dupa mine, Protasov a avut si un lot mai bun (Zenga nu a dispus de un varf de careu, Iacob, pe care l-a cerut cu insistenta, n-a avut un Goian atat de in forma, Bostina era mai mult rezerva, Nicolita de abia venise, dar, l-a avut, totusi, pe Munteanu, ,,creierul de mijlocul terenului"). Si, foarte important, Zenga a invins pe dinamu in groapa, lucru pe care Protasov nu l-a reusit, desi a jucat in Ghencea, si a avut si 2-0. Ucraineanul n-a invins, de altfel, nici o echipa contracandidata la titlu (rapid, dinamu, Poli tim). Pt mine, Zenga e numarul 1.
foarte bine ce ai spus si pentru mine e nr.1 in plus i-a cucerit definitiv pe fanii stelisti care il vor avea la inima mult timp de acum incolo... ce sa mai spunem avea sarmul lui pe care nici un antrenor nu l-a avut celebra sepcuta rosie atasata unui costumul elegant facea totul nu degeaba era nascut in milano inima modei europene in plus peste astea vorbea romana ceea ce a fost foarte important pentru un antrenor strain. Pacat ca nu mai e!!! Poate va veni si ziua revansei. Eu sper ca va fi cat mai curand!!!
Eu nu am nici o intrebare, doar ceva de transmis, Walter AI RAMAS IN INIMA MEA CA UN TEHNICIAN DE VALOARE, ASTEPT ZIUA CAND TE VEI REINTOARCE CA ANTRENOR IN Ghencea ASA CUM PRIETENUL TAU Oli A FACUT!! MULT SUCCES IN CARIERA TA DE ANTRENOR!!
" "Mi-e dor de Steaua"
Antrenorul sârbilor de la Zvezda a plecat din Ghencea fascinat de clubul "militar".
Valentin ŞERBĂNUŢ
Roxana Popescu
(Agia Napa, Cipru)
Antrenorul Walter Zenga dă impresia că este un adevărat ultras. Italianul nu crede însă că ar putea reveni prea curând în România.
Pro: Ţi-e dor de România?
Zenga: Mi-e dor de Steaua, de Ghencea, de fanii Stelei. Asta este normal, dar şi viaţa noastră de antrenori şi de fotbalişti implică schimbarea locurilor uneori. Acum sunt la Steaua Roşie şi mă simt bine.
Pro: Te descurci cu comunicarea?
Zenga: Da, este bine. În România îmi este mai uşor pentru că înţeleg limba. Aici este puţin mai complicată comunicarea, dar ne descurcăm.
Pro: Vei învăţa şi sârbeşte?
Zenga: Ştiu zece cuvinte uzuale. Limba sârbă este puţin mai grea decât româna şi nu am prea mult timp.
Pro: Ce amicale vei juca aici?
Zenga: Am jucat cu Litex şi am pierdut, vom juca şi cu Omonia Nicosia, Paralimni, cu o echipă din Cehia, iar apoi cu Steaua. Pe 2 februarie, ne întoarcem aici şi jucăm cu Legia Varşovia, apoi cu Wisla Cracovia.
Pro: Vei juca din nou împotriva lui Andone, de data asta un amical...
Zenga: Da, îmi va face mare plăcere.
Pro: Va fi aceeaşi rivalitate ca la Steaua - Dinamo?
Zenga: Nu, acum este un meci amical, unde încercăm altceva.
Pro: Te-a mirat plecarea lui?
Zenga:Da, am fost foarte surprins. Dar am fost mai surprins să aflu că primele patru echipe din România au schimbat antrenorii.
Pro: Ce zici de numirea lui Hagi la Poli Timişoara?
Zenga:A fost o surpriză, dar uite că în viaţă totul e întâmplare. Cred că Timişoara se poate lupta la titlu cu Steaua, cu Dinamo sau cu Rapid.
Pro: Merită Rădoi mai mult de 6 milioane de euro?
Zenga: Nu se pune aşa problema. Eu cu Gigi (n.r. - Becali) am vorbit mult, iar din punctul meu de vedere 10 milioane de dolari nu va plăti niciodată cineva. Acum, cinci-şase milioane sunt mulţi bani în Europa.
Pro: Cine va lua titlul în România?
Zenga: (râde) E uşor, Steaua! Aşa cred. E normal, eu iubesc cu sufletul, pentru mine Steaua rămâne cea mai tare echipă din România. "
Sursa: Prosport